Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
Dell XPS #11551 üzenetére
És másik ugyan ilyen gépbe tökéletesen megy az a hdd ami a hibát produkálja.
Egyszerűen lekapcsolja a monitort kinti monitoron nem tudom megnézni mert nincs kábelem..
nem tudok mire gondolni,ha ujra rakom megy kb 1-2 hetet de mivel már eladtam kicsit kellemetlen hogy hetente hozza vissza a vevő ezzel a hibával,amit amúgy én is tapasztaltam már egyszer de akkor egy elég rossz hdd volt benne így arra gondoltam,sajnos nem az volt mert a mostan hdd 100%..
Ahogy írtam ha átrakom ugyan azt a hdd -t egy ugyan ilyen gépbe gond nélkül betölt.
Tippem sincs,más os nincs most nálam de mindig is xp volt rajta.
csökkentett mód lehetőségét ki sem adja.Igazából nem is nagyon lehet próbálni semmit mert csak a biosba enged be,az xp képernyő majd üdvözöljük felirat és amikor ott átvált (tovább lépne) akkor lesz fekete a kép de hang van.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest