Hirdetés
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Bazsee71 #6499 üzenetére
Esetleg próbáld meg csökkentett módban hálózat nélkül (amikor postol a gép, feküdj rá az F8ra, aztán a menüből válaszd ki) is a keresést, nod32vel és az Ad-aware-el. (Tovább tart, de jó esélyed van rá, hogy ott nem töltődik be a memóriába, ha tényleg valamilyen féregről van szó)
Egyéb ilyen hasznos program még a Spyware Doctor, ami az egyik legprofibb cucc, de sajnos pengetni kell érte, hogy írtson is, ne csak keressen ( "feketézésre" nem buzdíthatok, és nem is akarok senkit )PazsitZ: Egyébként, ha egy 3DMark lefut hiba nélkül, akkor amennyire én tudom szoftveres gond lesz, vagy a játékhoz kell egy,vagy egy másik driver a VGAhoz ( pl: Omega )
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz .-Cs0SzA-. #6471 üzenetére
Ez telepítve van már?
PazsitZ: 49 fok az tényleg nem sok. Nekem anno akkor csinált ilyet, amikor egy DX 7es kártyával próbáltam futtatni egy DX 8as gamot, még évekkel ezelőtt.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
PazsitZ
addikt
Valaki, aki ért a videókártyákhoz, esetleg 9600xt-je van? pls help [link]
[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
-
sgergi
veterán
-
gogle
aktív tag
Sziasztok!
Már nagyon kivagyok és kellene egy nagy segítség!!!
Van egy laptop és nem adtak hozzá drivert!
Sehol nem találom.
Ha tudtok egy linket 1000 köszönet érte.
Fujitsu siemens amilo la1703
Tényleg nagyon hálás lennék!
Előre is köszi! -
REDeath
őstag
sziasztok!
van egy fura gondom. akadozik a dvd lejátszás a gépemen.
van 2 vinyóm (pontosabban 3 de ez mindegy), az új vinyóról nem akadozik, de a régire szoktam tölteni ezt-azt onnan viszont mivel marhára töredezett beszaggat. oké, ezzel nincs gond, mer van nekem dvd íróm is ám csakhogy abba is akadozik, még az eredeti dvd-k is. ilyen fél-egy percenként megakad 1 mp-re aztán megy tovább.
öszes lejátszószoftverrel ugyanaz a helyzet.
az íróm lenne rossz? vagy valahol leht állítani a bufferjét vagy valami? mármint a lejátszókét, hogy mennyit olvasson be előre, mer nekem úgy tünik hogy beolvas fél percnyi filmet aztán ha azt elérte rájön hogy hoppáá megy tovább a film és hirtelen elkezdi tovább pufferelni.. de ez csak az én elméletem, remélem van aki megmondja az igazságotKodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
aDM|RaL^
őstag
Sziasztok!
Van egy kis problémám..
Most jött vissza az FSC 19es LCD monitorom szervízből.
Bedugtam, de a windowsnak csak "alapértelmezett monitor"-ként van kedve észrevenni, ha még manuálisan is állítom be h Plagenpléj, akkoris 600 féle felbontást kínál fel, nem beszélve arról h ha játékot indítok akkor bevágja valamilyen olyan frissítésbe, amit az LCD nemtud kezelni, és közli velem a monitor h "out of frequency"
A gépben egy asus 8600GT van.
Everest semmit nem tud a monitorról...
Lehet h a szervízben nullázták, és azt se tudja magáról a monitor hogy hogy hívják, honnan jött?
http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.hu - Spectrum ZX 48k
-
IceHole
csendes tag
Hali!
Nem tudom jó helyre írok e, de van egy kis problémám. Vettem egy Giga DS3-as lapot, rádugom a hálóra, ami egyébként routerrel van osztva, és nem kap IP-t. Kipróbáltam azt is már, hogy kézzel beállítok egy ipt az alapján, hogy milyet oszt a router, de úgyse megy. Észrevettem, hogy küldeni küld adatot, de fogadni nem fogad. Ez minek az oka lehet? Létezik hogy gyárilag van vmi gebasz a karival? Kösz előre is.
-
csongi
veterán
Sziasztok MIlyen Író progit javasoltok Dl lemez írásához?
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Faterom vett egy Mio Digiwalker P550m PDA -t, az lenne a probléma, h nem adtak hozzá magyar nyelvű használati utasítást!
VKI tud segíteni, elég fontos volna???? -
Bazsee71
őstag
Sziasztok!
Van egy kis problémám a gépemmel. Bekapcsolom, és egy idő után a megnyitott ablakok elkezdenek "villogni": aktív-inaktív-aktív-inaktív...olyan pár másodperces intervallumokkal. És nem akarja abbahagyni, e-mailt vagy bármit nehezen tudok írni, mert ugye mikor inaktív akkor nem veszi be a karaktereket. Akkor is ez van amikor 1 ablak van csak megnyitva. Legutóbb elkezdtem minden futó programot bezárni a feladatkezelőben, hátha. Erre 5 perc után kaptam egy piros x-es ablakot, hogy a gépem 1 perc múlva újraindul egy program bezárása miatt. Ilyen még soha nem volt. NOD32-vel, legfrissebb adatbázissal már 2x futattam mélyreható vizsgálatot, hátha vírusom van, de semmi. Van valami tippetek hogy mit tudnék csinálni? A Windowsom jogtiszta és nincs egy hónapja sem hogy újratelepítettem....Előre is köszi,
Balázs -
Tottu
senior tag
válasz szandisas #6472 üzenetére
Nem erre gondoltam, de fél órás kutakodás után meglett.
Cache Teszt
Azé köcce, hogy utánanéztél!"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard
-
rii
nagyúr
válasz #96302336 #6474 üzenetére
sajna nem az volt a gond ... egy másik dvd-re meg ír ;-(
mindkettő dvd-r -es
csak amire most ír, abból műr csak 1 van (tdk), amire meg nmég írnom kellene 4 dvd-t, abból meg 10 db (benq)
O.odobozban voltak a dvd-k, megsérültek volnma?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
nero nem hajlandó írni dvd-t
aszongya: illegal disc
a nero látja a dvd-írómat
betettem egy cd-t azt látja
[ Szerkesztve ]
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
PLS help!
Friss xp, minden belőve, csinálnám a ghostolást, de ez a fostaliga nem játszik le youtube videókat, letölti, betölti, elindítja, és 2mp múlva megáll és nem csinál semmit beletekerek, , szintén 2mp után megáll.
valamint most akartam myspacen meghallgatni egy két zenét, és azokat sem játssza le.
se ie (természetesen az még a flasht se találja meg) se opera!
mitévő legyek? remélem valaki tud segíteni -
Tottu
senior tag
Hi!
Nem rég találtam itt a PH!-n egy olyan tesztet ahol Intel procikat teszteltek abból a szempontból, hogy mekkora a teljesítmény különbség egyes cache méreteknél.
Nah most ezt a tesztet keresem már vagy 10 perce, de nem találom. Egyik topikba írták be nekem, de egyszerűen nem találom meg.
"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard
-
ttower
aktív tag
üdv mindenki
eme ház típusára lennék kíváncsi hátha ismeri valaki. előre is köszönömIt's not a bug until it is in production. | Wake up and smell the ashes.
-
törölt tag
Simán visszaállítható az ajánlott progival. Semmi ördöngősség nincs benne. És nem is lehet elrontani sem. Egy kürt-féle visszaállítás többe kerül, mint egy komplett csúcskategóriás konfig. Már nekem is kellett hasonló visszaállítást csinálnom, és gyk. 100% volt az adatvisszaállítás.
-
VW
aktív tag
üdv Urak!
Segítséget kérnék,mert én nem tudom merre induljak el.
Szóval van 2db Pio dvd íróm a gépben,de egyik napról a másikra,egy (írott) lemez gyorsmásolása végén olvasási ,ezáltal írási hibával leállt.Próbáltam másik fílmet,de azt is elrontotta.
Próbáltam mindkét íróval,a sima másolást,cd-kép létrehozásával ugyanarra az íróra,de olvasási hibával végzett mindegyik.
Feltettem új nerót,registryt tisztítottam,spybotot írtottam,újraindítottam, kábeleket mozgattam de semmi pozitív hatás.
Azért nem értem mert a múlt héten gond nélkűl ment,nagy változások nem történtek.
Tegnap feltettem egy Bsplayert,de ma leszedtem hátha az piszkált bele.Semmi hatása.van ötlet?
20 éve a Prohardveren. Sajnos a légzés nem intelligencia függõ, különben elég sok probléma megoldódna.
-
Sátán44
addikt
Van egy hangfelvételem,ami teremben lett felvéve és emiatt visszhangzik a beszéd.Milyen programmal tudnám ezt lecsökkenteni,illetve megszüntetni?
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
atus
senior tag
Üdv!
Van egy 500GBos Samsung SATA vinyóm (HD501LJ) notebookra kötve egy külső tokban ami tegnap este egyszercsak megszűnt működni. Felpörög, felismeri a hardvert, de fájlrendszert nem talál rajta. NTFS volt. Szerintetek mit tudok tenni? Jó lenne viszontlátni a dolgaimat...
Elérhető közelségben csak notebookok vannak, úgyhogy direktben nem tudom gépre kötni, csak az USBn keresztül.
Ez bebizponyított tény, még a TV-ben is bemutatták! - by klepto
-
Lengyi
aktív tag
Hello. A Nero folyamatosan reklamál, hogy nem telepíthetem fel mert egy korábbi verzió fent van már a gépen, ugyanakkor már letöröltem és csak 1 fájl maradt fenn névszerint "NBShell" a backitup mappában, futni nem látom sehol, törölni nem tudom. Egyáltalán ez kavar be vagy vmi más? Vista op. Előre is köszönöm
-
ALI_G
veterán
ilyene van valakinek?
Nekem van egy genius u12-m, de motogp 2-höz kicsit gyenguc, mert a karoknak van egy kis holtjátéka és nem lehet vele precízen vezetni e miatt, de van egy srác aki azt a saiteket elcserélné az enyémre.
Az érdekelne, hogy az mennyire jó? Jelentkezne ugyanaz a probléma mint az enyémmel? -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz #65675776 #6401 üzenetére
Valóban, nem sok múlik rajta, de olykor mégis számít 4MB ide vagy oda...
Ha már nagyon pontosak akarunk lenni, akkor legyünk tényleg pontosak.
(Pl. akár plusz egy mp3-szám belefér abba a négy megába. Elég rosszul mutat, ha egy darab szám lemarad egy albumról.)Sk8erPeter
-
-
Tanya-
tag
válasz - = Zk = - #6453 üzenetére
antiblaxx v sdhide v sd4hide + legujabb daemon v alcohol
Amugy pedig tessék megvenni eredetiben -
- = Zk = -
félisten
válasz varga911 #6451 üzenetére
ok.felfogtam
további szép napot" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ocsi19
senior tag
megoldva
[ Szerkesztve ]
-
varga911
senior tag
válasz - = Zk = - #6450 üzenetére
A Securom egy Sony által kifejlesztett termék ami a CD/DVD másolását, visszafejtését próbálja megakadályozni. Nincs felülete, nem tudsz mit kezdeni vele, nem tudod használni. Vedd meg eredetiben a programot.
-
- = Zk = -
félisten
válasz varga911 #6448 üzenetére
akkor kérlek ird meg hogyan kéne használnom
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
gban
veterán
-
varga911
senior tag
válasz - = Zk = - #6447 üzenetére
Securom egy másolásvédelmi technológia. Néha szokott betelepítgetni serviceket Windows alá, de ha eredetiben megvan a program nincs vele gond. Azon hogy nem tudod használni nem tudom mit értsek, nem kell használnod, teszi a dolgát magától is.
Üdv.
-
- = Zk = -
félisten
sziasztok....
segitségre lenne szükségem...
amatörködöm megint
hallott vki a SECUROM nevü vmiféle progiról? Találkoztam már pár játéknál vele,de abszolúte nem tudom használni
segítségetekre nagyon számítok
előre köszönöm" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
KMT
addikt
Próbáltam már a monitoros topikban is, de itt hátha gyorsabban kapok választ:
Mitől lehet az, hogy hirtelen megváltoztak a monitorom színei?
Bekapcsoltam ma a gépet és teljesen más színe lett. Megmozgattam a kábelt, hátha az a gond, de nem. Próbáltam állítgatni, de sehogy se jó. A legészrevehetőbb, hogy a fekete nem fekete, hanem kékes. Mi lehet a baj?
fujitsu siemens scaleoview c17-11, többi adat a profilomban
-
volvoguy
addikt
üdv. bővebben körülnéztem a vezetékeknél. és hála isten megtaláltam a laphoz kapott utmutatóban a leirást. csk az a baj, hogy azngol nyelvű. de a képek segitenek.
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
ocsi19
senior tag
Sziasztok!
Adott egy vinyó, amin van op. rendszer és azon belül nekem a dokumentumok mappa kellene, ám le van védve jelszóval (amit tudok). Hogyan lehetne megoldani, hogy meg tudjam nyitni a mappát?
Előre is köszönöm!
üdv.: ocsi
-
veterán
válasz DeltaPower #6425 üzenetére
erre nincs megfelelő válasz. Kinek mi a szimpi
-
Zpepe
tag
Üdv. Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan műxik egy Wifis Router?
Azt szeretném hogy a Házba Wifin keresztül tudjak netezni (Laptopon Ps3-on, ezekbe van Wifi). ADSL netem van a PC-n, kábeles. Szóval ezt működne? Ha igen hogy? A Ruteren kívül kell valamit vennem? -
-
akom
őstag
Hi!
1280*1024 as felbontásba van a winem.
Gondoltam hogy a PH t erre lehet optimalizálni.
Illetve olvasgattam itt forumot de ott halott volt a link stb.
Tud erről nekem valaki valami információt adni.[ Szerkesztve ]
-
volvoguy
addikt
válasz DeltaPower #6432 üzenetére
uj alaplapom van. és a a gép elejéből egy csomo vékony kis vezeték jön ki:S - szal ezekkel vigyázni kell?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
DeltaPower
addikt
válasz volvoguy #6430 üzenetére
satás vinyónál nem master-slave, hanem sata1-sata2 közti választásra van a jumper.
hacsak nem valami ócska lapot fogsz ki, mindennek lesz csatlakozója rajta. manuálban meg kell nézni, hogy mit, hogyan és hova kell kötnöd. a reset, power gombok, power és hdd ledek, valamint a speaker egy csoportban szokott lenni, és meg van adva a ledeknek a + pólusa, mert ugye fordítva bekötve nem világít (de baja nem lesz tőle, ha fordítva sikerül). usb-nél ha szálankénti csatlakozó van, vigyázz a lábkiosztásra, mert ha rosszul kötöd be, kinyírhatja a rádugott cuccot.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
volvoguy
addikt
abban az esetben ha IDE a DVD-m, és Sata2 a vinyóm? akkor is...vinyóra ne rakjak jumpert, a dvd meg legyen slave?
egy másik kérdés? azt megtudjátok mondani, hogy létezhet oylan, hogy a gépem előlapján van egy csomo minden (2 usb, hang ki-bemenet, reset és power gomb) és ezeknek találok én az alaplapon csatlakozót?
vagy ez nem iylen bizti?Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
pszihó
aktív tag
válasz volvoguy #6421 üzenetére
Mondam volna hozd el és összedobom neked de te Egerszegi vagy most néztem.
Ha megakadsz bármiben irj privit ha van másik géped amiröl neted van.
Ha ide vinyód van a jumperekre figyelj és az ide kábel menyik csatjára mit teszel. Ha sata akkor jumper ne legyen rajta ha deszkád tudja a sata II-es szabványt. Ha a deszka sata I akkor a jumpert hagyd fent. Spéci proci hűtönél érdemes még a házon kivül berakni a procit és rá rakni ugy a coolert, de egy nagy szivacson összerakod az egész konfigot és ha mükszik minden, akkor bepakolod a helyére az egészet.
Sok sikert. Elsőre izgi leszSamsung S9 tab 5g (8/128) // Hyte y70- darkflash dr12pro 10db-zalman megamax 600w-asrock h310cm-dvs,Montech - metal dt24 premium i3 9100f, 2x16 gb ddr4, asus rog strix rx5700 xt,– SAMSUNG Odyssey G9LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER MONITOR
-
- = Zk = -
félisten
sziasztok....
segitségre lenne szükségem...
amatörködöm megint
hallott vki a SECUROM nevü vmiféle progiról? Találkoztam már pár játéknál vele,de abszolúte nem tudom használni
segítségetekre nagyon számítok
előre köszönöm" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ádyz
addikt
válasz DeltaPower #6425 üzenetére
TX2
-
DeltaPower
addikt
gyors és egyszerű kérdés: s939-re AC Freezer 64 Pro, vagy CM Hyper TX2?
suti_88: amelyik tápcsatinak van az alaplapon hely, azt használni is kell. kivétel kombi AT/ATX alaplapok, de olyat már nem nagyon látni.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
volvoguy
addikt
akkor még azt megtudnád te vagy bárki más mondani, hogy a táp összes alaplapi csatlakozóját a helyére kell dugni? beleértve azt is, ami a procihoz megy?
-
HERR Z
veterán
laptopon mit is kell nyomni hogy azt gépeljem ami rajta van a billentyűzeten?Mert most nem azt írja....
-
volvoguy
addikt
üdv. a gépemet holnap rakom össze, először egyedül. érdekelne, hogy célszerőbb a memóriát és a procit+hűtőt először felszerelni (beerőszakolni) a helyére, majd igy a lapot a gépbe illeszteni, és végül jüöhet a táp meg a tápcsatlakozók?
köszi
üdvAsus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
speedsly
csendes tag
Sziasztok!
Az ACER - Aspire 5315-051G12 notiba 0,3 mpixeles kamera van. Mire jó ez, volt már vkinek 0,3 mpix-es felbontású kamerája, jó ez vmire, vagy csak parasztvakítás?
előre is köszi
speed -
IIIstIII
senior tag
Ha egy házban routerrel szétosztom a netet 2 helyre azt a netszolgáltató le tudja nyomozni?
-
Csapi007
veterán
Hello
Ilyenkor mit leht tenni?"Csak úgy mondom"
-
albgab
aktív tag
Hali!
Doc filet szeretnék átrkonvertálni pdf-be. Ezt írja ki!
Mi lehet az oka?Sima szöveg pár képpel.[link]
-
virkir
veterán
Kérdésed második felére
Azt a hőérzékelőt már nem fogod tudni használni mivel elszakadt a fólia meg szigetelés volt így csak óvatosan hova próbálgatod.
Egyébbként az egy hőellenállás ami változtatja az ellenállását a hőmérséklet fügvényében.
Fóliakivitelűt nem nagyon lehet kapni meg az értéke sem deríthető már ki"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
k.t.a.
senior tag
Van egy pár pixelből álló kis fehér négyzet az asztal bal felső sarkában. Mi az? Ma vettem észre, de nem tudom eltüntetni. Valaki találkozott már vele? Esetleg az új Catalyst rakta ki?
-
DNSx
csendes tag
Sziasztok. Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ha beszerzek egy wifis routert, akkor asztali számítógépet kábellel érdemesebb kötni vagy pedig wlan-on? A vezetéknélküliség nem okoz nagyobb sebességcsökkenést - mondjuk az internet vagy egyik gépről a másikra másolgatás tekintetében ?
[ Szerkesztve ]
-
attrax
aktív tag
Milyen noteszt ajánlotok 100k körül csak netre?Ez a madarasteszkós Siemens Amiló az felejtős?Gondolkodjak inkább 120-140k ban?thx in advance
Unterschreiben
-
Picco
addikt
hali
kellene nekem egy olyan progi(a neve-t sem tudom) amivel ha scannelek egy oldalt, azt atalakitja azt karakterekke amit utana copipeszt-el masolni lehet.
segitsetek ha tudtok lecci :
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
t-rac
senior tag
Üdv köszi a segítséget,tényleg táp gond volt,most nem sípol,nincs égett szaga,meg nem olyan a hangja a gépnek mint egy traktornak
Az új házzal kapcsolatban is lenne egy kis gond,beírtam a modding topicba,de hátha itt is tud valaki segíteni:Colors combo házam van,az elején egy kijelző. Ahhoz tartozik egy kábel,a végén egy kicsi hőmérővel ami 2 fémcsíkból áll,és narancssárga fólia vagy mi van rajt. Az történt,hogy beleszereltem a gépet,és a hőmérőt a proci mellé csúsztattam be,20 fokkal mért kevesebbet mint amit a gép. Utána rá a procira,és azon volt a hűtés. Akkor nem mért semmit,és azóta se jó. Egy kicsi lyuk volt a fólián. Leszedtem a fóliát,de így se jó. Most úgy néz ki hogy egy fekete kábelből kijön kettő kicsi fémdrót. Most ezzel mit csináljak? Nem értek a hőmérőkhöz és működésre szeretném bírni.
-
törölt tag
válasz Sk8erPeter #6395 üzenetére
Nem mintha azon a 4MiB-on bármi is múlna.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest