Hirdetés
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Hosssszu
őstag
válasz uszkart #20097 üzenetére
Azonos cipőben járunk!
Tipp: Írd be a böngészőbe a router ip-jét. Ott fog kérni jelszót/userid-t és jó esetben kiírja a router típusát is. Ezután rákeresel google-ban a router leírására, általában ott benne szokott lenni a default jelszó. Ha mázlid van, akkor a szomszéd nem változtatta meg a default jelszót, és rá tudsz menni a routerre. Onanntól pedig már csak beállítás kérdése a dolog, ami pedig router függvénye.
Remélem tudtam segíteni.[ Szerkesztve ]
-
Steve-0
őstag
válasz animatrix11 #20098 üzenetére
hi, én az Orbit Downloader-t használom!
Tehát letöltöd felinstallálod, a programban pedig: Eszközök-> Grab (majd felkeresed a weboldalt ahonnan vmit le szeretnél menteni).[ Szerkesztve ]
-
animatrix11
őstag
sziasztok
Nem találtam erre vonatkozó topicok egy videót szeretnék letöltni egy weboldalról, de nem megy ez az oldal lenne és meg is találtam a forráskódban a wmv filet, de a media player nem engedi lementeni, és ha mentem egy nagyon kicsi filet ment le...
valami 5let?
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
uszkart
tag
Hi!
Van egy problémám!
Vezeték nélküli internetet használok, ami a szomszédé! Nincs korlátozás, ment egész jól, mostanáig! Egy két hete viszont nagyon lassú! A letöltés azért megy, igaz nem túl gyorsan (40-50k-val, de ez mástól is függhet) Tegenap este viszont már odáig lassult, hogy a google-t még nagynehezen behozta, de a keresés már nem ment. Az MSN meg nem tud csatlakozni, mert az átjáró nem működik!
A címeket fixen, kézzel szoktam megadni, úgy csatlakozik is, de ha mindent auto-ra állítok, akkor már nem, ez sem volt eddig probléma!
Ja, amúgy egy 6 megás netről beszélünk, amit már kb. másfél éve használok! -
zsolesz010
senior tag
válasz VinoRosso #20091 üzenetére
Hotmail-lel úgy megy (pontosvessző), ha jól rémlik, freemail-lel is ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
VinoRosso
veterán
Hali!
Lenne egy nagyon láma kérdésem:
Hogyna lehet a freemail-el több címzettet megadni egytelen levélhez? ( tehát hogy egy mozdulattal többeknek elmenjen a levél) Csak egyszerűen (pontos?)vesszővel elválasztva felsorolom a címzetteket a címzett mezőben?
-
sto1911
veterán
Egy 350-es FSP elvisz gondolom egy 3000+ Barton magos Athlon XP-t, 9800 VGA-val, 2 vinyo 2 cd-vel? Ugye?
Esetleg eleg egy 300-as is?
[ Szerkesztve ]
-
NaNorbert
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem ebben a pilben egy 5000+ os cpu-t
a doboza BE-s és a srác is BE-ként adta el!
Honan tudom én azt hogy ez valoban Black Edition vagy sem?????◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
-
Barell
senior tag
Sziasztok! Érdeklődnék hogy valaki tud e valamit erröl a lapról: 4CoreDual-SATA2 R2.0
A kérdésem a következő lenne: 8800GS-t visz a lap, 4X PCI-e csatlakozó ellenére? -
válasz Szabesz #20065 üzenetére
ATI vga-val ugye? A CCC-ben az egyik gyorsbillentyű Alt+Ctrl+C-re van állítva (Alt+Ctrl = AltGr), ezt átállítod valami másra, majd akár ki is kapcsolhatod a gyorsbillenytűket (nem elég csak kikapcsolni, tapasztalat).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Markota
csendes tag
Hello!
Valaki tud segíteni, hogy mi ez és mivel tudom olvasni? Annyit tudok hogy valami 2gb os adattárólóhttp://kepfeltoltes.hu/view/081006/Picture_4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/081006/Picture_5_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/081006/Picture_6_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/081006/Picture_7_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/081006/Picture_7_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[ Szerkesztve ]
-
[HUN]Tyson
senior tag
Hi!
Invitel ADSL van a cégnél, egy D-link Di-604 router osztja szét. Eddig DHCP osztotta az IP-ket, de macerák voltak, át kellett állni fix IP-re. Sajnos van még néhány win98 is a hálóban.
XP-nél ugyebár beállítom az IP-t, subnet maszkot, átjárót, meg a dns-t, és megy minden frankón.
A Win98-nál is beállítom ugyanezeket, viszont ott a dns-nél van olyan hogy Gazda, és Tartomány. Ezek kitöltése nélkül nem engedi a dns beállítását, így nincs net.Mit kell ide írni?
-
looser
addikt
Tudtommal csak egy email címet szoktak adni a szolgáltatók (kivéve ha tárhely előfizető is vagy), de erre tökéletesen megfelel a GMAIL, a GMX, a HOTPOP vagy nálunk a TVN szolgáltatása (bár ez utóbbit elhanyagoltam, mivel túl sokat kérdez regisztrációnál, képet kell(ett) feltölteni, így hagytam a fenébe). De gmail tényleg jó és szuper. Ami miatt kérdezhetted esetleg, az az SMTP lehetőség, tehát küldeni is lehessen email kliensből, ugye? Mert az előbb felsoroltak támogatják. Hajrá
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
04
tag
Van rá lehetőség arra, hogy van egy e-mail cím (t-online), és több felhasználósra beállítani, azaz mindenkinek saját e-mail címe legyen???
Köszi előre is!
-
looser
addikt
-
Szabesz
őstag
Üdv!
Az az érdekes helyzet állt elő, h a frissen telepített WinXP SP2-mön magyar nyelvi beállítások mellett nincs "&" jel (Alt Gr + C), angol beállítások mellett viszont van (Shift + 7).
Erre mi a gyógymód?Előre is köszi
¯\_(ツ)_/¯
-
-
sweden
csendes tag
Sziasztok, nem tudja valaki milyen programmal tudok flv formátumú fájlt mpeg-re konvertálni?
köszi
My heroes-Bill Gates & Osama Bin Laden-Not different!
-
poffsoft
veterán
válasz D1Rect #20056 üzenetére
igen, ismerős. Ha több újraindulás után sem múlik el neki, akkor valami férged van. Amúgy elképzelhető, hogy a nod már intézkedett valami ellen
Egyébként pont azt jelenti amit ír: a services szolgáltatás váratlanul leállt, ezért védelmi okokból kis késleltetéssel a rendszer leállítása indult meg.[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
válasz Spidee #20054 üzenetére
hálózati helyek, otthoni hálózat beállítása, értelemszerűen lefuttatni mindkét gépen (workgroup azonos kell legyen, a számítógépek azonosítója vviszont ne! (ms-computer => noti, és desktop), filemegosztás engedélyezése, és hajrá.
Vagy pl. a teamviewer progi telepítése mindkét gépre, és azzal a filetransfer segítségével átküldeni.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Sziasztok!
Ismerős valakinek ez:
"A rendszer leállítás alatt van. mentse minden munkáját, és jelentkezzen ki. Minden nem mentett módosítást el fog veszíteni. A leállítást NT AUTHORY\SYSTEM kezdeményezte."
Alatta:
'C:\Windows\System32\services.exe' rendszerfolyamat váratlanul véget ért a következő állapotkóddal: -1073741819. A rendszer most leáll, és újraindul.Ezt közvetlenül windows install után kaptam.
Egyedül a NOD32 volt feltéve."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Érdekelne, hogy létezik-e olyan átalakító, aminek a segítségével egy asztali IDE DVD-írót USB-vel tudok egy gépre kötni? A legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás érdekelne, mert nem hosszútávú a dolog.
-
Spidee
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy notebook-ot, és a régi asztali gépemről szeretnék pár dolgot átmásolni rá.
Helyi hálózatot szeretnék csinálni köztük.
Notebook-on Windows Vista Home Premium van az Asztali gépen meg XP.
Mit kell tennem, hogy létrejöjjön a hálózat?''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee
-
Kloden
senior tag
Mivel tudom gyorsan és ingyenesen lementeni .flv-ről a hangot?
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
félisten
Gyors kérdés:
Mitől lehet hogy néha(olyan mintha terhelés hatására, de inkább random):
Leáll néhány program/eltűnik a tálca és az asztalról is minden.
A folyamatok futnak tovább(FF,TC) de kikapcsloni csak ctrl+alt+del után tudom.
Már néztem néhány dolgot de nem akarom befolyásolni a gondolatmeneteket.
Mik a tippek?"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
looser
addikt
válasz L!NK->Q3 #20045 üzenetére
Ha esetleg az Everest nem menne, van még egy tuti program, nekem is sokat segített: Unknown Device Identifier
HajráMindent tudok a rákászszakmáról...
-
Barell
senior tag
Sziasztok! Érdeklődnék hogy valaki tud e valamit erröl a lapról: 4CoreDual-SATA2 R2.0
A kérdésem a következő lenne: 8800GS-t visz a lap, 4X PCI-e csatlakozó ellenére? -
DieHard
senior tag
üdv. elszállt a rendszer vinyóm. elég komolyan.bebootoltam egy másikról. pqmagic látja a hogy disc 1, de semmilyen adatát nem irja. felül sárgán azt irja hogy bad. nem tudok sem primari se logical, se semmit csinálni.van másik progi amivel próbálkozhatok? vagy végképp vége?
ui: hd sentinel még irja is hogy minden tuti. vele...
jah, csak mintha vinyóm sem lenne.[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
[link]
hátha tud valaki segíteni...[ Szerkesztve ]
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz TazLeacher #20044 üzenetére
ez lenne az utsó dolog amit sztenék csinálni mert lassú a net nála naon
itthon még töltenék le pár drivert
csak pls adjatok ötleteket cmi ac97 milyen típusu lehet 1 p3mas lapon- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz L!NK->Q3 #20042 üzenetére
Rakj fel egy Everest-et, nézzétek meg a lap típusát, és a hozzá való driver.
MOD: ahhoz elég a 2.2 Home Edition is.
[ Szerkesztve ]
-
kételkedem
addikt
válasz FRENK1988 #20041 üzenetére
Nagyszerű!
L!NK->Q3 pl Everest-el nézd meg az alaplap és a hang chip típusát és keress rá a neten. Majd telepítsd a lapodnak megfelelő audio, chipset és lan drivereket.
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
L!NK->Q3
senior tag
Hello All!
Gyors válasz kellene:
Keresztlányomnak van egy 900as cerkás gépe integra hanngal - lapot sajna nemtom milyen. Csiga nála a net.
Milyen audio drivereket töltsek le hogy legyen hang mert a windows nem ismeri.
Thx- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
FRENK1988
veterán
Hát minden Sikerült emberkék! Megy mint az atom Nagyon szépen köszönöm a segítséget amit nyújtottatok :
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
bme
tag
Sziasztok!
Mivel adobe témakörben nem találtam ilyet, ezért ide írom.
Valaki esetleg nem tudja, hogy az miért van, hogy el akarom indítani az adobe livecycle-t (hogy szerkeszteni tudjak egy pdf-et), de az acrobat professional indul el helyette?
Mod: Acrobaton belülről sikerült elindítanom.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
Qru,nguru: nagyon köszönöm a segitségeteket nagynehezen rájöttem mia hiba!
az ati catalyst control center....eszembejutott h azon belül is lehet BOHÓCKODNI...
ezt megtettem és helyre állt!rendesen működik!
köszönöm a fáradozásaitokat" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
FRENK1988
veterán
válasz kételkedem #20033 üzenetére
Nah ezt megcsináltam. Mégpedig az Ubuntu félét és müködik Köszike a tippet neki is állok újra Winfost telepíteni Új BIOS beálltásokkal
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
G@bi90MR
aktív tag
Hello!
Egyre gyakrabban borulok ki szimplán a böngészéstől, ugyanis nap mint nap találkozok weboldalakkal, melyek pofámba vágják: This site not available in your country. Kezdte a youtube néhány videójával (zömében a youtube legjobb minőségű videói, feltöltői a paramount, universals stb), ma pedig a veoh.com írta az alábbit, mely eléggé felháborító: Veoh is no longer available in HUNGARY.
Hogyan működik ez??? Ha már nem amerikai vagy nem nézhetsz lassan videómegosztó portálokat? Ingyenes lődözős játékkal is találkoztam már, mely only US, de ezt csak azután közli, hogy regisztráltál, de ahogy belépnél csak hibakódot kapsz. Arra rákeresve meg kijön hogy nem amerikai -> access denied.
Hogyan lehet ezeket a marhaságokat megkerülni? Proxyval működik? Van egy SMC7004VBR routerem, ebben be lehetne állítani?Előre is köszönöm!
(Wikipedia segített, de ez ettől függetlenül is szemét dolog. Főleg annak tekintetében, hogy a neten "szabadság" lenne. )
[ Szerkesztve ]
mazda626 vagyok G@bi90MR kiadásban.
-
- = Zk = -
félisten
azmár rég megtörtént...!a legújabb Cata van fent(nem a béta féle)" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
kételkedem
addikt
válasz FRENK1988 #20032 üzenetére
Bootoláskor a szokásos egy rövid csippantást hallod, vagy valami mást?
Még mindig valamilyen hardwer gondra gondolok. Az sp3-nak ehez nem sok köze van. Többen panaszkodtak, hogy lassult, fagyott a gép, de a tiéd az kikapcsol. A bios frissítés is okozhat számtalan gondot, de ha azt szúrtad volna el, akkor be sem bootolna a gép. Kezdj mindent elölről. Szedd szét a gépet, alkohollal tisztítsd meg az össze érintkezőt. Gondosan rakd be a vga-t és a memóriát az alaplapba, csatlakoztasd a dvd-t és a vinyót.
Persze gondolom ezeket már megcsináltad...
Szedj le egy live linuxot, ami fut cd-ről. A biosban állítsd be, hogy a cd-ről bootoljon. Ha a linux zökkenőmentesen fut, akkor vinyó gond. Ha az sem fut, akkor próbálgatnod kellene. Táp, processzor, memória, alaplap.Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
nguru
tag
válasz - = Zk = - #20029 üzenetére
Hali...én azért cserélnék egy VGA drivert.
Az igaz, hogy nem Radeonnal, de egy 6600GT-vel láttam ilyet. Egy driverfrissítés megoldotta.
-
- = Zk = -
félisten
értelek...hát sok helyen csinálja ezt!
Vista alatt is bohóckodik.pláne ha DX10et szeretnék ráeröltetni!(pl az új stalkernél)
mivel húzva nincs,ezért túlmelegedésre tippelek ahogy irtadbár az érdekesség az h ugyanebben a játékban előszőr csinál ilyet...!egy fejezettel előbb semmi baja nem volt![link]
szerk:lehet a proci a felelős érte?mert hallottam zöngéseket h gyenge a procim a VGAm alá...!
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Qru
MODERÁTOR
válasz - = Zk = - #20027 üzenetére
Ha csak egy játékban csinálja akkor lehet a játék bugos, ha máshol is előfordul akkor vga ram hiba. Lehet túlmelegszik, vagy túl van húzva pl...
#nincsbennetarcsi
-
- = Zk = -
félisten
üdv néktek
ezzel a hibával meik topicba kéne segitségért könyörögnöm?
[link][ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Draut_HeV
tag
Valaki erre: #20016
"Magyar ütőérre magyar vámpírt."
-
guiness
csendes tag
Ja elfelejtettem irni, hogy szoval usb-en van bekötve most a billentyűzet.
-
guiness
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy van-e már valami megoldás arra, hogy nekem ps2 a billentyűzetem, de az alaplapomon nincs ilyen bemenet, ezert kellett vennem egy átalakitot, amivel nem is lenne gond, csak így elvesztette a billentyűzetem a multimédiás gombokat. Ezeket szeretném használni ha lehet, csak így nemtom, van esetleg valami driver, program amivel működne a dolog??
Elöre is köszönöm a segitseget!
üdv.:guiness
-
kételkedem
addikt
-
FRENK1988
veterán
Hellóka PH!-s emberkék!
Lenne 1 hatalmas problémán. Mégpedig az h nem akar menni a gép amit havernak javítok. Elmesélem az eljéről.
Van adva egy konfig:
Asrock 775Dual-Vsta(BIOS talán 3.10)
Intel Celeron 2.8ghz
512 667Mhz DDR2 ram
NVidia Geforce 7300GS vga
400W Dana táp
Samu vinyó és LG DVD iró
Ma ugy döntöttem frissitem a op rendszert XP SP3-ra. Meg is történt minden rendben ment ahogy kell. Driverek felrakva és a nélkülözhetetlen programok is. Az arcok weboldalán vettem észre h van BIOS frissités és gondoltam azt is felrakom. Ment is minden ahogy kellet több újrainditás után is. De délután miután megtisztítottam és bezsíroztam újra mindent és bekapcsolnám nem akar semmi menni bekapcsol de a monitor nem akar aktívra váltani. Újra szétszedtem és összeraktam. Most már beindult de úgy hogy max 1.5 percig megy és utána kikapcsol magától. Újrainditásonként rövidül ez időtaram. Mit tegyek? SegítsetekNem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Draut_HeV
tag
válasz P@trick #20017 üzenetére
Nem, ez abból ered, hogy a HDD-k mindenképp rezegnek valamennyire, és ha a rezgések frekvenciája csak egy kicsit is különbözik, akkor lebegés jön létre, tehát hol hallod a zúgást, hol nem (periodikusan váltakozva). Kb így néz ez ki:
Szal a #20016 -ra valaki?
-
Draut_HeV
tag
Sziasztok!
Gondolom már néhányan találkoztak azzal a problémával, hogy ha 2, vagy még több HDD van a gépbe szerelve, akkor az igencsak idegesítően tud rezonálni (pontosabban ezt hullámtanban lebegésnek hívják).
Van erre valamilyen eszköz, kiegészítő (költséghatékony), amivel ezt lehet csillapítani?
-
(Bundás)
addikt
válasz Stirbi #20012 üzenetére
PH! alapelvek:
# minden olyan hozzászólást, amely kimeríti a "Wareztevékenység" fogalmát, vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
* használatát elősegíti (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra);
* használatára buzdít;
* illetve segítséget kér ezek beszerzésében, használatában.Ergo ezen a fórumon nem szabadna, hogy segítséget kapj ez ügyben.
-
Stirbi
addikt
üdv
segitségre lenne szükségem,
én oda avgyok meg vissza a magyar rap zenéért és szeretnék szerzni ujakat(letölteni) nemtudna nekem segiteni vki egy oldalllal?
fontos lenni
elöre is köszi -
rii
nagyúr
megkésve bár .... de most futottam bele ... :
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
- = Zk = -
félisten
-
Kötelező
senior tag
hali
van egy Samsung e570-em. Ha zenét akarok hallgatni és lecsukom akkor nem szol. azt meglehet csinálni hogy szoljon ha lecsukom?
:(
-
Eagl3
veterán
Sziasztok!
Mivel vettem egy új winyót, azt megosztottam 2 felé egyiken a rendszer van másikon a cuccaim, ezért a régi rendszerwinyón feleslegessé vált a 2 partíció, ezeket szeretném egyesíteni. Tudnátok ajánlani erre valami programot?
Paragon Partition Manager demóját leszedtem ugyan, de nem biztos, h. ez kell nekem.
MOD: Jah majd el felejtettem, nem ártana, ha a program át tudná nevezni a partíciók, winyók neveit (C; D; E; H; stb...)
[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
válasz sgergi #20001 üzenetére
1.)Nem kell a régit formattálni, de a biosodat rá kell beszélned, hogy honnan boot-oljon induláskor. Ha fizikailag nem akarod átrendezni a winyókat (ez a legegyszerűbb), akkor pl. a partition magic nevű program az (ha jól emléxem), amelyikkel a betűjeleket is hozzárendelheted a partíciókhoz.
2.) szvsz a windows külön, a többi cucc a másik winyón a jobbik választás.
[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
válasz Realradical #19907 üzenetére
spyware mentes, és a router reset sem segített...
további tippek esetleg???[ Szerkesztve ]
-
sgergi
veterán
Sziasztok!
1. Az XP-t újra akarom tenni, de másik vinyóra. Most az egyik vinyó egyik partícióján van az xp (C: meghajtó), én a másik vinyó I: meghajtójára szeretném feltenni. Ilyenkor csak simán formattálom azt a vinyót, amin most az xp van, és fölteszem az új partícióra, ami automatikusan C: lesz? (Azt szertném, ha a windows partíciójának a jele továbbra is C: maradjon)
2. Szerintetek hogy járnék jobban? Van két vinyó, és
- a gyorsabbra felrakom a windowst, és a másik vinyóra rakom a játékokat, vagy
- a gyorsabb vinyóra rakom a windowst és a játékokat/programokat is (ennek az előnye, hogy a játékok/programok a gyorsabb vinyón vannak, de egyszerre kell egy vinyónak kiszolgálni a wint, és a játékokat, programokat)
Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest