Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós kamerák
- Akciókamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
SzalaiG
addikt
Mekkora a most megvásárolható legnagyobb kapacitású Samsung vinyó?
Vajon mennyibe kerül? -
SEK3
tag
légyszi klikkeljetek má' ide, mert szeretném tudni, hogy számol-e...[link]
-
pepe0419
tag
válasz
tkazmer #2084 üzenetére
eszközkezelőben addig minden ok (nincs hibaüzenet), amíg nem csatlakoztatom a pendrive-ot. Amint rádugom a pendriveot, megjelenik egy ismeretlen eszköz. A gyökérhubok tulajdonságainál az energiaellátásánál 0 mA szükséges árammal jelenik meg az ismeretlen eszköz (pendrive). Van egy USB lámpám, ha az van az egyiken, a másikra rádugom a pendriveot, akkor a lámpa elalszik. (alaplapon K7S5A 1.0).
-
Angmar
tag
Hello!
Tudnátok abban segiteni, hogy az apróhírdetést hogyan lehet véglegesen törölni, mert ha valaki beírja a google-ba "xbox vga kábel" az én lejárt hírdetésemet dobja ki 4. helyen [link], és már kezd elegem lenni a heti 1-2 mailból, telefonból, hogy megvan-e még -
kariad
senior tag
válasz
tkazmer #2081 üzenetére
Igen Firmware (bocsi) Ki be kapcsolás is megvolt.megtaláltam
De az ott lévő szoftvert telepítettem, de csak keres és nem történik semmi -
tkazmer
addikt
-
Zazi76
csendes tag
válasz
tkazmer #2081 üzenetére
Üdv: nem igazán tudom mi az a myip-s, sajnos nem segít ha kikapcsolom és vissza. Firmware szerintem a legujabb mert most vettem a gépet. Dell 1520 laptom csak most kezdték forgalmazni ezért szerintem a firware a legujabb. Csak egy esetben tudom kikapcsolni ha megnyomom hosszan a kikapcsoló gombot de akkor az ujboli indításnál kiirja hogy a Windows nem megfelelően lett leállítva. S kérdezi milyen módban akarom ujraindítani.
Üdv: Z. -
pepe0419
tag
Sziasztok! USB portommal van gondom, egyszer csak (valószínű windows xp újrainstall után) nem ismeri fel a webkamerát és a pendriveokat. A digitális fényképező működik, simán tudok képeket letölteni róla. Arra gondoltam, hogy az lehet a gond, hogy alacsonyabb feszültség van a csatlakozóban, mint kellene, mert van egy USB-s lámpám, és az is sokkal halványabb. Az egyik pendrive-om észleli, de nem tudja azonosítani, egy másikat nem is látja, hogy bedugtam. Nem tudjátok mi lehet a gond? Lehet, hogy zárlat? Lehet, hogy teljesen más?
Üdv. Pepe
-
Zazi76
csendes tag
Sziasztok.
Pár napja vettem egy Win Vista Home Permiumot. Az a gondom vele ha rákattintok a leállítás fülre akkor csak a programokból lép ki elindítja a leállítást, kiírja, hogy kijelentkezés. De a gépet nem állítja le. Miért van ez vajon. Esetleg be kell allítanom hozzá valamit a Vista-n belül vagy a biosban. S ez vajon a Vista vagy maga a gép hibája. Légyszi segítsetek.
Üdv: Zoli -
kariad
senior tag
Hi!
Mai napomat eléggé elronta a következő! Van egy Thomson LYRA (pdp9512) 512Mb-os
MP3 lejátszom.No mondom pakolok föl új számokat Totalcom. le is töröltem a régiket.
Pakolnám föl az újakat már 1 számnál megáll 2%-nál(lefagy)No kilövöm a progit nagy nehezen.Meghalgatom amit feltesz és elején az a szám amit föltettem utánna elkezdi játszani ami régen rajta volt!Formáztam már 20X is de ugyan az a hiba nem enged fölteni max-2-6% a mp3 méretétől függöen és a régiket játsza! (amit nem látok sehol)
Gondoltam a biosát kéne frissíteni no de hogyoan meg hol találok hozzá!Vagy más ötlet?
-
R.P.
aktív tag
Hát eddig egyik sem nyert, azért kösz. Újabb ötletek?
-
-
R.P.
aktív tag
Hali!
Nincs valakinek ötlete arra, hogy a gépemen a régi játékok miért futnak ~2-szer olyan gyorsan (ezalatt azt értem hogy pl. a Tom Clancy's Splinter Cellben az intro is kétszer olyan gyors, az emberke kétszer olyan gyorsan szalad, stb. Játszhatatlan. Az Undyingban pedig az introban már késik a hang a képhez képest és egyszerre 2 karaktert hallani, és a képe pedig baromi gyors.
Van erre valami megoldás? Kompatibilitási mód, vagy túl gyors a VGAm vagy csak hülye vagyok?
Kösz előre is!
U.I.: Bocs a szóismétlésekért, siettem... -
icons
addikt
Natehát lehet jobban is törölni a winfost, mint Windows, Program Files és Docu an sett. mappák törlésével?
-
ádyz
addikt
válasz
Dr. Romano #2066 üzenetére
tetszik mii?
-
ádyz
addikt
válasz
Dr. Romano #2064 üzenetére
ó, köszi szépen
de a link parancs egyszerűbb lett volna
-
-
ádyz
addikt
válasz
Dr. Romano #2062 üzenetére
akkor jó, mert más letöltés pl. origóról jön rendesen, csak itt sz@r
valami más ftp progi nincs?
-
-
ádyz
addikt
válasz
Dr. Romano #2060 üzenetére
csak az a baj, hogy ezér tesóm fizetett
de első nap jött rendesen, csak a következő naptól ilyen khaki
-
ádyz
addikt
válasz
Dr. Romano #2058 üzenetére
total commander
filezilla-val is próbáltam, de azzel nem is töltött
mod.: néha visszaugrik 150-re ennyivel jön a net és megáll, majd leesik 60-ra
-
ádyz
addikt
válasz
Dr. Romano #2056 üzenetére
ez igaz
nekem is lenne egy kérdésem!
ftp-n töltök, és pár másodpercig jön rendes sebességgel, utána meg leesik 80-100-ra
ez miért van? -
törölt tag
ehhhe, akkor mekkora hulyenek nezhettek a boltban, hogy a hulyegyerek ebbe a lapba akar ddr2-t? hahaha
jaj gyerekek, pedig azota oda jarok vasarolni
na mindegy, majd a kovetkezo alaplapba johet a ddr3
hat sracok, koszonok mindent, ez volt a hab a tortan igy delelott -
ádyz
addikt
akkor csak igazam van
monstre akkor neked ddr ramod van
-
törölt tag
en ugy tudom, hogy ddr-II-es memoriat vettem tavaly...
megneztem, kingmax ddr-400 van rairva, sehol a II-es...?
akkor most nekem is sima ddr memoriam van? everest szerint pc3200 ddr sdram...? akkor most hogy is van ez? -
ádyz
addikt
válasz
Dr. Romano #2043 üzenetére
nemegészen értem ezt a mondatodat
tehát nem megy bele ddrII a ddr foglalatba, nem?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
lakisoft #2039 üzenetére
400-as a ram, abit be7-s az alaplap
koszi az infokat sracok, de beraktam a memot masik gepbe, es ugyanugy sipolt , nem indult el, aztan atraktam az en memoriamat a kolcsongepbe es lass csodat elindult
szoval kiderult, hogy a memoria rossz... vennem kell majd egy masikat
megegyszer kosz a gyors infokat -
lakisoft
veterán
válasz
#54715584 #2038 üzenetére
Szerintem az a tiszta ha teszteled a memót is rendesen ... kb. 1 éjszaka ... // szerintem teszlteld őket kb. eddig ne csak próba legyen ... ok?
ha mondod az alaplap paramétereit akkor meg tudom mondeni hogy milyen ram megy bele ...
4 éve csak DDR-I volt még csak 266/333/400 MHz-es órajellel // az e konfigod ... a cuccok -nál? -
törölt tag
-
törölt tag
sziasztok,
az ejszaka egy zarlatos vezetek lecsapta az aramot, aziota az egyik gepet ha bekapcsolom, akkor hosszu sipolo hang hallatszik, folyamatosan ismetlodik 2-3 masodpercenkent
a vinyo, a cd/dvd-romok es a ventillatorok is elindulnak, van aram a gepben, csak a monitoron nincs kep
a tapnak elvileg nincsen semmi baja, mert elindul(na) a gep, minden kap aramot rendesen, kiveve a videokartya
mi lehet a baj? -
-
Daweee
őstag
válasz
kicsitomi88 #2028 üzenetére
Kössz
-Van fent Daemon Tools, igaz újabb verzió, de nembaj, leszedem megpróbálom úgy.
-VirtualPC-ről eddig azt sem tudtam hogy mi
-hálózatvezérlő integrált, VGA-n kívül semmi kártya nincs benne. -
kicsitomi88
őstag
Találtam neked 3 oldalt ami talán segít
http://www.daemon-tools.cc/dtcc/archive/ndis-sys-blue-screen-death-t12753.html
-
04ahgy
nagyúr
Aham. Ha meg is jelölte konkrétan megint azt az ndis.sys-t, akkor annak a háza táján kell a gondot keresgélni. De ha a win része, akkor szerintem Moonman-t kérdezd, valamelyik Windowsos topikban, ő ebben a legprofibb. Megj.: ami a System32-ben van, az nem tuti fix, hogy a windowsé ám! Még a kodekek is ott vannak... Audio és video, stb.
HGyu
-
Hybryd
tag
válasz
Dr. Romano #2009 üzenetére
Próbáld ki egy másik billentyűzettel (véletlenül nem Samsung bill mellett csinálja ezt most?)
-
Daweee
őstag
Ez a bizonyos file a C:/Win/Sys32-ben van, ergo a win része... majd megfigyelem hogy mindig ott van-e a bibi. A ram eddig nem tűnt fel hogy hibána, nincs is teljesen meghajtva, kicsit lazábbak az időzítések mint amit papíron elbír (nem volt kedvem a biosban turkálni miatta) más sincs húzva, de azért éjszakára berakok egy memtestet. A pagefile-t már áttettem a másik partícióra, de így is hibázik...
-
04ahgy
nagyúr
0x000000D1 - DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Ezt általában kernel módban futó eszközillesztők okozzák, ha megsérülnek, vagy alapból hibásak. Másodlagos oka lehet még hibázó RAM, vagy pagefile.
Mivel jelölt meg konkrét fájlt, meg kéne keresni, az micsoda, és hol van. Utána megnézni, mit vezérel, esetleg újratelepíthető-e.
Továbbá: mindig ugyanezt a fájlt jelöli-e meg, vagy másikat?Egy memtest86 lefuttatása sem árthat, hogy a RAM-ot kizárjuk. Legjobb egész éjszakára betenni, mert sokszor csak egy óra után hibázik a RAM.
Ha pagefile a gond, akkor az csak átvitten lehet leginkább. Legvalószínűbb, hogy a memória és a tároló alrendszer közti kommunikáció hibázik, pl.: húzott gépben alulfeszelt chipset, vagy csak hibás kábel. Ezeket is jó megvizsgálni, minden rendben van-e.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Start --> beállítások --> vezérlőpult --> rendszer --> speciális --> indítás és helyreállítás-nál katt a beállításokra --> Rendszerhiba felirat alatt az automatikus újraindítás elől vedd ki a pipát. Illetve Vistánál nem tudom, hol kell keresni, de valami ilyesmi helyen lesz ott is.
Ekkor nem csak bevillan a kékhalál, hanem folyamatos, és el tudod olvasni. Ha a 0x000000|_|_| számot leírod, abból többet tudnak az ittlevők következtetni.
HGyu
-
Relisys
senior tag
Hello!
Ffia 08-ba tudja valaki hogy tudnám rezgésre bírni a gamepadomat? Hiába állitom be a beállitások közt mert mindig visszavált kikapcsolt állapotra. Egyedül akkor rezeg amikor elinditom a játékot.
-
Dr. Romano
veterán
Szerintetek az miféle gond, ha egy gépben "szaggat" a BIOS?
A billentyűleütések kb 2-3 mp késéssel mennekEgyébként más baj nincs a konfiggal.
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Túra és kirándulás topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest