Hirdetés
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
addikt
youtube-on hogy lehet olyan linket csinálni,hogy én mondom meg honnan kezdje a lejátszást a videóban.
PL 2 perc 10s-nél induljon a lejátszás -
RootRulez
félisten
Sziasztok! Valahogy meg tudom nézni, hol szóltam hozzá meg ilyesmi? Ha egyszer érdekelne, mikor mit mondtam... Vagy erre nincs mód?
═════════════════════════════════════════
-
nagyúr
Sziasztok!
Látott már valaki olyat, hogy az egér görgője Winamp-ban csak fölfelé hajlandó scroll-ozni, lefelé nem?
Az egér Microsoft explorer 4.0, a rendszer windows 7, most raktam fel a legfrissebb driver-t, előtte semerre sem scroll-olt, most meg csak fölfelé...
Nem tudom mire vélni a problémát...
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
konas
senior tag
Merre van a Stalker call of pripyat topikja?Lehet nem jol irom?
-
toldy
őstag
Már egy ideje keresgélek de nem találok megfelelő topicot így itt kérdezek.
Elvileg nemsoká hozzám kerül még egy 17" TFT és a jobb helykihasználás meg hogy egyforma szinten legyenek a kijelzők szeretnék egy 2monitoros kart szerezni hozzá , lehetőleg minél egyszerübb felépítésű és puritánabb legyen ( nomeg olcsóbb). Tudna valaki segíteni hogy milyet hol és hogy milyen árba vannak?Az élet nem habostorta.
-
szakalistvan
senior tag
-
GrandeP
addikt
válasz RootRulez #50086 üzenetére
Naponta nem gyengén reklámozza az rtl a saját oldalát..
Rtlmost.hu címen... a tv2-nek is van valami sajátja, de nem tudom fejből,... rákeresni meg még lustább vagyok mint te... google-z rá.
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
RootRulez
félisten
-
GrandeP
addikt
válasz Scholes9 #49974 üzenetére
Utolsó kérdésesre válaszolnék...
Lehet.
Attól függ h mennyire vagy rutinos.... alaplapi távtartók a helyükön? Táp csatik mind a helyükön? Illetve neked .. Mennyi és milyen sípolást ad ki normál indításnál?
Egyáltalán bios resetet csináltál? Hátha nátha... bár nem kellene neki.
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
-
Scholes9
nagyúr
Erre valaki [link]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
batmab
senior tag
válasz animatrix11 #50078 üzenetére
7200on,több oldal szerint is...
2009.08.24 leányom, Kiara. Már 118cm, és >21kg.. :D Fontos! utánvéttel még anyámtól sem vásárolok...
-
koksz
csendes tag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám, lekapcsoltam az asztali gépem és indítanám újra, amikor is nem csinál semmit, nincs kép meg semmi. A bios sem indul el. A videókártya tutira jó és a ramok is, mert amikor kihúzom őket, hiányolja a gép. Amikor pedig kivettem a procit és úgy indítottam el, akkor is ugyanazt a tünetet produkálja. Azt mondták nekem, hogy kontakthiba vagy proci vagy procivezérlési hiba, de én a processzoron nem látok semmi szokatlant és szerintem nem is vezérlési hiba. Nektet mi a véleményetek? -
animatrix11
őstag
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
RootRulez
félisten
válasz Tomate #50072 üzenetére
Régebben volt ilyen programom de még csak a neve sem ugrik be... Faszsáén be lehetrett vele rendezni egy szobát ággyal, asztallal stb... Mondtam bratyónak, essen neki paintel 1 képpont=1 centiméter, jobb híján
De azért várom az ötleteket!
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
bratyó tervezgetne gyerekszobát és nagyon alap programot keresne a célra. régebben volt valami programom de nem ugrik be...
Tudtok hasonlót?
Köszi: RR
-
(Darkwood)
őstag
Ave!
Tudjátok, hogy miért nem tudok berakni feliratot a Media Player Classic - Home Cinema-ba? Ezt írja ki: [link]. Hiába próbáltam beállítani, semmi...
Win7 alatt tökéletesen működött, de XP SP2 alatt nem akarja az igazságot...
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
péter007
senior tag
válasz runner 125 #50063 üzenetére
lehet hogy meglett a gond
valszeg a kártyaolvasó nagysd foglalata halt meg, mert egy 1gigás Adata sd-vel is ezt csinálja, mikrosd-vel viszont működikszóval kell vennem egy rendes kártyaolvasót, de nem msi-t, ez már a másogik ami beszart. igaz az előző nem pont ilyen volt
azért köszia segítséget, üdv. péter
-
sanyek2
senior tag
Hello mindenkinek!
Tud valaki valamit arról hogy bekrepálna a Google Chrome?
Mert nálam ez történt.
Eleinte csak folyamatos, váratlan leállásokat produkált. Visszaállítottam.
Próbáltam kompatibilitási módszerekkel megoldani, de tegnap végleg meghalt. El sem indul a gépemen. Win 7.
Feltettem a legújabb Mozillát de kegyetlen lassú, és hát nekem nem is fekszik a használata.Ebbe most ne megyek bele, mert a lényeg hogy vissza akarom kapni a Chrome használatát, de sehogy nem megy. Próbáltam újratenni is. -
MoonST
tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám.
Vettem egy ilyen gépet:
alaplap: asrock m3770de
proci: phenom II x2 550 BE
ram: 2*2gb Kingmaxx 1333 cl9 dual kit
videokari:4870 Sapphire
táp: 460W Gigabyte superbA windows 7 felment hiba nélkül, de ha valami komolyabb játékot elindítok 5-30 perc utan kék halállal vagy hasonlóval elszáll. Lefutattam egy memória tesztelő progit (memtest86+ 2.11) és szerinte tele van hibával a ramom, a rendszer teljesen alapon megy. Ebből arra következtettem hogy selejtes a memória. Cserélgettem a modulokat is, 1-1 darabot külön-külön is, 4 hely van az alaplapon azokat is nézegettem, de rossz minden esetben.
Szerintetek is a memória lehet a rossz? -
-
péter007
senior tag
válasz runner 125 #50059 üzenetére
igen 10 év van rá
azóta kipróbáltam mindent egy másik sd-t és azzal minden kombó minden géppel megya formázást fta32-re még megnézem
-
Storms
őstag
üdv
Lehetséges az hogy a windows élményindexben azért kapok 2 ponttal kevesebbet mert az integrált vga-t használom? ( UMA+Sideport memory 128MB) Mert az előző lapomba 7,4-et kapott ugyanezen beállitásokkal a memória index most pedig 5.9-et.
konfig:
-ASRock 785GXH/128M
-Athlon II X4 620 3.7ghz
-2x2GB DDR2 G.Skill
-ATi Radeon HD4200 UMA+Sideport mem 128MB[ Szerkesztve ]
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
péter007
senior tag
hy mindenkinek
lehet rossz ghelyre írok, de gyors segítség kellene
van egy 4gigás sandisk ultra II sdkarim, amit a nikond40-el használok
az a baj hogy a számítógép nem ismeri fel kártyaolvasóval ahogy eddig is tette csak ha a nikonba van és kábellel kötöm össze vagy ha pda-ba van és kábellel kötöm
a kártyaolvasó msi, de nemhiszem hogy rossz mert telefonom mikrosd-jével meg megy+anyám asus laptopjának beépített kártyaolvasója sem olvassa a sandisket
mindegyik azt írja h. tegyen be egy lemezt vagy vmi haonló
formázni próbáltam mindennel totalcommandert is néztem az se látjaa fényképezőgép meg használja rendesen
tudja vki mi lehet a gond? -
SimS
senior tag
Köszönöm, így már jobb az eredmény, egy dolgot leszámítva:
csak VLC tudja átváltani a hangot, pl. a bsplayer nem (ill. más alkalmazásokban a divx filterrel sem megy a dolog).p.s.: elvileg mindent jól csináltam, ha nincs ötlet jó lesz így is, csak ne felejtsem el, hogy csupán VLC-vel működik
SimS
Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540
-
mokus1
addikt
Ha megírok egy duallayer DVD-t és ebből most ma úgy 15Db-ot kéne.Akkor a 2 írás között illik pihenni hagyni az írót egy fél órára?
-
vamzi
senior tag
Ezt szedd le. Nekem panaszkodott kodek hibára ezért még ezt le kellett szednem.
Utána:
1. File/Open video file... --> és keresd ki a kíván filmet.
2. Streams/Stream list --> a kis ablakban: Add --> keresd ki a hangsávodat--> OK
3. Video/Direct stream copy
4. File/Save as --> válaszd ki a mentés helyét és nevét.Ezzel így minimum 5 sávot rá tudsz tenni. Működik, a hsz előtt tettem rá próbaképp egy zenét egy sample-re. A vlc playerrel szépen ki is tudtam választani, le is tudtam játszani.
-
Zefír
őstag
Sziasztok.Lenne egy olyan problémám, hogy a Sapphire HD4850-em rosszalkodik.
Konkrétan 96fokot ír IDLE a GPU-ra, márpedig, egy Accelero S1-el és egy 12es noctua ventivel hűtöm. Tegnap este is 96fokot írt. Ma reggel bekapcsoltam és 20fok alatt mozgott pár fokkal 17-19 IDLE. Kikapcosltam a gépet, lementem reggelizni, kis idő eltelt visszakapcosltam és most megint 96fokot írNemtudjárok, hogy mi lehet a gond?
Már kérdeztem a kari topikjában de lese sz@rták..elvoltak foglalva a win7-tel... -
SimS
senior tag
Üdv
Keresgéltem itt is és gugliztam is (ami dobott egy megoldást, csak az nem vált be) arra hogy, milyen módon lehet már létező avi fájlhoz hozzáadni még egy hangsávot? pl egy audio kommentárt, vagy magyar / angol hangot, úgy hogy ez alkalmazásból váltható legyen
Köszi
SimS
Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540
-
kbalazsa
senior tag
válasz fokukac #50041 üzenetére
Működik a dolog, de nem minden game ismeri meg Win7/Vista alatt. Van amin segít ilyenkor az Creative Alchemy program amit elvileg eleve tartalmaz a fenti/lenti (a megfelelő rész aláhúzandó) driver.
[ Szerkesztve ]
Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.
-
Lenry
félisten
válasz runner 125 #50044 üzenetére
sajátgépre jobb klikk -> kezelés - lemezkezelés
itt látszik?Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
runner 125
nagyúr
válasz runner 125 #49993 üzenetére
Senki?!
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Lenry
félisten
válasz fokukac #50041 üzenetére
van hozzá driver, úgyhogy nyugodtan használhatod
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
nagyúr
sziasztok!
egy Audigy 2 ZS hangkártya és a windows7 vajon mennyire szeretik egymást?
Próbálkozzak, vagy inkább használjam az alaplapra integrált izét?
-
bluyoo
nagyúr
Hi!
Lenne egy olyan gondom hogy vettem egy új lapot win7 oprendszer és most olyanokat csinál hogy eltűnnek a merevlemezeim a saját gépről.Először a ide csatlakozós újraindítás megint van, 5óra üzem most meg az egyik satás.
Valami ötlet?[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
rii
nagyúr
hello
budapest egy adott helyén hogy lehet megtudni ki szolgáltat nagy upload-dal rendelkező internetet? senki? ))))-:
nekem elég lenne egy 2 mbit /2 mbit -es is
most 2/0,5 van, dehát a 0,5 az nem elég p2p-re (persze pont ez a cél)
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok!
Egy hülye kérdésem lenne:
Lehet ps/2-es egér portra bill-t dugni, tehát ha 2 billt akarok és 2 bill-em van (már nem fizikailag, hanem hogy működik e a kettő így egyszerre)?
-
killergyuszi
tag
sziasztok!
van egy gépem...
nemrég lett bele véve új videókari (asus ah3450 256mb) de mióta bennevan rosszabból mennek a grafikai dolgok mint ezelőtt (mielőtt egy gforce fx5200 volt benne)
pl. az fx 5200 idején fel volt rakva a fifa08 semmi gond nem volt, most a 3450-el akadozik...
az alaplap p4i65g proci celeron d 320 2,4ghz 768mb ram
ötletek?
előre is köszi üdv."Pain is temporary Victory is forever"
-
joe2005
senior tag
válasz petrelli86 #50031 üzenetére
pl. Movie Maker, ha windows.
"Have you tried turning it off and on again?"
-
petrelli86
aktív tag
sziasztok!
egy videomegosztó oldalra szeretnék fotókból összeállított klipet feltenni, milyen progival tudok ilyen videót szerkeszteni?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=petrelli86 Vágjál bamba képet! ÍGY! MOST JÓ!
-
vamzi
senior tag
Sziasztok.
Ilyen kábelt magyar honban hol lehet kapni? Tudja valaki? Vagy hasonlót. A lényeg, hogy sata hdd - usb+esata dugóba.
Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Hogyan lehet egy mobil net (Usb Stic)Jelét fel erősíteni? Milyen antennával lehetne ezt megoldani? Notiba van használva stick.[ Szerkesztve ]
-
konas
senior tag
Az 50013 ra valaki nem tudja a valaszt?
-
Mobi28
tag
A kérdés: mi a különbség a sideport és a sideport nélküli 780G alaplapok között játék teljesítményben? Miben és mennyivel jobb az amin van saját memória integrálva külön a 3D -nek? Melyiket érdemes venni? Amin van vagy amin nincs?
Nem tudtam melyik topikban kérdezzem meg.
Köszi
-
törölt tag
válasz INMOTEP #50017 üzenetére
Ha elérnéd az ESET vagy bármely más vírusirtót fejlesztő cég oldalát, akkor onnan le tudnál tölteni egy Conficker remover-t. Nincs más választásod, mint egy olyan gépen, ahol nincs fent a kártevő letölteni, majd a saját gépeden lefuttatni. Utána reboot.
Egyébként a Conficker által kihasznált biztonsági résre évek óta létezik patch, csak gondolom nem telepítetted. Mert ugye a Windows Update csak dísznek van.
-
INMOTEP
őstag
Üdv remélem itt is tuttok segíteni remélem van rá megoldás ! Nos a gépem virusos ! Eset Nod 32 Business edition-t használok a probléma gyökere C:\WINDOWS\system32\ylooxede.dll Win32/Conficker worm mit lehet ezzel tenni ?
-
S*Tom*
aktív tag
válasz historic #50015 üzenetére
Az a táp simán okozhat neked nagyobb problémát is. [Olvasd át] és nézd meg a: Nem ajánlott, veszélyes tápoknál. [Itt] tudsz kérdezni is, vele vagy más tápokkal kapcsolatban. Az adatlapodba írd be a konfigod, hogy milyen géped van, akkor jobban tudnak segíteni.
-
historic
csendes tag
válasz S*Tom* #50010 üzenetére
Beszerelés után nem volt mozgatva.
Áramszünet, ingadozás nem valószínű. Túlfeszvédő nincs.
A tápot lehet cserélnem kéne már: Codegen 350W.
Az előfordult már hogy indítás után 13 fok körüli a hőmérséklete (bár 20 fokos szobában érdekes), igaz elölről megy rá ventilátor, de így volt ez a Seagate-tel is és az nem produkált ilyet. -
Mach5
aktív tag
-
konas
senior tag
Nem tudom megnyitni a CatalystControlCentert-tegnep raktam fel a Win 7 et..9.11 es driver.
Ezt irja kiLI.Implementation fajl vagy szerelveny illetve annakeggyik fuggosege nem toltheto be.A rendszer nem talalja a megadott fajl-t.
Segitsetek legyszi..[ Szerkesztve ]
-
S*Tom*
aktív tag
-
nagyúr
válasz SzalaiG #50001 üzenetére
hát, ha lehetett volna kapni valahol így szombat délután, akkor maradtam volna...
Közben vettem egy NEC-et.Újabb kérdésem van: különbözik egy 4-5 éves SATA-kábel egy mai kábeltől?
Lassíthatja az adatátvitelt a kábel?
(SATAI vs. SATAII)Köszi
-
Hacker75
aktív tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm gépét szeretném eladni, de nem tudom mennyit lehetne érte kérni.
Ez lenne nagyjából a konfig:AsRock K7VT4A+ lap
AMD Sempron 2800+
512 Ram
NVidia GeForce FX5600
120 GB HDD
Nokia CRT monitor
+vadiúj sz.gép asztalMennyit lehet ezért cakk-pakk kapni?
A válaszolónak előre is köszönöm!Üdv!
http://www.youtube.com/user/OOooHACKERooOO
-
historic
csendes tag
válasz S*Tom* #50004 üzenetére
Köszi.
Amúgy a másik hdd csak ideiglenesen volt rárakva. A nagyot használom rendszernek is meg adatokhoz is. Terhelve van rendesen (torrent).
Remélem nem jön elő többet, bár fontos adatokat ezután nem fogok rajta tárolni.
Amúgy a saját tesztprogramja sem mond hibát, de akkor jó volna tudni mi volt ez. -
Simon02
tag
üdv mindenkinek!
A következő problémám lenne: eladtam egy Q6600 cpu-t, amit 775-s alaplap híján nem volt módom tesztelni. Nos a srác szólt, hogy akármilyen beállításokkal instabil a rendszere. Terhelve pl Prime-el kékhalálokat dobál (érdekes, de csak egy maggal, a többit letiltva, mind a 4 esetén nincs probléma). Próbálta különböző feszültséggel, fsb/szórzó beállítással, de ugyanez. A javaslatomra megnézte egy erősebb táppal (Corsair HX650), de semmi változás. Próbálta 3 különböző (chipsetben is eltérő) lappal. Ha esetleg valakinek van valami ötlete, amit még meg lehetne próbálni, az megköszönném ha leírná privátban. Vagy biztosan rossz a proci?!Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Simon02
-
S*Tom*
aktív tag
válasz historic #50000 üzenetére
A kép alapján nincs semmilyen nagy hiba. Ezzel nem fogják neked cserélni, hacsak nem produkálja újra a hibákat, vagy nem romlik folyamatosan az állapota. Gondolom ezt a HDD-t használod adatra, érdemes volna kicsit terhelned és pár naponta ránézni a smartra változik e valamit.
-
akos90
tag
Sziasztok! Lenne egy routerem (Tp-link TL-R460) és szeretném frisíteni a frimware-t. és az lenne a kérdésem ha én most frisítem a frimware-t akkor a beállításaim meg maradnak szóval engedélyezet portok adsl internet felhasználó neve jelszava benne marad-e és stbstb? szóval ha frisítem a routert akkor utána kell még a beállításokkal szenvednem avagy nem ?
vagy ha csinálok a router beállításairól egy biztonsági mentést abba benne marad a net kapcsolatom felhasználó neve és jelszava?
válaszotok előre is köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest