Hirdetés
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
sto1911
veterán
Gyors kerdes: hasznalt ramsuniket akarok ratenni a vga-ra, de a tapado-hoatvivo felulet egy resze 'koszos', ott, ahol nem erintkezett ugye a rammal, beporosodott.
Kerdes, hogy hogyan tisztitsam meg, valamint ha nem tisztitom meg, akkor csinalhat-e barmilyen kart.
Meg valami: ha leszedem a ragasztot, akkor mivel tudnam potolni? Sima feher paszta jo lenne?
[ Szerkesztve ]
-
Atti1112
aktív tag
válasz consulatio #22032 üzenetére
A Camstudio király progi , ki is próbáltam ,de sajna hangot mp3-ban nem tud (wav-ban is jó lenne) csak mikrofonon keresztül .Az meg úgy gáz. A Microsofnak van egy olyan progija amivel "bemutatót" lehet készíteni képpel és hanggal együtt. Ezt keresem, de sajna nem tudom a nevét.
A jó multkor valaki írta, de feltúrtam az "egész" prohardvert és nem találom azt a hozzászólást.
Valaki ?Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
balco
aktív tag
Mondjatok olyan (lehetőleg ingyenes) vírus, féregírtó programot ami telepíthető pendrivera, illetve fut CDről.
(van egy XPés gép olyan agresszív féreggel fertőzve, ami nem enged feltelepíteni semmit a gépre. Csökkentett módban nem megy fel az AVG, stb, Pendrivera sem tudom telepíteni)
THX -
KubanitoS
veterán
Köszönöm a választ mindkettőtöknek!
Annyit tudtam csinálni, hogy kicseréltem a DVI kábelt egy teljesen újra, amelyet a monitorhoz adtak + átdugtam a másik DVI kimenetre a videókártyán.
Ha így is csíkozódik, akkor kijelenthető, hogy ez a monitor hibája?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
tupacamaru
veterán
[link] Talán itt van valami infó róla. A kugli-ba azt írtam be hogy cd multiboot, erre dobott egy pár találatot, nézd meg hátha találsz használhatót.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tupacamaru
veterán
-
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Kellene egy kis help. Az utóbbi időben rosszalkodott a gépem, sokszor nem adott képet indításkor.Ez egy HP LP2275w-vel esett meg, amelyet azóta gariban cseréltek, mert zúgott. Megkaptam a másik monitort + tettem fel Vistát és a probléma megszűnt, gondoltam vmi driver hiba lehet, amit a Vista orvosolt, de csak egy időre. Az előbb "ébresztettem fel" a gépet készenláti állapotból, mire ezt vízszintesen szaladgáló csíkokkal "hálálta meg", amelyek ha lassan, de biztosan eltűntek.
Gondoltam ennyi ebből a hibából elég volt, elviszem garanciára a gépet, de először print screen-nel lementek egy képet a csíkokró, hogy legyen bizonyítékom a boltban.
Megtettem, paintban CTRL + V és..............
a csíkok nem voltak a képen!!
Mindeközben a monitoromon a beillesztés után is vígan szaladgálnak a csíkok, amelyek teljesen eltűntek, mire ezt a pár sort írtam.
Szóval a kérdésem: Lehetséges, hogy eddig rossz helyen keresgéltem, mikor a RAM-ot vagy a VGA-t gyanusítottam? Elképzelhető-e hogy az első selejtes HP monitor után kaptam egy minimálisan selejtes darabot, amely nem zúg, viszont csíkoz? Legalábbis a paintes dolog ebben győzött meg....
Vélemény?
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Lenry
félisten
válasz SzalaiG #22085 üzenetére
media player classic, vlc
ha valamiért nem játszanák le, akkor kérdezősködj a kapcsolódó topikbanGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
SzalaiG
addikt
Hali!
*.mkv kiterjesztésű fájlt mivel lehet lejátszani?
-
csudri
őstag
Sziasztok!
Egy HP 4L (őrségi) lézerprintert szeretnék használni a laptopommal, de mivel nincs a gépen párhuzamos port, ezért vettem egy párhuzamos-USB átalakító kábelt.
Összedugtam a nyomtatót és a gépet, felismerte, kiírta, hogy USB nyomtatótámogatás. Feltelepítettem a nyomtatót, de nem tudok tesztoldalt nyomtatni. Néztem a printer beállításait, alapból az LPT1 port volt bepipálva, ezt átraktam USB-re (próbáltam mindet, de nem segített).
A kábelhez kaptam egy driver cd, de nekem ez kínai.
Hogy lehetne rábírni a nyomtatót, hogy végezze a dolgát?
-
Lenry
félisten
furcsa kérdésnek fog tűnni, de azért felteszem
lehetséges ugyanarra a DVD lemezre két vagy több op.rendszer, mondjuk egy Windows meg egy Linux telepítőjét is felírni?
természetesen úgy, hogy bármelyik telepíthető legyen...Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
zsolesz010
senior tag
-
mg105
senior tag
sziasztok!
van egy 1 éves ati videokártyám, ami távozott az élők sorából (nincs kép, egy csomó gépben megpróbáltam). van még 2 év gari, de...
a bluefishben vettem, aminek per pill se híre se hamva. (szerény véleményem szerint nem is lesz)
érdemes időt szánni és írni a fogyasztóvédelemnek h most mi van? -
laja80
tag
válasz Nova91 #22079 üzenetére
ha uj tonert veszel az kb 16-20e között van,kb olyan 2000-2500 oldal töltöttséggel
de lehet őket töltetni is,az féláron megvan!
ha sokat nyomtacc megéri lézernyomtatot venni,egy jo mono lézer készülék olyan 20k körül van,multifunkciosok drágábbak,azok olyan 35-40..Bárminek ellen tudok állni, csak a kísértésnek nem.:)
-
Nova91
tag
Sziasztok!
Sorry ha rossz a hely, de nem találtam ehhez kapcsolódó aktív topikot ezért ide írok.
A lézeres nyomtatók patronjai(toner) mennyibe kerülnek? És meddig bírják (Ez fontos lenne mert ha olyan 8.000 ft körüliek, de az élettartamuk annyi mint egy tintasugaras patroné akkor felejtős.)
Választ előre is köszönöm! -
laja80
tag
kvantum tér,az mi?kinek irtad ezt?
Bárminek ellen tudok állni, csak a kísértésnek nem.:)
-
laja80
tag
ha rárakom pendrivera a biost amit leszedtem,és qflashba elinditom ugy jolesz?
-
Asador
tag
Hello!
Nem tudjátok mi a pontos neve és hol lehet kapni olyan lapocskát ami a VGA memóriacsipjei és hűtüborda között biztosítják a hőátvitelt?
-
Tibord
senior tag
Hali.
Van egy érdekes problémám.
Nem tudok bejelentkezni a firefox-al a PH fórumba
Kiírja hogy sikeres belépés röktön továbbítunk, és utána ujra csak a nem bejelentkezett képet adja be.
Légyszi mondjatok valami megoldást erre. Előre is köszi.
Emlékszem a tavalyi nyárra. Egy szerda délután volt.
-
-
laja80
tag
biost hogytom frissiteni?leszedtem f4et de nemvágom mitkell vele csinálni,leszedett itt nekem 3 fájlt,f5at akarom f4re visszarakni.mitkell tennem?
-
laja80
tag
4*1gb kingmax 800as ramok vannak benne,és 2.5el lett visszaosztva...
-
-
GrandeP
addikt
Hibák:
1, Igen, azt javítom, ha meg kapom a felsorolást pontosan....
2, Meg fogsz lepődni, több gépen, több felbontással néztem, hol ilyen hol olyan, akinél csúnyán látszódik ott low-ra kell venni és akkor nála is "szép" lesz....
Nagyon fura, de lehet az lesz h színt változtatók, vmi élénkebbre, mondjuk narancssárgára, az úgyis a logójuk színe.Köszönöm az észrevételt...
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
laja80
tag
Sziasztok!Van egy gigabyte ga ep31-ds3l alaplapom,benne egy core2duo e7200as proci,és f5a biosom van.probléma az lenne,hogy proci húzást nemtudok csinálni mert mindig visszaáll eredeti orajlebe a gép,pedig minimális huzással is porbáltam de ugyse jo.egyik ismerősöm aztmondta,probáljak meg bios frissitést/egyébként eredetileg f1es bios volt rajta csak frissitettem/ hátha ugy jolesz,mert vszinű procimat nemjol ismeri fel az alaplap.
csak az a gond hogy f5a nál frissebb biost nemtaláltam,ha vki tud esetleg adni egy linket az jolenne.Gigabyte GA-EP31-DS3L rev. 1.0
köszönöm
-
tomta
tag
válasz GrandeP #22003 üzenetére
Néztem az oldalt, nagyon ötletes.
Hibák:
- Szolgáltatás menüpontban "használt alkatrészek eladása-vétele" utáni sort nem lehet elolvasni, mert nem lehet addig scrollozni az oldalt.- A szövegtartalmak több menüpontban is úgy néznek ki mintha pixelgrafikus képek lennének, nem kontrasztosak és egyes sorok karakterei homályosak.
-
GrandeP
addikt
válasz VINIKOR #22053 üzenetére
Általában a tartódobozán, nagy ritkán a cd-n, vagy mellékelt borítóján, vagy a gép oldalán/alján....
Sok betű, sok számot keress!
Én általában keyfinderrrel nézem meg, nekem az a legegyszerübb, azt meg találsz a neten. egy tipp [link]
[ Szerkesztve ]
-
válasz VINIKOR #22053 üzenetére
Sehol (direkt nem, sőt kódolva van a registryben), bár van erre speciális célprogram.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Ja bocs, csak most látom, hogy direkt az AAC+-ra kérdezted. Azt sajnos nem tudom most megnézni, mert csak mp3-ak vannak a kártyán. Ha ráér holnapig, megnézem neked, de most nem tudom.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
VINIKOR
senior tag
Hadd kérdezzem a Windows XP-ben hol lehet megnézni a telepitő kulcsot?
-
Ha nem kell 3G és videotelefonálás, akkor 5310. Ha kell, akkor 3120 classic. Előbbi jól teljesít zenehallgatás terén is, utóbbi már kevésbé. Valamit, valamiért.
mod: Még az én 3120 classicom is rendesen kezeli az ID3 tageket (direkt megnéztem neked), szóval gondolom a 5310 méginkább.
Ja igen, és egy 2GB microSD max 2k (még a Saturnban is).
[ Szerkesztve ]
-
Vicoo
senior tag
válasz GrandeP #22048 üzenetére
hát a joystick már rég nem téma náluk,de a csatlakozójuk az kv@ sz@r. Lehet 5310 lesz ebből. De ott még a kártyára is költenem kell,és abban sem vagyok biztos hogy rensen kezeli az AAC+ zenéket. Az eddigi Nokiák amiket néztem azok nem kezelték a ennük lévő ID3 tageket,a lejátszóban csak a fájlnév volt elérhető...
-
Vicoo
senior tag
1 hete nonstop olvasok , épp azért írtam ide, hogy a végső döntésem előtt mondja rá valaki az áment az egyikre. Igazából én W880-ra gondoltam,de nincs benne rádió... Igaz eddig sem volt rádióm ,de lehet néha használnám. Meg fotófény sincs ami talán jól jönne sötétben,de ez nem fontos annyira , a kamera nekem csak néha kell.
Szerk: a Nokiákról azért nem nyilatkoztam mert elsősorban SE-t ismerem,meg ahhoz van már 1Gb M2.
[ Szerkesztve ]
-
PuMa_
tag
válasz GrandeP #22045 üzenetére
Annyira jellemző, hogy eladás előtt hal meg. Érzi, hogy lecserélem Köszönöm a segítségeket További szép napot!
"Vicoo" A legtöbbről találsz teszteket, én is nemrég vettem, 1 hét non stop olvasás kellett a választáshoz
[ Szerkesztve ]
Gondolkozz globálisan - cselekedj lokálisan
-
Vicoo
senior tag
Hello mindenki!
A következő mobilok közül kellene választanom: SE k530i ,k660i ,w880i, illetve Nokia:3120c ,5310. Ki mit ajánl? -
PuMa_
tag
Igen a Maxtor winyón van a rom és az is kattan szerintem. Bár a kisebbik samsungra akartam telepíteni. A maxtor winyó egyszer már el is szált, getdataback-el hoztam vissza.
A Win normális SP3-as az új gépen már az megy gond nélkül. A gép viszont már gyanúsan viselkedett telepítés előtt, azért is akartam újrarakni, gyakran fagyott.
Gondolkozz globálisan - cselekedj lokálisan
-
válasz consulatio #22030 üzenetére
De hol használnád ezt a listát? HTML? Excel? Valami programnyelv?
-
Igen esélyes, főleg, ha a kattanás a vinyóból jön. Bár akár az alaplapi IDE vezérlő is meghalhatott, de a legjobb esetben csak az IDE kábel adta meg magát. Első lépésben cseréld ki a PATA kábelt.
-
GrandeP
addikt
Bővebb leírást tudnál adni?!
Mert így lehet h dvdrom a szar és azért fagy le a telepítés, de még lehet ram és proci hiba is...
Kék halál vagy lefagy? "hülyegyerek" Xp vagy normális winfos?
Addig is tedd külön szalagra romot és wincsit.... és próba.
-
PuMa_
tag
Jó reggelt!
Remélem tud valaki segíteni...Éjjel újra akartam rakni a win-t eladásra szánt gépemen ám a telepítés felénél lefagyott az egész egy kattanás után. Jobb híján egy reset-et kellett csinálnom ám akkor már a telepítés elején jött a kattanás és fagyás. Véleményem szerint az a winyó halt meg, amelyik a dvd-romra van kötve,ezért nem pörgeti tovább a telepítőlemezt, bár nem arra akartam rakni a rendszert, de lehet hülyeséget mondok, nem nagyon értek hozzá. Valakinek ötlet? Előre is kösziGondolkozz globálisan - cselekedj lokálisan
-
djbahool
senior tag
Légyszíves valaki adjon egy NEM HALOTT topik linket, ajándékvásárlási ötletekhez.
THX -
Atti1112
aktív tag
Sziasztok ! Egy olyan kérdésem lenne : melyik az a program amivel kijelölök a képernyőn egy részt ( ablakot méretezek egérrel a képernyőre) és elmenti a képet (avi)-hangot(mp3) ami azon a kijelölt területen belül történik ? Tudtok ilyet ?
Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
consulatio
csendes tag
Sziasztok
Némi segítségre lenne szükségem a következőkhöz.
Sehol nem találok olyan beállítási lehetőséget, ahol a legördülő lista elemeinek betűméretét változtatni (növelni) lehetne. Pl: autoszűrő
(úgy tűnik az egyes elemek eredeti betűméretétől függetlenül a lista egy "gyárilag" beállíott, meglehetősen kis betűmérettel jelenik meg, ami bizonyos körülmények közepette nehezíti az olvasást, kiválasztást.)
Egyáltalán, létezik ilyen lehetőség?előre is köszönöm,
Üdv -
mezis
félisten
válasz mefistofeles #22027 üzenetére
Üdv.!
Én a Power Director ősrégi változatát szoktam használni és semmi probléma.
Próbáltad már az ingyenes VLC media player-t ?
DV kameráról akarok felvételt másolni a PC-re firewire-n keresztül, egyenlőre Movie Maker használatával. Az a gond, hogy akár mit csinálok a PCre került felvétel mindíg dupla sebességű, lejátszáskor élvezhetetlen.
mezis
-
total90
veterán
Helló!
Tudna nekem valaki mondani egy e-book szerkesztőt ? Lehetőleg ingyeneset de ha nem az,az sem baj.
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Skacok!
Nagy problémám van!
DV kameráról akarok felvételt másolni a PC-re firewire-n keresztül, egyenlőre Movie Maker használatával. Az a gond, hogy akár mit csinálok a PCre került felvétel mindíg dupla sebességű, lejátszáskor élvezhetetlen.
Mi lehet a probléma????Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Klemens
őstag
válasz kételkedem #22020 üzenetére
Hú..az jó!
Mástól is kérdeztem, neki 27x25mm-es a matrica.
Hát...nem tudom.
Köszönöm szépen!"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
localhost
Közösségépítő
válasz Oldjammer #22013 üzenetére
Egyiket sem : STANDARD VAGY PROF! EZT
Lásd még ezt a topicot...háromezernél is több hozzászólással és a HD SENTINEL fejlesztőjével
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
GrandeP
addikt
válasz GrandeP #22022 üzenetére
NA így hülyén hangzik...
Szóval, a linkelt képeken, látom a hibát, de itthon a böngészőben, vagy élesben megnyitva már nem.....
(#22023 kételkedem)
Ahan, akkor télleg nálam a hiba, vmit elqurtam, na mindegy akkor holnap ezzel kezdem a munkát, már már vége, további szép estét
[ Szerkesztve ]
-
-
GrandeP
addikt
válasz kételkedem #22021 üzenetére
Látom... az a dúrva h az itteni monitoron ezt én nem látom.... (vagy a szemem vagy moncsi a rosz)
Még jó hogy letesztelted...
Köszönöm....
-
gogle
aktív tag
Senki nem tud erre megoldást?
[link](#21999)
[ Szerkesztve ]
-
zuzmoo
csendes tag
Üdv!
A következő a problémám: egy HP laserjet 5p-t csatlakoztattam LPT-USB átalakítóval egy Vistás laptopra. Működik is a nyomtatás, azonban ha egy ideig a gép egyedül marad, bekapcsol a képernyőkímélő és a nyomtatás nem működik tovább. Már kikapcsoltam, hogy hibernálja magát a gép bizonyos idő után.
Ha a képernyőkímélőt megszakítjuk a tartományi bejelentkező ablak lesz aktív, hogy ne lehessen hozzáférni a géphez, csak az illetékesek számára. Kipróbáltam, de maga a képernyőkímélő szerintem nem ludas, mivel a nyomtatás működött, ha rövid ideig ment a képernyőkímélő.
Bizonyos idő elteltével azonban megszakad a kapcsolat a nyomtatóval. Találtam egy beállítási lehetőséget az energia-beállításoknál (USB szelektív felfüggesztés beállítása), ami aktivizálva van. Próbáltam rákeresni, de erről nem találtam semmit. Okozhatja ez a problémát, vagy valami más a gond?
Valami ötlet? -
sasa311
veterán
Ha bekapcsoljuk a gépet, sípol 1 db-ot aztán se kép se hang az minek a hibájára utal?
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Oldjammer
csendes tag
Sziasztok 3X
Nincs ötletetek???????????Lenne egy igen fontos kérdésem...előre leszögezem eléggé lammer vagyok
Win XP sp3, 2g ram,asrock alaplap 3g intel proci,egy cd,egy dvd olvasó/író,egy 80 és egy 160g winnyó...tökéletesen futó,stabil,"gyors"kis gép volt....
újra kellett raknom a rendszert bizonyos okoknál fogva,azóta egy elég furcsa dolgot művel...
a slave winyó(160G) megnyitásakor legalább 1 percig tart amíg beolvassa az adatokat (illetve a saját gépből pillanatok alatt hagyja hogy belépjek a meghajtóra,de ott már látszik,hogy a mappákra a képeket nem rakja ki,csak egy perc késéssel...amíg ez a belassulás tart,természetesen nem enged mást sem csinálni....utána mintha mi sem történt volna, ugrálhatok ide oda a mappákban,minden ok....illetve néha minden előzetes nélkül felpörög a meghajtó és ugyan ez az egy perces belassulás érzékelhető)Naplófile-ban ilyen hibaüzeneteket találtam:
Rendszer Hiba Nincs 2008-11-12 13:24:15 atapi 5: Paritási hiba van a következőn: \Device\Ide\IdePort0.
Rendszer Hiba Nincs 2008-11-12 13:24:15 Disk 11: Az illesztőprogram vezérlési hibát talált a következőn: \Device\Harddisk0\D.
(nem úgy tűnik,hogy ezek időpontja egybeesne a fent említett problémával,de ezt ma próbálom ide kábel cserével orvosolni)
virnya és féregírtás megvolt,bad sector nincs sehol,már nincs tippem....azon gondolkodtam,hogy jelenleg sp2,illetve Net keret 3.5 van fenn...csak ennyi az eltérés az eredeti konfigtól,ami sp2,illetve Net2.0 volt...ezeket,lehet,hogy visszarakom....Várom válaszotokat!
Üdv:JammerJammer
[ Szerkesztve ]
Jammer
Jammer
-
dui
aktív tag
Az mitől van, hogy a táp egyszercsak felpörög, és nagyon hangos? Gép kikapcs. és vissza, de ugyanúgy szól 3at ráütök és akkor lecsendesedik.
-
GrandeP
addikt
válasz kételkedem #22005 üzenetére
Hmmm, de fura, átlöktem low-ra a flasht és már szebb is lett...
Na majd akkor feltöltjük a frissítést is...
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
válasz Klemens #22006 üzenetére
Ahan, Akkor köszönöm Neked is, meg Kételkedemnek is...
Kételkedem: köszi a képet, így teljesen egyértelmű lett.. sőt azt is látom h a képek kereteinek szélei is vmiért nem szépek... akkor ezen még dolgozunk egy picit...
Egyébként tetszetős a "népnek"? Sajnos nem adtak támpontot, csak h a logójuk maradjon!?
-
Klemens
őstag
Szia!
Nálam (Opera 9.6-al) megjelenik rendesen az oldal (jók benne a hangok ), de csak az árlista, akciók és a használt ermékekre jön be valami. A többinél megjelenik a menü, de csak a hangyák háborúznak és a back fül van.
Ennyi, remélem segítettem.szerk.: Most meg jó.
kételkedem: Kösznöm szépen!
[ Szerkesztve ]
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
kételkedem
addikt
IE 7.0 alatt nagyon homályosak a betűk. Otthon ránézek Fox és Opera alatt is.
Klemens: ha addig nem késő, munka után otthon lemérem.
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Klemens
őstag
Valaki megudja mondani, hogy pontosan mekkora ez a matrica a valóságban?
Szeretnék ilyet matricában kinyomtatni, de nem tudom az eredeti matrica méretét.
Előre is köszi!"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
GrandeP
addikt
Ez itt a reklám helye...
Vki, megtenné h unalmában, leteszteli, fox/ie/netscape/opera/ bármivel, h mindegyikkel szép kompatibiliblislis -e a honlap...
Mert én már nem látok hibákat... de az nem jelent semmit se...
[link]Köszönöm...
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
válasz Norbi.Sz #22001 üzenetére
Hát én nem tudom h ez mennyire rejtett, konkrétan ezzel a típussal még nem találkoztam, de én többinek eddig mindig láttam a Total Commanderrel a "rejtett" partícióját...
ui: egyébként honlapján nincs fent egyben a cd-s verzió?
-
Norbi.Sz
senior tag
válasz KilgoreTrout #22000 üzenetére
Ha ThinkVantage-al telepítem újra a gépet, akkor a rejtett partíciót nem is törli a rendszer, mivel azon a rejtett partíción van a Vista és a driverek is... Tehát onnan telepít, de nekem éppen azért kellene a rejtett partícióról a biztonsági mentés, ha valami történne a HDD-vel, és kell bele egy másik, meglegyen a telepítő-rész is.
Notebook: Lenovo ThinkPad T61 - Desktop: AMD FX-8320 Eight-Core
Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest