Hirdetés
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
vlcsko82
senior tag
Hy all Mondjon v. linkejen nekem valaki olyan progit amivel Dual Core proci hőmérsékletet tudok figyelni,mert a coretemp nem jó
"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"
-
S.O.S.
senior tag
válasz Sk8erPeter #48097 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
S.O.S.
senior tag
Sziasztok.
Momitort szeretnék vásárolmi számítógéphez.
Csakis Samsung jöhet szóba mivel most is az van.
Csatlakozés szempontjábol megéri-e drágábbat megvenni?
Samsung 2243 SN vagy Samsung 2494LW vagy SyncMaster 2494HM
Mennyivel ad szebb képet egy , DVI,mint egy analóg RGB csatis???
Gondolom a HDMI csatlakozó TV-hez lenne.Üdv :
[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
hali!
Ma fognak hívni egy cégtől telefonos interjúra.
Az van megadva, hogy 20-30 minute Interpersonal/HR Telephone Interview, azaz még angolul is lesz.
Mire számítsak, ismeri valaki az ilyen típusú interjúkat, hogy mire számítsak kérdések tekintetében? Még lenne egy kis időm felkészülni. -
Csabee.
nagyúr
válasz Sk8erPeter #48012 üzenetére
ASUS K8V-MX nem bírja megjeleníteni a wide screen-es felbontást miért van?
Simán nem tudja? vagy valamit kéne állítani?
Üdv: Csabee.
-
Zoli1222
addikt
Win7-hez van vmi jó registry cleaner?
-
moha21
veterán
válasz GabN73 #48062 üzenetére
power led-ed megmértem
U üresjárat: 4,86 V
15 ohm-os terhelést raktam rá.
U 15ohm: 0,2 V
I 15ohm: 0,013 A
P=U*I = 0,2 V * 0 ,013 A=0,0026w
Üdv:moha
Defranco: Köszi a tippet!
[ Szerkesztve ]
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Sk8erPeter #48085 üzenetére
Köszi, most már elboldogulok.
(btw a srác szerintem fotosopp... viszonylag helyesen ír, ismeri az off gombot etc. nem egy átlag trollra vall)
[ Szerkesztve ]
-
Beantech
tag
Hello mindenkinek!
Egy olyan problémám lenne hogy ismerősöm gépén a net marha lassú (kábeles net) Szolgáltató emberkéje kijön laptopot rádug tök gyors normális az internet sebessége tényleg.
Ujbol raktam op. rendszert már linuxot is felraktam hogy hátha azzal gyorsabb de semmi, hálókártyát kicseréltem(eddig alaplapi volt) és ugyanúgy lassú sőt még a tápot is kicseréltem valami kosza ötlettől vezérelve Van valakinek valami ötlete hogy melyik alkatrésszel van probléma? én alaplapra tippelek amúgy. Előre is köszi a választ. -
gallusz92
csendes tag
peter te neked 1 barátod van azt is számítógépnek hívják azt is az áram tartja életbe.. én is befejeztem veled...
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz DeFranco #48084 üzenetére
Köszi.
Az említetteken túl VGA tesztelésére ezt láttam itt: Real-Time High Dynamic Range Image-Based Lighting, meg a különböző 3DMark tesztelőket.
A HDD hibáinak diagnosztizálására - legalábbis ez a S.M.A.R.T. naplóból indul ki - meg a legjobb a HDSentinel, ami magyar fejlesztés, és van topicja is a PH!-n, és itt van a fejlesztője.
Most egyelőre ezek jutottak eszembe.Sk8erPeter
-
DeFranco
nagyúr
válasz gallusz92 #48080 üzenetére
1: Ez nem chat, hanem fórum.
2: Sk8erPeterrel akkor kötözködjél, ha letettél annyit az asztalra, mint ő
3: Tanulj meg viselkedni, mert itt vannak moderátorok, és kettő perc alatt kint találod magad.
+1: nem etetem a trollokat, szóval előre szólok, hogy tőlem reagálhatsz, de nem fogok válaszolniSk8erPeter: pont erre volnék kiváncsi kicsit konkrétabban, hogy az egyes elemekre melyik programot tartjátok érdemesnek (közben áttettem a kérdést a milyen program ami... topicba, utólag jutott eszembe, hogy ott a helye de akkor már itt is reagálok).
Mem: Memtest
CPU: IntelBurnTest
lap (ha egyáltalán) + VGA?moha21: prime jegyeztem, köszi + megírod, alapból ON-ra állítod, és a kívánt szöveget kijelölöd, és felső sor középső gombbal OFF-ba teszed. [OFF][/OFF]
[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz gallusz92 #48079 üzenetére
Hőbörgés helyett inkább vegyél vissza az arcodból, és tanuld meg használni azt a rohadt "Szerkesztés" gombot/linket. Nem véletlenül van. 5 percen belül bármennyit módosíthatsz a hozzászólásodon, ezt újonc "koromban" is tudtam, neked nem tudom, ez miért olyan nehéz, de végeztem veled, hiába okoskodsz, ne én legyek, akit figyelmeztetnek a modik.
(#48082) moha21:
Amúgy végül is igaz, most már kénytelen leszek leszokni a PH-ról, mert így a vizsgaidőszakban tanulás helyett inkább nézegetem a topicokat, és ez így nem lesz jó...[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
moha21
veterán
válasz DeFranco #48074 üzenetére
lehet a prime-al tesztelni, én cpu-t ezzel szoktam izzasztani:[link]
a memtest-et írták előttem, 3D-re vagy valami futuremark, de inkább játék( demo is megfelel!!).
Üdv:mohagallusz92: ez egy hardver topic, nem a nők lapja
u.ieter tölti a napját itt,de nem haszontalanul, hanem építő jelleggel, neked is azért szólt mert jobb, mintha egy modi szólna. Van szerkesztés gomb nem kell 1 soros hsz-ekkel szétoffolni a topic-ot.
azt, hogy csinálom, hogy a hsz első fele szakmai a másik off? még nem jöttem rá
[ Szerkesztve ]
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
proof88
addikt
Hát kivettem a gépből mindkét winyót, és a kezemben fogtam őket. Sajnos az a helyzet, hogy folyamatosan hallható a motor hangjuk. Ez elég zavaró. Úgy gondoltam, hogy ennyi pénzért tényleg halkabb winyókat kapok. Hangsúlyozom, nem a seekeléssel van bajom, hanem a folyamatos zúgó hanggal. WD RE 2 250 gigás winyók, 2 db.
-
gallusz92
csendes tag
mert ahogy elnézem te egész szépen itt töltöd a napod!!
-
gallusz92
csendes tag
neharagudj hogy ezt mondom amire tudok válaszolok és hozzászólok!
meg amúgy se tellik ki az időmből hogy egész nap itt üljek a gép előtt mint te... -
gallusz92
csendes tag
mit szoljak hozzá! beköszönök és annyi ! ..
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz DeFranco #48074 üzenetére
Nem tudok ilyen kombinált tesztről, ha lenne is, szerintem nem sokat érne.
Külön-külön kell tesztelni az egyes hardverelemeket. Pl. memóriatesztelésre memtest86 vagy memtest86+ vagy goldmem, procitesztre IntelBurnTest, és így tovább.(#48075) gallusz92: miért nem szólsz már hozzá valamihez érdemben is? Szerinted ha mindenki a fórumot látogatók közül minden napszakban (vagy akár egyben is) köszöngetne, és külön emiatt egy hsz.-t megírna, akkor mennyi idő alatt telnének be a topicok?
Sk8erPeter
-
bubuka71
aktív tag
Hali . Az 1gb-os pendrive-omat a gép valami 'FABULK'-nak(flashdisk) nézi . Az vajon mi ? De nem mutatja hogy cserélhető lemez lenne ?
[ Szerkesztve ]
-
gallusz92
csendes tag
reggelt mindenkinek!
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Most vettem új alkatrészeket (alaplap, proci, memória, videokártya), és le szeretném tesztelni őket, hogy minden 100%-e. Gondolom ez terheléses tesztet jelentene, de ez csak tipp a részemről.
Van erre valamilyen kombinált program, vagy külön-külön kell valamivel vizsgálni? Ti mit ajánlotok? -
Stanley-B.
őstag
Mobilinternetnél (voda) hogy alakul az IP? Dinamikus?
-
vtechun
veterán
sziasztok, az mitől van, hogy internet explorert full screenre állítva, jobb oldalt fent ugye a X mellett a gombbal, és akkor nem áll teljesen a monitor felső részéhez, hanem kihagy pár centit, ahhoz viszont simán idomul. Erre tudja valaki a gyógyírt?
ja, F11 kirakja plafonig..
[ Szerkesztve ]
-
.impulse.
csendes tag
Üdv mindenki.
Olyan dolog kellene nekem, hogy széles cellux. Vagy ami mégjobb lenne, A4-es A5-ös öntapadós átlátszó lapok. Lehetőleg olyan, amit ha ráragasztunk valamire, nem maradnak alatta légbuborékok. Biztos hogy létezik ilyen dolog, csak fogalmam sincs hogy hol, illetve milyen néven keressem.
előre is thx forjor help
-
kbalazsa
senior tag
válasz Tomate #48017 üzenetére
Igen, de csak részlegesen és csak bizonyos események bekövetkeztekor... így már talán találok magyarázatot. Valamiért könnyebben meg szoktam találni a magyarázatot gugliban is, ha már ismerem a megoldást...
Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Csabee. #48056 üzenetére
Dehogyis, nem szólok én hozzá minden témához, mint egyesek! Na jó, csak vicceltem. De most nézem, hogy Te már "nagyúr" vagy, hát nem semmi ütemben haladtál a korral! (azt a mindenit, ahhoz 10k hsz. kell, kemény) Mondjuk én nem azért szólogatok hozzá, hogy valami rangot elérjek, hanem mert simán PH-függő vagyok. Ezért is illett rám jobban a PH addikt rang...
Sk8erPeter
-
GabN73
addikt
Alaplapra a power és a hdd ledre hány ledet lehetne rákötni,illetve hány V-set.Mennyivel csökkenne az erőssége?
-
Jarod1
veterán
Hali tud valaki erről a gépről lehet-e bővíteni a memóriát?
Acer Veriton FP2 -
P3TR!CK
senior tag
Sziasztok!
Volna ismét egy problémám. Adott ez a számítógép:
CPU: Intel Core 2 Duo E6400 @ 2,93 Ghz
Mobo: Asus P5KC
VGA: GeForce 9600 GT 512MB
RAM: 2x2GB 1066 Mhz DDR2 RAMFelraktam rá a Need for Speed Undercover-t, és hát mit ne mondjak, nagyon gyenge teljesítményt produkál. Olyan, mintha az egész játék be lenne lassulva (megy kb. 10-15 fps-sel), de nagyon durván. Hiába állítgatom a beállításokat, semmit nem változtat. Win XP SP2 64bit van jelenleg a gépen, de Win 7 alatt is ugyan ez a helyzet (NFS: Shift meg tökéletesen fut, minden max-on?!). Próbáltam már sokféle Nvidia drivert, de a helyzet nem változott. Ilyenkor mi a teendő ? Nem hiszem, hogy egy ilyen gépnek ne kellene bírnia ezt a gammát max-on, amikor a Shift meg megy.
-
Csabee.
nagyúr
válasz Sk8erPeter #48012 üzenetére
köszi holnap kiderül minden bizonnyal, és grat a Rangodhoz Anno azt hittem hamarabb eléred mint én..
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
pincehely
addikt
Valaki tudja, hogy hogyan lehet saját avatarom?
Van ennek valami feltétele?http://kefetemap.deviantart.com/
-
poffsoft
veterán
válasz Kérdeznék #48050 üzenetére
Ez nem tulfesz gondnak tűnik, ha a tápod adta meg magát, elég ha megbízhatóra cseréled.
Szünetmentes? nem hiszem, ez ellen az sem véd... Adatvesztésről meg eddig nem olvastam, hogy neked nagyon fájó lenne...
Elfáradt valamelyik alkatrész, jó esetben garis még a javítás.moha21: szerintem annyira nem ért hozzá, azért mondta is, hogy viszi -helyesen- szakemberhez. Szerintem csak tippeket vár, nehogy nagyon lehúzzák...
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
moha21
veterán
válasz Kérdeznék #48050 üzenetére
még nem 10000% hogy a tápod a hibás. A Legjobb módszer normális táp vásárlása. Normális tápokhoz nem kell túlfeszvédő, mert raknak bele védelmet. Szünetmentes nem felesleges, de a normális táp a lényeg. Mivel írtad nem volt áramszünet ezért én a tápodat kipróbálnám egy fekete+zöld rövidzárral és pl 1 optikai meghajtót ráraknék terhelésnek.
-
poffsoft
veterán
válasz ede006 #48047 üzenetére
Ja, a lapitopival nincsen baj, wifi draft-N,bluetooth, minden ami kellhet.
Elég lesz egy router (pl amit Speedfire ajánlott), meg egy utp kábel a PC-hez.-------------------------------------------------------------
Köszönöm a cipőnyelves támogatásokat
Megszavaztuk a menőt[ Szerkesztve ]
-
Kérdeznék
csendes tag
(A 48022-es hozzászóláshoz kapcsolódóan)
Köszönöm a válaszokat !
Efféle hiba megelőzésére mit javasoltok ? Olvastam túlfeszültség védőkről, amiket a táp és a hardverek közé illik tenni, ezekből érdemes bevásárolni ? Érdemes esetleg egy szünetmentes tápra is beruházni ? Egyáltalán mi lehetett a történtek kiváltó oka ? (áramszünet és hasonlók nem voltak)
-
Zin
őstag
válasz Speeedfire #48039 üzenetére
260 GTX csak felhuztam Farcry2 benchmark miatt.De en vissza rakom 300Mhz-re de a gpu-z nem annyinak irja Venti is minimumon megy.Furmark-ot mértem még vele.
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
gallusz92
csendes tag
ez egyhangú... a takart ciponyelv a siker
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz poffsoft #48037 üzenetére
Mondjuk ha a takart cipőnyelv egy iszonyat módon lógó gatyával párosul, akkor nem feltétlenül a konzervatív igényességet testesíti meg... Egyetértek, a "kilógatott nyelv" szánalmasan néz ki. (még sok évvel ezelőtt "sk8er" (skater) koromban én is hordtam igencsak lógó nadrágot, de akkor is ratyinak tartottam a kilógatott cipőnyelvet...)
Sk8erPeter
-
td000
csendes tag
válasz Speeedfire #48032 üzenetére
De a 7600még mindig megy benne csak csíkos, valmint windowsba csak akkor van kép, ha nincs fent a driver. Húzva nem volt. Így is lehet hogy a foglalat rossz?
-
gallusz92
csendes tag
poffsoft egyetértek a döntéseddel
[ Szerkesztve ]
-
moha21
veterán
válasz Kérdeznék #48022 üzenetére
Azért Chifi tápok annyira nem szarok szóval van remény hogy csak a táp adta meg magát..
De a tápot ki lehet próbálni külön más is megadhatta magát a gépben.Ja és Peter grat!
[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
válasz ede006 #48034 üzenetére
Nagyjából tökmindegy, valószínűlg egy sima 150mbps (G-s) wifi router a legjobb választás neked, bármelyik netbazárban, portálon rákereshetsz. Nem tudom milyen a lapitopi, lehet ahhoz is kell még valami külső usb wifi?
A tárcsázást meg inkább bízd a routerre.
a WIFI-hez ppedig van külön topik is a PH!-n[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
általában a memória órajele szokott megmaradni és a gpu csökken
vmi nem stimmel
egyáltalán milyen vga? használsz valami tuning programot? nem csináltál profilokat?Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Speeedfire
félisten
válasz ede006 #48034 üzenetére
ezzel nem tudod
ár/értékben ami jó az a tplink szerintem sokan ezt szokták ajánlani belépőnek vagy dlink
pl: TP-LINK TL-WR542G kb 5000 ftha kicsit többet akarsz rá költeni és n-es wifi van a laptopban akkor
TP-LINK TL-WR941ND , TP-LINK TL-WR841ND 9-10 000 ftha csak a net elérés a fontos akkor a fenti 5000 ft-os szerintem elég
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
poffsoft
veterán
válasz AsusBoy #48011 üzenetére
Végre egy szakmai kérdés
Lehet, én öreg vagyok, de nekem a 'kitűrt' fül (szerintem a cipő nyelvére gondolsz) a szádékolt lazaság helyett az igénytelenséget sugallja.
Természetesen a szigorúan 'takart' 'fül' meg az igényességet (mások szerint meg a maradiságot)....[ Szerkesztve ]
-
Zin
őstag
2d-be vagyok netezek es 3d-s mhz-en megy a gpu orajele gpu-z szerint.miert lehet?
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
Speeedfire
félisten
szerencsésebb esetben csak a táp, rosszabb esetben akár alaplap, ram stb
bár ha világít akkor lehet még alaplap hiba is
nincs égett szaga a tápnak?
ha mégis táp és nem akarsz sokat költeni rá akkor
fsp 400 pnr
giga superb 460
corsair 400cxFotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
ede006
csendes tag
válasz Speeedfire #48031 üzenetére
Jaaa, szóval ezzel akkor nem tudom vezeték nélkül használni akkor a laptopot? És akkor milyet ajánlanál valamilyen elfogadható árban amivel megoldható, hogy a gépen kábellel, a laptopon wifin keresztül használhassam a netet?
-
-
Speeedfire
félisten
válasz ede006 #48013 üzenetére
utp kábelt kérj a voltba, ezzel tudod összekötni őket a routerrel
sajnos ezen nincs wifi, szóval csak kábellel tudod megvalósítani
ezáltal nem kell titkosítani sem, mert csak az mehet fel a gépre aki rá van kötve a routerre
Sk8erPeter: gratFotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
gallusz92
csendes tag
és mien szakszeruen leirta mi a jelentése
-
AsusBoy
senior tag
májer :
-menő, vagány, ill. menőnek, vagánynak szeretne látszódni.
-"selyemfiú", "kitartott szerető"
-vagány férfi
-prostituáltakat dolgoztató férfi
-
devpernull
tag
Elszállt valami a tápban, ha szerencsés vagy és működött a védelmi áramkör, akkor csak az döglött meg, ha nincs szerencséd, akkor bármi...
Nagyon nem kísérleteznék a helyedben a dugdosással, meg a kapcsolgatással, ne zaklassuk a halottakat, mert még visszaütnek![ Szerkesztve ]
-
gallusz92
csendes tag
AsusBoy-nak szolt a válasz
-
gallusz92
csendes tag
szerintem eltakarva
kirakva olyan mályeres -
Kérdeznék
csendes tag
Sziasztok,
Előre is elnézést kérek, ha kicsit parasztosan fogalmazok, a véleményeteket / tippeiteket szeretném kérni az alábbi témában, hogy mégis mekkora kárra számítsak :
Használat közben egyszer csak kikapcsolt a gépem, és azóta a bekapcsolásra sem reagál. Gyanítom, hogy megadta magát a tápom, bár ez csak az én tippem. A leállása előtt semmilyen probléma nem volt vele, teljesen meglepetésszerűen jött.
Egy alig 5 hónapos gépről van szó (Asus alaplap, AMD Phenom2 X2 550 proci, Chieftec táp, Kingmax memória, Gigabyte vga), rendszeresen takarítottam is, és napi 10 órát ment kb átlagban.
Ha be próbálom kapcsolni, a processzor ventilátora épp hogy megmozdul (egy teljes fordulatot sem tesz meg), hallok egy halk kattanást a táp felől, és más nem történik. Ha a tápkábelt bedugom a tápba, a rajta lévő kis lámpa világít.
Szakemberhez viszem a gépet természetesen, de gondoltam megkérdezlek titeket is, ezek alapján mekkora kárra tippeltek ? Csak a táp szállhatott el, és megúszom pár ezer forintból, vagy nagy esélye van a több hardver károsodásának is ?
Válaszaitokat előre is köszönöm !
-
td000
csendes tag
Üdv!
Egy elég furcsa problémám lenne. Behalt a 7600GS-em, csíkokat mutat, 2gépben is próbáltam. Vettem HD4650-et ami másnál jó de az én gépembe nem működik. Egyáltalán nem ad semmi képet még a windows betöltése előtt sem. Az integrált vga-n jön a kép pedig biosba a PCI-E-re van állítva. Próbáltam egy 2600xt-t és az ugyanezt csinálja. gépem: Asus M2PVN-MX, sempron 3400, 1.5GB ram, coolink400w -
AsusBoy
senior tag
[link]
vki ?vagy legalább adnátok egy divatos fórumot
-
INMOTEP
őstag
válasz Sk8erPeter #48015 üzenetére
-
P3TR!CK
senior tag
#47911-re valaki ?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz INMOTEP #48014 üzenetére
Ezt a topicot ajánlom, itt vágják a témát. Lehetőleg ne nagyon húzd 60-70 foknál tovább... Szerezz be jó hűtést, és mindig csak apró lépésenként haladj, aztán egyből teszteld IntelBurnTesttel, hogy nem hasal-e el a géped! Ha igen, akkor ne erőltesd tovább, vagy állíts valamit a feszeken, stb. Szóval csak ésszel, finoman, mintha lovat b@sznál.
Sk8erPeter
-
INMOTEP
őstag
Üdv segitséget szeretnék kérni Processzor huzásában . hogy 478 as Procim van az egyik gépemben ,mi az a hőfok amedig lehet huzni ? hol a határ ?
-
ede006
csendes tag
válasz Speeedfire #48009 üzenetére
Nagyjából értem. Az lenne még a kérdés, hogy akkor ha elmegyek a boltba milyen kábelt kérjek pontosan? A másik kérdés pedig az, hogy a laptop akkor kábel nélkül nem működhet, mert azt írtad, hogy ahhoz is vegyek kábelt!?
Ja meg még annyi, hogyha minden működik, hogyan kell ezt lekódolni úgy hogy csak én használhassam, más ne lophassa?[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Csabee. #48010 üzenetére
Hali!
Ezen a fórumon azt írták, hogy egy VIA VT8237R chipsetes lappal (ASUS K8V-MX hivatalos honlapja szerint ez van benne) el tudta érni az 1680x1050-es felbontást.Szerk.:
Nahát, épp ennél a hsz.-nél lettem "PH! kedvence"![ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
AsusBoy
senior tag
Hellosztok!
Divattal kapcsolatos fórumokat nem nagyon találtam ezért itt teszem fel a kérdésemet :- Szerintetek a fület kitűrve vagy a a nadrágszárral a fület eltakarva jobb "divatosabb" hordani ?
http://kepfeltoltes.hu/view/100114/Fot_0562_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Cipő: converse all star double
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
Sziasztok! Van egy ilyen alaplap: Asus K8V-MX
Integrált vga van benne. Ez bírja szerintetek az 1680x1050es felbontást?Üdv: Csabee.
-
Speeedfire
félisten
válasz ede006 #48005 üzenetére
ami eddig a gépbe ment kábel most azt kell rákötni a routerre
ugyan ilyen kábelből kell 2őt venni a laposhoz meg a pc-hez (utp)
amit a modembe dugsz ott annak a feliratnak kell h legyen h wan a másik két kábelt meg a lan-ba
ezek után valamelyik gépről megnyitod a web felületét a routernek mind1 h Firefox vagy Internet Explorer
beírod a böngészőbe h 192.168.0.1
ezután feljön egy ablak jelszót és felhasználónevet kér majd
felhasználónév : admin
jelszó : üresmajd ott lesz h wizard
ott kiválasztod majd h ppoe
beírod amit a digitől kaptál felhasználónevet meg jelszót elmented a változásokat és már működik is
remélem érhető voltam
itt egy kis dokumentum hozzá ha vmi nem volt világosFotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Speeedfire #47990 üzenetére
Na, speciel az American Dad szerintem kicsit erőltetett (van benne pár jó poén, de egyébként számomra kicsit nyögvenyelős). A FG jobb.
Mellesleg az American Dadnek is van magyar rajongó által készített oldala: [link]Sk8erPeter
-
Speeedfire
félisten
válasz Zoli1222 #48003 üzenetére
én szóltam, de nem hiszem nekem
már 3 éve veszekedek velük, haverok is
akit meg nem érdekel meg nem ért hozzá úgy sem veszi észre h a 8 megás csak 4 megás neki
szóval jól levannak húzva az előfizetőkFotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
ede006
csendes tag
Sziasztok!
Segítsen valaki fontos lenne! A helyzet a következő, hogy diginetem van, vettem egy laptopot és kaptam egy dlink di-604es routert ha számít valamit a márkája. Eddig az asztali gépbe volt bedugva a kábel ami bejön a lakásba, és most azt szeretném megvalósítani, hogy az asztali gépen és a laptopon is használható legyen a net( ráadásul ha ez is számít nekem olyan netem van, hogy rá kell kattintani egy parancsikonra az asztalon amiben van egy felhasználónév és jelszó és ha rányomok a csatlakozásra csak azután működik a net), mit kell ekkor tenni, milyen kábelekre van szükségem( ha van) ahhoz h mind2 helyen használható legyen a net? Ha nem voltam teljesen pontos kérdéseket és válaszokat privátban is fogadok!
Előre is köszi
-
-
Zoli1222
addikt
válasz Speeedfire #48001 üzenetére
invitel_adsl Úgy tűnik, nem vagyok egyedül a problémámmal.
-
Ryu77
aktív tag
válasz Speeedfire #47997 üzenetére
Tényleg elég ciki, hogy: elromlott a pendrive-om küldjetek egy futárt érte rögtön. Az is igaz, hogy egy tízezer forintos eszközről van szó.
Hogy on is legyek: addig vacakoltam a rendszeremmel, míg eltűnt a buborék menüből a mappa méretének megjelenítése. Ha egy kicsit zagyva volt akkor itt egy kép róla:
Szóval hol is lehet ezt visszaállítani?
Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest