Hirdetés
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Aktív témák
-
Dávid98
csendes tag
Sziasztok
A konfigom a következő: Asus A8N SLI Premium lap /939/
X2 4200+ proci, 2048MB Corsair 400MHz RAM, Hyper Power 480W táp
Szerintetek milyen vidkártyát vegyek? max 50k van rá. -
addikt
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy van 2 ramom! Mind kettő elromlott, de azóta esett az ára a boltban ahol vettem. Namármost néztem, hogy a márkásabb ram az én ramom régi ára +1ezer Ft-ba kerülne. Kérdésem: a régi vagy a mostani árat nézik?
Thx előre is!
SP!TThere's a device that I've been using called a whoop.
-
R
senior tag
Tudtok olyan programot amivel a Line In -ből jövő hangot tudom felvenni, pl. 22kbit 8s, tehát nagyon takarékos minőségben?
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
megintcsak kérdezném, hogy tipp van arra hogy mért serceg ropog a vadi új audigy se 7.1 es hangkari hangja minden driverrel; illetve egy lcd tvt és lcd monitort rá leeht e kötni egy radeon 9600 pro ra egyszerre, ugy h váltogatom a megjelenítőket, cska hogy ne kelljen mindig kábelt bűvölni
-
kavicssli
addikt
válasz Winner_hun #4592 üzenetére
azt tudom de nem tudok semmire sem klikkelni...ja és én látom az ö gépét de nem osztottam meg semmit. [link]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy adot 2 gép közte router barátnöm tesoja megosztotta a meghajtómat és állandóan szedi a cuccom..hogyan tudom ezta funkciót letiltani sehogy nem tudom letiltani csak idegesit
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
total90
veterán
Van nekem egy olyan játékom a DL-es DVD-n kaptam.Elindul telepítés nélkül,csak át kellett másolni a winyóra....Na a gépen kb. 8 GB-ot foglal.Hogy lehetne azt megcsinálni,hogy 2 DVD-re bontsam szét?
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
cousin333
addikt
De. Kiírták, hogy nincs megfelelő hangkártya a gépben
Egyébként sikerült megoldani. Az történt, hogy automatikusan megcseréli az első és hátsó csatornákat, naná, hogy nem szól semmi a fülesből... Kivettem a cserét, és szól . Tegnap este már nem találtam meg a megoldást
"We spared no expense"
-
netboy
senior tag
Meg tudná valaki mondani mit jelent a coupter szó magyarul?
Nem találom sehol.
Pontosabban a Fiber Optic Coupter-ből jön ez a szó. -
cousin333
addikt
Ez a topik talán jobban pörög...
Tehát, adott egy SB Audigy Gamer hangkártya, emlékeim szerint OEM. Tehát (mint kiderült) nem mennek fel rá a letölthető gyári driverek (CD-je már nincs meg). Hallottam szépeket a kX Project-ről, és letöltöttem a legfrissebb verziót. Feltettem (nem volt gond), látszólag minden rendben (az újraindítás utáni egyszeri újraindulásról jótékonyan felejtkezzünk meg). Eszközkezelő látja, nincs ismeretlen hardver, tehát a driver is jónak tűnik. A Windows indításakor felhangzik az ismert hang (tehát elvileg működik), de utána semmi. Foobar-al zenét hallgatnék, már kipróbálgattam az összes lehetségek kimeneti beállítást, de semmi hang. Device reset megvolt a kX vezérlőpultjából (ami amúgy elég randán giccses, de ez nem érdekel.
Egyéb ötlet is jó, amit szeretnék, ha a hangok sztereóban (2.0) szólnának a hangkártyán. Elsősorban zenehallgatásra, illetve filmnézésre, plusz játékok (hang legyen, EAX nem ártana, de nem is muszáj) használnám
Köszönettel várom az ötleteket (hangerő be van állítva, nincs némítva )
"We spared no expense"
-
zsoi
senior tag
válasz Romeo23 #4570 üzenetére
azt hiszem van... az a 3 picsa aki hegedül vagy mi... tudod Te, nekem nem villan be...
rii: Restoration Version 2.5.14
?K3NZO: nem láttam olyan alaplapot ami nem tudna raid 0-t ha tud raid 1-et
[ Szerkesztve ]
A PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)
-
rii
nagyúr
mókatársam SHIFT-DEL-el törölt egy DIR-t ...
GET-DATA-BACK-PRO-n kívül segtíhet még valami más?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
K3NZO
senior tag
válasz ígyvanferi #4574 üzenetére
Tényleg, de a többi stimmel .
Alap P5K nem tud RAID0??? Csak RAID 1-et?
"Per aspera ad astra"
-
Romeo23
tag
Mondjatok nekem nem magyar 3-tagú női együtteseket! Fontos
Project Torque nickem: PeArp80
-
ádyz
addikt
Üdv!
Ha én most vennék a 256-os ramom helyett egy 512-est, akkor az működne a lapban?mert az asus oldalán ez van: PC3200 Max. to 2 banks only.
mert amik most vannak az 512esek, azok 2ranks, 4banks.
tehát nemértem.pontosan ez mit is jelent: PC3200 Max. to 2 banks only?
[ Szerkesztve ]
-
Jégkokó
veterán
Nem tudja vki, hogy létesíthető ugy nálam adsl, ha a telefonszámra az adsl kereső azt mondja hogy nem, de az utca és házszámra pedig azt hogy igen?
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
K3NZO
senior tag
válasz ígyvanferi #4565 üzenetére
Valami a biosban nem stimmel szerintem mert ez a jmicron nem látja a két vinyót csak a cd rom ot O.o. Hihetetlen ez a számítástechnika.
"Per aspera ad astra"
-
Kobe
veterán
volna még egy agyborult ötletem, kérdésem
van itten kéznél egy 20 colos samu moncsi, ami DVI vel csatlakozik az én jóöreg ati redeon 9600 promhoz, meg van egy 32 es sam lcd tv, amit sokáig használtam monitorként, de hosszu távon vhogy nem felszik, ez a dvi nél "eggyel régebbi" típúsú csatlakozóval volt köthető a karira
a tv-kiement sajnos nem működik a kártyán, már régen emgadta amgát vmiért, viszont szeretném állandó "készenlétben" tartani az lcd tvt, hogy ha ekedvem szottyan az ágyból játszhassak filmezhessek stb
szóval, van valami emgoldás hogy egyszerre tudjam rákötni a 2 kijelzőt a karira, állandó kábelösszeköttetéssel (ne kelljen minden nap le-fel csavarozgatni) és mondjuk a driverben változtatgatom melyik megjelenítőt használom ? ill eltérő felbontás mellett ez kviitelezhető e ? 1366x768 kontra 1680x1050 -
K3NZO
senior tag
válasz ígyvanferi #4562 üzenetére
Megpróbálom de a könyv azt írja hogy:
During POST, press <CTRL-J>to enter JMB363 RAID BIOS menu.Na erre nem csinál semmit, amúhy már mindenhol végig nyomogattam .
"Per aspera ad astra"
-
K3NZO
senior tag
Sziasztok.Sürgősen a segítségetekre lenne szükségem: Most próbálok raid be rakni két ugyan olyan vinyót. A problémám a következő. ASUS p5k lap esetén hogyan kell belépni a RAID biosba? A könyv azt írja hogy ctrl-J de ezt akárhogy nyomogatom a gép indulásakor nem történik semmi. A biosban is mindent beállítotam de semmi. Ötlet? ( A lapon egy jmicron jmb363 van integrálva ennek honlapját is már átbogarásztam de semmire nem jutottam).
"Per aspera ad astra"
-
ígyvanferi
addikt
Aha, megtaláltam. Ettől mondjuk sokkal okosabb nem lettem. (megjegyzem a B-típusú, az nálam a nyomtatóba megy)
Nem tudom kipróbálni (jelenleg) másik gépben, és hosszabbítókábelem sincs momentán. Az alaplapomat megtalálod a konfiguráció leírásomnál, egyébként Gigabyte P31-DS3L, a házam pedig fogalmam sincs milyen, van már vagy 5 éves, nem is ez a lényeg.
Na mindegy, egyszer-kétszer még megpróbálom, hátha bele bírom erőltetni. Biztos én vagyok a béna.
Persze a segítséget köszönöm! -
mezis
félisten
válasz ígyvanferi #4557 üzenetére
A wikipedia-n fényképeket is láthatsz a csatlakozókról.
Próbáld meg másik számítógépbe vagy USB hosszabbítókábelbe bedugni. Valamint kérj ismerőstől PEN drive-ot, stb.
Milyen típusú az alaplapod, számítógépházad ?[ Szerkesztve ]
mezis
-
ígyvanferi
addikt
Akkor nemek ilyen A típusú csatlakozóm van. Ettől még össze kéne tudnom dugni, nem? Próbáltam én forgatni minden felé, de sehogy sem megy. Illetve az egyik állásban egy kicsit bemegy, de nem ameddig kéne. Az a fém lemez biztos, hogy nem zavar be, az ház elején lévő egyik csatlakozóban sem megy be. És azt a lemezt egy picit azért arrébb lehet nyomni. Szóval tanácstalan vagyok.
-
mezis
félisten
válasz ígyvanferi #4552 üzenetére
Az "A" típusú csatlakozók esetében a dugón is és az aljzatban is egy lapos műanyaglap támasztja hátulról a csatlakozósávokat. Tüskés megoldást én még nem láttam. Próbáld meg 180 fokkal elforgatva bedugni. Az alaplapi csatlakozóknál szokott lenni egy vékony, fém lemez a ház és az alaplap között. Jól van az elhelyezve ?
nem bírom rádugni se a telefon USB kábelét se a nyomtatóét egyik USB portba sem. Illetve egyedül a ház elején lévő egyik portba "fér" bele a csatlakozó. Ennyire láma nem lehetek... Valamit használat előtt ki kell szedni/törni/pattintani a portokból? Mert van kb. középtájékon egy kis műanyag nyelvecske bennük, tulajdonképp attól nem férnek be a csatlakozók. Ami a ház elején van port, abban nincs ilyen, abból csak négy kis tüske mered ki
mezis
-
Emb3rke
tag
Sziasztok!
Van egy 500 gigás külső vinyóm, minden jól működik, de pl. most le akartam tölteni egy 40 gigás fájlt és ezt a hibaüzenetet írja ki folyamatosan 4% letöltés után:
"I/O eszközhiba miatt nem lehetett a kérést végrehajtani"
Mi lehet erre a megoldás? -
spyduck
nagyúr
Sziasztok olyan problémám van, h kb 3 hónapja a procim alap hőfoka 53! régebben mindig 45 volt!
Eseteleg újra kéne pasztázni, mert a pórt kifújtam teljesen!
Pont 1 éve lett rárkav a Zalman cnps7000cu hűtő!
Amúgy ez 1magos A64! -
ígyvanferi
addikt
Üdv mindenki!
Röviden és tömören a problémám, hogy nem bírom rádugni se a telefon USB kábelét se a nyomtatóét egyik USB portba sem. Illetve egyedül a ház elején lévő egyik portba "fér" bele a csatlakozó. Ennyire láma nem lehetek... Valamit használat előtt ki kell szedni/törni/pattintani a portokból? Mert van kb. középtájékon egy kis műanyag nyelvecske bennük, tulajdonképp attól nem férnek be a csatlakozók. Ami a ház elején van port, abban nincs ilyen, abból csak négy kis tüske mered ki (illetve hát benne meredeznek...)
Szóval hogy is van ezekkel a portokkal?(Egyébként az előző alaplapomon lévő csatlakozókkal is ez volt a gondom, akkor is csak a ház elején lévőt tudtam használni, és az új alaplapommal is ez a probléma.)
-
Ősember
őstag
olyankor mi lehet a gond, ha leállitásnál a monitorra fagy az utolso kép (nem kapcsol le), a vinyok leállnak, de a ventik pörögnek? továbbá az usb-s egerem ledes görgöje is égve marad. mindenen segit egy hosszu power gombos kikapcsolás, de az egéren csak az áramtelenitás segit
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
chungee
addikt
PM akart lenni
[ Szerkesztve ]
-
DSG
tag
hello
Mégegyszer megkérdezem hogy stimmel e minden mer most akarom megrendelni a cuccokat
Gigabyte P35-DS4
Intel Core 2 Quad Q6600
eVGA 8800 GT KO
4 GB Geil Black Dragon DDR2 800 mhz (2x2 gb) asszem cas5
3.5" HDD Samsung 500 gb
Raidmax Smilodon
Corsair VX550
Nem akarom azt hogy megvan a gép összerakásra kerül sor aztán vmi nem jó bele:S
Ram +Proci minden jó lesz?
Ház is elég ugye a 8800 gt-hez ? -
nagyúr
nem tudja valaki, hogy hogy az audigy 2 zs platinum pro külső modulja ráköthető-e egy síma audigy 2 zs hangkártyára?
sehol nem találok róla info-t.előre is köszi.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
JackD
csendes tag
Emberek!
Eltűntek a Viewsonic monitorok a nagykerekből? Melyikben lehet kapni a márkát? Kérnék tippeket! Köszönettel. -
-
Kobe
veterán
nem zavarhatják, mivel nincs szó többeszsámról....1xre csak egy van benne, próbáltam már másik slotban is, felismerte uj eszközként és mgé undorítóbb hangot adott neki.....driver 2 fajta lett kipróálva, a cd amit adtak, és a hvivatalos honlapról szedett
oprendszer ujrarakása csak 7végén lehetséges, mivel az is valamit betrükközött, szerettem volna már rég ujrarakni, de az sem megy hagyomnyos módon, hiába állíto biosban cdrom ra a first boot devicet, mintha mi sem történne, cdromrol inditáshoz nyomjon meg egy gombot, s szépen bebootol merevlemezről :S -
Latsza
aktív tag
Sziasztok!
Van egy helyzet: C-n (master vinya) XP pro, legelőször feltelepítve, és van egy E (slave vinya) meghatjó, amire későbbi időkben lett egy XP pro 64bites változat próba gyanánt. A 64bites rendszer vinyóján van egyéb adat is. Az első van az oprendszerválasztó listában defaultként beállítva.A kérdésem az, hogy az utóbbi oprendszertől hogy lehet megszabadulni, magyarán hogy lehet "uninstallálni" az egész XP64-et?
-
pszihó
aktív tag
Okés az egész
Nézd meg ezt [link]
vagy olvasd el ezt is szerintem jó írás[link]
Bár én vx 550 et vennék. ha böviteni akarsz ez jobb lesz ha tuningolni akkor meg méginkább.
Ha viszont vx450 nél maradsz, siess mert két emberke 15.5k-ért rakott fel ma ilyen tápot.
amugy itt a legolcsobb zsir ujba[link]
Én ma raktam be a VX550 et nem is hallom olyan halk.Samsung S9 tab 5g (8/128) // Hyte y70- darkflash dr12pro 10db-zalman megamax 600w-asrock h310cm-dvs,Montech - metal dt24 premium i3 9100f, 2x16 gb ddr4, asus rog strix rx5700 xt,– SAMSUNG Odyssey G9LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER MONITOR
-
Kobe
veterán
valaki tudna tippet adni mi a rák baja lehet a zsír új hangkártáymnak ? nem egy nagy szám de kellett, creative audigy SE 7.1, előző alaplapi dirverét letölröm, biosban letiltom, gépbe betesz, telepít, és gyakorlatilag szarabul szól mint az integrált aaplapi ami valami nagyon gagyi volt
a hangok pattognak recsegnek és mintha valalmi egetverő nagy műveletet sinálnék géppel, gyakorlatilag már akkor is csigalassúvá válik a hanglejátszás, ha emgmozdítom az egeret....
megy winamp, elinditok egy böngészőt, mintha a gép teljesen padlót fogna, zene iszonyat beakad, majd visszaáll normálisra, már ha annak modható hogy dobozhangja van, pattog, recseg, serceg
a gépben 1,5 G memó van, abból 1 giga általában mindig szabad, igaz van egy kis probléma a gép sebességével - tömörítés hasonlok lassabb lett mert emgfeküdte valami és még nem tudtam ujrarakni
de a zenehallgatás még ebben az állapotában sem volt gond az alaplapival -
tupacamaru
veterán
Szerintem passzol. A tápnak is el kell bírnia.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
DSG
tag
hello
Ilyen gépet tervezek venni.
8800 GT
Corsair VX 450
Intel Quad Q6600
Gigabyte P35-DS3
Raidmax Smilodon
Geil 4gb (2x2) DDR2 800 mhz RAM Black Dragon
Samsung 500 gb HDD
Azt szeretném kérdezni hogy minden passzol mindenbe ? ram,vga,proci az alaplapba
akkor elbírja ez a táp ezt a gépet+ Raidmax Smilodonba ugye belefér a 8800 GT+ a többi ? -
pszihó
aktív tag
#4534 megoldódott
Samsung S9 tab 5g (8/128) // Hyte y70- darkflash dr12pro 10db-zalman megamax 600w-asrock h310cm-dvs,Montech - metal dt24 premium i3 9100f, 2x16 gb ddr4, asus rog strix rx5700 xt,– SAMSUNG Odyssey G9LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER MONITOR
-
pszihó
aktív tag
Hátha tud valaki segíteni nekem?
A hirdetéseimet lista elejére hozom és még se jön elöre?
Samsung S9 tab 5g (8/128) // Hyte y70- darkflash dr12pro 10db-zalman megamax 600w-asrock h310cm-dvs,Montech - metal dt24 premium i3 9100f, 2x16 gb ddr4, asus rog strix rx5700 xt,– SAMSUNG Odyssey G9LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER MONITOR
-
old gray
addikt
Hi
Adott egy 7GB-os .iso file. Szeretném 2db dvd-r -re kiírni.
Kérdés: mivel tudnám 2 részre vágni és kiírni úgy, hogy virtuális meghajtóval használni tudjam?
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
törölt tag
-
PazsitZ
addikt
válasz mazda626 #4530 üzenetére
Nem tudom, nekem az a fura, hogy egyedül ezzel az egy oldallal tapasztaltam ezt a jelenséget. Ezért is fura ez a dolog...
Nem tudom mennyit segítene az a progi ezzel kapcsolatban.
Egyébként én pl. szinte sose nyitom meg a startalpot, amíg a másik gépen édesanyám mindig arról indul el.- http://pazsitz.hu -
-
PazsitZ
addikt
Miért van az, hogy néha nem jön be a startlap.hu oldal?
2 gép van routerrel megosztva. Az egyik gépen bejön, a másikon nem.
De ez néha változik, van amikor a másikon bejön és van, amikor azon nem megy amelyiken ment.
Néztem a zonealarmot és az avast-ot is, de nem hiszem, hogy ezek okoznák, főleg, hogy többnyire időszakos a megjelenítése.
Olyankor egyszerűen üres marad a böngésző tehát nem dob hibát se, hogy nem találná az oldalt , pingelni is tudom.
Valakinek van tippje mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
n-tek
aktív tag
hali. meik a legjobb ipod converter? köcce
Escape is Just the Begining
-
marsu
veterán
Milyen ASUS alaplapot ajánlanátok egy Core2Duo konfig alá?
Press any key to continue ...
-
Bagira01
veterán
Nincs vkinek eladó Asus N4L-VM DH alaplapja
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Baboon
senior tag
Köszönöm szépen!
''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön előtt''
-
Suba22
csendes tag
sziasztok!
tom hogy nem ide valo
de szentetek mennyiert lehetne eladni egy gépet amibe ezek vannak:
754-es lanparty-s alaplap gigás lannal
2800+ sempron
mastercooler zalman stílusu hutto
és zalman chipset huttö
samsung 80G vinyo
768 MB ddr1-es 400MHz ram
saphire 9550 128M vidkari
400W táp
az egesz alaplap uv reagens
előre is thx srácok -
Baboon
senior tag
Szervusztok!
Fontos kérdés lenne:
Mi az az *.*.odp file? Mi nyitja meg?
Választ előre is köszönöm
Dani''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön előtt''
-
-
nova001
senior tag
1 kédésem lenn
abit nf7 alaplapom van raktam be egy hálo karit realteket és 5 perc mire betölti a hálozatot..routeren át a másik gépen meg bilanatok alattmiért van ez? hogy ilyen lasan ál fel a hálo
-
Flashback
addikt
"Megpatchelés" után kapok egy olyan üzit hogy a windows blokkolta a filet Miét?
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
total90
veterán
Hi!
Valaki esetleg erreitt tudna választ adni?Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
törölt tag
Magyarul, vagy eredetiben?
Emellett próbáld Voltaire és Candide kulcsszavakkal.
Angolul itt megtalálod, teljesen legálisan. Itt meg franciául, szintén legálisan.
[ Szerkesztve ]
-
RonciBonci
csendes tag
Helló srácok, beszerzési kérdésem lenne, szerintetek honnan akasszak le Magyrországon áfás számlával (vagy külföldről Magyrországon elkönyvelhető áfás számlával? ...az gondolom cinkes...import, vám, stb miatt, nem?) Foxconn x38A alaplapot?
Nagyon köszi a helpet,
üdv,
Áron -
atylivi
csendes tag
hello! remélem jóhelyen kérdezek....
Szóval az a helyzet, hogy nemrég kezdett kifogyni a tintapatron a nyomtatómban(HP 7260), és feltöltöttem, de a world dokumentumokat még mindig csíkosan nyomtatja ki, pedig minden mást teljesen jól (powerpoint vagy kép....) Mi lehet a gond??N 1611 -> Er A1016 -> N 3310 -> N 3510i -> SE T610 -> Moto V360 -> N 6120c
-
icons
addikt
Van valahol a neten olyan oldal, ahol egész könyvek vannak leírva? Egyszer láttam valahol, de nemtudom melyik az. Előre is thx!
-
IIIstIII
senior tag
Segítsetek kibogózni ezt:
tegnap voltam havernál rendszertépíteni (pc összerakás win telepítés) amikor neki raktam fel a wint bent volt az én vinyóm is (enyém ata-s az ővé satas) akkor is csodálkoztam hogy indításnál kérdezte melyik wint idítsa el (pedig az övére rakta fel) amikor végeztünk kiszedtem az enyémet és elindítottuk. Akkor azt írta ki hogy boot error meg rakjam be a rendszerlemezt. Nem tudtam vele mit kezdeni így ma újraraktam neki a wint. Most mikor itthon beraktam a sajátom ismét kihozta hogy 2 win közül választhatok az egyik el se indul a másiknál meg kékhalállal újraindult. A 2ik elindult csökkentett módban utána meg a legutolsó helyes indítást választottam és most minden a régi. De a vinyómon csak 1 win van 1 mappája van és ugyanannyi helyett foglal mint eddig. Akkor most mi van? mi ez a szellem win? Hogy lehet letörölni anélkül hogy újraraknám a wint?Egyszer már volt ilyen a laptopunkon hogy 2 win volt de ott 2 mappa is volt és el is lehetett dönteni melyiket indítsam, akkor valahogy meg tudtam oldani hogy csak egy legyen de az rég volt. Valami ötlet?
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest