Hirdetés
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
LamerGyuri
senior tag
-
alex89
senior tag
válasz fastleslie #14098 üzenetére
nekem is voltak ilyen gondjaim még régebben,de bios beállítások után simán mentek egy 2x -es lapban a 8x kártyák (7600gt,9250,9550,gf4)
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
fastleslie
senior tag
Sajnos nem neked lett igazad! A 9800Pro nem hajlandó menni 4X AGP-s alaplapban!
Számítottam is erre, mert még anno egy 9550-es karival ugyanígy jártam, akkor még a PIII alaplap 4X AGP-je mellett nem volt hajlandó menni. El kellett adni az új! karit és egy 8500-as kártyaát szereztem bele.
Amúgy lehet hogy megy, csak képet nem adott! (legalábbis nem sípolt stb...) -
Zofren
aktív tag
válasz LamerGyuri #14094 üzenetére
start menu - futtatás- control userpasswords2
vagy két L ?
itt ki kell választani eloszor, hogy melyik fiokkal akarsz belépni , utána meg kivenni a pipát.''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein
-
zsolesz010
senior tag
válasz LamerGyuri #14095 üzenetére
ssolitude kollégánál a megoldás.
"Nem ártana updatelni és a javítás javítása után nem lesz bejelentkező képernyő." Egy 2005-ös sg.hu-s fórumból.
"TweakUI-val sikerült megoldani. Csak egy kis "Auto login" és nem nekem kell kézzel bejelentkezni" Ez meg másik fórumból
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
LamerGyuri
senior tag
...lépnem kell,majd délben újra...
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
LamerGyuri
senior tag
válasz zsolesz010 #14092 üzenetére
Már fent vannak azok is,nem szűnt meg...
Igen,jó fél éve én is olvastam futólag egy megoldást,akkor nem kellett,most meg persze,hogy nem találom..."Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
ssolitude
őstag
válasz LamerGyuri #14091 üzenetére
''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
zsolesz010
senior tag
válasz LamerGyuri #14091 üzenetére
Ha felteszed az 1.1 mellé a 2/3/3.5 verziót, akkor nem kellene megszűnnie a bejelentkezős hülyeségnek? Kb. 2 éve én is ezzel szenvedtem, és nem ugrik be, mivel oldottam meg
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
LamerGyuri
senior tag
válasz zsolesz010 #14090 üzenetére
Szia!
Igen,kell,másnak telepítek és olyan 'gémek' is lesznek rajta,amik enélkül el sem indulnak...
Mert magát a .NET fiókot tudnám törölni,de állítólag az nem túl szerencsés."Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
zsolesz010
senior tag
válasz LamerGyuri #14089 üzenetére
Mindenképp szükséged van az 1.1-re?
Valamelyik újabb nem lenne jó (bár ha jól emlékszem visszafelé nem kompatibilis valamelyik újabb verzió)?- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
LamerGyuri
senior tag
válasz LamerGyuri #14078 üzenetére
valakinek ötlete,tudása?
[ Szerkesztve ]
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
localhost
Közösségépítő
válasz -conrad- #14085 üzenetére
#
Specifications (HP 3420):
# Print speed: 10 ppm black, 8 ppm color
# Print resolution: 600 x 600 black, 2400 x 1200 color
# Print technology: HP's enhanced Color Layering Technology from PhotoREt III (Resolution Enhancement Technology)
# Print method: Thermal inkjet
# Input capacity: Up to 100 sheets
# Printer ink cartridges: HP 27 black inkjet print cartridge (C8727AN), HP 28 tri-color inkjet print cartridge (C8728AN)
# Media handling (standard): 100-sheet input tray
# Media handling/output: 50 sheets, 30 transparencies
# Media types: Paper (plain, inkjet, photo), envelopes, transparencies, labels, cards, HP premium media, iron-on transfers
# Interface: 1 USB portA-B -típusú USB kábel kell hozzá, amit a köznép USB-printerkábelnek hív.
Köszönjük Neked Google ezt a 3 percet, amit együtt töltöttünk
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
olyan kérdésem lenne, hogy a HP 3420 as nyomtató és gép között milyen kábel van?
Kellene vennem egy ilyet, de csak telefonon kaptam meg a feladatot, a nyomtatón nem láttam, hogy milyen a csatlakozója, ill. hogy a gépbe milyen módon van bekötve. Ez usb-s vagy még soros portos?
Köszi előre is. -
dragonfx
veterán
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
LamerGyuri
senior tag
válasz alex89 #14080 üzenetére
Nem akarja... akkor meg bejön az a klasszikus bejelentkező ablak...
Nem a registryben kéne kikapcsolni valamit?Egyfelhasználós gép,csak .NET1.1 install után még arra az egyre is rá kell kattintani."Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
alex89
senior tag
válasz harom.14 #14076 üzenetére
vezérlőpult->felhasználói fiókok->felhasználók be-és kijelentkezési módjának megváltoztatása->üdvözlőképernyő használata
szerk.: rossz embernek válaszoltam , természetesen ezt LamerGyuri-nak írtam
[ Szerkesztve ]
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
LamerGyuri
senior tag
Sziasztok!
Ha feltelepítem a .NET Framework 1.1-et,hogyan tudom utána elérni,hogy ne kelljen kattintanom vagy entereznem a bejelentkezőképernyőn?
Nagy segítség lenne valami egyszerű megoldás..."Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
harom.14
tag
Sziasztok!
Ismertek olyan helyet Budapesten, ahol digitális fényképet lehetne nyomtatni holnap délelőtt pár perc allatt és reális áron?
Előre is köszi!Hi! I'm a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
-
Klemens
őstag
válasz pok.tom #14070 üzenetére
Eddig oké, de, hogy fűzöm össze egy másik partícióval?
Mostmár nem parlagon van az az 5Gb, de egy 25Gb-s partícióhoz szeretném hozzáadni, de úgy, hogy a nagy 25Gb-s partíción ne legyen adatvesztés.
Erre vmi ötlet?Előre és utólag is köszi!
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Klemens
őstag
Sziasztok!
Van 5Gb nem partícionált terület a vinyómon.
Ezt a területet szeretném csatolni az egyik meglévő partíciómhoz.
Sajna nem találtam semmilyen progit, amivel ezt el is tudnám végezni.
Valaki tudna ajánlani egyet?
Ha lehet, akkor egy letöltési linket is kérnék, nem baj, ha 10/20/30 napos demo vagy akár milyen verzió is lehet, csak ingyenes és megtudjam vele csinálni azt amit akarok.Előre is köszi!
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
djbahool
senior tag
Csinál vkinek olyat P5B-E lap (1802 BIOS) és E8200 proci, hogy néha bekapcsolásnál kifagy az XP boot képernyőnél?
-
törölt tag
válasz Sk8erPeter #14066 üzenetére
Hibák minden sw-rel előfordulnak. 3,5 évnyi NOD használat alatt nálam ez az első. A többi általam kipróbált vírusirtó esetén sokkal sűrűbben futottam ilyen-olyan problémákba. Van amelyik egy-egy elfuserált frissítéssel a Win-t is teljesen gallyra vágta (pl KAV-val is jártam így).
Vannak file-ok, amikhez csak és kizárólag a rendszer fér hozzá (pl pagefile, registry file-ok és a bootmanager egyes komponensei). Ezekhez más alkalmazás emiatt nem tud hozzáférni közvetlenül.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Érdekes dolgokat csinál ez az agyonsztárolt, tökéletesnek tartott NOD32... És mit kaptam, amikor kétségbe mertem vonni egyszer, hogy ez a legjobb vírusirtó... (Mivel olyan nincs.) De most látható,. hogy annyira mégse überfasza.
Egyébként miért "nem fér hozzá Vista alatt"? Bocs, ha értetlen vagyok, de most ezt nem vágom.Sk8erPeter
-
HofEE
csendes tag
válasz fastleslie #14062 üzenetére
Köszönöm a tippet! Ugyan én ezt nem írtam ide le ,de ez a lehetőség nekem is eszembe jutott és ki is próbáltam PCI-os hálókarival de sajnos a hiba továbbra is fennáll.
hátja
-
fastleslie
senior tag
-
nygma
addikt
válasz fastleslie #14060 üzenetére
Menni fog,csak minimális teljesítménykülönbséggel...
-
fastleslie
senior tag
9800 tulajdonosokhoz:
Van-e esélye, hogy 4xAGP-s alaplapban menni fog egy 9800Pro kártya?
Visszafelé meddig kompatibilis? -
HofEE
csendes tag
válasz #65675776 #14056 üzenetére
Ha jól értelmezem akkor ezzel azt akarod mondani, hogy a tápegységem elszállt és vele együtt valami más is? Mert csak úgy áll össze a kép, mivel mondom hogy más tápegységgel is ki lett utána próbálva és azzal is ujraindulgatott.
Most már csak arra lenne jó rájönni , hogy mi az ami még elszálllt :Shátja
-
föccer
nagyúr
válasz kavicssli #14051 üzenetére
Hy,
Vegyél meg egy domain címet. Általában kapsz hozzá 5-10 mail címet is. A domaint meg ugye Te választod meg.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
kavicssli
addikt
Sziasztok!Azt szeretném megtudni hoyg hol lehet olyan mail cimet késziteni ahol pl nem ...@freemail.hu vagy...@mailbox.hu a vége hanem láttam jópofa pl xy@ak47.hu mail cimet...
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
ToBeY
nagyúr
Amúgy 14:12 frissitett a nod lehet javítottak valamit de már késő.
Na tolok egy win javítást mert szerintem system-ből is törölt a nodNa úgy látom főleg az adobe termékekre jelzet vírust.
[ Szerkesztve ]
-
HofEE
csendes tag
SZevasztok!
Lenne egy hatalmas problémám. Kedden hajnalban vihar volt mifelénk és a közelben becsapott a villám. Nos látszólag semmi problémám nem adódott ebből, de délelőtt amikor bekapcsoltam a gépet láttam hogy a hálókártyám(alaplapi) gyakorlatilag eltűnt! Tehát nem ismerte fel semmi a kábelt is hiába dugtam be. Ez még a kisebb probléma , a nagyobb az, hogy a gép váratlanul változó időközönként fogja magát és ujraindul , mintha ingadozna az áram. Egyből fogtam is a fejem , hogy ez bizony tápegység lesz mivel amugy is egy gagyi táp volt a gépben. Azért hogy biztosra menjek elkértem haverom teljesen jól működő chieftec tápját kipróbálni, de azzal is ugyanigy produkálta az ujraindulásokat!
Nem tudom mi lehet az oka talán az alaplap?Ha valaki tud segítsen! Nagy szükségem lenne legalább azt tudni mi szarta össze magát a gépemben.
alaplapom: Gigabyte p35 DS3
hátja
-
Jofi81
őstag
Értem. Esetleg még azt tudnád tenni, ha van kéznél egy másik számítógép, hogy abba átrakod a vincsesztert, arról bootolsz be, és így nem ez lesz a rendszerpartíció, tehát minden fájlhoz hozzá fog férni a Nod. Bár az ismeretlen vírussal akkor sem tud mit kezdeni, csak el lehet küldeni analízisre.
-
Llew
senior tag
válasz VinoRosso #13973 üzenetére
Újra itt vagyok az időnként csak újraindítással üzembe helyezhető géppel.
Megnéztem az Eseménynaplót. A Rendszer résznél egy csomó Információ és pár Hiba kezdető sor van. A Hiba forrásánál minden esetben a DCOM és a Service Control Mananger szerepel. Előbbi a 100005 eseménnyel, utóbbi pedig a 7001 és 7026-ossal.
Lefuttattam a chkdsket is. Először csak simán kapcsolók nélkül. Ezt adta eredménynek:
[link]
Mivel kérte így az /F kapcsolóval is lefuttattam. Ehhez újra kellett indítani, de amikor lefutott a ajvítás akkor csak csökkentett módban volt hajlandó elindulni. Néztem az indító képernyőt és valahol a Driverek között volt valami ami utoljára megjelent, de olyan gyorsan eltünt, hogy nem tudtam megnézni, hogy pontosan mi. Ezután valami SPTD.sys-es kiírás jött. Ha csökkentett mód után újra indítottam akkor rendben bebootolt. Sőt minden újraindításkor rendben ment minden, de amint kikapcsoltam a gépet és utána újra bekapcsoltam akkor jött a teljes sötétség, majd újra indítés után ismét a csökkentett mód és a win normál indítása választós menü.
A rendszer telepítésekor volt egy kis gondom a hangkártya driver telepítéssel. Az bekavarhatott annó?Szóval én nem lettem okosabb, hogy mi lehet a gond, de hajlok egy teljse XP újra telepítésre. Külön partíción van a rendszer, így nem akkora gond.
A BIOS-ban load setup defaults választás az mit csinál? Alapbeállításra teszi vissza a BIOS-t? A BIOS-ban én csak ilyeneket találtam:
Load Fail-Safe Deafults ez = a load setup defaultsal?
Load Optimized Defaults[ Szerkesztve ]
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
ToBeY
nagyúr
Csökkentet módba valahogy nem akar elindúéni a nod.
-
ToBeY
nagyúr
Beszívtam egy vírust mükdő NOD mellett,de nem irtja le mert nem fér hozzá vista alatt.Hogyan írtsam le?
-
zsolesz010
senior tag
Üdv!
Melyik a ma kapható (játékokban) legerősebb, külső tápcsati nélküli VGA?
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ez az oldal azt írja, hogy a 0x00000024 számú hibajelenséget az ntfs.sys fájl meghibásodása okozhatja, és ez a probléma épp a Windows Setup alatt szokott előjönni. Ez a probléma elég veszélyes is lehet a fájljaidra nézve, szóval mielőtt bármit is csinálnál, ajánlanám, hogy mindenképpen készíts biztonsági mentést az adataidról egy működő gépen, mert gondolom nem örülnél, ha véletlenül elszállnának a fájljaid...
Az NTFS.SYS fájl az a driverfájl, ami engedélyezi az írás-olvasást a vinyódra/-ról. Maga a kékhalál-üzenet azért jön elő, mert a Windows nem tud elérni egy NTFS-partíciót/-kötetet a vinyódon! Ez amiatt lehet, mert a fájrendszer (NTFS) vagy a partíciós tábla megsérült (ez a rosszabbik eset), vagy driver-kompatibilitási probléma merült fel.
Mivel állításod szerint már be sem indul a Windows, ezért azt tudnám javasolni, hogy indítsd el a telepítő CD-t, és az első képernyőn menj a Helyreállító (/Javító) konzolra (J betű vagy R, nézd meg alul [Repair/Recovery Console]), itt kicsit várni kell, majd nyomnod kell egy 1-est, Enter, utána pedig írd be ezt: chkdsk /r
Ez futtat egy ellenőrzést+javítási kísérletet tesz, meglátjuk, mi lesz az eredmény.Szerk.: ugyanez a segítség található egyébként a Microsoft honlapján is!!
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
alex89
senior tag
hy
Ha jól tudom van egy olyan progi amivel win alól lehet a particiók méretét állítgatni ,de sajna nem emlékszem a nevére és ebbe kéne nekem egy kis help
előre is köszi
-
aboriginal74
tag
NOS Uraim a probléma megoldva!!!
1xü el kell távolítani a Kaspersky antivirus 7.x -et....nálam bevált...
THX mindenkinek a HELP-et....
i don't know, but i need energy
-
supesz
aktív tag
A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.
-
gombavadasz
tag
válasz Padree.c2 #14020 üzenetére
Próbáltam.
A gond azután jelentkezett,hogy a floppy bent maradt usb-ben így lett kikapcsolva, majd bekapcsolva. Ezután jött a gond, nem tudom összefügg-e vele.
De utána hiába húztam ki, majd bekapcsol úgy,hogy nincs bedugva, és akkor kötöttem be, semmi, ugyanaz a hiba -
Padree.c2
tag
válasz gombavadasz #14014 üzenetére
nekem az mp3-asom csinál ilyet.
az nekem bevállt, hogy csak azután dugom rá a gépre, miután bekapcsoltam, olyankor nem ír ki semmi problémát, és minden megy rendesen..
csak 1 ötlet, bár nemtom, h neked segít-e a gondodon, de remélem..Pp. ♠
-
VinoRosso
veterán
válasz #65675776 #14017 üzenetére
Az nem 4 ér, ha 4 tűs a venti? Én úgy értettem hogy 2 tűs, mert a srácnak is mintha ezzel lett volna gondja. Azért mondtam, hogy mindegy h +-, meg volt egy codegen tápom, amit szétkaptam miután tönkrement, mert kiváncsi voltam a belsejére, és abban pont egy ilyen kéteres venti volt, és nem nagyon láttam rajta semmilyen elekrtonikát, egy sima villanymotornak nézett ki, lapátokkal. Félre is tettem, hátha még jó lesz valamire.
-
VinoRosso
veterán
válasz gombavadasz #14014 üzenetére
sp1 vagy sp2? szedd le a drivert, ha van rajta, reboot és amikor bedugod, és megjelenik az új hw varázsló add meg neki a cd-t hogy hol van, és hadd telepítse magától. Ezt próbáltad?
-
VinoRosso
veterán
Ezek szerint akkor ez nem jött be? Próbáld meg a checkdisket parancssorból futtatni, úgy hogy csökkentet mód parancssorral opciót választod boot menüből. Ha nem jó így sem, akkor nem maradt már hátra, tedd be a vinyót egy másik gépbe, amin van működő OS, és azzal bebootolsz, és lemeneted ami menthető és utána formatálod az egészet, majd egy hdtune vagy egy hd sentinel vizsgálat, hogy nem e badsectoros.
-
n-tek
aktív tag
válasz Sk8erPeter #13940 üzenetére
de az a gond, hogy még a start menüt sem tom megnyitni, mivel az xp nem tölt be. ha másik gépbe rakom akkor sem tölt be. a töltés közben ujraindul a gép, még az asztal sem jelenik meg
Escape is Just the Begining
-
gombavadasz
tag
Sziasztok!
Van egy olyan probléma, hogy ismerősöm gépe (1,7celeron, win xp-vel)
usb-s floppy meghajtó, pen drive és nyomtató menne usb-n. De nem megy.
A win xp feltelepítése után az usb tökéletesen működött, mindent felismert.
Majd eltelt 2 nap,bekapcsolás, és semmit nem ismer fel usb-n.
Kiírás a következő: Az eszközt nem lehet felismerni. Hiba történt az usb porton.
Sárga kis felkiáltójel.
Ha törlöm az illetsztőrproramját, lehúzom és újból csatlakoztatom,akkor a kötvetkező :
új hardvert talált, új hadrvert sikeresen telepítette (de nem írja ki a hardver nevét: pl kingston data traveller, mint amikor jól működik, kiírja ezt is), majd következik a szokásos felirat:
Az eszközt nem lehet felismerni. Hiba történt az usb porton. Sárga kis felkiáltójel.Mit lehet tenni?? És mi történhetett??
Előre is köszönöm -
törölt tag
-
VinoRosso
veterán
válasz fastleslie #14009 üzenetére
jovanna, aszitem egy sima dc villanymotor az egész, nem tudtam hogy elektronika is van benne.
-
fastleslie
senior tag
válasz lasarus #14003 üzenetére
DVD videot én DVD lejátszóval játszanék le (pl. WinDVD, Power DVD) de codec nélkül még a Media Player Classic is elboldogul vele, ami ingyenes. A Media Player 10(?) baállításaival én nem is vessződtem... (Fránya Microsoft! Hagyja, hogy egy ingyenes progi olyat tudjon, amit a Nagy Microsoftos Media Player nem tud??? )
-
lasarus
csendes tag
VLC media Player bejött köszi a segítséget!
-
lasarus
csendes tag
Hello!
Egy kérdésem lenne:
hibaüzenet:
"A Windows Media Player nem tud DVD-videót lejátszani. Szükség lehet a Windows képernyőbeállításainak módosítására. Nyissa meg a Vezérlőpult képenyőbeállítási segédprogramját, és próbálja csökkenteni a képernyőfelbontást és lejjebb állítani színek minőségét."
op. rendszer: vista business 32 bit-es
alaplap: asus p5k3
videókártya: asus eah3850 512 MB
proci: intel e8400
ram: 2GB kingmax ddr3
monitor: samsung 223bw és a dvi bemenetet használomcodec pack: k-lite 3.9 full
Azt hiszem már egyéb infó nincs. Szóval valaki megtudná mondani, hogy mi a teendő (a felbontást már levettem és 16 bit-es színmélység mellett is ugyanez a hibaüzenet)
Köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest