Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
törölt tag
Ez eléggé relatív. Átlag 30-40% a gyorsulás SLI-ben, de amelyik játék rendesen támogatja, ott jóval több. Ha SLI-t építesz, mindenképpen olyan GT-t válassz, ami nem referenciahűtős, mert a ref. hűtős GT-k hajlamosat a túlmelegedésre. Én inkább a Gainward 8800GT-GS verziót javaslom, nagyobb a gyári tuning az MSI-nél, jobb tápellátása van (két fázis, vs 3 fázis) csendes és hatékony hőcsöves hűtő van ráépítve. Vagy az Inno Shark modelljét javaslom, azon egy zerotherm hűtő van.
-
s-men
tag
sziasztok!
Érdemes MSI 8800GT OC SLI-t csinálni???
Mennyivel lesz jobb teljesítménye...mint egy darab??? -
Thrawn
félisten
pok.tom és fero02 itt folytassátok plz
-
Evil2k
tag
Nem rég lett vistám megszokásból oda klikkeltem ahol az XPnél kell kikapcsolásnál de mivel a Vistánál az hibernálás ezért gondjaim adóttak belőle nem tudom visszahozni a rendszervinyóm a hibernációból hogyan tudom megoldani? próbáltam már másik gépe is betenni a vinyót slavenek de vjumpereken kerszetül csak 30gigát látott a 80ból aztán más jumper helyeken annyit sem... format nélkül megoldható? vagy fő kérdés hogyan tudom leformázni? :S esetleg Partition magic?:S
válaszotokat előre is köszi
-
pok.tom
aktív tag
válasz
Voli Bence #5773 üzenetére
biosba állísd 256 ra vagy amire tudod és még vegyél bele memóriát jól emléxem 1gigád van csak?
-
pok.tom
aktív tag
válasz
Voli Bence #5769 üzenetére
a gépeddel nem sok baj lehet esetleg 1gigát még belenyom6sz, inkabb nézd meg h. nem melegedik e nagyon valami cpud v. gpud. v. alaplap v. akármi
de lehet vidó kariddal van baj ha ien fehérszinelválltozások vannak v.mi -
pok.tom
aktív tag
válasz
Voli Bence #5763 üzenetére
túlmelegedés valahol?
lehet az a baj h. minden eredeti -
pok.tom
aktív tag
válasz
Blackhole13 #5759 üzenetére
akkor kicsit ráncs rá a cpura
-
fero02
nagyúr
Hi all!
Letöltöttem egy filmet, aminek .img a kiterjesztése. Szeretném kiírni lemezre. Természetesen a bero nem ismeri
Tudnátok mondani egy olyan progit, amivel mindeféle ki-be oda-vissza csomagolás és konvertálás nélkül ki tudnám írni lemezre?
Link miatt nem haragudnék meg...
Köszönöm!
-
pok.tom
aktív tag
válasz
Blackhole13 #5753 üzenetére
sztem beállítást vedd lejjebb.. v. az nem lehet h. valami "faszságot" állitottál winben élsimítást pl.?
-
pok.tom
aktív tag
válasz
Blackhole13 #5749 üzenetére
fejlessz gépet
-
Blackhole13
senior tag
válasz
pok.tom #5747 üzenetére
Annyi volt, hogy betettem egy fps cfg-t, mert ez elött a 30-40 sem volt meg.
A mostani fps szám az egyik legigénytelenebb pályán van waron (vagyis 5vs5-ben) - a felbontás és a grafikai beállítások ugyanazok -, szóval kicsit összetettebeken már szinte játszani sem tudok. -
ZCoyote
őstag
Háj!
Kezdő multiplayeres vagyok és kellene egy kis segítség.
CoD4-el játszanék multiban.
Próbáltam serverekre csatlakozni de ilyen üzenettel kidob mindegyik 1 percen belül:
too many session restart (4)
A játék eredeti.Mi lehet a gond?
-
pok.tom
aktív tag
válasz
Blackhole13 #5746 üzenetére
ha aztirod h. korábban ment a game..azlehet h. más beállításokkal nyomod?
de 30-40 fps az sztem oké -
pok.tom
aktív tag
válasz
Blackhole13 #5743 üzenetére
wint újratelepítés? lehet sok a mocsok a gépen, ha az irod h. korábban semmi bajod nem volt.. v. húzd meg kicsit bioszba cput talán. 7600gt meg nem nagyon téphető sajna
-
gti16v
őstag
válasz
pok.tom #5737 üzenetére
valami összekülömbözés van ,nekem nem core a cpu-m simán 3,4 ghz azt kész,és nem is húztam ...minek...
ja és nem vagyok elszálva a gépemtől sőt.....csak rég foglalkoztam a dologgal....olyannyira ,hogy padlót fogtam,hogy 4900.-egy olyan ram amiért nem rég 30e-t fizettem....
-
pok.tom
aktív tag
válasz
Voli Bence #5709 üzenetére
hol jön be, meg mikor? kicsit konkrétabban..
telepíthetnél mondjuk új wint, vagy olyat kipróbál6nál h. F8 és utolsó helyes beállítással való indítás v. hosonló menüpontra rámész talán akk. ,de nem tudom mikor produkálja ezt a géped.. -
pok.tom
aktív tag
válasz
Voli Bence #5713 üzenetére
kemény vagy azé 2007. 9 hónapos hsz-hez te fél évre rá xdd
kicsit nem késtél el? de azért értékeljük a hszedet
de sztem ha letiltotta a rednszergizda, pontosabban csak korlátozott felhasználó a srác akkor ien h.:"beirod az explorerbe vezérlőpult" nem sokat segít de lehet h. tévedek.. -
pok.tom
aktív tag
válasz
tupacamaru #5711 üzenetére
" mien géped van?"
-pénéégy
-konkrétabban?
-amd 3000Mh
minden naposde komolyan és a srác kiröhögi magát az benne a legjobb xdd
igaz nem 12éves volt a srác.. -
pok.tom
aktív tag
nagyon függ attól h. hol árulod de sztem phn nem vinnék70-80 fölött nagyon el, de mindenki többre tippeli a sajta gépét, de 5733 hsz. korrekt választ adott.
meg az is számít h. van e még gari 1-2 cuccra
kicsit elvagy szálva a géptől
talán gyáriban 80k xdd
meg ne nagyon irogasd h. húzva van a core2 max 3ghz alapon..max 300e ft os cpu
Core2 extreme qx9770 -
pok.tom
aktív tag
válasz
Blackhole13 #5735 üzenetére
nemtom melyik game ez, de csak videó kari gyengülési hiba lehet, gondolom xp-n tolod
-
Blackhole13
senior tag
válasz
Blackhole13 #5671 üzenetére
Valaki erre?
-
gti16v
őstag
válasz
pok.tom #5729 üzenetére
azért én többre saccoltam...
3,4 ghz 650-pentium 775/2 mb
-artic cooling freezer 7
-asus P5WD2-premium (lap+cpu+cooler olyan 30e)-1 gb twinmos 667 mhz dual 3e
-ATI pci 64 mb :-) 3e
-2x160gb sata samsung 16e
-enermax EG465EX-VE 5e
-audigy 2 ZS platinum pro(külső-belső-távirányitó) 15-20e (nem is látom használtan nagyon)
-logitech mx 1000 7e
-creative prodikeys 15e (ezt sem láttam használtan 25 e ért vettem még van rajta 3 oktáv zongora bill.)-casetek CK-1021+ db márkás csendes hatékony cooler(silentmaxx,nordq) 7e
-LG 17" LS1730s tft 20-25e
én ezekre gondoltam,de lehet én vagyok elszálva ,mert rég nem foglalkoztam a gépemmel.... kb 101e re saccoltam...........
-
ádyz
addikt
Erre van megfelelő topic, ott kérdezd meg, ott reálisabb árakat mondanak.
Máskor használj keresőt!: [itt kérdezd meg]
-
aDM|RaL^
őstag
olyan routert keresek amiben lehet default gatewayt állítani, hogy ne a saját szolgáltatóm által osztott gatewayt használjam, valakinek tippje?
a kis SMC-m nemtudja...
-
pok.tom
aktív tag
most nagyon offolok xdd
"F.E.A.R. nál nincs jobb játék................................."
csak az a baj h. nagyon 1hangú a game meg a grafika sem sokat válltozik..
nekem 1ik kedvenc gamém amúgy, meg kaptam a Perseus Mandatét karira aztan még szinte ki sem bontottam valahogy már kicsit kezd elcsépelté válni sajna -
pok.tom
aktív tag
válasz
benneddeck #5728 üzenetére
hátt akk. a betárcsázos 56k modem?
az meg lassu lenne mi..
-
pok.tom
aktív tag
attól függ mien téren gondolkozol infóban, hardver v,. szoftver, meg h. mennyit akarsz dolgozni. mehetsz pl rendszergizdának van ahol szinte semm meló
, v. szgépeket javítani valami piti számtek boltba
azért van még elég sok lehetőség, azon múlik h. melyik része érdekel inkább sztem.
warez az aztan az infós szak xdd -
gti16v
őstag
Sziasztok,ha ezt igy egyben(!!!!!!!!!) el akarnám adni mennyit kaphatnák érte min/max?
-3,4 ghz 650-pentium 775/2 mb
-artic cooling freezer 7
-asus P5WD2-premium
-1 gb twinmos 667 mhz dual
-ATI pci 64 mb :-)
-2x160gb sata samsung
-enermax EG465EX-VE
-audigy 2 ZS platinum pro(külső-belső-távirányitó)
-logitech mx 1000
-creative prodikeys
-casetek CK-1021+ db márkás csendes hatékony cooler(silentmaxx,nordq)
-LG 17" LS1730s tft -
pok.tom
aktív tag
-
pok.tom
aktív tag
válasz
benneddeck #5722 üzenetére
mértnem hívod fel a t-comot, amugy nézegesd upc oldalat jóval olcsóbb a net 10e ért 10megabitete kapsz ha jóltudom..
-
benneddeck
tag
Hy all!!!
internet problémáim vannak...
a gtsdatanet-nél vagyok perpill, itt kb 5000Ft-ot fizetek az 1280/128(?)-as netért, de kb fél éve lejárt a szerződésem, a net mégis jön a számlával együtt... sajnos be kellett iktatnom egy routert a rendszerbe és igy már nem tul gyors a dolog, szoval váltani szeretnék nagyobb sávszélre. Felhívtam a gtsdatanet ügyfélszolgálatát, azt mondták h megemelnék a sávszélt 4480/256-ra, ez nekem elég is lenne...de az 5915 Ft-os listaár helyett 10000Ft fölött kéne fizetnem ő szerintük, mert h álitolag a t-com írta elő... meg h van ez h 3 hónapig nem vehetek igénybe adsl szolgáltatást ugyanezen a vonalon... az ügyfélszolgálatos néni azt javasolta h építtessek ki egy másik vonalat és arra kérjek egy uj adsl szolgáltatást, de félek h ez is álatisokba kerülne nekem...
kérdéseim:
- ha a t-com-nál igénylek adsl-t akkor számít-e ez a 3 hónapos üzemszünet?
- ha maradok ennél a szolgáltatónál, van-e lehetőségem arra h 10000-nél olcsóbban legyen nagyobb sávszélem?tanácstalan vagyok...:S
ha vki ért ezekhez a dolgokhoz lécci segítsen!
előre is thx! -
tothm
őstag
Szerintetek melyik informatikus szak keres a legjobban???
-
Bagira01
veterán
Sziasztok,az utalhat táp problémára, hogy windows betöltésnél újraindul a gép? Semmi tuning, viszont a táp újabban serceg még kikapcsolt gép esetén is
-
pok.tom
aktív tag
Hali mp4 ből avi ba v. mpg be mien converterrel lehet ezt végrehajtani? tudtok olyan programot amit nem kell regisztrálni ,h. rendesen működjön? legtöbb converter, átnyomok 1 filmet aztan honlapoukat meg a progi nevét beleégeti a videóba..
előre is kössz! -
rii
nagyúr
válasz
nova001 #5710 üzenetére
' ... tapasztalaim szerint nem bir anyit és kész .... "
nekem kb 20 gép poweruserkedése miatt van tapasztalataom ( melóhely, 2003 ôszétôl voltam ott mostanáig, van 2 éves, meg 3 éves install is )
+ barátosné 1
+ barátosné 2
+ haver
+ sajátés az a taspztalat, hogy akármilyen kibeba keményen nyúzod a gépet, napi 10-15 órában (az én installom kb 1.5 éves, a gép jóformán 7/24-ben megy, Adobe CS2, torrent, DC, movies, itunes) kibír 3 évet, de nem szabad minden szir-szar kis progit felrakni.
" ...már csak a net miatt is amiket bekap az ember .... "
mondom, korlátozott user. mert ha neked nincs jogosultásgod telepíteni valamit, akkor sokkal kevesebb spy szar tudja megvetni a lánát, mintha admin jogokkal mászkálsznekem otthon korl.user van, és mászkálok mindefelé a neten. spy-írtóm nincs is, de 1 db spy-om se ..... meg egy vír-em se (AVG -m van)
-
Voli Bence
csendes tag
válasz
tupacamaru #5711 üzenetére
AMD Sempron(tm) Processor 3400+
itt a procileírás az előbb elírtam
de még mindig nem segített senki!
-
tupacamaru
veterán
válasz
Voli Bence #5709 üzenetére
P4-AMD
-
Voli Bence
csendes tag
Bejön egy fehér néha kék vagy vanamikor kék alapon fehér csíkok stb. HELP please......
a gép 14 hónapos Eredeti Microsoft Windows XP professional sp2
-P4
-AMD dualcore 3400 proci
-230GB winyó
-1GB RAM (2 512MB-os)
-Asus alaplap
-Integrált Ati Radeon X1150 128MBHHHHHEEEELLLLLLPPPPP PLEASE! SEGGÍTSETEK! LÉGYSZI!
előre is kössz -
Hörpi
tag
sziasztok!
Egy kis felvilágosítást szeretnék...
meg tudnátok nekem mondani, hogy mit jelent a procik nevénél például: Intel Celeron D
a D betű? (Dual?) vagy az M betű? ...stb? -
Wezo
csendes tag
Köszönöm a segítséget, de mostmár megoldódott
A probléma: A DVD olvasóm jumpere Masterre volt allitva és igy valamiért nem érzékelte a cucc csak akkor amikor slave lett
Egy másik dvd olvasót nyomtam a gépbe, ami a régi gépnél átállítva a biost felismerte az xp cdt de miután átraktam felraktam az xpt arról utána jöttem rá csak a jumperes hülyeségre. Köszönöm a helpet és bocs hogy eltüntem csak telepítés már elindult
és reggelre már felrakta
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Motoros topic
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest