Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
Aktív témák
-
Tomate
veterán
Bemegyek a C-be
és ez fogad
Mi ez a rengeteg autoexec1182 fájl ?
Ez van a fájlban:
1060. sz mŁ rendszerhiba t”rt‚nt.A megadott szolg ltat s nincs telepˇtve.
-
Szplöttyy
senior tag
Sziasztok!Szeretnék venni egy digit. gépet maximum 30ezer forintig.Tudnátok ajánlani nekem egy jó gépet?Nem igazán értek hozzá,hogy mit kell nézni,a neten meg nem sok tesztet találtam.Ha írnátok egy konkrét tipust azt megköszönném.
Smoke & Torque
-
Jarod1
veterán
Sziasztok!!
Akinek Van működőképes K8N-je az nézze már meg a képen látható Tranyót (q37) hogy melegszik-e? THANX a felirat rajta : MW882
-
törölt tag
-
Jarod1
veterán
Sziasztok
A8N Alaplapnak tudja valaki a power gomb bekötését?
tudtok 1 manualt küldeni? mert a Asus oldalalán nem lehet...
A Power gomb bekötése érdekelne!!! HELP -
törölt tag
-
Ősember
őstag
válasz Winner_hun #4672 üzenetére
igen, csak ez tul egyszerü lenne se táp, se alaplap
meg vagy jegyezve, gangszter______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
majorosn
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy régészeti leletet, valahogy gatyába kell ráznom! Ehhez keresek OPTi 82c930a / 98se letölthető ingyenes hangkártya driver-t!
Vagy ha valakinek megvan elküldené??? : majorosn@freemail.huElőre is köszi!
-
aluser
tag
Van egy Sony rdr-hx720 asztali hdd felvevőm, és egy SVHS videómagnóm. Egy VHS videót szeretnék digitalizálni a legjobb minőségben.
Kérdés, hogy melyik felvételi minőséget válasszam:
HQ+, HQ, HSP, SP, LSP, ESP, LP, EP, SLP ?
Van-e értelme HQ+-t választani VHS képminőséghez, vagy elég az LP? -
netboy
senior tag
Meg tudná nekem valaki súgni, hogy pendrive-ról mive lehet visszaállítani a cuccokat?
THX -
MPowerPH
félisten
Addig is, még egyszer.
Sziasztok! Nem tom, van e itt aki ért hozzá, biztos. Van egy Momo Force -om, ami tegnap bekakilt. Tekerés közben nagyon recsegett több helyen is. Na, nagy nehezen rájöttem, hogy kell teljesen szétkapni. A motor egyik tartócsavarja alkalmatlankodott a fogaskerékházban, valszeg ez lehetett a hiba. Összeraktam ( volt vagy hajnali 2:30 ), és kipróbáltam. A kormányforgásra és a force rákapcsolására egyáltalán nem reagál. Mi lehet a gond? Mit ronthattam el az összeszereléskor?
Előre is köszönöm a segítségeteket!Don't Tread On Me
-
djbahool
senior tag
válasz Winner_hun #4677 üzenetére
Köszi a segítséget. A T-com-tól nem próbálkozok ilyesmivel, mert teljesen 0 a hozzáállásuk a témához. Nem tudnak vagy nem akarnak, nem tudom , de mindig csak nemleges válasz jön tőlük.
Egyébként a modem még jó, és a T-comos ürge is mondta ezt, hogy az első generáció hamar tönkre ment, de álítólag ez egy második generációs. Szal majd meglátjuk.
Nekem a webadmin felület csak a router mód bekapcsolása végett kellett volna.Üdv.
-
MPowerPH
félisten
Sziasztok! Nem tom, van e itt aki ért hozzá, biztos. Van egy Momo Force -om, ami tegnap bekakilt. Tekerés közben nagyon recsegett több helyen is. Na, nagy nehezen rájöttem, hogy kell teljesen szétkapni. A motor egyik tartócsavarja alkalmatlankodott a fogaskerékházban, valszeg ez lehetett a hiba. Összeraktam ( volt vagy hajnali 2:30 ), és kipróbáltam. A kormányforgásra és a force rákapcsolására egyáltalán nem reagál. Mi lehet a gond? Mit ronthattam el az összeszereléskor?
Előre is köszönöm a segítségeteket!Don't Tread On Me
-
Winner_hun
titán
válasz djbahool #4675 üzenetére
További keresgélést követően ezt találtam:
Rájöttem, hogy mi lehet a baja a netemnek. A hiba valószínűleg a modemben (Askey RTA1310B DSL) van. Megfigyeltem, ha hideg, akkor jó az internet, ha felmelegszik, akkor viszont kifejezetten nem működik. Ergo úgy, ha előtte kikapcsolva tartottam, akkor 20-30 percig működik normálisan.
Zseniális.
Egyébként még a Tré-Online-nál is megmondták, hogy ez a típus olyan, amilyen, de ez a legolcsóbb. Majd bejelentem a hibát és megint küldenek egy újat.[link]
Lehet nem kell vele sokat bajlódnod, kérni kell egy másikat. T-com-ot nem hívtad fel a jelszó miatt?► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
t-rac
senior tag
Üdv! Hogy tudom egy exe flash játékban a hangot letiltani?
-
djbahool
senior tag
válasz Winner_hun #4674 üzenetére
Tegnap hozta a T-com, mivel a dlink 360T-vel túl zajos volt a vétel.
-
Chili7
őstag
Hogyan kell ezt a virustotal.com-ot használni? Állomány feltölt után ennyit bír mindíg kiírni:
"0 bytes size received / Se ha recibido un archivo vacio"
thx -
batmab
senior tag
#4658 - ra senki semmit???
2009.08.24 leányom, Kiara. Már 118cm, és >21kg.. :D Fontos! utánvéttel még anyámtól sem vásárolok...
-
djbahool
senior tag
válasz Winner_hun #4666 üzenetére
Köszi, de hülye azért nem vagyok. Term. ismerem a Google-t, és én is ott keresgéltem, mielőtt ide jöttem volna. Az ok, hogy az admin/admin nem jó, sőt az admin/bridge sem, sőt a Askey/Bridge sem.
Úgyhogy továbbra is keresek valaki, akinek ilyen modeme van, és tudja az accot a felülethez.Üdv.
-
Ősember
őstag
válasz Winner_hun #4665 üzenetére
igen... a táp ciripel néha, ha ugy kapcsolom be, hogy nem volt elötte teljesen áramtalanitva.
na de a lap sem semmi amiket produkál (a leirtak nagy része szerintem miatta van) és ezért nem tudtam a kettö közül én sem dönteni, de igy legalább megerösitettél abban amit gondoltam
szakmai forumok és apros forumok na meg a blokog szélessége nem egyforma, azért itt rövidebb, viszont aproban jo ... de jol látom belémhimeztél vazze?______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Winner_hun
titán
válasz djbahool #4664 üzenetére
Persze, úgy hívják Google
Bemásoltam oda, amit írtál, majd enter, ezt kaptam. Ezután az első találatra ráböktem, mely ezt a linket foglalja magában. Olvastam vagy 10 mp-ig, míg megtaláltam ezt a szövegrészt:A modem adminisztrációs felülettel is rendelkezik, mely a http://192.168.1.1-es címen érhető el.
A hozzáférés admin/admin azonosító/jelszó párossal lehetséges.ps:
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
djbahool
senior tag
Sziasztok!
Tudja valaki az Askey RTA1310B DSL modemnek a username/password párosát a web admin felülethez?
Üdv.
-
aloa
csendes tag
Sziasztok! A napokban kaptam egy emailt, benne egy ppt file-lal és egy untitled nevűvel. Ügyesen sikerült lementenem a vinyóra mindkettőt. Aztán a totalcommanderben láttam meg, hogy az untitled nevű nulla hosszúságú rejtett file. Próbáltam törölni, de a "a file nincs meg" üzenet kíséretében nem volt hajlandó. Próbáltam intézőben, legújabb totalcommanderrel is, de semmi. Ráengedtem az xp saját hibaellenőrzőjét, majd a j16tools-t, regsupreme-t (hátha, de egyik sem tüntette el. Tudna valaki valami tippet adni, hogyan tüntethetném el?
-
Ősember
őstag
válasz Winner_hun #4626 üzenetére
semmi, fokozatosan romlott el
viszont szemre jo és ez a célja az egésznek
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
hitman,
őstag
Megoldódott a probléma!
Az nv progiba kellett álítani!Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
hitman,
őstag
válasz Winner_hun #4657 üzenetére
Micsoda?
Az van fönt.
És nincs fehér szin.
A felirat is szürke meg az egész egy kicsit sötétebb mint amilyennek kéne lennie!Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
batmab
senior tag
Sziasztok!
Microsoft Visual C++Runtime Library Runtime Error! Program:\c\windows\system32\nvCpIuI.exe
This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.Please contact the applications support team for more information.ezt a hibaüzenetet kaptam egy gf 8800gts-töl....
ötlet a megoldásra?a tulaj szerint lelassult a gép állatul...Asus P5ne-sli
C2D6300
2x1GB Geil BD800
Galaxy 8800GTS 640
Zalman 600W HP[ Szerkesztve ]
2009.08.24 leányom, Kiara. Már 118cm, és >21kg.. :D Fontos! utánvéttel még anyámtól sem vásárolok...
-
hitman,
őstag
Nem tudom hol kéne feltennem a következő kérdést...
Van egy új rendszerem és most raktam föl az ace mega codec-et de a filmek sötétek bármelyik lejátszóval játszom le őket.
Vajon mi a baj?Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
total90
veterán
Hi!
Tudnátok ajánlani egy olyan szótárt ami arab(vagy perzsa)-magyar vagy fordítva képes fordítani?Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
kalló
aktív tag
-
kalló
aktív tag
sziasztok!
az lenne a kérdésem mivel érdemes törölt adatot vissza hozni?én getdataback-re gondoltam csak félek bele vágni mert ha vissza hozok egy csomó adatot a 3éves XP rendszeren a jelenlegi adatok-programok lehet sérülnek.
van valakinek ötlete tapasztalata, hogy ha vissza próbálok hozni pár adatot attól még használható lessz a jelenlegi rendszer(progik-doksik)?vagy ki tudom választani azt hogy melyk doksit állítsa vissza a progi?
előre is köszi.http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Qru
MODERÁTOR
válasz vmaxter #4648 üzenetére
Tovább csökenti a szabdon felhasználható területet, hogy az adtárhely(ek) (szektotrok elhelyezkedése pl) is levonódik a teljes tárhelyből (bár ez csak pár mega helyet foglalhat), illetve ha több partícióra van osztva akkor értelemszerűen többet, mintha csak egy particióként kezeli.
#nincsbennetarcsi
-
NovaBlue
aktív tag
válasz vmaxter #4648 üzenetére
sztem elég rosszul számoltál mert nem ugy van az h 24*320=7680, 7.6 GB az eddig ok lenen asszem de nem csak itt kell váltani hanem bit byte kbyte .... és azok is számitanak de javitsatok ki ha tévedek
PL az én 80GB-os vinyómnál van ennyi leszámolás kb a 40 esnél meg 3.3 asszem uh 320Gigaánál reális ami oda van irvaa zén kérdésemre esetleg valaki?????????? 4-5 HSZ-el feljebb
[ Szerkesztve ]
-
vmaxter
tag
válasz Thomas1 #4647 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Engem leginkább a 298 GB zavar, soknak érzem azt a 20 GB különbséget.
"A ST3280011A nem tudom, hogy micsoda", ez kérlek szépen a primari master, a 80 GB ATA, errôl jut eszebe, hogy ennél a inyónál a 80 GB az tényleg 80 GB.
Lehet, hogy rosszul számolok, de az 1000 és 1024 közötti különbség 320 GB-nál 24*320=7680, 7.6 GB, rosszul számoltam?
[ Szerkesztve ]
-
Thomas1
addikt
válasz vmaxter #4644 üzenetére
Az, hogy az XP 298 GB-ot lát, teljesen normális, ugyanis a gyártók általában gibibyte-ban adják meg a vinyók méretét, és nem gigabyte-ban. Ekkora méretnél már az 1000 és 1024 közötti kis eltérés is lényeges, ezzel neked ugrik 20 gigád.
A RAID itt nagyon jól le van írva, olvasd át, és megérted, hogy ezt jelenleg nem tudod kihasználni 1 db vinyóval.
A Lemezmeghajtóknál:
Ez: ST332062 0AS SCSI Disk Device elvileg a 320-as SataII-es vinyód.
Ez: ST310210A ez.
Ez: ST3280011A nem tudom, hogy micsoda.A halk ciripelés jelenthet vinyó problémát is, de akár gyenge tápot is.
Szerk: Qru leírta, amit én kihagytam, Sata vinyók általában cserélhető lemezként jelennek meg, ezt hívják Hot-Swap-nek.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
Qru
MODERÁTOR
válasz vmaxter #4644 üzenetére
Sata-t nem nagyon kell/lehet állítgatni. Mit szeretnál állítani rajta?
Eszközkezelőben azért jelentek meg mert betettél egy FDD-t ugye (arról tetted fel a Sata drivert) USB-s Flash Disk pl meg mert a Sata-s winyók menetközben is lekaphatók a lapról. Tehát nem kell kikapcsolni a gépet mint Pata-nál (persze patánál is lehúzhatod csak nem tesz jót a winyónak, ugye... ). Halk ciriplés: konkrétan nem ismerem azt a winyót, topikjában kérdezd, még akár normális is lehet a dolog. Nem melegszik túlságosan?
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Igen, a két évben benne van ha közben lesz pixel hiba (bár ilyen nem nagyon fordul elő, hogy 2 éven belül kiégjen pl egy pixel). Tehát 3 napon belül cserélik automatice, utánna javítják (akkor is cserélik tulajdonképpen, de akkor csak magát a TFT-panelt nem az egész notit.)
Ilyenkor a visszavett notikat általában újra megpróbálják eladni (tapasztalatból mondom), sokan nem foglakoznak/nem értenek annyira hozzá és nem nézik meg rendesen van-e pixel hiba.
#nincsbennetarcsi
-
vmaxter
tag
Üdv!
Mielőtt vettem volna egy Seagate 320GB 16MB 7200.10-est, átböngésztem a topikját, hogy ne érjenek meglepetések. Mivel gyors válaszra lenne szükségem, ezért ide is leírom hátha sikerül még ma estig megoldani a problémát, mert otthon nincs netem.
Én egy IDE-s mellé pakoltam be a vinyót, amin már volt egy WIN XP SP2. Az alaplapi vezérlőm sima Sata, (A7N8X-E Deluxe, nForce2). Elsőre - ahogy vártam - nem ismerte fel sem a DOS, sem az XP. Nyögve-nyelve kiszedtem a régi gépemből a floppy-t, átmásoltam az alaplap telepítőlemezéről a sükséges fájlokat (nem volt egyszerű rájönni, hogy vajh mit kell feltenni a floppyra). WIN telepítő be, floppy be, restart, F6. Ahogy kell felment minden. De...
• DOS 305 GB-ot, az XP pedig csak 298 GB-ot lát. A HD Tach pedig 320GB-nak látja és annyit is tesztel.
• halk ciripelés hallatszik a vinyóból ha használom
• az összes IDE eszközöm (a PRI MAST kivételével, amit az XP is van) átált PIO-ra, (egy régebbi 10GB-os Barracuda és egy Plextor DVD író); végül ezt megoldottam az eszközkezelőben, törléssel, majd restartal.Van még néhány dolog amit nem értek:
• Az eszközkezelôben megjelent néhány dolog ami nem volt: hajlékonylemezes meghajtók, hajlékonylemezes-vezérlô és egy lemezmeghajtók nevû rész
• ez utóbbiba felsorolva egymás alatt:
Generic USB Flash Disk,
ST310210A,
ST332062 0AS SCSI Disk Device,
ST3280011A
• miért nem találok a SATA-ra vonatkozó beállítást a BIOS-ban
• mi az a RAID, szükségem van-e nekem rá?... és még számtalan kérdés van a fejemben, de most ennyit bírtam összeszedni. Nem a saját gépem elôtt ülök, hanem a melóban, otthon a PC-n pedig nincs net.
Elôre köszönöm a segítségeket, megoldásokat, tippeket...a
-
NovaBlue
aktív tag
Hali hogy lehet ugy képet belinkelni a HSZ-hez, hogy az meg is jelenjen és ne link legyen és mekkora a max méret amit még kilehet rakni????????????????Sürgős lenne köszi
bye
-
lacko81
tag
Azt meg lehet oldani, hogy két különböző böngésző, két különböző internethozzáférést használjon? Tehát miközben adslel töltök az ie-vel, addig a firefoxal wlanon böngészgetek.
A recipriverzexkluzíva egy olyan szám, amely önmagán kívül minden más számmal egyenlő.
-
-FM-
csendes tag
Az a baj,hogy nem tudok felmenni érte,futár hozza le..másik,hogy ez mennyi időre szól? a 2 év gari idelye alatt lehet pixel hibával javíttatni,vagy csak a vásárlástól számítva 3 napig?
Amugy,most hogy eltávolítottam a levegőt fólia és a gép közül,azóta nem jött elő a hiba...
-
Qru
MODERÁTOR
Cseréltesd de előtte nézd meg az újat, próbáld ki. Ebbe igazán nem köthetnek bele! Igaz van egy szubpixelhibád, de ha a másikban van rendes pixelhiba (esetleg több) akkor cumi van.
Másrészről, nem a bolt kedvessége, ha pixel hibás vmi akkor cserélniük kell és kész. Esetenként a gyártó meghatározhat egy bizonyos hiba számot, tehát pl csak 3 szubpixelhiba vagy 2 pixelhiba után cseréik. Ennek nézz utánna az MSI mit vállal ilyen téren. (Pl: Acer-nél tudom, hogy egy pixelhiba esetén is cserélik a készüléket.)#nincsbennetarcsi
-
-FM-
csendes tag
válasz csigaADSL #4637 üzenetére
Viszont ezt az egyszeri cserét is félhivatalosan intézik,mert hivatalosan 1 pixel miatt az ujjukat se kéne mozdítaniuk... szóval ez az egyszeri csere is a bolt kedvessége miatt van...
viszont most 1 idelye nem tűnt fel a pixel..lehet a miatt,mert a hátlapon van karc védő fólia,és a fólia és a gép közé levegő volt beszorulva (kb azon a területen ahol a hibás pixel néha feltűnt),most ezt eltávolítottam és eddig nem tűnt fel...lehet közük volt 1máshoz? -
csigaADSL
tag
Én mindenképp kicseréltetném, és ha mégis gond lenne vele akkor mégegyszer visszavinném hogy cseréljék , ha ezzel nem értenek eggyet akkor meg elősször csak íjesztésképpen vetném fel hogy a fogyasztóvédelemhez fordulok, illetve beszélnék az üzletvezetővel. Ha ez sem vezetne célra akkor meg fogyasztóvédelmi hatóság és kész nincs vele gond ők úgy is elsősorban a fogyasztókat védik.
Általában nem jut idáig el az ügy mert nem szeretné egyik bolt sem hogy pár százezres büntetés mellet mégiscsak ki kelljen cserélni a gépet.
Mindenképp biztatlak hogy légy tudatos vásárló, hiszen a sz*r gépet szerettél volna megveszed ugyanezt féláron használtan azzal a tudattal hogy igen sajnos egy pixel hibás rajta.
-
-
geckowize
őstag
Sziasztok. Annyi lenne a kérdésem, hogy kell-e nekem valami PCI / PCIe IDE csatolós bővítőkártya, ha egy Gigabyte GA-MA69G-S3H alaplapba nem csak 1 IDE-s meghajtót akarok csatolni (hanem 4-et: 3 db HDD és 1 ODD).
Van rajta 4 SATA is, létezik SATA-IDE átalakító kábel?
Tehát a kérdésem, IDE bővítőkártya vagy SATA-IDE átalakítókábel? -
K3NZO
senior tag
Én cseréltetném, Azért azt lássuk be, hogy a mai számítástechnikai eszközök között nagyon kevés a selejt vagy a hibás darab ekkora termelési volumen mellett. Az már máskérdés, hogy kishazánkba a kereskedők előszeretettel hozzák be a gyári selejtet szinte ingyen ( akinek nem inge ne vegye magára, köszönöm).
"Per aspera ad astra"
-
V.Stryker
nagyúr
Üdv
Hogy lehet azt megcsinálni winfos xp alatt, hogy egy bizonyos program ablakban induljon el és ne teljes képernyőn? (Történetesen a Heroes 3-at szeretném ablakban futtatni)
-
-
-FM-
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy MSI notit viszont sajnálattal tapasztaltam,hogy fekete háttér alatt van egy beragadt pixel és fekete helyett kéken világít. Próbáltam megnyomkodni azt a részt és el is tűnt,de néha egy időre visszajön...beszéltem a boltal és egyszer cserélnék a gépet,ti mit csinálnátok? Kicseréltetnétek egy másikra azzal a tudattal,hogy lehet,hogy abban még több pixel hiba van (és mégegyszer már nem cserélnék) vagy pedig hagynátok ezt amiben csak 1 hiba van és az se mindig? -
vampire17
addikt
válasz Winner_hun #4628 üzenetére
igen, egy nagy file volt, en is imgburn el irtam, 2.4x esen. nem baj ha 8x oson hagyod, ha nagyobbra van allitva az imgburn-be mint amit a behelyezett media tamogat, automatikusan a behelyezett media maximalis irasi sebessegevel irja. ami ugye valszeg 2.4x szal nincs gond
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
Hali! az lenne a gondom hogy kiirtam egy HD rippet dvd9 re, es meg akarom csinalni kiralyul a tokot is. talaltam egy szep boritot, csak epp az a gond hogy HD DVD tokra van meretezve. nem tudjatok veletlenul hogy honnan lehet HD DVD tokot venni?
valahogy igy kene neki kinezni. ez egy kulfoldi hely ahonnan lehet venni. engem valami magyar erdekelne :[link]
itt a forumon sokan szoktak dvd-tokot meg ilyenek arulni, hatha van valakinek ilyen is.[ Szerkesztve ]
-
Ősember
őstag
válasz Ősember #4551 üzenetére
olyankor mi lehet a gond, ha leállitásnál a monitorra fagy az utolso kép (nem kapcsol le), a vinyok leállnak, de a ventik pörögnek? továbbá az usb-s egerem ledes görgöje is égve marad. mindenen segit egy hosszu power gombos kikapcsolás, de az egéren csak az áramtelenitás segit
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Raga
senior tag
3-as NOD-ot hogy lehet korrektül letakarítani a gépről?
-
csigaADSL
tag
igen nekem is ezt mondták, hogy a jumpert vegyem le (PSWRD) ami a táp mellett van és akkor a jelszó megszűnik de a quick boot az enabled vagyis be van kapcsolva. (vagy legalább is volt)
Alig várom hogy haza érjek és megnézzem, ha vkinek lenne esetleg ötlete hogy mi lehet a gond továbbra is várom az ötletét.
-
-
csigaADSL
tag
Sziasztok,
tegnap sikerült szerznem egy dell gx150-es PIII gépet, újratelepítettem minden ok is vele...
egyetlen dolog kivételével mégpedig hogy volt egy olyan hiba üzenet hogy "Alert! the cover was previously removed" ezt próbáltam eltüntetni de le volt jelszóval védve a Setup-ja (bios).
Ezt megoldandó kivettem és visszatettem az elemet a jelszó ugyan megmaradt a felirat ugyan eltünt(?), viszont cserébe kb 10másodpercig látszik a DELL logo és a folyamatjelző írtó lassan megy végig.
A jelszó cserére közben meglett a megoldás(még nem próbáltam ki, de tuti működni fog) viszont aggaszt ez a dolog hogy mitől lett ilyen lassú a gép boot-olásnál??
Van vkinek vmi ötlete hogy mitől van ez?Elvileg azt mondták hogy az zavarhatta be hogy a cd-meghajtó helyett egy dvd-meghajtót tettem be és nem tom újra felismertetni vele mivel még jelszóval védett.. (egyébként meg normálisan működik a gép a dvd-vel)
Pedig a dvd meghajtó az elem kivétel előtt lett berakva és ugyanolyan gyorsan bootolt utánna is, csak az elemkivétel után lassult be..ha valaki érti a problémát és tudja a választ is légyszi írja meg nekem
-
gban
veterán
Erről mi a véleményetek?
Létezik P3 433??
Vagy csere vagy egyéb berhelés után 866/133 helyett lett valamilyen szándékos vagy nem szándékos okból 433/66?Postázást nem vállalok.
-
ígyvanferi
addikt
Köszi! Igen, úgy hívják őket, ahogy a wikipedian olvastam.
(#4616) Deni0725: akkor én sem tudok már semmi okosat mondani. Talán annyit, hogy ha van lehetőséget, próbáld ki egy másik lapban. Lehet, (ami azt hiszem a jobbik eset) hogy "csak" az alaplap a ludas a dologban.
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
válasz ígyvanferi #4615 üzenetére
Lehet. Azt hiszem USB-A és USB-B a kétféle végnek a neve.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Deni0725
csendes tag
válasz ígyvanferi #4615 üzenetére
köszönöm a válasz de ha kikapcsolom a funkciot akkor is csak 6os még akkor is ha 9re állitom nem fogad el nagyobb értéket
nem a fárenhelyt nézem 91fok/199fáren
tanácstalan vagyok sajna továbbra is igy nem is merek rá rendszert huzni -
ígyvanferi
addikt
válasz Deni0725 #4614 üzenetére
Az, hogy csak 6-os szorzóval megy idle-ben, normális, az Enhanced Halt State nevű funkció (vagy az Enhanced Intel Speedstep® Technology, valaki majd kiigazít), amennyiben be van kapcsolva (már pedig alapból be van), leveszi a szorzót, ha nincs szükség a maximális "kakaóra". Nagyon konyhanyelven írtam, de ez a lényeg.
A proci hőmérsékletére nincs ötletem, esetleg nézd meg ennek a letöltésével, vagy EVEREST-tel.
Az is lehet, hogy a Fahrenheitben megadott értéket nézted, ami kb. 33 foknak felel meg. Be tudsz linkelni egy képet a BIOS ezen részéről?Én is kérdezek. Ugye lehet kapni egyszerű szűmítástechnikai üzletben olyan USB kábelt, aminek ilyenek a végei? Nyomtatómnak kéne egy ilyen kábel, az eredeti csatlakozójával valami gixer van, és nem tudom jelenleg használni.
[ Szerkesztve ]
-
Deni0725
csendes tag
hali
a következö problémám lenne vettem egy MSI P35 platinum combo lapot és hozzá egy
Q6600 procit eddig rendben is lenne de
összeraktam a cuccost és az elsö inditásnál azt vettem észre a biosban hogy a proci csak
6os szorzoval megy (266x6) pedig ha jol tudom 9essel kéne mennie és még egy problémám lenne a dologgal a bios szerint a proci 92fokos na itt megijedtem azota még nem nyultam hozzá ha valaki tud valami ötletet adni hogy mi lehet a baj plz segitsen mert aggodom hogy valamelyik hardverem esetleg szar jezem mindent vadi ujjonan vettem!! -
Pat
tag
Jó estét mindenkinek! fura kérdés:
Úgy néz ki a lapomnak a vidkerifoglalata kontakthibás
a lapom SLI-s, van rá mód, hogy a másik foglalattal bírjam működésre a rendszert?!
ha nem, akkor hallott már vki ennek a foglalatnak a cseréjéről , vagy az drágább lenne mint egy új lap.. ha egyáltalán kivitelezhető lenne..?!Köszönöm a segítséget!
Üdv: Pat -
Mr. XXL
tag
Sziasztok!
Hátha itt tud nekem segíteni valaki: vettem egy psc all-in-one
szkanner-nyomingert, de a telepítésnél valami kriptográfiai bővítményeket
nem talál... [link]A link-en látható, amit ugat a telepítő, de hiába frissítettem az SP2-es XP-m
minden létező update-tel + letöltöttem a 3 dll-t, semmi se jó a gyökér hp-nek.
Azt se értem minek ez neki, de lényeg, hogy használnom kéne erősen a cuccot,
így viszont -> kuka.Van esetleg tippetek a megoldásra?
Üdv,
XXL -
SzalaiG
addikt
Hali!
Adott egy új ACER laptop. Rajta a Vista, de a gyári csomagban semmilyen telepítő cd.
Azt mondják az Elektro Wordben (itt lett véve), h nem jár hozzá semmi és hogy a tulaj mentse le róla a rendszert.
Ez nekem nagyon bűzlik. Találkozott már valaki ilyennel?
Hogyan mentsem le az egész rendszert mindenestől, h ha elromlik újra tudjam tenni?
Elvileg a Vista jogtiszta és azért lenne fontos a mentés. -
attrax
aktív tag
Sziasztok,gondoltam veszek egy PC házat.Van rá 15-17k.Olyan házat szeretnék amiben van sok venti hely és könnyű szerelni.Milyen tipust érdemes P4-re venni és hol.Ha dobnátok linket megköszönném.
Unterschreiben
-
Jégkokó
veterán
Nem tudja vaki, hogy tudok egy függőlegesen felvett videófilmet megfordítani?
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest