Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    Sziasztok!

    Abszolút láma vagyok a témához. Fejegység és sugárzó választásban kérnék tanácsot: jelenleg 4 darab, 130 mm-es Blaupunkt TSx 132 típusú koaxiális sugárzó van a kocsiban (2 db az első ajtókban, 2 db a kalaptartóban), amelyet egy Panasonic CQ-C3301N fejegységgel hajtok. Tudom, hogy egyáltalán nem erős setup, ezért is szeretném minőségibbre cserélni.

    Továbbra sem tervezek külső erősítőt, mélynyomót, nem tervezek ajtót kátrányozni, nem kell, hogy zörögjön a kasztni, csupán egy szolid, de azért minőségibb, dinamikusabb hangzást képzelek el a mostanihoz képest. A váltás elsődleges oka egyébként a jelenlegi fejegység igen szegényes tudása (értsd pl. nem fogad pendrive-ot sem), de akkor már kihasználnám a csere adta lehetőséget, hogy a hangsugárzók tekintetében is lépjek feljebb ehhez mérten.

    A funkcionalitást tekintve fejegység szinten a MAC Audio 410-en akadt meg a szemem. Semmit nem tudok a gyártóról, nem tudom, mennyire megbízható/minőségi. Kérdésem, hogy ez a konkrét típus mennyire ajánlott, illetve amennyiben nem az, akkor más gyártótól hasonló árban milyen hasonló tudású készülék jöhet szóba? Tehát mi az, ami hasonlóan nagy, előbújó érintőképernyővel rendelkezik (fontos, mert egy sima egyes DIN slot van csak neki a műszerfalban), ami esetleg lehetővé teszi a tolatókamera installálását is (ehhez a típushoz vásárolható ugyanis a gyártó sajátja) és korrekt hangminőséget ad, normális a tunerje (van tetőantenna), valamint ki tud hajtani külső erősítő nélkül is négy hangsugárzót tisztesen?

    Továbbá ezen a szinten mik azok a hansugárzók, amelyek egy ilyen fejegységhez passzolnak és szépen is szólnak? Ezek 130 mm-nél nem lehetnek nagyobbak, mert szerintem nem fér nagyobb az ajtókba (tudom, pech, de ez van). Ja, elsődlegesen hangszeres zenét hallgatok (rock, blues, jazz, némi pop).

    Előre is köszönöm annak, aki foglalkozik a kérdéssel.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák