-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiciPeti
őstag
válasz
DM-Fan #59070 üzenetére
Apróban van fent Rainbow profi line, 13-as mélyközéppel, az jó, de picit túlárazottnak értem. Ahhoz kellene valami életképesebb 2 csatis erő. Egyik facebook csoportban láttam egy Rockford 2.6x-et, az nagyon jó hangú, és karakterben is passzolna neked sztem.
Fejegységből elengedném ez a kibújó monitoros csodák kategóriát, inkább valami tisztességesebb 1DIN, pl JVC KD-X342BT. És akkor ezen már lehet zenét is hallgatni.
Vagy ha igényled, akkor mellé valami kis zeneibb sub, zárt ládában, így érdemes lehet elgondolkodni egy 4 csatis erőn, ár/érték szempontjából jobban jössz ki úgy.
-
BBéci
legenda
válasz
DM-Fan #59070 üzenetére
Bevallom, nem ismerem az 1 DIN-es moniceivereket, mert kívül esnek az érdeklődési körömön. Talán a többiek tájékozottabbak e téren, mint én.
Mennyit szánnál erősítőre? Mindenképpen érdemesebb használtat venni, fél- vagy harmadáron, mint újat.
Egy 13 centis hangszórótól az is szép teljesítmény, ha korrekten lemegy 80 hertzig, így felmerül a kérdés, ami az alatt van, az számodra érdektelen? -
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
válasz
DM-Fan #59065 üzenetére
1986-ban vettem első normális fejegységemet, ami Alpine volt, de csak kétcsatornás. Azt követte 1993-ig még néhány, majd a Pioneer akkori (KEH-M9300RDS) kazettás csúcsmodellje (nem a KEX-M830, mert abban nincs erősítő), 6 lemezes CD-váltóval. Én kis tudatlan, azt reméltem, végfok nélkül is jól fog szólni. Sajnos tévedtem, de nem estem kétségbe, gyorsan pótoltam a hiányosságot.
Ezen a téren azóta sem történt változás, a fejegységekben lévő "gyengítő" alkalmatlan minőségi hang előállítására.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- EAFC 25
- Mazda topik
- ASUS blog: megfizethető Wi-Fi 7 routert mindenkinek!
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm Újszerű/2025.11.18.Apple Gar./Akku 100%/p4269
- Lenovo 8-9. Gen. i3-i5-i7 CPU / 8-16 GB DDR4 / 256-512 GB SSD / Win 11 + 1 év Garancia + Számla!
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- Bravo 15 C7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Alkatrészek eladók!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest