Hirdetés
-
PROHARDVER!
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Rainbow Six Siege X Teaser
Teljes leleplezés március 13-án. Pár éve pihentetem már, de lehet ha ez megjelenik visszanézek. -
ssgk
aktív tag
Igen, van napi 24h (aktiválástól számolja) valamint több naposok. 90 napos a legnagyobb.
De ez fizetős ha folyton aktívan akarod tartani és nem az alkalmi ajándékokat használod.
Farmolni már nem nagyon lehet úgy mint régen. A leggyorsabban ranked/unranked-el lehet szedni. Elején unrankedet ajánlom. Ezzel a normálisabb mappokat is tudjátok gyakorolni egy időbe.És a legfontosabb. Az elején az operátorok számítanak a legkevesebbet. Az alap op. negyede top tier op.
-
Laby
őstag
Sziasztok!
Most kezdtünk el játsztani a játékkal baráti körben, egyelőre nagyon élvezzük.Mi a legjobb módja szaporítani a játékon belüli zsetonunkat (renown)?
Kéne venni jó néhány operátort, de hiába sikerül párszor elsőnek és MVP-nek lenni, így is alig ad belőle a játék.Régi cikkekben olvastam, hogy nyomatni kell a napi-heti küldetéseket, de azóta ha jól olvastam már kivezették ezeket a játékból azért nem találom sehol?!
-
k-adi
nagyúr
Operation Collision Point hozza az új Blackbeard rework operátort
már megy a sírás mindenhol miatta
-
Terminator17
senior tag
Ezt a játékot már a 14 évesekre formálták . Nem így indult de mára már ez lett a trend. Gykorlatilag szószerint vicc az egész game létezése is.
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Ismertek valami nagy magyar r6 discord channel-t? Rankedra keresnék játékostársakat. -
k-adi
nagyúr
[Rainbow Six Siege - Official Year 9 Cinematic Trailer]
ugyan új splinter cell játék még mindig nincs, de legalább a trailerben benne van
-
ssgk
aktív tag
Pravo pack ticket az lejár" season végével? Vagy az örökre megmarad? Valamint kell hozzá pack is vagy az nem használ packot?
-
ssgk
aktív tag
válasz
Terminator17 #10385 üzenetére
Plat 2-ig felmentem de ott már (meg gondolom felette) minden 3. kör csalót dob. Le is töröltem.
Jó volt kis nosztalgia szerettem ezt a játékot nagyon, de ennyi csalóval nem talalkoztam soha a játékba pedig Y2-5 végig játszottam. Minden nap ahogy lépek be adja is vissza a 2-4 kör utáni elot mert kapták a bant
.
Majd ha kapok beta marketplace hozzáférést lehet leszedem megint.
-
pourri
aktív tag
válasz
Terminator17 #10385 üzenetére
Ezért lett nekem is tele a tököm a játékkal, minden ami "jó" volt (bár az túlzás) csak elbaxták. Ez a battle pass rendszer egy botrány, átláthatatlan fos.
-
ssgk
aktív tag
Most kezdtem újra 2 év kihagyás után. Ranked hogy megy most? Elot nagyon össze vissza osztja. Mennyi a minimum amit fog adni? "Túl lehet játszani"?
-
pourri
aktív tag
1-2 év után visszatértem a játékba. "Örülök', hogy a régi jó dolgokból semmi nem változott, plat felett játszhatatlan a gamma a rengeteg csaló miatt.
2 meccset toltam, mind a kettőben volt egy ilyen olcsó wh-s gyerek, akik még csak hideolni se tudták az egyértelműt, legalább régen arra adtak, ne legyen ilyen egyértelmű.
[ Szerkesztve ]
-
sanyi0627
senior tag
válasz
Terminator17 #10379 üzenetére
Mindenki copper-bol indul most minden szezon elején, így elég szivatós tud lenni.
-
Terminator17
senior tag
miért van az hogy kb fél évet nem toltam plat 1 voltam , és dobálja be eneminek a championokat ?
hulladék az egész game így !
-
D1N4
tag
Legnagyobb baromság volt engedni, hogy copper mehessen diamonddal aka mindenki mindenkivel. Ez a mouse trap se ér konzolon lószart se. Cronus is csak röhög magának ott. Mikor vették ki a 10 besoroló meccset is? Kb 3 éve nem játszottam... Lehetetlenség soloban kijönni copperből még kommunikálva is. Vicc.
-
.LnB
titán
Elkezdtem újra játszani a játékkal PC-n. És iszonyatosan felcseszett, hogy 2-3 meccsenként újra kell indítanom a játékot, mert állandóan megfagyok meccs közben 5mp-ekre. Baromi idegesítő. Aztán néztem itt, hogy volt e erről szó, de nem. Pedig ahogy látom, már szeptember óta fennáll a probléma. Ami megint csak elég durva.
És még mindig csak irkálnak róla: [link]Elvileg a CPU affinitásának állítgatása, megoldás lehet a problémára, nem tudom, még csak olvastam róla, nem próbáltam ki. [link]
-
.LnB
titán
Tudom, hogy ebben a topikban nem megy annyira az esport téma. De mi a fene történt a TSM-mel? Néztem a Six Invitational csapatokat, és a LU-kat. És akkor látom, hogy a tavalyi bajnok sehol. Aztán visszaolvastam, hogy Beaulo is visszavonult.. wtf?! Mi történt ott?
Ha nem is játszom a játékkal, a SI-t szoktam minden évben nézni. És ez most nagyon meglepett.
-
nem mennek az R6S serverek...
-
válasz
jencsikdani #10364 üzenetére
cserébe iszonyat jó skinek vannak!
-
jencsikdani
tag
Sziasztok
Haveromnak a mostani season óta , 1 meccsenként újra kell inditani a játékot mivel elkezdt random befagyni, az első meccsben semmi baja megy tökéletesen a játék, aztán a következő meccsben ha nem inditja újra 1 percenként befagy neki a kép, random kilép a játékból és ilyenek. Ez addig nem javul meg amíg újra nem inditja a játékot, de ahogy észrevettem másoknak is előjött ilyen hiba, google-n is volt pár hasonló poszt és néhány meccsben is feltünt hogy random egyhelyben futnak az emberek , aztán vagy 3-4 ember egyszerre kilép. Tegnap jött bele egy új update megoldotta a gondot elmúltak a random fagyások. Mentünk 1 eventet és egyből visszatért, Ti tapasztaltatok ilyet ? esetleg tudtok valami tippet ajánlani? |Játék újrarakás megvolt nem segitett.| Lehet csak haveromnak van ilyen gond, a többi játékosnak más problémája volt. Régen is találkoztam olyannal hogy random kidobtak playereket a meccsek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valaki kíváncsi arra, hogy mobilon milyen lesz a játék. (elején a videós pofázik kicsit, ha esetleg ez valakit zavar, tekerjen bele.
)
-
válasz
pecsa1010 #10360 üzenetére
Így elsőre látatlanba azt mondanám hogy ez nem szoftverhiba hanem hardverhiba. Ha játéka lenne gond akkor csak lefagyna maga a gép nem kapcsolna ki. Inkább az lehet hogy ennél a játéknál jön ki. Pl. lehet itt arra gondolni hogy a Soege több FPS-el megy ami jobban terheli a processzort ami túlmelegedik és emiatt lekapcsol a gép. Játék közben monitorozd videokártya processzor hőmérsékleteket az MSI Afterburner programmal.
[ Szerkesztve ]
-
pecsa1010
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy a számítógép játék közben kikapcsol, teljesen leáll nem indul újra.
A warzone, Battlefield, gta5 , Forza 5 simán mennek rajta ezzel az egy játékkal van ilyen gond.
A gép egy hete lett összerakva :
---Specifikációk---
Alaplap: [Új] Asrock B550M Pro 4 2 Év GariProcesszor: [ÚJ] AMD Ryzen 5 5600 BOX 2év Gari [link]
Hűtés: [Új] Arctic Freezer 34 eSports Fekete/fehér 1 Ventis 1 Év gari
Memória: [Új] Corsair Vengeance LPX 16gb (2x8gb) ddr4 3600mhz Dual Chanel 1 év Gari Videokártya: [Új] XFX Qick 319 RX 6700 XT 12Gb 3 Ventis 2 Év gari
Háttértár 1 |SSD NVME M2|: [Új] Crucial P2 1Tb NVME M2 1Év gari
Tápegység: [Új] EVGA 700W 80+ 2 Év Gari
Ház: [ÚJ] Aerocool ACCM-PB17143.21 Aero One Eclipse 4x12Cm ventis /ARGB Modolható/Fehér/fekete Edzett üveg 1 Év gari
Mi lehet a probléma?
A játékot steam-en vettük, már újra lett telepítve a játék is.Előre is köszönöm a segítséget.
-
Peace
nagyúr
Majd 3 hónap elteltével felnézek, erre mit látok??!!!! Team deathmatch!!!
Csúcs volt, nagyon adta! Extraction-al meg B4B-vel nagyon elkalandoztunk, de csak ideje volt visszanézni ide is!
-
sanyi0627
senior tag
na végre megjött a fov konzolra (series x).
Játszottam pc-n és boxon is aktívan. Furcsáltam mindig is hogy boxon miért darabosabb ha kontival játszok. Próbáltam ugyan azon beállításokat is mint pc-n.
Most max fov (90) egyből ugyan olyan érzés boxon kontival mint pc-n.
Emerald plains bekerült rankedbe is. Nekem eddig nem igazán jön be.Így lehet vissza is térek warzone-ról.
[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
válasz
DiamondBack #10356 üzenetére
na azért
-
DiamondBack
senior tag
válasz
DiamondBack #10354 üzenetére
És le is fújták [link]
A közösség ereje.
-
Gyula84
veterán
válasz
DiamondBack #10354 üzenetére
hát de minek akkor rajta a maszk, de okosak
-
DiamondBack
senior tag
Micsoda változások jönnek : [link]
A Smoke nerf érdekes...
-
q13579
senior tag
válasz
Maxx Jácint #10352 üzenetére
Köszi a választ. Ez nagyon gáz...
-
Maxx Jácint
csendes tag
válasz
q13579 #10351 üzenetére
Kb a fél játékosbázisnak most hasonló gondjai vannak. A legutóbbi "javítás" után jött elő. Kilépéskor felmegy a kurzor a sarokba onnan nem mozdul amíg nem szinkronizál a felhővel, sokszor nincsenek napi vagy heti kihívások az egész menü és a csatlakozás is nehezen megy, állandóan kidob a játék "mathcmaking error" hibával, keresésnél is előjön ez a hiba. Tipikus UBI. Majd javítják pár hónapbon belül.
-
q13579
senior tag
Sziasztok,
Nektek az utóbbi időben nem szöszöl sokat a játék menürendszere matchmaking-nél, illetve kilépés után a serverhez történő csatlakozással? Nagyon nyögvenyelősen teszi a dolgát, sokszor dobja el a kapcsolatot és nehezen talál vissza. Egyelőre nem jöttem rá az okára.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
planbmokus #10347 üzenetére
A 6970 nem támogatja a Vulkan-t, csak DX11-el fog menni.
-
batyuska100
senior tag
válasz
planbmokus #10347 üzenetére
El sem indul. [kép]
-
planbmokus
senior tag
válasz
batyuska100 #10346 üzenetére
Vulkan?
-
batyuska100
senior tag
válasz
planbmokus #10345 üzenetére
2021 januári. Akkor valószínűleg kevés lesz a kártyám.. Bár a magas procikihasználtságot még mindig nem értem.
-
planbmokus
senior tag
válasz
batyuska100 #10344 üzenetére
Semmi baja, nálam 1,6-2,5%-t mutat (300fps lockolva / 3060Ti OC).
Szokásos, jól sikerült Ubifxs fejlesztés.Nem tudom mikoriak a videók, amiket nézel, de az elmúlt két évben jött pár olyan frissítés, ami megemelte a gépigényt.
(#10333) oriic
Nálunk kb instant pick lett, ha full teamben vagyunk.
Nagyon jó fegyver, nagyon multifunkciós a gadget, gyors, pontos, halálos.
Jól lehet szívatni az attackereket főleg, amikor az utolsó másodpercekben akarnak berohanni site-ra...[ Szerkesztve ]
-
batyuska100
senior tag
Sziasztok!
Az miért lehet hogy a játék szerint csak 10-20% a GPU kihasználtság (már ha az van a bal alsó sarokban az FPS és a Ping között)? Az Afterburner overlaye azt írja hogy 100%, feladatkezelőben meg a proci megy 100%-on (a játék csak 50 körül eszik).
Videók szerint legalább 60fps-nek kell lennie mindenhol, de nekem 30-50 között mozog.
HD 6970 2GB + i5-9400F és 16GB ram
-
Palesz191
aktív tag
Sziasztok,
Windows 10 Pro (64-bit)
i5-6500 CPU @ 3.20GHz
16GB RAM
1060 6GB
rendszer és játék külön SSD-n6éves gép, jó pár óra lett lejátszva Siegevel és minden mással is. Problémamentesen.
Pár hete egyiknapról a másikra Siege közbe érzem, hogy akadozok, laggolok. Ping jó. FPS le esik 100 alá.
Új operátort nem is tudok választani, mert csak tölt. Utána rám kell várni.
Majd játék kép megfagy és ennyi.
Hála égnek rankedból is kidobott többször, ahova nem tudok vissza menni és szépen bannaol..Teljesen újratettem a gépet, játékot is. A gép kitakarítva, processzor újra pasztázva.
Memtest és midnenfajta burn, stress teszt lefutott a gépen, 0 hibával.Bármi ötlet bárkinek, hogy mi lehet ez ?
Még annyit vettem észre, hogy feladatkezelőbe az ubisoft connect nagyon sokat elvesz a proci teljesítményből.
Előre is köszönöm!
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Próbáltam volna a Technical Test Server (TTS) -t életre kelteni, de több újratelepítés illetve telepített fájlok ellenőrzése ellenére sem sikerült elindítani, mert dob egy "Oh no, it's crashed" hibaüzenetet és nem indul el, miközben a "normál" R6 Siege különösebb gond nélkül játszható.
Van valami ötletetek, hogy hogyan lehetne ezt a problémát megszüntetni?Köszönöm!
-
Palesz191
aktív tag
Sziasztok,
Hátha tud valaki segíteni:
https://prohardver.hu/tema/nem_indulo_gepek_topicja/hsz_47029-47029.htmlElőre is köszönöm!
-
DiamondBack
senior tag
Azami meg egy kicsit Castle szempontjából unfair
Ugyanitt javasolt Castle buff: esetleg dobható armor panel ajtóra-ablakra, ami magától kinyílik (mint mondjuk ace gadgetje)?Egyébként a védők még mindig előnyben maradnak, hacsak nincs Kaid bannolva. Thatcher meg mindig ki van
(Nyilván azonos képességű játékosokról beszélünk, Chaletre betett hozzánk egy diamond teteje playert, mi még bohóckodtunk elől a nyitással, ez hátul kezdett, mi még nem nyitottunk ki de ő már elrakott bent három védőt...)
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
-
.LnB
titán
beaulo bajnok! A TSM a Six Invintational 2022 győztese! Végig nekik szurkoltam.
Azért ez a srác csak révbe ért, nem semmi! Emlékszem, amikor még streamer volt, milyen sokan kételkedtek benne, hogy profiként is befuthat. Aztán csak csak sikerült neki.Kicsit megijedtem, amikor az Empire alsó ágra küldte őket, de a döntőben nagyon simán verték őket összességében. Voltak persze szoros pályák, de az csak 3-1 lett.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Pár hónapja nem játszom már, de híreket követem. ÚJ operátorról vélemény?
Rainbow Six Siege: Demon Veil Operator Gameplay Gadget & Starter Tips | Ubisoft [NA]
Érdekes cucc az a kunai, lehet taktikázni majd ezerrel, bár tippre sokan úgysem fogják rendesen használni.
(ami furább, az a scope-ok, hogy már bármit felpakolhatunk bármire
)
-
planbmokus
senior tag
válasz
jencsikdani #10331 üzenetére
Billentyűzet másik USB-ben? Ha van lehetőség, akkor USB2-ben (általában a legfelső kettő szokott asztali gépeknél lenni).
[ Szerkesztve ]
-
jencsikdani
tag
Sziasztok lenne egy gyors kérdésem. Haveromnak az r6-ja random elkezdte hogy elkezd betölteni a játék nagy nehezen betölt, 5-10 perc. De ha be is tölt a meccsen belül késnek a billentyűzet lenyomások, ha lenyomja a w-t kB 2-3 perc mire elkezd menni a karakter, kontrollerrel semmi ilyen probléma nincsen. Valaki tapasztalt már ilyet? Esetleg valami tipp mi lehet a gond?
-
Peace
nagyúr
Játékon belüli store-ból a legolcsóbb megvenni az össze operátort tartalmazó pack-ot PC-n? A 70 euró egy csöppet borsos Steam-en.....
-
oriic
HÁZIGAZDA
Rainbow Six Siege - Ha a következő szezontól rankedezni akarsz, kötelező lesz telefonszám megadása.
-
Gyakorló accomon TH-ban XT-t farmonlék, hogy elérjem a 50-es szintet Rankedhez. Viszont tegnap óta nem kapok XP-t a kör végén. Renown megkapom. Másnapig sem írja jóvá. Rendes játékban sem kapok. Másik Accomon megkapom rendesen. Van ötletetek?
[ Szerkesztve ]
-
planbmokus
senior tag
-
kyd
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, technikai jellegű problámám van a játékkal, és egyszerűen nincs már ötletem, hogy mi lehet a gond. Egyik napról a másikra iszonyú fps drop (tök mindegy milyen beállításnál, low, med, high...) jelentkezet a játéknál. Egy komplett windows telepítés azt hittem, hogy megoldja a problémát de sajnos nem így lett. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond?
-
senkinek sem megy a barát meghívás illetve a barátlista megjelenítése?
-
CrabRave
junior tag
Csak szerintem lett borzasztó a téli event?
-
válasz
viperabácsi #10316 üzenetére
Nyitottál jegyet a supportnál? Lehet GPU-ban nem megy pl., csak ha megvetted a játékot 100%-ban.
-
válasz
viperabácsi #10313 üzenetére
"Csak gpu ban próbáltam a játékot" nem tudom hogy ez mint jelent pontosan, én mondjuk PC-n játszom és most ilyen probléma nincsen.
-
válasz
viperabácsi #10311 üzenetére
lehet érdemes jegyet nyitni a supportnak. legalábbis itt ezt írja.
-
viperabácsi
addikt
válasz
viperabácsi #10310 üzenetére
Nem ért semmit a reinstall.
-
válasz
viperabácsi #10308 üzenetére
akkor reinstall?
-
válasz
viperabácsi #10305 üzenetére
https://rainbow6.ubisoft.com/status/
vagy itt
https://downdetector.com/status/rainbow-six/
-
planbmokus
senior tag
válasz
planbmokus #10302 üzenetére
Update: Teszt szerveren nagyon sok a Clash, akik beletolnak és lassítanak a Thorn clusterbe. Clash még fontosabb meta-ban lesz.
-
válasz
viperabácsi #10303 üzenetére
server statusz oldal mit mond xbox platformra? elérhető?
-
viperabácsi
addikt
Üdv srácok !
Lenne egy ilyen hibám :
Rainbow 6 Siege error code 2-0x00014000
Nem kapcsolódik az Ubisoft szervereihez.
A konzol XBOX Series X -
planbmokus
senior tag
Ela sem rossz, de mivel hosszú a charge time a gadgetnél, kell a lassítás. Erre tökéletes a Lesion GU és a Melusi trap. Az Echo Yokai és az Ela trap csak a látást veszi el, a sebességet nem. Ebben a tekintetben inkább akkor úgy fogalmazok, hogy a Lesion/Melusi legoptimálisabb, de a dobogó képzeletbeli második fokán Ela/Echo osztozik Thorn kiegészítésén.
Fegyvere jó erős lett, másodlagosak is rendben vannak, gadgeteket ismerjük jól. Ha pontoznom kéne Thorn-t, akkor egy 10/7 magában, 10/8 Echo/Ela mellett, 10/9 Lesion/Melusi mellett. Persze helyzet és site függő, hogy mikor van értelme miatta két operátort beáldozni pick-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- További aktív témák...