-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
válasz
tboy93 #47789 üzenetére
10es táp, de hány méteren? Nem a tyúkbélről van szó, mert ha nem szolgálja ki, akkor oké...én azt akartam csak mondani, hogy ha jól van méretezve, akkor mindegy h réz vagy rezezett, max utóbbira rá kell számolni.
Nem spórolásként került ez be, hanem anno nem értettem hozzá, bocit ajánlották, hogy korrektül megcsinálja, nem drágán...így került be az a kábel, immár vagy 6 éve, azóta is benne van, jó. Soha nem melegedett el a Carpower, pedig az eléggé tojássütögetős...pedig mentünk 40 fokba horvátba, ahol tele voltunk pakolva és az erőnek sem volt sok helye szellőzni.
Ha most csinálnám, hegesztőkábelt tennék be, mert ár/érték arányban jó. De mivel a régi jó, csak úgy nem kábelezem át, hogy elmondhassam, hogy réz kábelem van. Egyébként a réz hegesztőkábel sem tiszta réz, mielőtt valaki azt hinné, mert annak métere nem 1000 forint lenne.Czimby: Nem ilyen egyszerű ki mit ajánlj, mivel a vastagság összefügg a hosszal. Ezt tanulmányozd, ez nagyjából iránymutató: [link] Vegyél hegesztőkábelt, saruzd fel és csók, ne szarozz a szettekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Tőzsde és gazdaság
- Olcsó, de gyors a Redmi Pad 2
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Honda topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged