Új hozzászólás Aktív témák

• Daywalker

addikt

válasz tboy93 #47789 üzenetére

10es táp, de hány méteren? Nem a tyúkbélről van szó, mert ha nem szolgálja ki, akkor oké...én azt akartam csak mondani, hogy ha jól van méretezve, akkor mindegy h réz vagy rezezett, max utóbbira rá kell számolni.
    Nem spórolásként került ez be, hanem anno nem értettem hozzá, bocit ajánlották, hogy korrektül megcsinálja, nem drágán...így került be az a kábel, immár vagy 6 éve, azóta is benne van, jó. Soha nem melegedett el a Carpower, pedig az eléggé tojássütögetős...pedig mentünk 40 fokba horvátba, ahol tele voltunk pakolva és az erőnek sem volt sok helye szellőzni.
    Ha most csinálnám, hegesztőkábelt tennék be, mert ár/érték arányban jó. De mivel a régi jó, csak úgy nem kábelezem át, hogy elmondhassam, hogy réz kábelem van. Egyébként a réz hegesztőkábel sem tiszta réz, mielőtt valaki azt hinné, mert annak métere nem 1000 forint lenne.

Czimby: Nem ilyen egyszerű ki mit ajánlj, mivel a vastagság összefügg a hosszal. Ezt tanulmányozd, ez nagyjából iránymutató: [link] Vegyél hegesztőkábelt, saruzd fel és csók, ne szarozz a szettekkel.

[ Szerkesztve ]

"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

Új hozzászólás Aktív témák