Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
rooland
senior tag
válasz
k-feri65 #15569 üzenetére
Hát érdekes volt.
Természetesen lefostam a bokám. Összességében arra jutottam, hogy jó móka mondjuk vagánykodni vele, de zenehallgatásra hosszútávon (> 5perc
) alkalmatlan. Persze tudom nem is arra van és nem is vagánykodásra (tisztelet a kivételnek), hanem gondolom leginkább versenyzésre. Valaki ezt szereti, én megértem, hát csinálja nem ítélem el.
Azért én is kipróbálnám egy időre, megmutatni az utcában haveroknak mekkora királyosság, de több nem. Csak ezért viszont drága mulatság lenne, úgyhogy nem nagyon fogok erre a vonalra lépni. Marad az SQ.
Ja és nem gondolnám, hogy a hallásnak jót tesz ez hosszútávon. Mindenesetre arra az éjszakára sikerült szétcsapni a hallójárataimat, véget vetett egyből az esti SQ "bohóckodásunknak".Mókás volt.
-
Peti66
senior tag
Az erőn hova lett állítva a bemeneti érzékenység
Feltételezem,hogy minden OK.a bekötéseknél
Egyébbként, tényleg hamar szét lehet küldeni a flat hsz-kat. 1/2--max.1óra a terhetőség határán,oszt elmelegszenek.Persze,itt is akadnak kivételek pld.4rétegűek,Hexagon tekrencek
és a többi stb. -
Mitre
csendes tag
Sziasztok!!!!! Codilandival (vagyis inkább ő) beépítettünk az autóba mindent és tegnap éjszaka megszólalt a rendszer!!!! A probléma az hogy nem vagyok megelégedve az erejével!!! Egy carpower neokick 165 van benne!! Egész jó hangja van az első beállítások után van neki egész jó mélye beszédhangerőn meg kicsit fölötte de egszerűen nem lehet hangosan halgatni mert eltorzít MÉG UGY IS HOGY MEGVÁKTUK AZ AJJÁT 100 HZ Re ÉS EQ 0!!!! Ez ugye egy lapos kivitelű hangszóró de a kérdés az lenne hogy ez ennyit tud vagy olyat vettem amit szétküldtek???? Örülnék ha meghallgatnátok a lurdiba valamelyik hétvégén!!!! addig is írjatok ide is mert nagyon kúrja az agyamat!! Köszi
-
k-feri65
senior tag
-
orbano
félisten
válasz
lajosx #15581 üzenetére
Teljesitmenye nincs egy hangszoronak, csak terhelhetosege. Ha az arat akarod a kocsiban hallgatni, akkor tenyleg nincs kulonbseg. Egyebkent pedig tobb a mely. Viszont ha ekkora magia neked az ajtokarpit leszerelese, akkor mindenkeppen szakihoz vidd, mert csak torott rogzitesek es nyekergo, zorgo ajtokarpit lesz a vegeredmeny. Arrol nem is beszelve, hogy egy szaki mdf karikaval jobb minosegu beepitest vegez, ami a hangjaban is szamithat...
-
Tomate
veterán
Tudtok olyan szakit aki segíteni tud autóvillamosságban? Skoda 120-asomba szeretném beépíteni / beépíttetni a rendszert. A fejegység már megvan.
-Pioneer DEH-142UB
-Komponens szettnek Hertz DSK 165-öt tervezek előre (ajtószigeteléssel és átépítéssel)
-A jövő zenéje pedig egy mélnyomó + egy erősítő a hátsó ülések mögé.Ez körvonalazódik ki bennem.
A villamos ember azért kéne, hogy valahonnan lekössön egy kis tápot a fejegységnek, és az erősítőnek is, mert semmi ilyesmi nincs a kocsiba...(erősítőnek is külön kell gondolom táp) nem?
Köszi! -
válasz
cicmanyek #15573 üzenetére
rendben,köszi az infot remélem jo lesz,a keret meg hogy jo e?irtam a boltnak majd megmondja 2002ig?vagy tol?
Még annyit hogy nehéz leszedni a müanyag boritást?vagy nem bonyolult vasig bontani az ajtot?lehet hülye kérdés de teljesen amatör vagyok e téren( mint ahogy létszik is
) meg az is érdekelne igaz mindenképp 16cm-es sugárzót szeretnék neki de a 13cm-es az sokkal rosszabb?ugyan az a tipus szinte teljesitmény is egy csak átmérö más az ára is szinte egy.Köszi a választ.
-
válasz
cicmanyek #15563 üzenetére
hopp ezt most olvasom,,,de megtudod esetleg nézni hogy biztos e?mert én nem eshetek neki addig megnézni amig nincs karácsony mert akkor oda a meglepetés,,ráadásul kocsival dolgozik,és nincs is otthon szinte soha.Ha kollégád kocsijába is 13-14cm .es a rács akkor biztos ebbe is belefér,,de am akkor vennem kell hozzá valamit?vagy van hely ahova beletudom csavarozni ha lebontom a müanyagot elötte?Köszi a választ,még 1 hét és nem zaklatlak itt benneteket
-
válasz
orbano #15562 üzenetére
a diszrács átméröje 14cm.
ha 13cm-es ugyan olyan hertz szettet veszek, az sokkal roszabb lessz mint a 16os?Gondolom a magas az marad,(ha egyforma a 2 szetté) a közép lesz kevesebb nem?mélyláda van a kocsiba nem tudom ugy jo lesz e ha 13cm-est veszek bele..Köszi a válaszokat. -
cicmanyek
aktív tag
-
Az-X
őstag
Urak... elég rég próbálok új gazdát találni neki... most feltettem carstyling-ra, hátha...
Aztán ha nem akkor megy fel eBay-re vagy fene tudja, lehet a végén megmarad
A lényeg, hogy még eladó az MB Quart QSF 216 nano szett.
Ha valaki ilyenre költené a pénzét ne habozzon felkeresni!!! Akár karácsonyi ajándéknak is jó!!! Én pl tutira örülnék egy ilyen ajándéknak -
Peti66
senior tag
Hsz.gyűrű,szigetelés(totál) spray és egyébb megoldások itt:--- is
[link]
-
rooland
senior tag
Ki jön Lurdyhoz és mikor ma?
-
Peti66
senior tag
Szigetelőknek,a tengerentúlról
karácsonyi akcijóó
[link]
-
orbano
félisten
válasz
lajosx #15539 üzenetére
nemrég egy hozzáértő kerek perec leírta, hogy jó bele a 16-os úgy emlékszem
adapter: leméred a két megfelelő átmérőt, veszel egy kellő vastagságú (vagy vékonyságú) mdf lapot, kivágod az átmérőknek megfelelő karikát, előfúrod a lemezcsavarokat és voila. természetesen a gyárilag mentlévő műanyag sz*rt ha van vedd ki, az ajtólemezre menjen az mdf és arra a hangszóró.
-
válasz
fulltime4wd #15532 üzenetére
köszi hogy irtál,de nem nagyon értek belöle semmit
csak hogy vegyek toyota adaptert,de hol? milyet?sajna 1 hetem van eldönteni, nem tudom mire jutok..
szerintetek ez jo lenne hozzá?adapter
-
footy
addikt
-
Tomate
veterán
válasz
rooland #15527 üzenetére
Értem köszi!
Ez is 2x2?
Mostanában ezt linkeli mindenki a fórumon. Ebben az ársávban ez a bestbuy? -
Tomate
veterán
Egy ilyenben amit szettként árulnak. Egy oldalra elegendő hangszóró van? Vagy 2-2 db?
-
válasz
orbano #15521 üzenetére
csak az a baj hogy szerintem nekem kellenne beszerelni
ezért kérdezném hogy mit vegyek meg hozzá ha belelehet egyáltalán rakni 16at a 13as helyett..akkor várom majd hogy irj vagy bárki hogyan is tudnám megoldani
Mert szerintem legkésöbb hétfön megkell rendeljem hogy karácsonyra itt legyen.Köszi hogy segitetek rendesek vagytok
-
orbano
félisten
egyébként megjött a 2x6m mogami dö pjúúúr, nemsokára lesz nagy átkábelezés rettegjetek
-
válasz
orbano #15516 üzenetére
erröl lenne szó,és hát nem tudom,de gy toyota corolla kocsiba kellenne.Annyit tudok hogy ami a gyári hangszóró elött van rács a zegy vonalba van az ajtoval,és 14cm.er.Ebböl gondolom hogy 13cm-es sugérzó van benne.Ajándékba venném tesomnak ezért nem tudok biztosabbat irni ha esetleg fénykép segit akkor majd valahogy sunyiba megprobálom lefényképezni.
egyébként egy ilyen kocsirol van szó,bár gondolom ezzel nem sokat segitek.[link]
még annyit ha lehet hol tudok venni mdf kiemelö gyürüt?...köszi
-
Sziasztok.
Az lenne a nagy kérdésem hogy 13cm .es gyári ajtoban lévö sugárzó helyett tudok belerakni 16-et?ha igen mit kell vegyek hozzá?
Köszi...
-
k-feri65
senior tag
válasz
gabo01 #15511 üzenetére
huzd ki az rca-kat a fejből...kapcsold be az erősitőt....ha nem protektel az erő akkor egyenlőre semmi baj az erősitóvel,,ez után az rca kihuzott végeit külön külön fogd meg...minden hangszórót külön külön hallod, hogy melyik serceg ahogy hozzáérsz a meleg ponthoz... .az rs-nek van egy bibije, hogy ha pl hozzáér az rca a testhez vagy amihez nem kéne, akkor egy pillanat alatt kimegy a védelme...csak összedugva szigetelve szabad bekapcsolni,,,
-
válasz
Joe fiú #15487 üzenetére
Az lenne a gondom hogy megnéztem és a kocsiba 13cm.-es sugárzó van ,nem pedig 16cm-es most akkor mit tegyek?vegyek 13cm-es szettet?vagy van valami amit ha megveszek belefér a 16cm-es is?fontos lenne a gyors válasz,mert addig addig nem sikerül vennem semmit,és mindjárt itt a karácson
ha nem lehet megoldani hogy 16cm-es tegyek bele 13cm-be mit ajánlotok ami erösitö nélkül elég közép magasat ad egy 30cm-es mélyládához amit egy mono erösitö hajt?Köszi
-
-
footy
addikt
Ti mit tanácsoltok?:
- Két csatornás erősítő az első szettnek és egy monoblokk/másik erősítő a subnak
- Négy csatornás erősítő az első szettnek két csatorna plusz hídban a subnakJah és mennyit ér most egy Steg 45.4?
Ilyen állapotban van.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- 7 DARAB! DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló - AKÁR SULIBA IS ) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360
- Sony FE 24mm f1.4 GM
- 5 DARAB ! GAMER TERVEZŐ VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050 , 4060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest