- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
Üdv! Én tegnap raktam a gépembe egy Sapphire 4670 512 gddr4-es kártyát. Xp telepítése előtt játékban gyönyörűen futott, és teljesített, de a 3Dmarkt06 nem futott le, mert megfagyott.
Xp után is minden jól műxik, és felraktam a 3dm03-at, amit a PH-ról töltöttem le. De hibajelzéssel megállt.
Igazából a teszt csak arra kell, hogy tudjam, hogy minden rendben van a kártyával.
Az everest(4.0) sem látja a gpu-t, és a lapomat sem ismeri fel.Az a gondom, hogy nekem főleg Nvidia kártyáim voltak, és mindíg mindent szó nélkül. Készüljek fel, hogy gondok lesznek, vagy ne féljek?
Most megpróbálom megint a 3DMarkt06-ot, és jelentkezek. Addíg légyszi aki ért hozzá irjon nekem a konfigomról, hogy jó így.....
Egyébként a kártya hangját alig hallom, csend van a házban. Kicsavarozgattam az összes ventit, mert a procim így is majdnem megfagy szegény. 26 fokos szobában 27 fokos a proci. 28 a vinyó, és a vga hőjét nem találom.
Előre is köszönöm a segítségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3703, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest