Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zodo

nagyúr

válasz tzsolesz #4753 üzenetére

"Akkor viszont a szabályokat kell megváltoztatni." Már elíndult az ezírányú találgatás a topikjában ,hogy is kellene kiszűrni a nem megfelelő eredményeket. :D
    Több lehetőség is szóba jött már ( bár nem figyelem a storyt ) van valami ORB lista amit mellékelni kelljen a Print Screen mellé. Létezik az online Virtual Mark ,mint lehetőség.
    "4.) Tuningos teszteknél minden megengedett, ami a csövön kifér... kivéve a 3DMark beállításainak piszkálása!" Ez is arra init a felhasználót,hogy ne simlizzen. :N

(#4754) Cayman HT ! Köszi a fáradságot,de kb. ennyit már kihámoztam a kezdő tuningos topik 1.hsz-ből. Tényleg itt tartok ,elértem a végső értékeket alapjáraton. Most kell átmennem tanulni,hogy ilyenkor mi is a teendő. Ezeket a szorzó visszaosztásokat és feszemeléseket, újraszámolásokat,ha az egyik értéket megváltoztattad téma még kicsitt zavaros. :B
    RAM feszültség! Ramoknak csak a feszültségét kellene,hogy emeljem és ennyi ? Annyit tudok,hogy kb. 1.9-2.0 V kell neki,max.2.1 jó hűtéssel esetleg 2.2V adható. Ha minden ígaz az enyém még alapon 1.9V -on üzemel.
    BIOS-ban a proci feszültség a VCORE ? Mert ezt egyszer beállítottam 1.2000-ről 1.2500-ra
    kicsitt hisztizett a lap,hogy nem optimális nem akartam próbálkozni így visszaraktam auto-ra.

(#4756) Aggregátor: Tényleg nem vagy egyszerű eset. Gratulálok. :C

Új hozzászólás Aktív témák