- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topik
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- 3D nyomtatás
- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #4016 üzenetére
Nincs az 70W, bőven megáll 60-nál szerencsére, biztos elég, de neccesen, gondolom házhűtés ajánlott hozzá. Ha a zafír 3850 ultimate-re gondolsz, annak azért jóval komolyabb hűtése van, persze a fogyasztása is nagyobb. Abból indulok ki, hogy az MSI 26xt-n a passzív hűtés 25 fokos szobában mindenféle külön venti nélkül- kivéve táp- loadon volt 78 fok, a 4670 kb ennyit fogyaszt, viszont ez az MSI hűtés is jóval emberesebb mint a zafíré, ráadásul réz hőcsövekkel, abból is 3-mal. Elé vágtam egy 12-es ventit 5V-on, akkor megállt load 50-nél. Nem kell arra törekedni, hogy full passzív legyen, így legalább megvan a szabadság, hogy olyan ventit mókolsz hozzá amilyet akarsz. Lehet bírná az 100 fokig is, de én nem szeretem, meg minek fűtse az NB-t ha nem muszáj? Ha meg van komolyabb házhűtése vkinek, akkor valszeg külön venti se kell elé. Legalább már van egy passzív 512 gddr3-as passzív modell, amit valszeg majd kapni is lehet nálunk, egy bolond százat csinál, reméljük
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest