Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- IFA 2025: Éles hangon
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #4016 üzenetére
Nincs az 70W, bőven megáll 60-nál szerencsére, biztos elég, de neccesen, gondolom házhűtés ajánlott hozzá. Ha a zafír 3850 ultimate-re gondolsz, annak azért jóval komolyabb hűtése van, persze a fogyasztása is nagyobb. Abból indulok ki, hogy az MSI 26xt-n a passzív hűtés 25 fokos szobában mindenféle külön venti nélkül- kivéve táp- loadon volt 78 fok, a 4670 kb ennyit fogyaszt, viszont ez az MSI hűtés is jóval emberesebb mint a zafíré, ráadásul réz hőcsövekkel, abból is 3-mal. Elé vágtam egy 12-es ventit 5V-on, akkor megállt load 50-nél. Nem kell arra törekedni, hogy full passzív legyen, így legalább megvan a szabadság, hogy olyan ventit mókolsz hozzá amilyet akarsz. Lehet bírná az 100 fokig is, de én nem szeretem, meg minek fűtse az NB-t ha nem muszáj? Ha meg van komolyabb házhűtése vkinek, akkor valszeg külön venti se kell elé. Legalább már van egy passzív 512 gddr3-as passzív modell, amit valszeg majd kapni is lehet nálunk, egy bolond százat csinál, reméljük
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Háztartási gépek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest