Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok.
A gépembe tervezek egy 4670-et, de nem tudom érdemes-e. Jelenleg egy Galaxy 7300GT 128DDR3(a Premiumos fajta) van benne. Ez tökéletes, csak a ramja néha kevés.
Tehát az lenne a kérdés hogy az E2160 alapórajelen kihajtaná-e? Mert a gyári vékony venti van rajta, és a gép sajnos egy radiátor mellett van egy 2centis fafallal elválasztva, és a proci így is eléggé melegszik, tehát nem nagyon szeretném húzni a procit.
Nem vagyok egy grafikaőrült, de szeretem ha nem szaggatnak a játékok, és hát kijött a várva-várt GTAIV(sose voltam nagy GTA-rajongó, de amekkora a felhajtás körülötte, én is kipróbálnám...) és ki szeretném próbálni.
Ugyebár ehhez a 7300GT a kis memóriájával nem lesz elég(vagy tévedek? minimumon elmenne?), így egy HD4670-et vennék.
Nagyon tetszik a kártya, de ha nem hajtja ki a procim akkor nem veszem meg.
Ja, és kb. meddig lesznek ezzel a karival játszhatóak a legújabb játékok?(tehát mikor kell megint cserélni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Futás, futópályák
- Parfüm topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- AKCIÓ - 24.600 Ft / szett - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest