- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nyomtató topik
- HP notebook topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutinet
csendes tag
Visszavittem a Gigabyte 4670-es Radeonomat a boltba és 5 perc alatt kicserélték, mondtam nekik ,hogy nem lehet megmaradni mellette, és ezzel ők se vitáztak, Rendesek voltak. /Aqua Comp. Dohány utca/ Levásárolhattam az árát ASUS Radeont akartam venni a HDMI kimenet miatt de az nem volt csak rendelésre és pár nap alatt jött volna meg. Így volt még MSI (4650-es)és Sapphire 4670-es
A Sapphire-t választottam 4670-esben. Ezen 2 db DVI és analóg videokimenet van de átalakítót adnak hozzá és így a HDMI is megvan. Kíváncsi leszek kijön e majd ezen a hang is a DTS, AC3 jelfolyam......
Szóval értelmesek, normálisak voltak a boltban ezúton is köszönöm nekik.
Most ujratelepítettem a Catalist 8.1-et de a CCCenter nem akar elindulni. Gondolom egy XP reinstall kell neki.
A Sapphirral nálatok mik a tapasztalatok ? Elsőre igényes, szép a kártya és korrekt a hűtése , igaz hallható de nem egy hajszárító mint a Gigabyte.
Bekapcsoláskor hangos a ventije de pár másodperc mulva lehalkul. No majd az xp install után megnézem van e hatása a CCC-ben a venti forgási sebesség szabályozásnak.És még mindig küszküdök a MPC HC-vel és az FFDSHOW kodekkel, mindig nagy a CPU használat 40-50 % akármit állítok.
Hol bénázom el tudjátok ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Hobby elektronika
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Fűnyíró topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest