- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
Két giga ram nem ártana, a tápod még kérdéses . Volt 4650-em, ezért írtam amit, de dönteni neked kell, ha ennyire akarod akkor vedd meg, de én azt a gépet nem fejleszteném. 20e körül van az agp-s 4650, ha hozzáraknál még harmincat akkor sokkal különb gépet össze lehetne rakni akár használt garis cuccokkal, főleg hogy azt lehetne fejleszteni a későbbiekben.
-
lsc
nagyúr
Ha ezt először is írod /agp/ akkor nincs felesleges kör. Ott egyébként annyi a bukta hogy agp-s rendszerre egy vasat nem költenék, nagyon nem éri meg. Kicsit bővebben, milyen gépbe /proci, ram/ mekkora felbontáshoz akarod ? Nézegettem 4650-es agp kártyákat, jó drágák, a hűtés sem valami bizalomgerjesztő rajtuk.
-
lsc
nagyúr
-
lsc
nagyúr
válasz
robert02@12 #9413 üzenetére
-
lsc
nagyúr
válasz
robert02@12 #9411 üzenetére
Milyen hűtéssel ? A sapphire garis ?
-
lsc
nagyúr
válasz
robert02@12 #9409 üzenetére
Általában az 1 gigáson lassabbak a memória órajelek, ennek a gpu-nak elég az 512 ram is, ahova több kellene ott már kevés a gpu. Akkor lehet elgondolkodni a több ramon ha max 1-2 ezerrel drágább az 512-nél, de az alacsonyabb sebesség akkor is megmarad. A két gyártónál a hűtés nem mindegy, sapphire-ral ált nincs gond.
-
-
lsc
nagyúr
válasz
kovacsroli #9249 üzenetére
Ha a sűrített levegőre gondolsz ami hasonló flakonban van mint a spray-k akkor igen.
-
lsc
nagyúr
válasz
kovacsroli #9243 üzenetére
Ilyen [link] a hűtése, ha igen ezt nem ártana kifúvatni, ebbe elég hamar beleülhetnek a "porcicák".
-
lsc
nagyúr
válasz
kovacsroli #9238 üzenetére
Melyik hűtése van, a 70 foknak még nem kellene soknak lennie.
-
lsc
nagyúr
Nekem is az van, 873-on megy, viszont ha a linkeket megnézed a sapphire 800-ról tud. Csak azért nem írtam a 873-at mert akkor meg nem azt mondom mint a gyártó.
Mod kovacsroli : Lehet ki kellene takarítani a hűtést, de a bekapcsolás utáni hőfok nem ugyanaz mint a játék alatti. Ha elég a max hőfok a legegyszerűbb a hw monitor progi, ha háttérben hagyod játékból kilépés után mutatja mennyi volt a max hőfok.
-
lsc
nagyúr
Ma beújítottam egy Sapphire 4670 512 new edition-t, csöndes, 2d-ben gpu temp 29 fok, 3d-ben max 50 fok volt, ott sincs hangja. Egy darabig ez marad.
Létezik olyan ATT amelyik támogatja a 4670-et ? -
lsc
nagyúr
-
lsc
nagyúr
Kicsit "gyilkoltam" a kártyámat, 600/400 helyett a 700/550-et viszi , stalker cop-al néztem, észrevehetően gyorsabb, gördülékenyebb lett ugyanolyan beállításokkal mint alapon. Azért így sem egy rakéta, de játszható. Hűtés ventije 5 V-on, hwmonitor szerint 62 fok volt a max.
-
lsc
nagyúr
A gyártó szerint 3 pines ventit tud vezérelni [link]. Az a gond hogy a videokártya venticsatlakozója pici, kisebb a házventilátoroktól, én nem találtam megoldást csak a barkácsot.
Mod Redcaster: D3D az a directx-ben van, frissítsd azt. Tudtommal külön nem tudod letölteni.
-
-
lsc
nagyúr
MSI 4650 512 ddr2 ez a verzió, kétvezetékes venti, ccc-ben nem szabályozható, ATT-nál összeomlott, hülye ram sebességet írt, a venti állításánál becsíkozódott, így maradt a 7V-ra kötés, így csendes, 1-2 fokkal melegebb mint 12V-nál. Kipróbáltam a stalker cop-ot, eggyel visszavéve a beállítást /nem full dynamic/, élsimítás szűrés nélkül egész jól megy 1280x1024-ben, de azért a látvány megsínyli, igaz a játékélmény ugyanaz.Ami kimaradt ez még 128 bites.
-
lsc
nagyúr
Megrendeltem egy ilyet, remélem nem lesz zajos a hűtése.
-
lsc
nagyúr
Létezik 64 bites 4650 is, ma edigital olyat küldött, természetesen nem vettem át.
-
lsc
nagyúr
-
lsc
nagyúr
válasz
HUAFBANDITA #8477 üzenetére
Tegyél egy halk ventit a hűtőre .
-
lsc
nagyúr
válasz
kovacsroli #7711 üzenetére
Letölt, telepít, örül .
-
lsc
nagyúr
Van olcsóbban sapphire, nem a hűtési teljesítményével van a gond hanem azzal hogy zajos /mármint a giga/ .
-
lsc
nagyúr
Azt senki nem mondta hogy rivával nem lehet ventit szabályozni, de ezt a kártyát nem lehet, legalábbis aki ilyet vett annak nem sikerült . Már linkeltem a sapphire-t ami ugyanolyan árban van, az jó, lehet szabályozni is . De ha nem hiszed vegyél gigát, ennyi . Kereső : [link] , [link] , [link] , [link] , [link] .
-
lsc
nagyúr
Még vagy tízen válaszoljatok ugyanarra a hsz-ra, aki kérdezett az meg már több mint egy órája nem aktív .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPad Pro 11" (3rd gen) 128GB Wifi+Cellular Akku: 93% Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest