- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
Sziasztok!
Van egy Gainward 4850-es kártyám, mellette egy E8400 C2D. Kb 4 éve lett véve a gép (ha jól emlékszem), akkor nagyon faintos volt. Akkor még volt is egy kis időm játszani vele, az elmúlt két évben, ha jól emlékszem, csak az új AVP-t toltam végig, azon kívül nem is futott rajta game. Az ment tökéletesen, minden maxon, fullHD-ben.Kérdésem: ez a kártya és CPU ma mennyire állja meg a helyét, a mai játékok hogyan futnak rajta? Ahogy nézegetem a különböző összehasonlításokat, ez a 4850-es még mindig egész jónak számít és a nem túl sok kártya van felette: Link
Nem is vagyok képben a mai játékok terén, de jól esne egy kis Fifa 2002, NFS, Sniper Elite 2, Max Payne 3, Civ 5, Darksiders 2, stb.Mehet fullHD felbontásban, max részletességgel és normálisan játszható vagy erre azért már nem igazán alkalmas?
Persze ki fogom próbálni, de érdekel a véleményetek!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- World of Tanks - MMO
- Hobby rádiós topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest