Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- RAM topik
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drlovi
aktív tag
válasz
Redneck #24688 üzenetére
a 4870 csak az emelt órajelben + gdr5 ös ramban különbözik.
625 mhz vs 750 mhz a gdr5 miatt a sávszélesség joval magasabb.
össze lehet öket rakni, a két gpu ugyan azon az órajelen menjen.
egy 4870 nél joval gyorsabb lesz. a márka nem számit.lehet különbőző is! A proc viszont kevés lesz,ide már illik a négy mag. -
Hoffer
őstag
Sziasztok!
Be lehet kötni CrossFire-be egy 4850 1GB és egy 4870 1GB-os kártyát?
Fog működni? MIk a tapasztalatok? -
BullKoxa
őstag
Ja és kihagytam ,most jutott ( többi cuccos )eszembe az alaplap nv chipszetes,nem lesz gond ha 4870 megy bele?
-
drlovi
aktív tag
válasz
BullKoxa #24679 üzenetére
nekem anno az x240 ment 3,4 ghz 1.35V al
gta 4 mellé meg kellett a 3,8 ghz feszemeléssel. Mindez 3870 mellett ami a 4850 fele kb.
szvsz egy 4850 / 70 mellé elkél min egy 3 magos Cpu persze. kisebb is lehet de cpu limit lesz.
az X2 mellett a cpu limit miatt visszaveheti a gpu órajelet , és akkor még hüvősebb is marad a kártya
-
BullKoxa
őstag
Köszönöm hogy válaszoltatok! egy AMD Athlon II X2 240, 2800 MHz-s cpu lenne alatta és ddr2 ram,( Táp valami minőségibb 350 vagy 450-s van) de kb mikor megjelent ez a kari akkor ezek voltak kaphatók,szerintem. Nem nekem kell hanem havernak,nekem 7950-m van.
-
Baryka007
addikt
válasz
BullKoxa #24674 üzenetére
Hát HD Readybe minden játék megy HIGH on 2-4x simítással akadás nélkül ha van mellette egy jó procid is
Nekem a 4850 en 760/1135 ön High beállításokkal 2x simítással 1440x900 ba 44 AVG fps -m volt Crysisba a benchmarkjába! Akkor ha 4870 ed van és te is megtuningolod picit akkor meg pláne
Nem lesznek vele bajok egy hátránya van hogy nincs DX11 Támogatás ennyi...
-
endruboy1
senior tag
válasz
BullKoxa #24674 üzenetére
Nekem 4850-em van, vele a BF3-on kívül minden megy med-high custom beállításokkal (mondjuk extrém élsimítás nélkül). Driverrel eddig még egyszer sem kellett szórakoznom. BF3 multi az csak lowon megy, meden már néha nagyon leesik az fps.
Fogyasztása elég magas, a mostani csúcs kártyák esznek ennyit. A táp mérete pedig függ a többi alkatrésztől is. Ha megnézed az én profilomat láthatod (a procim 140W TDP-s). Nekem 500W-os van de 450 is elég lenne. Ja és a magas fogyasztással melegedés is jár tehát olyat vegyél aminek jó a hűtése. -
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Kérdezni szeretném hogy ha vesz az ember most egy 4870-t akkor az hogyan viselkedik az újabb játékokban. Driverrel mennyit kell idegeskedni hogy nem jó.És mekkora táp kell egy ilyen csodának?
-
default.
őstag
sziasztok
gigabyte radeon hd4850 1GB -ra keresnék hűtőt.
mit ajánlotok ?
5-6k nál többet nem szívesen szánnék rá..
köszi!
-
Redneck
nagyúr
válasz
endruboy1 #24669 üzenetére
PeL kollégának teljesen igaza van, én is ezen a véleményen vagyok. Palimadarak vagyunk mind csak más pénztárcával, de előbb-utóbbi vásárolni fogunk. MERT VÁSÁROLNI KELL! UGYE?
Lényeg a lényeg, nem rég adtam el egy Sapphire HD 4850-et, mondhatni megsirattam mert a szívemhez nőtt pár év alatt. Minden ment vele rendesen, de az újabb játékokban, hiába nem voltak szebbek, szépen lejjebb kellett venni. Az volt az érzésem hogy ezt driver szinten is művelik mert volt hogy a régi driverrel a régebbi játékok jobban futottak. BF3 miatt váltottam kártyát. A többi játék stabil lett és magas beállítások mindenhol. BF3 multi viszont más tészta oda kell a hardver.Még egy dolgot ne felejtsünk el. A kártyák számozása sokszor nem tükrözi a valós teljesítményt. Az átnevezéseket ne felejtsük ell.. Természetesen azt sem hogy pl az 5850/70 és a 6850/70 között erőviszonyokat tekintve milyen különbség volt. Mert a fiúk dolgoztak és bevezették a HD 69xx-et.
Ördögi körforgás ez...
-
PeL
addikt
válasz
endruboy1 #24669 üzenetére
Nyilván van különbség, de arra céloztam hogy az utóbbi 4-5 évben már nem fejlődött annyit a játékok látványvilága mint amennyit fejlődött 10-12 évvel ezelőtt kezdve. Ezzel szemben ugyanúgy nőnek a gépigények hogy mindig legyen kereslet a legújabb hardverekre. Igen, a 4850-el mennek még a mai játékok is, feltéve ha nem akarsz 720p-nél magasabb felbontásban játszani, mert akkor már megroskad a térde ennek a kártyának is. És nem is tervezem még 1-2 évig leváltani hacsak nem döglik be addig. Nekem elég a 40 FPS is.
-
endruboy1
senior tag
Nem tudom azért a BF3 multi elég komoly grafikailag. Ha most nem csak a grafikai részletességet nézzük, hanem azt hogy mekkora, rombolható és szabadon bejárható (mind földön mind levegőben) részletesen kidolgozott mapok vannak. Nyilván nem fejlődnek olyan mértékben mint a 2000-es évek környékén, de azért egy 2007-es és egy 12-es között maximum grafikán FHD-ban egész biztosan van szembe tűnő különbség. Az meg hogy egy 4850-el tényleg a BF3-on kívül minden megy meden szinte szerintem pont hogy annak az ellenkezőjét bizonyítja mint amit mondotok. Hány éves kártya is ez?
Mondjuk most első sorban a konzolok fogják vissza a fejlődést, szerintem az új konzol generációval ismét nagy ugrás lesz PC téren is (ha nem is azonnal).Szerk.: OMG, senior lettem
!
-
PeL
addikt
válasz
endruboy1 #24665 üzenetére
Igen ám csak épp ahhoz képest hogy a látvány alig alig fejlődött a játékokban, mert valljuk be jóval kisebb a különbség látványban mint egy 1998-2000 -ben készült játékot összehasonlítva egy 2005-össel, mint egy 2007-est összehasonlítani egy 2012-essel... Tehát azt akarom ezzel mondani hogy míg a látvány az utóbbi 5-6 évben már nem nagyon fejlődött, addig a játékok gépigényei évről évre ugyanúgy lineárisan nőnek... Tiszta marketing az egész. Azért csinálják ezt hogy mindig el lehessen adni a legújabb hardvereket, mert ha nem készülnének évente új cuccok előbb utóbb feltelne a piac a jelenlegi hardverekkel és a gyártó cégek szép lassan becsődölnének mert nem lenne eladásuk, illetve nem tudnának haszonnal üzemelni. Ez egy ördögi kör úgymond. Így ha nem is ruházol be évről évre a legújabb techbe és cuccokba előbb utóbb úgyis mindenki rákényszerül a váltásra, így biztosítják a cégek a fennmaradásukat.
-
endruboy1
senior tag
Ez szerintem nem teljesen van így. Abban igazad van hogy egy felől van nyomás a játék fejlesztők vállán a hardvergyártók felől másfelől viszont sok példányban akarják eladni a játékukat. A BF3 erre is jó példa: high és ultra beállításokkal a legerősebb kártyák is megszenvednek, viszont lowon - ami egyáltalán nem csúnya, első ránézésre inkább mednek mondanám - még az én régi kártyámon is elmegy. Ez így tökéletesen megfelel nekik, mivel akinek elég a low-med grafika és olyan a kártyája is az nem túl valószínű hogy meg fogja venni a legújabb high tech karit, viszont aki mindenképp a med-high beállításokat forszírozza az új hardvert fog venni. Szóval az igaz hogy ez egy marketing csapda viszont nem mondanám hogy nem ad a vásárlóknak választási lehetőséget. Így én inkább úgy látom az emberek saját magukat hajszolják bele a vásárlásba.
-
Baryka007
addikt
válasz
Dominiator #24661 üzenetére
Egyetértünk
de szerintem az ati meg az nvidia is játszik ezekkel az ipari dolgokkal a driverekkel ha 2008 as driverrel játszol Crysist -8 fps ezt garantálom... Még akkor is ha ( nem sikerült akkor olyan jóra programozni a drivert mint ma.......... duma....
) 3 év múlva BF3 fog menni 9x több fps el mint most... és csak driver különbségekkel...
-
PeL
addikt
válasz
drlovi #24657 üzenetére
BF3 pfff...
Tipikus példája annak hogyan kell a népet rávenni a hardvercserére...
Így elképzelek 1-2 beszélgetést a játékfejlesztők meg a HW gyártók között:
- Te figyu már ott az EA-nál... Óvatosan optimalizálgassatok ám mert piacot kell csinálni a GTX 690-nek meg a HD 7970-nek... Ha jól futna régi hardwareken ki a fene venné őket?
- Oké oké, vigyázunk...Kb ez a PC-s játékipar. És nem vagyok konzolos de röhej mikor 1-1 program nem fut 30 FPS-el mikor egy másik hasonlóan jó grafikával rendelkező játék meg átlag 60-al szalad egy random konfigon...
-
and1ao
őstag
válasz
Dominiator #24656 üzenetére
Én csak egy szöszenetett irnék a dolog-hoz amíg az ageia toldozgatta foltozzgatta a PhysX-et na nekem addig nem volt vele bajom jellenleg is itt porosodok a polcon a kártya de ma már nagyon kevés fizikai gyorsítás-ra és a külön csatolófelület memóra és egyéb tervezési dolgok miatt amikor betettem a 4850-em mellé na ott volt a nem kis meglepetés! (jó néhány éve volt ez már).Éljen a PR és a marketing ilyen világot élünk
-
drlovi
aktív tag
válasz
Dominiator #24653 üzenetére
a gtx 460 as topikban többnek,meggyűlt a baja a driverekkel,pedig nem egy olyan régi kártya! hozzáteszem nekem nem volt gondom vele. Atival driverrel sem volt bajom,egyedül talán az 5650m el, de az a sony fa..sága .
a 4870 em az érdekes dolgokat produkált az idén, viszont barátnőm gépében meg a 4850 tökéletesen fut. Sőt havernak kölcsön adtam egy 4850 et, és 1280 ban lowon bf3azik vele :-)
-
Baryka007
addikt
Téma lezárva!!! Vannak mindegyiknek előnyei és hátrányai is engem az ATI jobban érdekel mást meg az nVidia ez van!
-
endruboy1
senior tag
válasz
Dominiator #24653 üzenetére
Nálam volt már nVidiával is ilyen galiba. Én amúgy sok féle játékkal nem szoktam tolni, szóval nem minden új mainstream játékot pakolok fel egyből így ez engem nem nagyon szokott érinteni.
-
endruboy1
senior tag
válasz
Baryka007 #24650 üzenetére
Ez nyilván nagyon nagy mértékben függ a játék optimalizációjától és hogy adott esetben mennyire használják ki a Phy előnyeit/erőforrásait. Ugyanis az is rengeteg plusz programozói munka nem pedig elsősorban hardveres kérdés. Úgy különben meg én is az ár/érték arányokat nézem és van nVidia meg Ati chipem is, az mondjuk kizárt hogy csak azért adjak többet egy kártyáért mert tudja a Phyt. Mondjuk a CUDA-n elgondolkoznék azért, de annak elvileg nem sok köze van a játékokhoz.
-
Dominiator
aktív tag
válasz
drlovi #24648 üzenetére
különbség azért látszik Borderlands 2 GeForce GTX PhysX Trailer
-
PeL
addikt
válasz
Baryka007 #24646 üzenetére
A PhysX köztudott hogy egy sz*r FPS csökkentő feature, sosem működött jól, csak a reklám miatt van jelen, egy plusz logo az nvidia kártyák dobozán, amúgy látványban nincs is számottevő különbség... Szvsz egy teljesen felesleges dolog. Egyszerű marketingfogás hogy ezzel is átcsábítsák a vásárlókört. Nem véletlen hogy a PhysX-et támogató játékok szarabbul futnak ATi kártyákkal...
-
Baryka007
addikt
válasz
Dominiator #24645 üzenetére
Rendben
Először is az nVidiának lehet hogy van cuda meg physix ( remélem jól írtam) meg ehhez hasonló fasza dolgai de kérdem én ha már egyszer az nVidia kártyák támogatnak ilyet akkor "számolásban" miért olyan x**rok az nVidia kártyák? ha megnézel egy GTX680 vs HD7970 et még ott is 16.000 Pont különbség van számításba a két kártya között ( már pedig én úgy tudom hogy a physixet úgy kell kiszámolnia ) és ha ilyen gyengék számolásba akkor az igencsak sok fps-t elvesz a játékból innentől kezdve meg ha nincs SLI GTX680 ad vagy GTX690 ed akkor a physix semmit se ér javíts ki ha tévedek..... mert lehet hogy nem kell azért annyit számítania a kártyának a physixhez mint én azt gondolom de ezt ne 1024x768 as felbontásba általánosítsd..... hanem full hd ba ugyanis a legtöbb ember a VILÁGON nem pedig Magyarországon... már full hd-s monitorral gamel!
Szerk.: Jah és ne is 2005 ös gamekhez viszonyítsd hanem a legújabb physixet támogató játékokhoz!
-
Baryka007
addikt
válasz
Dominiator #24643 üzenetére
Az mondjuk tényleg 1 jó dolog.... tudnék ehhez is hozzáfűzni egy két dolgot de m1 x)
-
Baryka007
addikt
válasz
Dominiator #24638 üzenetére
Most ezt tényleg attól függetlenül mondom hogy ATI párti vagyok, de mond csak mivel nyújt többet az nVidia? 1,2 fps el? Azt is csak 2008 ban sikerült neki elérnie azóta ATI -nál van a korona, jah és nem is kevéssel ! Jó ha most a REF 7970 asszem 1,3 % al gyengébb lett a GTX 680 nál de ha most összehasonlítod egy GHZ Edition 7970 el akkor a 7970 nek majdnem 10% előnye van!
Szerk.:
Ez a magas hőmérséklet ami szerint "általánosítják" az ati kártyákat, nah ez tévhit mindenféle szempontból nézve.Szerk1.: Alattam író úrnak igaza van! Téma lezárva megbántani nem akartalak ha megtörtént elnézésedet kérem!
-
and1ao
őstag
válasz
plejik #24611 üzenetére
Kötve hiszem hogy mind2 kártyán hibás lenne a csatlakozó ergo valószínűleg máshol lesz a gond.
Dominiator: Ac S1 rev 2 két normális venti rá es amíg kinem lehelik a lelküket a ventik és szét nem szárad a paszta nem lesz vele gondod.jah és igen kb nulla hang
sanyek2: Driver Sweepert neki restistry-ből is takaríts mindent és úgy fel a driver ( én feleslegesnek tartom a 12.6-os)
-
Dxx
tag
Nem akarok nagyon beleszólni, de Nvidiánál leginkább a forrasztással van baj, azért mennek tönkre hamar, az ón gömbök elválnak és ettől keletkezik a hiba. Vagyis én így tudom. A 4800-as széria az Ati-nál pedig nagyon sikeres egy széria volt, amivel az Nvidia sokáig nem tudott mit kezdeni.
Nekem egy ref. 4850-esem van amit egy GFX Chilla hűt. A legnagyobb melegben sem ment el 60 fokig, de talán olyan 53 fok folt amire emlékszem, persze hangtalanul mindezt. 5,5 K-ért vettem rá a hűtőt Szerintem nagyon megérte. -
PeL
addikt
válasz
Baryka007 #24636 üzenetére
Elméletileg minden kártyának bírnia kell gyári hűtővel a meleget, plusz ugye van benne overheating védelem, egy adott hőfok átlépése után lekapcsolja vagy alaphelyzetbe állítja a GPU-t amiről a driver értesítést is ad egy felugró ablakkal. Azt nem tudom hogy hosszú távon mennyire tesz jót neki a 80-90+ celsius hőmérséklet, de ugye egy egy VGA-t szerintem a gyártó nem tervez tovább max 3-4 évnyi használatra csak...
-
Baryka007
addikt
válasz
Dominiator #24635 üzenetére
Én itt vagyok ezen a fórumon 2008 óta azóta hallottam már pár storyt a "tojás főző 4800 as szériáról" és hidd el sok srác mondta már hogy 98 fok meg 95 meg hogy 108 nál resetelte a gépet
ezek közül egyet ismerek akinek 98 fokos volt ma is megy a 4870 -e igaz a polcon van de működik és nem havazik, pixelezik, csíkoz stb.... hiába melegebb ha ez jobban bírja
Ati jobb ramokat rakott rá mint az nVidia az nVidia kispórolta belőlük!
-
Baryka007
addikt
válasz
Dominiator #24633 üzenetére
Igen, de az nVidia !!!!
-
Baryka007
addikt
válasz
Dominiator #24629 üzenetére
Nem tudom mitől félsz!!!
Én sokszor észre se veszem egy komolyabb játék alatt ( Dirt 2 től Crysisig ) hogy elmegy 85-86 90 fokra is :\ ( persze a gépházamnak ehhez köze van ) mert ritka szar hűtése van... ilyen a gépházam annyi különbséggel hogy felül kivágtam a gépház tetején egy négyszögű lyukat és berácsoztam és tettem alá egy 12 centis ventit....
De a lényeg hogy az oldala le van véve mert anélkül laza neki a 90 fok( EAH 4850 750/1115 átlagosan )
-
drlovi
aktív tag
válasz
Dominiator #24629 üzenetére
még az sem sok ilyen melegben
-
Audifan
tag
válasz
Dominiator #24627 üzenetére
Az 56 fok az semmi, mondjuk a hang az ugye nem mindegy.
-
drlovi
aktív tag
válasz
Dominiator #24625 üzenetére
én régebben egy 12 cm es ventivel használtam 3870 en. most gondolkodom hogy rádobjam e 4870 re ami nálam is elég melegecske.alapjáraton 50fokos
-
drlovi
aktív tag
válasz
Dominiator #24623 üzenetére
két 12cm es ventivel elég hatékony
-
PeL
addikt
válasz
Dominiator #24621 üzenetére
vagy AC Accelero S1 rev. 2.
-
Dominiator
aktív tag
hali, lenne egy SAPPHIRE 4870 Silent Efficiency 1GB DDR5 karim és kellene rá valami jókis hűtés lehetőleg minnél olcsóbban, mit ajánlotok?
-
Gabo0905
aktív tag
van magyarországon sapphire gyártó? a kártyám tönkre ment, gari levél pedig nincs rá. így kéne egy gyártó ahol megtudják csinálni.
-
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
HD4850-es karihoz telepítettem a 12.6-os CCC-t és kidob egy ablakot minden rendszerindításnál, hogy a Monitoring program működése leállt.
Mi lehet ennek az oka? Próbáltam újratenni a drivert, de telepítés végén ugyan úgy kidobta az ablakot. -
plejik
addikt
Sziasztok!
Olyan gondom van a 2 vga val is, hogy HDMI kábelen ha összekötöm TV -vel vagy monitarral, akkor élvezhetetlen a minőség, nem tudom FullHD felbontásba sem tenni semmilyen módon. Viszont D-SUB csatlakozással nagyon szépen átviszi és tűéles a kép! Lehet ezt a HDMI problémát orvosolni?? A két vga: 1. asztali Ati HD4870 VaporX , 2. Laptop Ati HD5870.. -
Redneck
nagyúr
Az én gyári Sapphire 4850-em, 700/1050-et simán ment. Többet is tudott de a GPUhoz BIOSt kellett volna cserélni, RAMokon meg nem erőltettem többet. Így nem melegedett nagyon.
-
and1ao
őstag
válasz
F e Z o #24608 üzenetére
A natur gyári Gainward 4850-em nem GS és nem GLH, vadiuj állapotában sem bírta még 650/1000 (25/7 Mhz-et jelentet neki ezt sem nevezném tuningnak.) Mhz-et sem már akkor kékhalált dobált fesz emeléssel is.alapórajelen semmi baja nem volt. a GLH-am az bírta a ref 4870 órajelét de az más nyákon volt és más tápáramkörrel volt szerelve mint a ref illetve egyedi hűtéses 4850-ek
-
F e Z o
veterán
válasz
and1ao #24606 üzenetére
1MHz emelés még nem nagyopn számít tuningnak szerintem, szóval az hogy nem bírja a tuningot, egy hülyeség. Más gond lesz ott.
(#24605) marksz1 : Hol próbáltál GPU órajelet emelni? CCC, Afterburner?
(#24599) Gexcube : A windows update nem ajánlott fel vga driver frissítést?
-
marksz1
csendes tag
Szerintetek mi lehet a baj, ha tuningolom Gainward HD4850 512mb(nem a golden sample) akár minimálisan(626/994-re) már akkor is olyanokat produkál, hogy pixelek villannak folyamatosan. Nem nagyon zavaró de biztosan nem jó jel. A hőmérsékletével soha nem volt baj 60c fok felett csak 1-2 szer volt. Valami tipp esetleg? Kártya BIOS frissítés még nem volt, csak alaplap(nem mintha számítana).
-
Baryka007
addikt
válasz
F e Z o #24601 üzenetére
Én másra gyűjtök
Most meg már úgyis nemsokára itt vannak a hidegebb időszakok októberbe már hűl a levegő picit no meg keddre is esőt mond ide mifelénk már
Sir81: El de csak akkor ha úgy indul a kari hogy 100 C -n van egyből x) mert asszem hogy csak xy hőmérséklet felett villog és kapcsol ki de megnézem neten
Szerk:[link] ezt találtam nézd meg hátha segít! -
Sir81
aktív tag
Hali!
Van egy problémám...
Az Ati Sapphire HD4850-es kártyámon villog a piros led (1601), azt hiszem ez a túlmelegedést jelzi. Egyszer csak újraindult a gépem, működött pár percig, majd no signal.
Elképzelhető, hogy a paszta száradt ki, mocskolódott be és ezért nem indul el?
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest