Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Az én 4870-em sem szerette amikor levettem az órajeleit 150/150-re. Kifagyott, meg hibázott az egész cucc tőle. Aztán újraindítás után, beállítottam 200/200-ra, amivel már nem volt baja, biztonság kedvéért egyébként 240/240-en jár, 1,085V mellett 2d-ben, amivel tökéletesen működik.
Szóval igen, lehet gondja abból, ha túl alacsonyra állítod az órajeleket ( akárcsak abból, ha túl magasra ).
-
calf
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne h valaki találkozott e már ilyennel?
Megy fajin minden, és az egész képernyőn lila kis csíkok jönnek be. Megy egy darabig és leáll!
No de a legjobb az egészben h másnap beindítom és semmi baja, wowozok vele minden szuper.
Első válaszaim: Hőfok: max 45-50 fok gpu és mem (ac s1 rev2 turbo modullal)
Tudtok e valakit aki zseni ebben? Esetlegesen javít e?ELŐRE IS MILLIÓ KÖSZI!!
-
D4v3
őstag
Nem igazán értem amúgy, tegnap feltettem az MSI afterburnert, beállítgattam, hogy ne legyen ennyire kíméletes a hűtéssel. Az új Kingdom of Amalur közben nem ment 92 fok felé a mutató. Erre ma felmegy akár 110-ig, ha hagyom, semmi nem változott pedig.. még a fűtés sem magasabb a szobában, mint máskor.
-
Robbie55x
csendes tag
Üdv!
Kb. 4 éve vettem egy Gainward HD 4850 512-es kártyát ami sajnos a napokban jobb létre szenderült.Garancia már nincs.
Tudnátok esetleg valami hasonló teljesítményre képes alsó vagy középkategóriás alternatívát javasolni?Előre is köszönöm!
-
bluyoo
nagyúr
"terhelés alatt magától nem teszi fel maxra sosem" a látott hőfokok láttán érdekes.
Talán használd inkább az ATI Tray Toolst szabályozásra.Alacsonyabb 2D órajellel jó pár fokot nyersz.3D-ben pedig hagy pörögjön az a venti(szerintem ~80%elég lesz neki). Már ha a paszta és takarítás nem segít.
ITT tudnak segíteni a beállításban. -
Ano
senior tag
válasz
bunkomen #23678 üzenetére
szerintem, ha tuningolni akarsz akkor egy nagyon egyszerű szabályt követve, ki tudod használni a maximumot a kártyádból a legkisebb károsodás nélkül is!
Használj olyan hűtést, ami a legnagyobb tuningnál és a legnagyobb nyári melegben is 100%on terhelt (furmark-al lehet tesztelni így) VGA sem megy 70 fok fölé (semmilyen hőfok értéke az adott kártyának, ebben benne van a shader és memio hőmérsékletek is!!)
a fenti hűtéssel ki kell tapasztalani óvatos frekvencia emelgetéssel, hogy mi a maximum GPU és MEM frekvencia, amit elbír még a kártya (ez nagyon aprólékos és nagyon hosszú folyamat ... a pontos értékhez lehet, hogy 1 hétig is el fogsz bíbelődni a tuningal, mire megtalálod)
Ha megvan a max tuning (még mindig a mindehol max 70fokos értékkel) akkor abból a tuningból picit vissza kell venni (ajánlott minimum 40-50 MHz-et) és azon az értéken elvileg (!!!) a végtelenségig tudod használni a VGA-dat tuningolva.remélem sikerült érthetően elmagyaráznom ... sok sikert és türelmet kívánok a tuningoláshoz!
Ui.: az így tuningolt kártya hosszú működésének feltétele egy teljesen hibátlan (ami gyakorlatolag új), nem szétnyúzott VGA-t jelent!
-
D4v3
őstag
válasz
bluyoo #23674 üzenetére
Maxon elég durva hangja van, persze akkor jobban is hűt, viszont érdekes, hogy terhelés alatt magától nem teszi fel maxra sosem.
Megpróbáltam szétszedni ma a kártyát, hogy újra kenjem, de nincs itthon elég kis fejű csavarhúzó -.- úgyhogy annyiban maradt a dolog, viszont visszacsavaroztam a kiszedett 3-4 slothoz tartozó kis fém lemezkét, amik hiánya úgy látszik elég komolyan hatott a levegő áramlásra, mert most terhelés alatt 90 fokig megy csak fel. Alapból meg 80 körül mozog. 100%-on pedig lehűti 65-re is, úgyhogy valamennyire ez a kis apróság megoldotta a problémámat. Nem gondoltam volna -
PeL
addikt
válasz
bunkomen #23678 üzenetére
A tuning, mivel nem rendeltetésszerűen használod biztos hogy nem egészséges semmilyen alkatrésznek sem. Nem véletlenül tüntetik fel a gyártók is a kézikönyvben (még ha buzdít is a tuningra) hogy a tuning tartós károsodást okozhat az adott alkatrészben. Lehet tuningolni a kártyát, max vártalanul meghal
Ezzel nem ijesztgetni akarlak de tényleg az élettartama rövidül meg. És igen, célszerű 70 fok alatt maradni. Valamint ha észreveszed hogy hibázik / szemetel a kép akkor célszerű visszavenni az órajeleket...
-
bunkomen
aktív tag
625/993 helyett 690/1078-on járatom. 36-40 fokos alapjáraton. Játékban sem megy 65 fok fölé. Amúgy ez az az érték amit a catalyst overdrive állított be auto-tune alatt. Ebben nincs semmi káros ugye? Lehet még húznék rajta egy picit. Sajnos most nincs pénzem erősebb kártyára és fullhd-ban már eléggé erőlködik, úgyhogy minden egyes FPS számít
Mi lenne az a hőfok ami fölött káros? Maximum 1 órákat szoktam játszani szóval az a terhelt hőfok is csak addig él... Én úgy gondoltam hogy jó lenne 70 alatt maradni. Ja és a fogyasztás sokat ugrik így hogy 500/nemtom mennyi (ugye az a visszavett 2D érték) helyett állandó 690/1078-en van?
-
tomgabor
senior tag
Sziasztok.
Van egy HD4850-es kártyám dual DVI-vel, az egyikre egy TV van rákötve és arra gondoltam hogy a másikra rákötök egy monitort, eddig nem is lenne semmi baj de a monitor nem vizszintesen lenne hanem függölegesen, ez megoldható?
Illetve ilyenkor a monitornak is 1080p-snek kell lennie vagy mehet más felbontáson is mint a TV, mennyire lassulna be töle a gép? Egy megjelenítőn kevés a felület, TV-n menne a böngészés meg videózás, monitoron meg dokumentumok, pdf-ek és képek mennének. -
A-l-i-e-N
aktív tag
Hali
Eladó Ati 4850-es kártya.
Gigabyte, kék nyákos. Normál, mezei felhasználás alól, nem volt tuningolva...
Helyileg Tatabányán van a kártya!Ára 14.000 Ft
Csere érdekel, 5gen 3d ültetőrugóra!
-
steveetm
őstag
válasz
Pilács #23647 üzenetére
A kártya hátuljánál, ahol a tápcsatit dugod rá, van egy 25V-os 470es kondi, ha jól emléxem. Nekem az idővel szépen púposodott, majd durrant, meg mögötte mégegy, amire most még ennyire sem emléxem, hogy milyen. A lényeg, hogy szánalmas módon 85C-s kondik voltak, és bár nem ilyen tünteket produkált, de volt be nem kapcsolás, kikapcsolás stb. Aztán cseréltem a kondit 105C-s újra, a káryta azóta is jó.
Persze ne nyúlj hozzá, ha nem bízol magadban, de nézz rá, vagy mutasd meg valakinek aki látott már szar kondenzátort, egyből kiszúrja, ha az a gond. Ja, tipp, rohadt egy kondik ezek, mert nem mindig a teteje púpos, nekem konkrétan az alján szakadt ki, és eltolta magát a paneltől, elsőre nekem se tűnt fel, csak mikor "alánéztem".
(BTW, ezt szerintem nyugodtan nézze meg más is, nehogy kellemetlen meglepetés érje, sapphire kártyán tuti hogy olcsó kondik vannak(nem mintha egy kondi drága lenne), az én kártyám gyári hűtűvel gyakran járt 90 fok fölött, erre rászarnak ilyeneket)
Üdv.: steveetm -
D4v3
őstag
Uhh, ezzel a progival még rosszabb a helyzet, és ez gép bekapcsolás utáni állapot..
Délután asszem útba ejtek egy boltot. -
Ano
senior tag
most néztem egy videót [link]
és nekem olyan borda kellene a memcsikre a felső résznél ami itt is van, ugyanis a hőcsöveknek valahol el kellene férni
szóval olyan borda készletet tudna valaki mutatni nekem?
szerk.: közben rájöttem hogy az AC S1-nek a hőcsövei alul jönnek, így akkor mégsem lesz útban a sima borda
-
bluyoo
nagyúr
Arctic VR005
Jár hozzá hővezető ragasztó is.Próbáltad emelni a venti fordulatszámát?Vagy esetleg + házhűtés? -
Ano
senior tag
tegnap észrevettem hogy 3D-s módban a kép (habár simán tolta a VGA az 60-75 fps-t) néha majd egyre sűrűbben igen rendesen beszaggatott ... de ilyen szisztematikusan, tehát nem a terhelés változása miatt ... az fps számláló stabilan mutattan az aktuális értéket, tehát a bibi nem az fps-ekben keresendő!
Aztán elindítottam a GPU-z-t, és háttérbe tettem, majd nyomultam tovább és azt vettem észre hogy a mem io 100 fokra szökött fel vagy néha picit többre is ... aztán próbaképpen levettem a ház oldalát és kinyitottam az ablakot így a jó kis -8 fok pillanatok alatt lehűtötte az egész gépet ... a mem io visszament egészen 55-60 fokig, majd így nyomultam tovább egy darabig (amíg nem kezdtem el igazán fázni és csuktam be az ablakot
) és teljesen megszűnt a szaggatás!!! (később odatettem még egy ventilátort, ami fújta befelé a levegőt és így 70 fok körülire melegedett csak a mem io és így csak nagyon ritkán szaggatott már be)
szóval egyértelműen kijelenthetem, hogy a szaggatás oka a túlmelegedett VGA memória miatt történt
kérdésem az lenne, hogy milyen VGA memória hűtőbordákat ajánlotok, hogy megnöveljem a VGA memcsik hőleadási képességét?
Mindenképpen kell tennem rá, mert ez így nem mehet tovább -
bluyoo
nagyúr
Nem sajnálta .... Gondolta minél több annál jobb.De érdekes módon az ellenkezőjét érte el vele.A Léghűtés topik-ban még mindig kapja szegény. -
bluyoo
nagyúr
válasz
Axel pRo #23652 üzenetére
Hát igen nem sok igazság van az értékekben
Sajna nem igazán működik megfelelően a GPU-z(te is rájöttél,a francba)
(#23653) D4v3
Nem tudom hogy megfogadtad e az előttem szólókat de elsőnek újrapasztázás utána új hűtő.
Bár meglepődnék ha nem oldaná meg a gondod(fillérekért).
Anno majd 10fokot hozott az új paszta 1éves kártyán (kb. úgy nézett ki a régi paszta mint a megkötött gipsz). -
Pilács
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy Saphire radeon 4850-em, ami jól működött. A tápegységem megadta magát Zalman ZM-460, szereztem egy átmeneti tápegységet 400W-os valamit. Bekapcsolom a gépet, a videókártya hátulján felvillan vagy 6x a OVER TEMP led, ami kb 20mp-ig tart, addig nem indul el a gép, majd ezt abba hagyja és BIOS bejelentkezik, és megy a gép. Megjött az új tápegység, XFX 550pro, összedugtam, és a jelenség megmaradt. Először azt gondoltam kevés lehet a táp, azaz határon van, de az új táppal ez nem lehet gond. A lényeg, hogy ha bekapcsolom, vagy újra inditom a gépet, mindig vár 20 mp-et és közben villog ez a led a kártya hátulján, a villogást úgy kell érteni, hogy a led nem teljes fényévél villan, csak halványabbat pillanatra. Ezután a gép elindul, minden jól működik, játékok mennek stb. Minden alapon van, nincs tuning, bios default stb akkor is ezt csinálja. A tápegység halála előtt nem volt ilyen gond, bekapcs és már jelentkezett is be a bios, másik gépben még nem tudtam kipróbálni a kártyát, de gyanitom azzal lehet valami. Ötlet?
Köszönettel: Pilács.
-
Klemens
őstag
válasz
#92888064 #23637 üzenetére
Pont azt írtam, hogy annyiért nem akarok venni.
Nekem is megfordult a fejemben, hogy leveszem a burkolatot, teszek rá 2db F9-est és készítek egy másik burkolatot, de azzal az a baj, hogy szinte 4 slotos lenne a kártya, mivel a ventik 25mm magasak és a borda pedig alapból 2 slotos.
-
PeL
addikt
Nekem nincs dual slotos hűtésem, és hál istennek a hőmérsékletekkel sincs gondom. Nem tudom mitől, talán mert ez a hűtő sokkal jobban szellőzik mint a többi? Mondjuk süvít is rendesen a gépházban mert nem használok ATT-t és nem vettem vissza a ventit, viszont aggódnom sem kell az esetleges túlmelegedések miatt
-
törölt tag
jó volna tudni, hogy mi van a memória és borda között, és ha lehetséges, akkor cserélni(paszta vagy vékony gap pad).
nem veszed vissza a teljesítményét, ha csak a 2d-s órajeleket módosítod.
ezek a kártyák egyáltalán nem veszik vissza a ram órajelét üresjáratban, ezért melegednek annyira 3d-s alkalmazás nélkül is.
a kártyád jelenlegi értéke 15 és 20000 között van, egy értelmes hűtés legalább 10000, így nem biztos, hogy megéri költeni rá. ha belegondolsz, akkor a 2-ből vehetnél már 5830-at, vagy ami 25-30k között van.úgyhogy csak ismételni tudom magam:
szedj le egy ATT-t, és csinálj 2d és 3d profilt, ahol a 2d-s órajeleket csökkented, így jóval hűvösebb lesz és kevesebbet fogyaszt üresjáratban. 3d-ben ugyanolyan lesz, mint volt.(#23639) Axel pRo
az én ref hűtős kártyám is hasonló hőfokokat mutatott, bár nem sokáig, mert pár nap múlva már ac s1 volt rajta. -
D80
tag
válasz
#92888064 #23637 üzenetére
Visszább nem nagyon akarom venni a teljesítményt, inkább egy másik hűtésben gondolkozom. Az AC-nek van 2 és 3 ventis megoldása is, azok elvileg sokkal hatékonyabbak?
Szétszedtem, ezen nincsenek "gap padok", egy borda van, amit két műanyag rögzít...
Lehet elég lenne a memóriákra bordát rakni? Már ha odafér... -
törölt tag
válasz
Klemens #23636 üzenetére
egy ~10k-s vga-ra nem érdemes ilyen drága hűtést venni. az s1 hátránya, hogy 2 slotnál több helyet foglal venitlátorral, az l2 pro-val kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, de az legalább csak 2 slotos és újonnan 4000 alatt van az ára.
v900-at láttam még aprón, de nekem az hangos (4850 toxic-ot azzal szerelik).ha drága hűtést akarsz venni, akkor legalább olyat vegyél, ami jó lesz az utódjára.szerk.: közben beugrott, hogy anno moddolni akartam egy ilyen hűtést úgy, hogy leveszem a gyári műanyag burkolatot, és rárakok 1-2db 8 centis ventilátort (akár szabályozva). egy próbát megér. hamarabb adtam el az ilyen hűtéssel rendelkező kártyáimat, mint rávegyen a lélek, hogy moddoljam.
(#23634) D80
a memóriák nagyon melegednek a 4870-es kártyákon, és neked egy gyárilag húzott példányod van.
érdemes att(ati tray tools)-ben csökkenteni 2d-s a memória órajelet, így kb 20 fokkal hűvösebbek lesznek a ramok, és 40 wattal kevesebbet fogyaszt üresjáratban a géped.
az egyik legjobb 4870 hűtés van a kártyádon, így ha komolyabbat szeretnél, akkor mélyre kell nyúlni a pénztárcában. esetleg a gap padokat érdemes cserélni, amik érintkeznek a ramokkal. -
törölt tag
4000 körül szokott lenni ac s1-et hardveraprón. ac l2-vel nincs tapasztalatom, de páran már ajánlották.
(#23632) Klemens
neked is használt ac s1-et tudom ajánlani 4000 környékén, vagy nézz utána az l2 pro-nak.
nem ref nyákos a kártyád, de ezeknek fel kell menni. -
D80
tag
Sziasztok!
Egy Sapphire 4870 Toxic 1Gb-os kártyám van. Terhelés nélkül 80 fokos az AIDA szerint a GPU dióda (MemIO). Szerintem ez elég sok, ezért újrapasztáztam, de nem változott semmi.
Ezek a kártyák meddig bírják? Egy meleg nyári napon, szerintem tuti bedöglik a gépem, ha nem teszek valamit. ha hűtőt kell cserélnem, tudtok ajánlani valami csendeset? -
-
-
D4v3
őstag
Hello!
Túlmelegszik az ati 4850 kártyám a gyári hűtövel egy ideje (legalábbis új játékoknál, pl, a steames Kingdom of Amalur demo 20-30 perc után egyszerűen kikapcsolja a gépemetl). Használat közben 100-110 fokos a vga. Milyen hűtőt ajánlanátok rá? -
törölt tag
válasz
Klemens #23627 üzenetére
4850re is rakták azt az alufost?
pár nvidia kártyán találkoztam vele, és ezeket hamar el is adtam, mert az én fülemnek hangos volt.
amúgy ránézésre nem kompatibilis a 2 hűtés. a silent eff hűtésen és az xfx-en is vannak még furatok, de teljesen máshol. a gpu körüli 4 még passzolhat, de a többi már nem. -
Klemens
őstag
Van egy XFX 4850 XXX karim. Ennek a gyári hűtését szeretném átcserélni egy Sapphire 4870-re. Elméletileg kompatibilis a kettő, ugye?
A 4870 hűtője réz betétes, hőcsöves, biztosan sokkal jobb a hatásfoka, mint a 4850-emnek, mert az csak egy alu borda.
-
Axel pRo
aktív tag
válasz
atirag #23622 üzenetére
Hát filmezésre meg a Test Drive-ra biztosan..
Filmezni akár Full HD-ben, *.mkv esetén sem tapasztaltam semmi problémát! Gyönyörűen ment..Test Drive-ról nem tudok nyilatkozni, mivel nem játszottam vele erről a kártyáról, de szvsz aligha fog problémát okozni a karinak.
AthlonXP: Ja, arra én is kíváncsi lennék, a trailer-ből ha levonok 50%-ot (ami reális ugyebár a teaserek esetében
) akkor is jónak tűnik. Majd meglátjuk! ~mondta a vak~
-
AthlonXP
őstag
válasz
Axel pRo #23624 üzenetére
Na ja, viszont annál legalább valamennyire odafigyeltek az optimalizációra, amire a "roksztárosok" nem nagyon, ezt ők maguk is bevallották utólag. Állítólag az 5. résznél jobban figyelnek majd a PC-s optimalizálásra, hát én kíváncsi leszek rá nagyon! Csak jönne már...
-
@matthew@
őstag
válasz
laci1128 #23617 üzenetére
Ez igaz, de azért GTA IV és ilyeneknél elkél az 1GB, úgyhogy az sztem jobb, bár igaz csak GDDR3-as a vram, de több, viszont ismerős hasonló gépen mint nekem 512-es HD4850-el nem tud olyan magas részletességgel játszani mint én, mondjuk e miatt a proci és kérdéses h mi mellett lesz, mert egy 2 magos mellég 512 is elég
-
laci1128
tag
válasz
@matthew@ #23616 üzenetére
Szerintem elegendő az nagyobb felbontáshoz is, csak a közepes-magas részletességet lehet legfeljebb elfelejteni a legújabb címeknél. De szvsz HD 4850-re kár is több memória, sajna csak GDDR3-at ír elő a specifikációja, HD 4870-en 1 GB GDDR5-ös RAM már sokkal jobban hangzik.
-
@matthew@
őstag
válasz
atirag #23615 üzenetére
Attól függ mire kell
Ha HC játékokra akkor elég kevés, nekem 1GB-s vram-al van igaz 4 magos procival és így nekem éppen jó kb. minden játékhoz, igaz csak 1280x1024-es monitorom van, szóval ha ennél nagyobb felbontáson játszol tuti nem lesz elég, de ha nem játék a fő cél akkor jó kis VGA a HD4850
igaz nem egy mai darab
A DVI kérdésre nem tudok válaszolni
-
atirag
őstag
Adott egy gainward 4850-es 512-es kártya. Dvi csatlakozok vannak rajta. Úgy tudom,hogy dvi-hdmi átalakítóval megy hang is rajta. Jól tudom?
És ilyen ez a kártya?Nem hiányzik az 1gb memória?
Üdv -
PeL
addikt
válasz
Csababá #23611 üzenetére
Éppenséggel a 4850 jó mellé, 4870 nem tudom megéri-e, 10-15%-al jobb tán a 4850-nél. Viszont a 350W-os Codegen tápot javaslom hogy cseréld le mindenképp valami nevesebb darabra amiben pl. van aktív PFC védelem, nem csak azért mert ezekben általában nincs benne, hanem azért is mert az ehhez hasonló tápok csak névlegesen 350W-osak, általában már 280-300W-os teljesítmény leadáskor problémáznak és instabilitást okoznak mert egyszerűen a gagyi felépítése miatt nem képes kiszolgálni egy éhesebb configot, és ezzel is kockáztatod a gépedben lévő alkatrészek korai és indokolatlan halálát
Persze nem muszáj rám hallgatni, meg éppenséggel nekem sem volt anno gondom évekkel ezelőtt a Codegen tápommal (szerencsére), de azért nyugodtabb sokkal az ember ha nem kell azért aggódni hogy ha netán a tápegység egyszer kileheli a lelkét ne kelljen lehetőleg kidobni vele együtt a komplett gépet
-
Csababá
tag
Az én konfigom (adatlapomon) mellé van értelme a 4870-nek, vagy maradjak a 4850-nél?
-
PeL
addikt
válasz
littlemole #23608 üzenetére
Fogalmam sincs, szerintem a mostani CPU-d jó a VGA-hoz, én csak arra akartam rávilágítani hogy ha megteheted hogy cserélsz platformot akkor tedd meg, veszíteni semmiképpen nem fogsz vele, és ha VGA-t cserélsz majd később akkor sem fogsz már CPU limitbe ütközni biztosan
-
bunkomen
aktív tag
válasz
littlemole #23608 üzenetére
szerintem 4870hez még elég a mostanid. de erősebb vga-hoz semmiképp
-
littlemole
őstag
-
PeL
addikt
válasz
littlemole #23606 üzenetére
Ha i5-re cserélnél tuti hogy jó adag időre le lenne a gondod a CPU limitről
Szóval ha jövőállóságot nézzük mindenképp megtérülne hosszú távon a csere már most is.
-
littlemole
őstag
A mostani 6750 es procim mennyire hajtja ki 3.2Ghz en a 4870 1GB os kártyámat?
Olvastam korabbi hozzászólásokat hogy ez még pont jó kihajtás szempontjából.
Lenne értelme cserélni most egy i5 2500k ra? Vagy ez nem hozna akkora sebességkülönbséget amiért most 100k t érdemes lenne kicsengetni?
VGA t most nem akartam még cserélni. -
r9550
senior tag
válasz
Klemens #23599 üzenetére
vrm hűtésnél a tappancs a szélénél le van szakadva így a sor legvégén lévő kondit nem hűtötte semmi meg a paszta is igen csak beszáradt ujrakentem meg feljavítgattam majd kiderül igy jó-e lesz addig is köszi mindent
de szerintem fizukor már ugyis veszek majd valami újat csak sejtésem sincs mit kellene nvhez perpill nincs kedvem 5830 lenne a legjobb számomra olcsó is van is benne kajak csak nem találni 5770-et nemakarok valamiért 6850/70-re nincs kedvem kidobmi annyi pénzt 5850/70 szintugy 4870x2-t már nem nagyon szeretnék venni és nem is biztos hogy bírná az 500-as zalman 6790 pedig nem lenne rossz ha legalább 10k-val olcsóbb lenne
-
Axel pRo
aktív tag
válasz
P-SZ-S #23600 üzenetére
Tulajdonképpen meg kell vele birkóznia, ami azt illeti szvsz medium beállítások mellett még játszható is lesz.
De ha ennél többre vágysz akkor hardver csere
Ugyanakkor ezt a kérdést talán a játék topicjában lett volna célszerű feltenni, mivel ott szélesebb körben rendelkeznek ilyen tapasztalattal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Napelem
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest