Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
deeppurple66 #14088 üzenetére
DirectX?
-
killer1203
senior tag
Adatlapomnál lévő kártya hűtését bios átirásával lelehet vinni 24% os fordulat alá?
-
deeppurple66
csendes tag
válasz
deeppurple66 #14096 üzenetére
A Mirrors Edge is beszaggat mint állat amikor jönnek a kommandósok a 2. pályán. Addig meg sem riccen. Maxon minden. De a kommandósoknál ugyanúgy szaggat minimumon is.
Mi baj lehet, tud segíteni valaki? -
feka007
veterán
Na úgy látszik megoldódott, visszaraktam a 9.12-őt, és nem fagy.
-
VIBO
őstag
válasz
Roland06 #14091 üzenetére
70 fok az nem para
azért nem reagál rádeeppurple66: ami elromolhat, egyszer el is fog romlani ciimü fejezet.....
nem tudom miért épp akkor. lehet csak ki kellene tisztiitanod a karid. a hüütését mert tele van porral és nem hüti le rendesen, és ezért produkál ilyeneket. -
deeppurple66
csendes tag
Nem garis, de eddig miért nem jött elő a gond?
-
deeppurple66
csendes tag
Itt a kép:
-
deeppurple66
csendes tag
Sziasztok!
Az új radeon 4870 1gb-om ilyet csinál.
Mi lehet a baja? Cod5-el csinálja ezeket a fura alakzatokat amik mentén elmosódnak a dolgok. Mirrors Edge-ben nem csinálja, windowsban sincs semmi fura és a videólejátszásnál is minden ok.
A játékot is és a drivereket is mind újraraktam. A fura az, hogy ez a probléma a 10. pálya körül jelent meg tehát addig semmi baja nem volt. -
Roland06
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, hogy a konfigomban szerepelt (4850) videókártya hűtése nem megy terhelés alatt sem 50% fölé!?? Manuálisban tudom állítani (catalist) de az nem jó mert ha nincs hajtva , akkor nem kell, hogy pörögjön....
Előre is köszönöm! -
Speed®
titán
válasz
banderasz77 #14080 üzenetére
Korrekt eredmény, szép GPU órajel
Feljebb végülis mégsem bírta?
Egyébkényt ha listára akarod rakatni, GPUz és 2 CPUz ablak elkélne. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
feka007 #14074 üzenetére
Jha tudom, ezt én annó katt-tól kérdeztem, hogy ez mitől van, le is írta, de nem akarok hülyeséget írni, hogy miért..
Nekem a TwinTurbo meg betöltéskor nem forog, nem tom miért, vagyis akkor, amikor tölt be a win.. Amíg post-ol a gép, addig megy, utána kikapcsolja, utána ha bjeön az asztal, forognak.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát, ha a sapphire nem ír hozzá driver-t akkor lényegében csupán annyi, hogy nem lesz hozzá drivered.
Bár azért frissítgetik ők is a palettát egész szépen, minden hónapban.
Nincs ezekkel gond, csak tényleg annyi, hogy ugye úgymond saját kártyája a cégnek, így ha bármi gond van, akkor csak a sapphire-höz fordulhatsz, asszem.
Mondjuk most elnézve, a Sapphire oldalán van hozzá driver bőven.
Kérdés:
Ugye CFAA-t támogatják ezek a kártyák.. Tehát, ha külön alkalmazásból adok neki AA-t, akkor az alapból CFAA? Plusz ha már ATT-ben állítok be AA-t, akkor onnantól kezdve telejsen mindegy, hogy játékban mi van állítva, felülbírálja?
-
emre
veterán
válasz
Stirbi #14064 üzenetére
Tudom, de nem én akarok crossfire rendszert.
Viszont én 4870x2-öt vettem volna, és 50k körül már lehet kapni, de én a fogyasztás miatt nem fogok. Bár ahogy ezt a tesztet nézegetem nem is olyan rossz megoldás a 4850x2 sem. -
katt777
félisten
válasz
-Solt- #14051 üzenetére
Az akadás driver-hiba (memóriakezelés), legalábbis ha elegendő cache és RAM van a gépedben.
Tegnap végeztem egy kísérletet. C9.9 óta ugyanis mindig van laggolás Heaven benchmarkban egy-két helyen. Lefuttattam ATT-támogatással, és ahol volt is (de már nem annyi helyen jött elő), ott 5-7-FPS helyett csak 13-17-re esett le. Amúgy átlag 25-30FPS között fut igényes graf. beállításokkal.
Azért az energiatakarékosság sem rossz ám, ami elérhető vele.
Kloss: Ha bios-ban veszed le, a hiba akkor is ua. W7-en némelyik driverrel nem elég az XP-ben beállított órajel és fesz!!! Nekem volt, hogy 200/300 kellett, spec. most simán megy 100/200-on.
feka007: Inkább ratyi tápnak tűnik, persze a karin is vacakolhat vmelyik fesz. szab.
-
feka007
veterán
válasz
1hijjanhusz #14059 üzenetére
Semmilyet, most töröltem le az egészet, és csak a (legfrissebb) drivert raktam fel, hátha az cseszi el.
-
1hijjanhusz
senior tag
Milyen ccc verziót használsz?
-
feka007
veterán
válasz
keIdor #14057 üzenetére
Gondolom az, mivel 2,5 éve a vga-n kívül minden főbb komponens ugyanaz, és a vga driver fagyogat.
De mondom, tavaly a 4870 is pont ezt csinálta, aztán asszem a következő drivernél abbahagyta.Hát nemtom, ha a táppal lenne a gebasz, attól még a vga driver nem menne el csakúgy aztán állna vissza, hanem simán lefagyna-újraindulna a gép, azt cs. 90%-ra veszem, hogy a vga a hibás
Ja és a fagyik után a hibajelentő is a vga-ra hivatkozik. -
feka007
veterán
Tudja vki miért kezdte el azt csinálni a 4870 1GB oc-m az elmúlt napokban, hogy 2 bekapcsolásból egyszer 5-10 perc idle netezésnél elmegy 2-3 mp-re a kép, kiír vmi ilyesmit hogy a driver leállt majd helyreállt, ezután rá x percre pedig beáll a kép a hang, és fagyi..
Tavaly egy éve ugyanezt csinálta az akkori sima 4870-em egy 2-3 hétig, aztán utána megint jó volt.
Tud vki erre megoldást, vagy egyszerűbb ha kidobom a kukába ezt a ratyi(radeon)t, és veszek egy nvidiát? Már bocs, hogy ezt írom ide, de jóval több ideig volt nv-m, és egyik se csinálta ezt, ez meg 2-ből 2vel.. Tiszta vicc, még1x nem veszek ilyen kártyát -
Kloss
őstag
válasz
katt777 #14047 üzenetére
ATT nincs fent. Bios-ban le vannak véve az órajelek, de próbáltam magasabbakkal is, ugyanez volt a hatás. Csak teljes órajelen nem jelentkezik a csíkosodás.
A rendszer 3.-éve megy ennyin, soha nem szokott lefagyni, tesztelni meg "élesben", játékkal szoktam. Szóval mivel az XP-n nem jelentkezik semmi hasonló, én a W7 számlájára írom vagy a W7+ATI kombó számlájára
nV + rivatuner, órajelek levéve, semmi hiba. Ez csak saját tapasztalat, nem jelent semmit -
Korcsii
őstag
válasz
Korcsii #14048 üzenetére
hát nem nyert
viszont szerintem ezalkalommal túlmelegedtem, mert a log vége ez:
Date , GPU Core Clock [MHz] , GPU Memory Clock [MHz] , GPU Temperature [°C] , Fan Speed [%] , GPU Load [%] , Fan Speed [RPM] , GPU Temp.(DISPIO) [°C] , GPU Temp.(MEMIO) [°C] , GPU Temp.(SHADERCORE) [°C] ,
2010-03-05 17:35:50 , 625.0 , 990.6 , 107.0 , 100 , 92 , 14133 , 106.5 , 113.0 , 104.5 ,csak tudnám, hogy mit kutyultam el, mert eddig se fagyás, se túlmelegedés nem volt (jó, legalábbis nem ennyire)...
nah próbálkozok még pár dologgal....
-
-Solt-
veterán
válasz
katt777 #14047 üzenetére
Nincs warezolt játék a gépemen, ez nem talált!
Mivel a szimulátoros közösség elég szűk, és elég kevés normális játék van, ezért mindent megveszünk, amivel játszunk, hogy támogassuk a készítőket...
Teszteket is csináltam azonos driver CCC-vel, illetve ATT-vel... a különbség nálam nulla!
Finoman bántam vele... utána olvastam, hónapokig fent volt... számomra továbbra is értelmetlen... nekem nem ad semmi pluszt, de ettől még jó program... csupán engem nem érdekel sem a 2D-s órajel, sem a tuning... a többi lehetőség meg végkép kihasználatlan számomra...
Szóval engem nem zavar a "lassúsága", mivel nem láttam különbséget...
Persze, ha tudsz magyarázatot, hogy miért akadnak meg játékok egy pillanatra olyan helyeken ahol 50+ az fps... azt örömmel fogadom... ezt csinálja a CCC és az ATT is...
4GB ram, vinyó gyors, és rendben is van...
-
-
Tex
senior tag
Jó ötlet, ámbár jobb' szeretek újat venni.
Katt777: Még átgondolom kösz az infót.
Az a gond hogy vagy monitort veszek vagy kártyát. Lehet hogy monitort talán azon filmet nézni elég a 9600, játszani egy darabig úgy sem fogok most. Így megvárhatom hogy lejjebb menjen az 5770 ára.
-
-
katt777
félisten
A kaktuszba ugrás is...
1680x1050-be a mai játékokhoz már DX10 miatt kell az 1GB VRAM (8XAA-hoz biztosan!), szóval akkor jársz jól, ha 1GB-os HD4870-et keresel használtan (v. újan), esetleg veszel egy eleve 1GB-os HD5770-et. Minden gyengébb kártyával egyre inkább garantált a laggolás magas grafikai minőség mellett (és nyilván azt akarsz használni, ezért erre nézelődsz).Kloss: Nem azóta, hogy esetleg leszabályoztad az órajeleket ATT-szal?
Mert ha túl alacsonyra veszed le őket, akkor bizony ez a hiba garantálható. Szintén előfordulhat, ha a rendszertuning maga nem 100% stabil (teszt attól még lefuthat). De pusztán W7-től nem lesz ilyen hibád.
-Solt-: Az ATT nem olyan, mint a CCC (bolondbiztos), azzal finoman kell bánni.
Amúgy teljesen fölöslegesen akartál indítót csinálni hozzá, mert ha magát a progit beállítod, és azt a saját parancsikonjáról futtatod, akkor úgyis az eltárolt profilt alkalmazza a játék exe-jét érzékelve, csak megszabadultál a warezolt játékok okozta loader-es problémáktól, amelyek miatt "nem egyszerű" egy program indítása.
Vagy CoP-nál van olyan, hogy más a programkönyvtár és a parancskönyvtár, ez esetben szintén az a megoldás, hogy a profilt beállítod a játékhoz, de a saját parancsikonjával futtatod, és máris elmúlt a futtathatatlanság-hiba. Szóval mindenre van megoldás, csak kérdezni kell. De ha jó a CCC, és a lassúsága sem zavar, akkor használd egészseggel! -
-Solt-
veterán
válasz
katt777 #14042 üzenetére
Mert ha hiszed ha nem, nekem semmi bajom a CCC-vel!
Próbáltam az ATT-t, de nekem az volt tele buggal... például DCS-hez nem hajlandó indító exet csinálni, mivel az egy kicsit bonyolultan indul... aztán az IL2-t csak ablakban indítja el, akkor meg nem megy az egér, szóval nálam voltak hülyeségei az ATT-nek...
Arról nem beszélve, hogy a plusz funkcióira sincs jelenleg szükségem... nálam a hőmérséklet jó, profilok itt is vannak... szóval kiszolgál a CCC...
-
Kloss
őstag
válasz
Májsztró #14036 üzenetére
Ez nem kártya halál. Az istenített Win7 nekem is csinál olyat, hogy megfagy a kép néhány másodpercre, majd jön az üzenet, hogy a képernyőillesztő leállt majd újraindult. Néha becsíkozza a képet, nem ennyire, de van néhány vízszintes vonal. Ugyanezen a gépen van még két XP, egyikkel sincs probléma.
Ja és ez csak azóta, mióta ATI kártyám van.
(nem is lesz egy darabig, ha ezt eladtam)
-
Tex
senior tag
válasz
katt777 #14042 üzenetére
Pedig 25k-ért 2 év garival jó ajánlatnak tűnik.
Egyébként nincs bajom a 9600GT-vel sem, visz minden játékot olyan felbontásban ami nekem most elég, de szeretnék venni egy 22-es széles monitort és azt lehet nem bírja majd natív felbontásban. Úgy tünt a 4850 az kitudná hajtani fullHD-n is. -
katt777
félisten
válasz
-Solt- #14019 üzenetére
Hé, Mr. Rock&Roll detektív, egyáltalán minek telepít driveren kívül mást a Catalyst csomagból?
Booty time, booty time, across the USA...
Szerintem az lehet, hogy a hiba a másik könyvtárra volt kódolva valahol a rendszerben, így bárhova máshova telepítve megoldódott volna.Ha felülírta, most már vsz. jó lesz. Azért figyelj, hátha más cseszte el (gyf
).
dashed: VGA lesz az. Az első SE-m "csak" a PCI-E2.0X16 módot felejtette el, a tiéd könnyebb esetnek tűnik gar. szempontjából.
Korcsii: Rossz tuning. CoD4 messze nem pörgethetné fullon a VGA-t, annyira igénytelen (ebből a szempontból is).
deedee: "Expert" Computer: 3 hónap, már gyári gar a végén. Be happy!!!
Tex: Nehogy XFX4850-et vegyél!!!!!!!!
itt kilóra vitte vissza mindenki 1 héten belül, aki anno vett.
TESCO-Zsömle: Újabb reinst. Vagy megmekkent a VGA.
-
fagy53
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #14037 üzenetére
Máj 1-én lejárt az RC, később jár le, legfeljebb márc 1.-től kétóránként kávészünet..
Valóban érdemes letörölni és install. egy normal verziót. Lehet kártya és szofverhiba is. Valóban az lenne a megoldás, ha kizárnád a VGA hibát azaz egy másik gépben kipróbálnád. -
Májsztró
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #14037 üzenetére
Lehet véletlen egybeesés is . Mindenesetre ez nem jó jel. Másik gépben nem tudod próbálni ?
-
Májsztró
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #14034 üzenetére
Ilyesmivel akkor találkoztam utoljára amikor a 640*480-as monitoromra a VGa ráküldte a 800*600-as felbontást.
Sztem ez kártya halál. Főleg ha többször is csinálja más és más driverekkel.
-
TESCO-Zsömle
titán
Sziasztok!
Volna nekem egy olyan gondom, hogy időnként, ha egy játékot elíndítok, akkor ez lesz a képpel:
Nem tudom mi lehet a hiba oka. Próbáltam több drivert (9.9,9.11,9.12,10.2), de minddel ezt csinálja. Illetve van a súlyosabb eset, mikor elszáll kékhalállal, újraindításkor pedig alap felbontáson indul, aero nélkül (Win7), majd közli, hogy "nincs ATI driver telepítve, vagy nem működik megfelelően." Ilyenkor se törölni, se telepoíteni nem tudok drivert, mert egyszerüen nem engedi. Ha indítok egy telepítést, vagy uninstallt, a listában a CCC-n kívül semmi se jelenik meg. A következő újraindításnál már minden megy normálisan. Van aero, a driver is meg, és enged(ne) telepíteni/törölni...
Ha valaki tud kérem segítsen.
-
Tex
senior tag
Üdv!
Gondolkodom azon hogy a 9600gt karimat lecserélem egy XFX 4850 512-s vga-ra. Átfutottam a fórumot és valaki írta hogy az XFX 4850 XXX-l vannak problémák.
A kérdésem az hogy a sima XFX 4850-ről mi a vélemény, esetleg van-e valakinek? -
RootRulez
félisten
-
Telda
addikt
Sziasztok!
Van nekem egy 4850es vapor-x kátyám és olyan problémám van vele hogy random a elsötétedik a kép, ventilátor felpörög és csak a gép ki bekapcsolása segít. Korábbi hozzászólásokat olvasva ez tipikus vapor-x betegség, sikerült valami megoldást találni a problémára vagy szerviz?
Ha szerviz akkor azzal annyi a hiba hogy mivel teljesen random csinálja, van hogy naponta van hogy egy hétig semmi és ha nem fogják tapasztalni ezt jelenséget akkor visszakapom hogy semmi baja. -
emre
veterán
Azt mondom hogy a linkelt teszt alapján egyelőre nem érdemes eladni a lapodat. Szerintem futtass le 1-2 tesztet, ha a neten fellelhető eredményektől jóval rosszabbat kapsz akkor érdemes lehet kipróbálni a vga-kat egy 2x16-os crossfire lapban is.
Én csak minimális mértékben, kiváncsiságból próbáltam ki a corssfire-t a lapomban, és nem is ezért vettem, hanem mert olcsóbb volt mint egy hasonlóan felszerelt P45-ös deszka.
Illetve azt hittem hogy a PCI-E 2-es csatolóval jobb vga eredményeket fogok kapni. Hát jobbakat is kaptam, de nem volt számottevő a különbség a P35-DS4, és az EX38-DS5 között ugyanazokkal a beállításokkal.
-
deedee
őstag
vga gariztatás:2-3 hét...ipon.hu
mi lenne,ha az egész gép lenne rossz?2-3 hónap? -
Lokids
addikt
Na megoldottam a túlmelegedési problémámat. Nem kellett hozzá más, cska egy kis sűrített levegő a hűtőbordába.
Most teljes terhelésen (legalábbis amit a furmark tudott) nem ment 95c fölé. És a játékokban sem ahol eddig produkálta.
Néha nem ártana, ha nem csak a kártyáról söpörném le a port, hanem a bordát/ventit is kitakarítanám. -
BeLucZ
addikt
Sziasztok!
Hogy lehet az ati overdrive oc értékeit kitolni?
790/1100at enged max -
dashed
senior tag
Sziasztok
Sapphire Radeon HD 4870 Silent Efficiency 512MB
Giga p35c-ds3r lapban csak pcie-1x uzemmodban hajlando menni. Ismert bug, megoldas nagyon nincs ra. Kulfoldi forumokon probalkoznak vele de keves sikerrel.Mivel en is igy jartam vettem egy Asus p5q-se2 lapot, de ebben a lapban mar kepet se ad.
Amiket probaltam- cmos reset
- kari ki/majd be ujra
- biosban pcie freki fix 100 ra allitva
- legfrissebb bios
- probaltam csak 1 memoval es vinyo/dvd iro nelkul is.(tap miatt)Amit tudni kell a geprol=
- intel q9400 (def)
- corsair vx450es tap
- 4 giga 800mhz ram
- 1 vinyo
- 1 dvd iroMasik kartyaval tokeletes a gep (hd3850)
Tapra nem gondolnek mert elvittem egy haveromhoz ahol egy corsair vx550 (550W) tappal is kiprobaltuk a karit, de nala se indult be. Sotet kep.+ a kartya hatuljan levo 3 led (D1601, D1602, D1603) folyamatossan vilagit pirosan..
Nalam csak inditas utan felvillan 3szor es latszolag minden renben van.Viszont a speaker csipog 1 hosszut es 3 rovidet. ( utanna neztem . gyakorlatilag nincs vga a gepben azt jelzi)
A kartya term.en normalissan benne van a foglalatban.Ha van vkiken otlete ne tartsa magaban, en mar feladtam
ui.:
a p35-os lapban volt meg egy olyan bug ,hogy amikor betoltodott volna a win csak egy fekete kepernyo fogadott. Ilyenkor csokkentett modban kellett inditanom, majd ujra normalissan es ment a rendszer.(de csak pcie 1x-ben)
ui2.:
p31-ds3l lapban is ki lett probalva. ugyan azokat a tuneteket produkalja mint a p35os lapban. csak pci-e 1x es uzemmodban megy, illetve itt is csak fekete kepernyo fogadott win inditasanal
-
Korcsii
őstag
valaki találkozott már azzal a fagyástípussal, hogy megmerevedik a kép, és a hang ismétlődik? semmi bluescreen utána, csak reset...
eddig csak cod4 alatt jött elő ez a hiba, igaz ez az egyetlen játék, ami maxon pörgeti a kártyát... a RAM-ra tippeltem először, de annak adtam nem kevés plusz kakaót, és így is csinálja (nem beszélve arról, hogy FSX-el repülhetek hosszú órákat, semmi)... szóval ezért gondolom ,hogy valami a VGA körül nem stimmelhet...
a hőfok magas, ref hűtős a 4850-em, szóval 90 fok környékén jár game közben... de gpuz-vel logolva bőven nem az utolsó (fagyás előtti) érték a max...
cod4 tegnap teljesen törölve, újratelepítve, catalyst 9.9 felrakva (10.1-ig mentem havonta frissítva, aztán kezdődött a fagyás, visszatértem 9.8-ra, majd tegnap a mostani üziket olvasva felraktam 9.9-et)... win reinstall nem lesz, akkor inkább egy mapra korlátozom a játékidőm....
tipp?
-
Speed®
titán
válasz
katt777 #14006 üzenetére
Biztos jobb a Maximus II Gene is, mint a P5E-VM HDMI, csak nyűgösebb az OC. P35ben nem kellett GTLekkel meg. ref./skew értékekkel babrálni, csak a lényegi feszeket (vCore/VTT/MCH) emelni..más kérdés, hogy ha lett volna elég időm, valszeg többet hoztam volna ki belőle az MIIGben. Mindegy..majd ha hozzájutok egy 9550hez, meglátom mit tud, de addigis elvagyok a Q6600al 3Gn.
-
Speed®
titán
válasz
banderasz77 #14002 üzenetére
Az 1Gs VaporXel 15kt ugrottam csak meg, nem tudtam belőni a Quadot P45ben 3.5re, ahogy P35ben ment..kellett nekem P45. A vegyes CFX (4830/512+4850/1024) még trébb lett, kemény 17.6k..nem is küldtem listára inkább..
Elvileg kaphattál 800on stabil GPUt ha újabban készült a kari, lehet, hogy már nem válogatják le annyira a GPUkat és jut jobb is a 4850ekre..de teszteld ki azért mással is, ne csak trémárkkal. VRAM mennyit megy?
-
Májsztró
addikt
válasz
banderasz77 #14002 üzenetére
3Dmark-ba magasabb órajeleken is lefut mint amire valójában képes tartósan játék alatt
FurMark ?
-
Speed®
titán
válasz
banderasz77 #13999 üzenetére
4850 GPU 800on? Kifogtad, vagy vmodos
Elég szép lenne stock fesszel..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia