Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Mini PC
- RAM topik
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci2277
senior tag
válasz
Turbolada II #22283 üzenetére
Köszi szépen!!
Akkor nem pánikolok.
-
Naveno
tag
Sziasztok
Egy gyors kérdésem van, 107-108 fokon mi a helyzet egy 4850-el, meddig fog élni?
Sajnos nem tudok neki több levegőt adni, egy 100%-on pörgő 6970 hátáról szívja a levegőt, a mellette lévő slotból.
-
Diplomata
aktív tag
válasz
Laci2277 #22279 üzenetére
Én nem tudom neked hol van pcb a pgu-z-ben(0.5.4 verzió),de a cddc amiből 3 van az mutatja a vrm hőfokát, a gpu-nál pedig a memio mindig as legmelegebb, de nézd a külön álló legfelső hőfokot.Amúgy nem vészes az a 78-80 terhelve, de egy ilyen hűtővel lehetne alacsonyabb is, persze azért ház hűtés sem árt.Nekem 118-ig elmegy a vrm hőmérséklet, de 4870-nél nem meglepő sajnos.
-
Diplomata
aktív tag
válasz
Laci2277 #22275 üzenetére
Nekem most a 4870 AC S1-el gpu 62 fok körül van két 5v-on járó ventivel(1920x1080 dynamic background van csak bekapcsolva) viszont a vrm hőmérséklet nem túl jó mert nem elég neki ez a légszállítás, felmegy 4-5 perc után 118 fokra is, ami még nem gáz mert 125 az üzemi elvileg, crysis 2-nél olyan 110-re megy fel, a kártya 800/1000 mhz-en jár.Nézd meg a vrm hőket is a gpu-z-vel, az a kényesebb általában.
-
Laci2277
senior tag
Hali!
Kíváncsiságból leteszteltem az asus 4850 top vga-mat furmarkal kb 10 percet ment. 3-4 perc alatt elérte 70C fokot, majd ezt tartotta végig. Nem a gyári hűtés van rajta, hanem egy gfx chilla. A ház oldala nincs fent. Ennek fényében milyen ez a terhelt hőfok?
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
hatter #22272 üzenetére
Nincs a laphoz valami energia takarékossági utilities...? Epu vagy hasonló? Mert engem az viccelt meg, amikor szaggattak a játékok. Egyszerüen vigyázott, hogy a VGA ne fogyasszon sokat...
Lehet, hogy nem árt, ha felteszel más drivereket is, eszközkezelőben megnézheted, hogy van-e vmi felkiáltójeles.
Esetleg megpróbálhatod régebbi driverrel is: 10.10 -zel nekem problémamentes. (És ahogy már jelezték korábban CCC helyett Ati tray toolst tegyél fel--> tehát telepítésnék csak a drivert hagyd kipipálva a többit mondjuk INNEN -
hatter
tag
Előbb hívtam barátom, nála tökéletesen ment, mert elvitte magához tesztelni, igaz nem a MW2-vel próbálta hanem vmi Jedi Night 3 meg Dirt 3 azt mondta azok amúgy is erősebbek és szépen vitte őket...szóval VGA hiba kizárva... Tápegység??.... de hát játék és játék között szerintem nincs áramerősségben úgy különbség hogy az egyiknél kevesebbet kérne a falból vagy többet, meg Nekem azt mondták 350APN elég sokat bír... A déli híd a lapon mit szabályoz? Véletlenül nem a VGA-át?
-
hatter
tag
Huhh.....
Magyarul ha a win7 alapdriverével is kiadja akkor vga hiba?
Modern Warfare2 a gyakorló pálya után első küldetésnél szaggat és nemtudom miért, de az előtt meg jó....letöröltem mindent azzal a progival amit katt777 ajánlott aztán feltettem a 11.8-at fullba és akkor is.... -
sereeff
aktív tag
Köszi a segítséget mindkettőtöknek!
-
sereeff
aktív tag
Hello! Adott egy 4870-es videokártya, amin összesen 2 DVI csatlakozo van, és slussz! Szeretném tv-re kikötni, de most kérdeztem, hogy a DVI-HDMI forditó kábelen megy e a kép mellett a digitális hang is? Azt mondják DVI-n nem megy... Most akkor hogy lehet ezt megoldani?
1- Kép megy DVI-ről HDMI-re, hang meg hangkártyárol erősitőre? Elég szar megoldás...2- Kell egy DVI-HDMI átalakitó, s HDMI kábelen minden kimegy?
3- Hülyeség, s átmegy a DVI-HDMI kábelen a hang is...
Biztos van aki csinált már ilyet közületek, megköszönném a segítséget, mielőtt kábelt veszek! :-)
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
hatter #22260 üzenetére
Ezek okozhatják:
- Failing overclock on CPU or GPU
- Bad sector in memory resulting in corrupt data being communicated between GPU and the system (either video or system memory)
- Corrupt hard drive/windows install resulting in corruption to the system registry or the page file
- Overheating or bad GPU or CPU
- GPU failure due to any sort of issue from insufficient power(VERY common) to heat
- Incompatible drivers of any sort (either GPU, sound, etc)
- Messy registry
- Bad direct x files
- Bad system files
- Bad driverHa a Win alapdriverével is csinálja, akkor a driver kizárható, mert az alapdrivert az MS a rendszerhez hitelesítette.
-
katt777
félisten
válasz
hatter #22260 üzenetére
AMD telepítő miatt van. Soxor néztük anno, hogy aki csak drivert telepített (eszközkezelőből), és ATT-t használt, annál sosem lépett fel a probléma. (Nálam pl. 1X sem, még olyan meghajtókkal sem, amelyek rengeteg embernél kékhaláloztak, vagy csak amúgy sikerültek trére.)
Ha csak a w7 meghajtó van fent, akkor is fent maradt az AMD telepítő cucca, de még a VGA driver is. Driver sweeper-rel megtalálod, de nem törli ki mindet, hanem kézzel kell, és még a registryből is törölheted a megmaradt bejegyzéseket (azokat sem pucolja ki mind).
Tiszta W7 telepítés W7 meghajtóval még nem produkált ilyet. Hogy mióta nincs HD4870-em, mire frissítették ezt, nem tudom, de tavaly még valami ősrégi Catalyst verzió volt, és bűn lassú. Viszont nem bugzott. -
hatter
tag
atikmdag.sys bluescreen vga gebasz miatt van? Nyomatta ha nem volt fent a driver és akkor is ha csak a win7 driver volt fent.
-
Baryka007
addikt
válasz
AthlonXP #22255 üzenetére
Hát korábban le írtam a monitor problémáimat hogy 10 ből 1 CCC működik ezen a monitoron jól. . . meg ne kérdezd miért, volt itt az informatikus haverom is és nem érti meg... hogy miért van ez... 1680x1050 es felbontásra nem lehet "erőszakolni a felbontást" mert elvileg nem tudja a monitor pedig tudja... kisebb vagy nagyobb felbontáson meg el pixelesedik magyarán homályosodik és pár CCC nem engedi nálam ezt a felbontást de már felraktam tökéletesen megy
2009 es verzió után egész jó
-
Diplomata
aktív tag
Valaki meg tudja mondani hogy az AC S1 REV.1! passzol e a hd 4870-re? olyat tudnék most csak venni.
-
Baryka007
addikt
Üdv, még mielőtt fel tenném lenne pár kérdésem hogy elkerüljek pár + munkát ha nem lenne kompatibilis... illetve egy kérdést tennék fel
Asus EAH4850 1Gb al kompatibilis az Ati catalyst 11.8 ? Augusztus 8. jött ki ha jól emlékszem @ Win 7 32bit -
hatter
tag
Modern Warfare 2-ben az első pályánál még nem de a következőnél úgy szaggat a gém mint a rosz varnyú.... catalyst 11.8 driver van fent csak. Játék patch-et meg csak az első részhez találtam a neten, most akkor driver hiba lehet? Ja és fent van az 1. is, az patch nélkül megy kitűnően.....
-
katt777
félisten
válasz
Diplomata #22249 üzenetére
SE hűtés van rajta (nagy alu lapból gondolom). Szerintem szedd le a műanyag borítást, távolítsd el a ventit, és tegyél a helyére egy másik 9cm-eset (keretből kiszedve, mert az lefogja a légáramlást), vagy az egészre 2db 9cm-eset, vagy 1db 12cm-eset, ez lenne a leghalkabb és a legolcsóbb megoldás. egyébként, ha SE, tényleg nagyon jó a bordája, nem érdemes picike sünikre lecserélni.
-
Diplomata
aktív tag
Üdv.Vettem egy használt Sapphire hd 4870 512mb referencia kártyát, úgy tűnik a ventilátorja csapágyas lett, időnként búg mint kávé daráló.Hallottam hogy ezeknek jó a memória és feszültség szabályzó hűtése a nagy alumínium lap miatt.Vennék egy másik hűtőt vagy ac s1 vagy zalman vf830, az lenne a kérdés hogy maradhat e a gyár nagy lap, nem tenném fel a kis bordákat, elfér a gyárilag meghagyott kocka kivágásban az új hűtő?Ma szét szedtem a gyári hűtést és talán igen, de nem vagyok benne biztos.
-
katt777
félisten
válasz
AthlonXP #22242 üzenetére
Érthető a dolog, de a hiányosságokat orvosolják, csak mire jól menne, megint lecseréled a kártyát, és megint jönnek a hiányosságok. Nálam 2-3 évet kihúznak a kártyák, ez a GTX560 is meglesz jó darabig. Szerencsére hűs és halk.
tomyka74: Ha minden OK, ne cserélj meghajtót! (AMD alapvetés.
) A "gyorsulások" általában abból fakadnak, hogy a driver csal a megjelenítésben, és ez ki is derül, amint az ember kikapcsolja az optimalizálst, illetve nem a profilokat használja. ATT topicban pl. nem sikerült sebességnövekedést mérni, hiába harangozták be azzal az újabb meghajtókat, hiszen ott nem csalod el a beállításokat.
-
Gabor1092
tag
Hali!
Azt szeretném kérdezni, hogy a 4850 és 4850 Vapor-X-nek mennyi a fogyasztása? És megérné használtan inkább Vapor X-et venni, érezhető lenne a különbség?
Előre is köszi, hali -
AthlonXP
őstag
-
tomyka74
senior tag
üdv!
a sapphire HD4850 512-emnek gondoltam egy kis driver frissítést kipróbálnék de csak ha tényleg javít a teljesítményén!!! most 10.4-es + CCC van fent és eddig semmi gondom,akadásom vagy vmi nem volt még crysis 2-vel sem 1280x1024-en max-on, pedig nincs erőművem!!!
xp 32bit van a gépen. milyen driverrel frissítsem szerintetek ami tényleg javítja a teljesítményét a karinak? -
AthlonXP
őstag
válasz
katt777 #22241 üzenetére
Én értem, amit írsz, viszont nekem a GTX 560 kevés lenne. Na nem azért mert lassú, hanem mert én az a fajta vagyok, aki 3-4 évente cserél VGA-t ( komplett rendszerrel együtt ), és nem vagyok benne biztos, hogy egy GTX 560 4 év múlva fog annyit teljesíteni az akkori játékokban, mint egy 580.
Na most az egy másik dolog, hogy 2 560-at is tudnék venni az árából, ami ráadásul gyorsabb is lenne nála, viszont a hátrányokat sem szabad elfelejteni: dupla zaj a 2 kártya miatt, nagyobb fogyasztás, 2x annyi hőtermelés...
Ráadásul ott van még a mai játékokban ( is ) meglévő SLI/CF gyenge támogatottsága. Mármint arra gondolok, hogy sok játék a megjelenésekor elég rosszul szerepel több kártyás rendszerben. Vagy csak az egyiket használja, vagy mindkettőt, de akkor meg alig-alig..., bugos, stb..
Olvasom a játékfórumokat is és szinte mindegyikben előjött ez a dolog. Vagy várni kell a javításra, vagy új driver kell, egyszerűen felháborítónak tartom ezt. Nyilván később persze megoldódik a helyzet, de azért az elég érdekes, hogy ha megjelenik egy játék, akkor heteket vagy hónapokat kell várni arra, hogy normálisan menjen több VGA-s rendszer mellett.Szóval én semmi pénzért sem vennék több VGA-s vagy több GPU-s cuccot.
Maradok a jól bevált egy VGA egy GPU rendszernél, de abból mindig a lehető legjobbra törekszem. Mivel sajna nem állok úgy anyagilag, hogy évente cserélhessem a kártyákat a gépben, így nem tudok mit tenni.. -
katt777
félisten
Hát, te egyáltalán nem érted, miről van szó.
Nyugodtan szúrd tökön magad, semmi kárt nem fogsz okozni magadnak.
AthlonXP: A GTX560 is felsőkategória, ez az első kari, amely full HD-ben, max grafikával zökkenőmentesen visz mindent. A teszteredményekre nyugodtan számolj rá 20%-ot, annyit visznek tuningban (még az én gyárilag már tuningoltamra is rájön ennyi), és akkor még nem beszéltünk arról, hogy az AMD driverei 10-15%-ot gyorsulnak az "optimalizálástól" (csalások, amelyeket lekapcsolva sehol nem találja az ember a readme-kben beharangozott teljesítmény-javulásokat), miközben a tesztekben nV kártyákról még a PhysX-et is lekapcsolják, ahogy ritkán tesztelnek maximális beállításokkal is, pedig főleg ott jönnek ki a hibák, ezért is találtam egy párat AMD kártyákkal, pedig amikor frissek voltak, azokkal (driver) sem volt gond, csak amikor már az újakra gyúrták a meghajtókat (te meg lásd be, hogy le kell cserélned a karit). Itt térünk vissza arra, miért fordul elő, hogy régi játékok nem, vagy bugozva futnak régebbi kártyákon, újabb meghajtókkal.
Na, ennyire lehet a neten található tesztek többségére adni. Nagyon fontos, hogy mindig nézd meg a tesztbeállításokat, nem csak azt, hogy mit jeleznek a grafikonok!Igen, valóban a legjobb (ráadásul grafikailag, és ár/értékben is) kari volt anno, én is azért használtam ilyent. Most ha ue. feltételeket nézem, a GTX560 a helyes választás (hangsúlyozom: 45k, de ti-t is kapsz már 51k körül). Márpedig nekem a maximális minőség (és persze amellett a játszhatóság) a fő szempont az elfogadható ár mellett, így az AMD már emiatt kiesett (ahogy anno emiatt váltottam ATI-ra nVidiáról), az avultatási filozófiájukról nem is beszélve. Megj.: 1 GTX580 áráért kapsz 2db GTX560-at, és nem kicsit gyorsabb lesz a cucc.
-
AthlonXP
őstag
válasz
katt777 #22237 üzenetére
Mivel jelenleg nincs pénzem ~100k-s VGA-ra így nem tudom őket én magam összehasonlítani, de a tesztekből azt látom, hogy az AMD 6970-nél gyorsabb egy GTX580. Nem az 560-ról beszélek, hanem az 580-ról. Azért mert, ha VGA-t veszek, akkor csakis a felső kategóriát nézegetem, nem érdekel a középkategória.
Egyébként nekem mindig nVidia kártyáim voltak, ez az első ami AMD-s, viszont amikor ezt vettem ( majd 3 éve ), akkor ez volt a "legjobb" egy GPU-s kártya ( mármint a 4870-ről beszélek úgy általában ), ezért vettem ezt. -
katt777
félisten
Nem kellene ezt a Catalyst-topic színvonalat ide is átmenteni.
Akik jó ideje olvassák e topicot, tudják, hogy nem a levegőbe beszélek. Bő 3 hónapja van nV kártyám, ugyanazzal a meghajtóval, és se régi, se új játékkal nem volt hiba, sőt, még olyan játék is futott, amely a játék hibája miatt AMD-n nem, csak mert az nV gondolt arra, hogy a felhasználók szeretnek régebbi játékokat is tolni, ezért beletette a javítást, még ha ez hasonló letiltás is, mint amit az AMD olyan előszeretettel alkalmaz egyébként. Amúgy én lennék az első, aki bármely bugot feldobná nV topicban is, de eddig hiába kerestem.
AthlonXP: Ezt hogy számoltad ki? A GTX560 a HD6950-ek szintjét hozza, a jól tuningolhatóak a 6970-et is (nem feltétlenül minden alkalmazásban), mindemellett 45k körül megkapod, Physx-szel, CUDA-val, és jó driverekkel. A CUDA-ról annyit, hogy a procim+VGA-m mindössze 15-20%-kal lassabban kódol be egy videót, mint anno az i7-920-am (amelynek amúgy a HT szálai 50%-ban voltak csak használva), pedig a 2 proci között akad némi különbség.
Doom engine-nel nincs probléma, Unreallal annál inkább, illetve anno bizonyos nem szabványos bump mappinget használó játékokkal (Republic Commando).
$p@rr0w: Te tudsz valamit, ha ezt elérted!
Én még HD4870-et játszottam újra, kényszerített grafikával, és még úgy is a csökkentett órajeles 3D profilom vitte irdatlan FPS-szel.
Valamit elcseszhettem...
-
AthlonXP
őstag
válasz
$p@rr0w #22235 üzenetére
Na a Prey-t én is kijátszottam pár hónapja és tökéletesen ment a gépen, pedig mindig a legfrissebb driver van fent a VGA-hoz.
Ahogy néztem az adatlapodat, azon a gépen simán mennie kéne neki 1000-rel, úgyhogy ott más bajok vannak.
Lehet nem ártana egy reinstall, ha "régi" a rendszered... -
-
katt777
félisten
válasz
AthlonXP #22229 üzenetére
Elég ezt a hosszú topicot is visszanézni (vagy a HD38x0-t), hányszor fordult elő, amiről beszéltem, de Catalyst topicban. No meg én általában nem szeretem, ha nem kapom meg a pénzem ellenértékét, azaz nem tudom maximálisan kihasználni a hardverem tudását, így persze szépen letesztelgettem a nem csalós/letiltós (Cat. profilok és AI) beállításokat is (kényszerített mód), buktak is ki a hibák sorra.
Kész szerencse, hogy a világosabb (zöld) oldalon olyan grafikai minőségbe állítom be a drivert, amilyenre csak akarom, és semmi bug.
-
AthlonXP
őstag
válasz
katt777 #22227 üzenetére
Hát lehet, hogy szerencsém volt eddig, de elég sok és sok féle játékot próbáltam már, de egyiknek sem volt baja az új driverekkel.
De hiszek neked, hiszen az eltérő hardver- és szoftverkörnyezet miatt ( na meg nyilván nem ugyanazokkal a játékokkal játszunk mindketten), bizony előfordulhatnak furcsaságok.
-
nanus
senior tag
válasz
jollyjoker94 #22225 üzenetére
-
katt777
félisten
válasz
$p@rr0w #22218 üzenetére
Én is úgy voltam, látszik is a megoldás az adatlapomon.
De próba-cseresznye, lehet, te sem használsz olyan játékokat, amelyekkel gond lenne. Erre utaltam, amikor azt írtam, hogy kinél-kinél más és más, még a VGA alá rakott hardver is beleszólhat.
AthlonXP: Dehogynem. Mákod van, hogy nem játszol olyannal, amelyik elakadna.
-
nanus
senior tag
válasz
jollyjoker94 #22225 üzenetére
Dehogynem
tudod sd-kártyával bővithető a memória .
-
jollyjoker94
csendes tag
512/1919 mb <---és ez mit takar? ez nem valami egyértelmű számomra!
-
nanus
senior tag
válasz
jollyjoker94 #22222 üzenetére
Nálam egy Giga ketyeg -ezzel a hűtéssel .[link]....imádom
-
nanus
senior tag
válasz
jollyjoker94 #22222 üzenetére
Én 1680x1050 -ben még mindig elvagyok vele/win7-64/ ....igaz leginkább -Call of Duty Black Ops - Multiplayer-t nyomok vele arra meg jóóóóó.(DIRT3-FIFA11-F1 2010)is elszalad vigan.Szerintem használtan jó ár/érték-ben kapható ................de másnak más a véleménye.
-
jollyjoker94
csendes tag
Sziasztok! Érdekelne, hogy mi a véleményetek erről a videókártyáról:
ati radeon hd 4850 sapphire edition 512/1919 mb ddr3?
Mennyire megbízható videokártya a mai játékok terén?
És érdekelne még az is, hogy ennek milyen hűtése van!
Érdemes megvenni? -
hatter
tag
Kicsit idegesítő hogy ha fenn van csak simán a 11.8-as driver és mellé az ATT jönnek a kékhalálok, ötlet valakinek?
köszönöm!
-
katt777
félisten
válasz
$p@rr0w #22208 üzenetére
Drivert illetően attól függ, hogy milyen játékokkal játszol. Minél újabb a meghajtó, annál nagyobb eséllyel lesznek bugosak a régiek, minél régebbi, annál nagyobb eséllyel nem mennek rendben az újak (avultatás). Ergo: mindenki olyan meghajtót javasol, amelyikkel az ő programjai rendben futnak.
-
AthlonXP
őstag
válasz
hatter #22215 üzenetére
Az lehet, hogy csak a 2 vezetékes ventilátoroknál van, nem tudom. Nekem a kártyán 4 vezetékes a venti és ez szépen szabályozza magát továbbra is. Bár az is igaz, hogy én nem állítottam be neki fix fordulatszámot a profilban. Valószínűleg ha volna egy beállított érték, akkor ő sem változtatná a fordulatszámot.
-
hatter
tag
Oké, köszi!
ATT-ről csak annyi hogy ventilátor fordulatnál senki nem vette észre hogy vannak bizonyos fordulat %-ok amiket nem lehet beállítani és menteni profilba, pl 15%nál nem marad meg ha rákattintok az alkalmaz gombra mert hogy leugrik 14%-ra és pl 26%on meg 25%-ra stb...
-
$p@rr0w
őstag
Köszönöm a válaszokat.
(#22211) hatter: Azért van alacsonyabb órajelen hogy 2d-ben ne fogyasszon fölöslegesen. Ha felemeled 2d-ben akkor 3d ben is ugyan annyi marad az órajele(nem megy mégfeljebb, ahhoz a 3d-s órajelet kell emelni).
-
AthlonXP
őstag
válasz
hatter #22211 üzenetére
Ha te beállítasz egy értéket az ATT-ben, amit el is mentessz profilba, akkor a kártya nem foglya magától szabályozni az órajeleit, mindegy mit csinálsz vele. Amíg az ATT-s profil aktív ( vagyis nem aktiválsz másikat ), addig az órajelek és a feszültségek a profilban beállított szinten maradnak... Ennyi.
-
hatter
tag
Egyébként itt az ATT-ben meg az Everest 5.50 ben is gpu 500mhz memória meg 750-et ír, annó azt írták hogy játék közben ez automatic felugrik 625-993Mhz-re ahgoy van gyárilag, most ha viszont beállítom az ATT-ben 500-ról 625re és 750ről 993ra vagy 995Mhz re akkor mi lesz játék közben?
-
AthlonXP
őstag
válasz
$p@rr0w #22208 üzenetére
Nyugodtan tedd fel a legújabb drivert!
Lassabb nem lesz tőle a kártyád ( gyorsabb se, az igaz ), mint egy régebbivel. Azért ajánlott mindig az új drivereket felrakni, mert az új játékok a régi driverekkel néha hibákat produkálnak ( pixelhibák, akadozó játékmenet, stb... ).
Szóval tedd fel az új drivert ( de csak azt, a CCC-t ne ), aztán szedd le a legfrisebb ATT-t ( ezzel részletesen testre szabhatod a VGA tulajdonságait pl. órajelek ), majd tedd fel azt is mellé és minden rendben lesz. -
hatter
tag
válasz
$p@rr0w #22208 üzenetére
11.6-os drivert dícsérték és az régebbi és állítólag a 10.xx -okban még van benne írva a 4000-es sorozatra is bár sztem a legújabb driver is jó akár 4000-es sorozatokra is mert én úgy hallottam hogy régebbi drivernél még a pshx sem kapcsol be és az újabb játékok meg garantál a legújabb driverrel mennek a legjobban.
Én is most tettem nemrég újra gépemet és amit leszedett a win7 most az van és az ATT de sztem felteszem a legújabb ati drivert is megnézem úgy jönnek e kékhalálék.
(10.10el jöttek)
-
hatter
tag
válasz
$p@rr0w #22203 üzenetére
Hát figyelj, én most töröltem le másfél órája a jónak mondott 10.xx drivert mert 10-20 percenként nyomatta a gép a kékhalálokat, és most hogy csak az van fent amit a win7 leszedett meg az ATT tök jó, nem jön már a kékhalál... sztem tedd fel a legújabbat ha nagyon akarod.
-
-
$p@rr0w
őstag
Mit javasoltok legújabb drivert tegyem fel vagy valamelyik régebbit (melyiket?) érdemes hogy a lehető legjobb legyen a teljesítmény?
-
hatter
tag
válasz
csucsbicep #22201 üzenetére
Uhh, S1? Annyira nem vagyok otthon a hűtők témában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mini PC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- RAM topik
- Energiaital topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest