Új hozzászólás Aktív témák
-
Axel pRo
aktív tag
válasz atirag #23622 üzenetére
Hát filmezésre meg a Test Drive-ra biztosan..
Filmezni akár Full HD-ben, *.mkv esetén sem tapasztaltam semmi problémát! Gyönyörűen ment.. Test Drive-ról nem tudok nyilatkozni, mivel nem játszottam vele erről a kártyáról, de szvsz aligha fog problémát okozni a karinak.AthlonXP: Ja, arra én is kíváncsi lennék, a trailer-ből ha levonok 50%-ot (ami reális ugyebár a teaserek esetében ) akkor is jónak tűnik. Majd meglátjuk! ~mondta a vak~
[ Szerkesztve ]
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
-
Axel pRo
aktív tag
válasz P-SZ-S #23600 üzenetére
Tulajdonképpen meg kell vele birkóznia, ami azt illeti szvsz medium beállítások mellett még játszható is lesz. De ha ennél többre vágysz akkor hardver csere
Ugyanakkor ezt a kérdést talán a játék topicjában lett volna célszerű feltenni, mivel ott szélesebb körben rendelkeznek ilyen tapasztalattal.
[ Szerkesztve ]
"Cogito ergo Sum."
-
-
Axel pRo
aktív tag
válasz Baryka007 #23527 üzenetére
Azt hiszem, ez nem a benchmark programok számlájára írható fel, hanem ha az ember laikus módon elkezd otthon tuningolgatni minden előzetes körbetekintés, utánajárás nélkül. Tehát azt hiszem jelen esetben a számlát nem a Futuremarknak kell benyújtani. (Nehogy félre értsd nem támadásból mondom, de aki nem ért hozzá, ne csinálja mert ez lesz a vége.)
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Hali!
Az lenne a problémám, hogy a kártyám nem veszi vissza az órajeleket 2d-ben, azzal indul de ahogy elindítok egy alkalmazást ami igénybe veszi utána a program leállítása után sem áll vissza csak ebbe az állapotba ami ugye nem nyerő mert valami 169/250-be kéne visszaállni de így folyamatosan 500/992-n megy. Kérem, ha valaki tud megoldást a problémára az segítsen legyen szíves!"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Hát azt húzhatod akár CCC-vel is de mindenképp kell más is (pl furmark) amivel vizsgálod, hogy az adott órajelen még mindig stabil-e. Hőfokokra is nagyon oda kell figyelni, tehát a gyári hűtővel túl sokat nem egészséges húzni a kártyán, de emellett még sok mindent figyelembe kell venni tehát ajánlom, hogy előtte alaposan rágd át magad a "szakirodalmon".
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Felraktam a 11.11 Cata-t driverrel mindennel és azóta a youtube-on és minden egyéb video megosztón hang van de a kép helyén csak egy zöld háttér... Tipp?
[ Szerkesztve ]
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Én elég rég óta nem frissítettem drivert, melyiket ajánlatos most feltelepíteni? BC2-vel játszok leginkább meg ehhez hasonló FPS-ekkel, konkrét,szembetűnő hibát még nem tapasztaltam. Azért nemárt ha naprakész a cucc
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Erre valaki? Hogy hogyan kell szinkronba hozni a RAM-okat? nem idevág ezért off de itt eléggé belemerültünk ezért kérem aki tud segítsen.
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Ja és olyat tapasztaltam az új proci óta, hogy Racedriver: GRID nevű játék full grafikára feltolom minden maxon élsimítás stb mint ahogy az lenni szokott és ugy néz ki mint minimumon minden betü már a menüben tiszta recés szélű meg játék közben is az egész csak a felbontás marad 1280*1024
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
válasz rob210 #17082 üzenetére
Hát készítettem CPUZ-vel képeket a proci, illetve a memóriák paramétereiről, ja meg az alaplapról hátha ezen látható valami szembetűnő hiba ami miatt fennállhat valamilyen beállítási probléma.
Mod.: Bocsi a béna szerkesztésért, hogy beraktam a képeket, linkelni akartam de nem ment fel képfeltöltés.hu-ra
[ Szerkesztve ]
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon rég jártam erre és lenne egy kérdésem. Eddig ugye az adatlapomon látható VGA mellé egy E2180-as CPU volt 2Ghz-en ugye az kevéske volt szegény kártyának, kapott tehát egy E7500-at ~3Ghz és a kérdés itt vetődik fel, több FPS-t kéne tapasztalnom a játékokban
namost pl cod4-ben még kevesebb mint ami volt.. volt kb 220 fix most jó ha van fix 130-150
egy ismerősnek van egy i3-as procija meg egy HD4650-je és adott beállítások mellett 950!
FPS, na azt senki ne mondja, hhogy a proci dob rajta ennyit egy rosszabb kártyán 6x anyi FPS, legyetekszívesek néhány tanáccsal megdobni, mivel orvosolható a probléma.
Ja és a driverem elég régi én arra gondoltam hogy esetleg az de azelött is ez volt a másik procival."Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Hali!
Az lenne a kérdésem hogy nekem eddig működött minden CCC de most a 9.8-as reggel azt írta h nem pörög a venti tehát fan-speed nulla gyorsan le is kapcsoltam a gépet de még benyúltam a gépházba mert nincs fent az oldala és megnéztem hát pörög a venti GPU-Z szerint is pörög a venti. Az baj hogy a CCC nem látja hogy forog?
JAJJ: Mostmár GPU-Z szerint sem forog pedig megy,,,,
Segítsetek légyszi[ Szerkesztve ]
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Hali! A következő pontszámokat kaptam vantage-ban:
GPU:6601
CPU:3300
3DMark score:5281A gépem az adatlapomon. Az a kérdés hogy egy ujabb processzorral mennyi lenne?
Kb E8400-ra gondoltam, már régóta tervezem a processzor vásárlást de még mindig nem jutottam el odáig.(Jól tudom hogy nem éppen ez a tárgy totyikja de hirtelen nem találtam vantage topicot, viszont a karim az idevág ebbe a topicba )
"Cogito ergo Sum."
-
-
-
Axel pRo
aktív tag
válasz InVino86 #5083 üzenetére
Nekem trémark06-ban a 4850-em egy E2180-al csak 83** pöttyöt adott
Kéne már az az uj proci
Egy kis off: Tudom a játék topicjában kéne kérdezni de azért kicsit ide is "üt" a dolog.
Na szóval a GTA IV szörnyen recés éleiről lenne szó. Mivel a játékban nincs élsimítási lehetőség ezért az a kérdés hogy meglátszana-e a game-ben ha a CCC-ben állítok valamiféle élsimítást?[ Szerkesztve ]
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Hali
Pár napja panaszkodtam a hangra amit produkált a 4850-em.
A halk "surrogó" hang amiből arra következtettem hogy valami hozzáér a ventihez.
Na ma lefutattam 15 perc szőrösfánkot és megint hallatta a hangot a kari de mikor Esc-et nyomtam neki egyből elhallgatott és csak a venti hangja hallatszott. Tehát csak furmark alatt hallom. Nem tudja valaki hogy most emiatt aggódnom kéne vagy csak a szőrösfánk erölteti kicsit meg?
( a "ne futassd többet a furmarkot aztán kész" hozzáállásuak kíméljenek)"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Erre valaki
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Hali!
Egy kérdés: Normális hogy a videokártyámon (sapphire hd4850 dual slot) pár milimétert mozog fel-le a venti ha "megnyomom" a ventit és magas fordulaton nagyjából 75% fölött halkan de furcsa hang hallatszik mintha surlodna a venti széle valamivel"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
-
Axel pRo
aktív tag
A 3850 tökéletes választás lehetne egyik haverom most rakott össze egy teljesen uj gépet és ilyen karit rakott bele neked ez lenne a legjobb szerintem egyébként ez is egy jó oldal az iponé van aki nem bízik bennük (a garis ügyek hosszu átfutási időt igényelnek itt) de én is innen rendeltem a sapphire-t És itt olcsók is a cuccok többnyire. Azért MSI-t linkeltem mert már két ismerősömnek van ilyenje és meg vannak vele elégedve
A tuningot is bírja de gyárilag is kicsit emelt ami ugylátom itt nincs feltüntetve.Mod: Bár most nézem ez DDR2-es de találsz belőle ddr3-at is de nem értem miért csináltak ebből ddr2-t
[ Szerkesztve ]
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
ATI HD4800 series.
Nem inkább ezt írja ki?
Danilla: Csak felvetette az egyik ismerősöm hogy esetleg kábelt külön kell venni. De így rendben van.
Jookomak: Nem akarok két kártyát sem 4 magos tuning procit, de ha már veszek akkor olyat amit nem kell egy év múlva lecserélnem[ Szerkesztve ]
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Ehhez kapok kábelt is vagy azt külön kell megvenni? Mert ezt ajánlottátok
(Bocs az idétlen kérdésért de nem teljesen tiszta )[ Szerkesztve ]
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Segítsetek!
Milyen típusú/teljesítményű tápot vegyek a jelenlegi konfigom mellé mert a mostani eléggé forró fél óra után is És tervben van a 4850 mellé egy C2d E8400-as proci is olyan táp kéne tehát ami vígan ellátja ezeket és az ára is elfogadható[ Szerkesztve ]
"Cogito ergo Sum."
-
-
Axel pRo
aktív tag
válasz Gargantua #3669 üzenetére
Ezt így nem lehet megmondani hogy mik lesznek a pontos értékek de, a GPUTool nevü progi ha kompatibilis a kártyáddal akkor ő miközben emeli az órajeleket teszteli is hogy stabil-e az adott értékeken. És addig huzza amíg "egészséges" a kártyának
Egyéb alternatívák: -CCC
- ATT stb.BASSZUS bocs hogy kétszer írtam le ugyanazt de megkevert a firefox
Modik az előzőt töröljétek[ Szerkesztve ]
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
-
Axel pRo
aktív tag
válasz - = Zk = - #3597 üzenetére
Nekem csak egy skinem van
Az meg nem árt ha a driverrel együtt megy a cata is
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Feltűnt valakinek vagy csak nekem hogy a 9.7-es CCC-ben a manual fan control eddigi minimum 20%-os sebessége helyett 36% a legkisebb érték amire lehet állítani a ventit
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Igen, elsősorban. Ráadásul ha jól láttam az egy OC verzió és így meg pláne meg éri azt a + pénzt. És még azt sem tartom kizártnak hogy a Gainwardot jobban lehet huzni sőt biztos (bár ennek nem sok értelmét látom amugy is gyári OC melett)
8nemesis8: Valóban mükszik. De azért ATI kitalálhatna valami jobb design-t ennek a CCC-nek
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
válasz 8nemesis8 #3587 üzenetére
A link amugy ittvan de az érdekelne hogy müködik is-e Mert addig nem akarom felrakni hátha van valami "hibája"
athomi: Mükszik?
der_: Én is, ez a dual slotos De ha nem sajnálod rá azt a + pár kilót akkor amit Danilla ajánlott az tényleg nagyon megéri
[ Szerkesztve ]
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Felrakta már valaki Catalyst 9.7-et meg drivert XP-re
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
9.7-es catalyst milyen? Cseréljem 9.6-ot vagy ne
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
És ha esetleg az uj órajeleken nem stimmel a dolog akkor ha manuálisan visszaállítom a gyárira (625/993) akkor utána nem marad nyoma a "kísérletezésnek" ugye?
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Kinek van Sapphire HD4850 dual slotja tuningolva És Milyen órajeleken megy stabilan?
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Az a vicces hogy eddig arról volt szó hogy nem biztos hogy érdemes beruházni az 1gb Vram-ra mert nem biztos hogy akkora előnye van belőle az embernek mint amennyivel többe került. De ezek a tesztek azt mutatják hogy az 512-es lealázza az 1GB-osat (oké 1-2 fps nem sok) De ez akkor is nevetséges részemről
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Egy kis segítség kéne ezt írja everest a videokártyámra. Ez miért van Ugye csak az everest hülyült meg mert soha nem nyultam a kártyám órajeléhez ezt meg véleményem szerint nem is bírná ezeket az értékeket. Meg az is érdekes hogy sem ATI overdrive sem GPU-Z nem mutat ilyen értékeket azok a normális értékeket mutatják 625/993
[ Szerkesztve ]
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Elöbb elindítottam a Burnout paradise-t és mikor töltötte be a játékot akkor kivágott azzal hoogy az ATI VGA illesztőprogi meghibásodott indítsa ujra a gépet és a megjelenő hibaablakkal értesítse a microsoft szakembereit". Oké restart aztán semmilyen hibaablak, ugy índult ujra mintha misem történt volna.
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
válasz dangerzone #2677 üzenetére
Ezt jó ötletnek tartom nekem van egy teljesen jó állapotu dobozában mindennel 7k-ba
"Cogito ergo Sum."
-
-
Axel pRo
aktív tag
Vélemény arról hogy 2D-ben terheletlen állapotban 160/250-re visszavett órajeleken 41fok-nál miért 2100RPM-en megy a venti? Nem sok ez egy kicsit (Automatára állítottam a CCC szabályozza terheléstől függően) kép
[ Szerkesztve ]
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
CCC-ben leszedtem 50%-ról 40-re a ventit mert picit zajos volt és amikor Furmark stability-t indítottam nem ment fel a venti fordulatszáma de a hőmérséklet az persze igen. Vagy az általam beállított értékről csak egy riasztási hőmérséklet után megy fel a venti
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
válasz g.gergo #2553 üzenetére
Hát 15 percet adtam neki 45fok-ról indult a stability test aztán 10 perc után beállt 86fok-ra és 15 percnél is még ennyi volt nem emelkedett feljebb de amikor vége volt a tesztnek akkor rögtön megnéztem a gpu-z-t de az csak 76fokot írt És nem előszőr volt ilyen ugyhogy lehet hogy Furmark úr nem tud mérni
FefeeX:Na mind1 az a lényeg hogy nem volt még glaciator-os karim nincs viszonyítási alapom de senki nem illetheti rossz szóval a Sapphire dual slot-ját A fentiek alapján
[ Szerkesztve ]
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Mit gondoltok ha van valami baja a karinak akkor azt ténylegesen mikor hozza ki a Furmark, mennyi idő alatt és milyen beállításokkal
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Nekem a Crysis most olyat csinál amit eddig soha pár perc játék után (10-20) bedobott ilyen vízszintes csíkokat és remegett az egész képernyő mintha lemerült volna a nano-ruha Aztán meg volt olyan hogy szemcsésedett a kép hibás a kari vagy mi
Utána visszaállt csak pár másodperc volt de nem értem mert ha másik egy előző mentést töltök be akkor játszhatok két órát is nincs semmi baja. Nem értem[ Szerkesztve ]
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Hát ami azt illeti nekem most bukkant fel valami aprobb hiba (eddig soha) Crysis alatt fél óra után bevibrált a képernyő az egész és ki kellett lépni. Ez nemtom mitől volt
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Amikor megprobálom letörölni az ATI szoftver-t megkérdezi hogy csak az ATI grafikus szoftvert távolítsa e el vagy a chipkészlet szoftvert is? Itt mit tegyek? A chipkészlet szoftvert is töröljem?
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
9.6-os Catalyst kinek van fent és hogy müködik Nekem a gyárilag hozzákapott 9.2-es van fent. Érdemes frissíteni 9.6-ra?
"Cogito ergo Sum."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest