Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci??
senior tag
Ti meg sosem vagytok restek kritikát megfogalmazni egy Nvidia kártyával szemben, de ha egy Ati kap kritikát, akkor az egyből hiszti-ként van értelmezve.
Ez egy valós probléma. Nem offolás.B@zmeg offold le 1X, abból is megértjük hogy neked nem tetszik meg leszarozod...
De te már 2napja megállás nélkül magyarázól a kariról! szerinted ki kiváncsi rád??? ezek után már senki ikább húzz át nvidiához és tedd a párnád alá aludj vele fürdesd tejben vagy akármi csak húúzz eLLL innnnen!!!!!srácok bocs a kemény OFF-ért! (de a hócipöm telivan már vele)
-
X Factor
addikt
Sziasztok, most h. megvan az új monitorom áttértem az 1920*1200asok táborába, eleinte nagyon féltem h. húú majd nem mennek dolgok, de kellemesen csalódtam egész jól bírja a kari. Külön meglepetés volt a frontlines fuel of war, amit teljes pompájábam futat és ezáltal nems emmi látványban részesít.
-
Brumi˘
addikt
válasz
Corsa1 #12393 üzenetére
Szerintem elég jó. Kiindulva az én hd2900pro-mból (256bit). Persze nem egy g92-es gt/gts. De nem is kerül annyiba. Ha nem 2xxx×1xxx-be játszol 32×-es simítással akkor tökéletesen elég. Pl.: nekem 1280×1024-be crysis vígan megy high-ba egy 3,3-ra húzott core2 procival és 2gb rammal, monnyuk a kari 800/2200-on megy de egy 512bites ezt simán bírja.
-
Corsa1
tag
srácok: jo kari még ma is a Sapphire 2900pro 1GB/512bit GDDR4?? azt fogok most venni.
véleményeket kérek mire számitsak játékokban. -
AMD_ok
őstag
válasz
Speed® #12389 üzenetére
Helló Gyerekek! Egy picit régen jártam itt, de mire jövök vissza? Nem semmi ez az eszmefuttatás a kari hangjáról. Előre lehetett tudni a GPU paramétereiből, hogy melegedős fajta kari, ugyhogy gyárilag kemény hűtő megy rá. Nem értem, hogy kedves fórumtársunknak mi az igazi baja, mert EZ A KÁRTYA ILYEN, ÉS KÉSZ! Akinek nem tetszik ,adjon túl rajta, vagy meg se vegye. Nekem is ez van (az 512 bites fajta, az elejéből), nem halk, ez tény, de megbékéltem a dologgal, ha meg zavarni fog, veszek rá egy S1-et, esetleg passzolom.
Sztem nem érdemes több szót fecsérelni a dologra.
-
Speed®
titán
Ne fárassz már..akkora baromságokat írsz hogy görcsöl a szemöldököm
A hangerővel kapcsolatos igénytelenségem..vicces vagy
Maradjunk annyiban, hogy nem ismersz ezekszerint. Kicsit nézz szét a hűtős topikokban ;p
Mellesleg abban nem tévedsz, ha játszok, benyomom a fülest. Az 5.1 fülest.Az S1 Turbo Moduleal is beszerezhető, úgy ~6k. De sokkal jobb, ha az embernek van helye hozzá, 12es ventivel szerelni, úgy szinte hangtalan (600rpmes PWM AC venti űber). Cserébe összevissza alázza hatékonyságban és hőmérsékletekben az össze többi hűtőt. Jól átgondolt házszellőzéssel és normális alaplappal ami nem fűti szét a házat semmi problémád nem lenne.
Az, hogy neked ingyen kéne, az privát nyomor, rajtad kívül 10 emberből 9 elégedett azzal, amit a pénzéért Acc S1 és 2900Pro/256bit néven kaphat.
Vegyél 8800ast, ha az kell, hogy megnyugodj. Hiszen olcsóbb egy 8800ast venni és rátenni egy 5ks hűtőt, mint a Prodra venni egy S1est 12es ventivel ~6ért, amit később még átrakhatsz egy G92/G94 karira ha nagyon akarod.
-
hakos1987
őstag
2900 XT-mre gondoltam amúgy... megjelenése után csúcskategória volt... ez nem kritika... a 88-asoknak is van gondjuk a hűtéssel... tuningra meg pl. nem sok gyári hűtő alkalmas! Így aki tuningolni akar, márpedig mért ne, az előbb-utóbb hűtőt cserél... én amúgy december végén két ünnep közt vettem a karim..
-
priti
addikt
válasz
hakos1987 #12382 üzenetére
Csúcskategória? Pfff ez olyan sosem volt, még akkor sem, amikor megjelent, most meg pláne nem, milyern csúcskategória? szerinted a 2900pro az csúcskategória? Azért vettem ezt, mert teljesítmény-ár arányban ez tűnt a legkedvezőbbnek. Én egyébként többet fizettem érte, mint te egy ezressel.
Ti meg sosem vagytok restek kritikát megfogalmazni egy Nvidia kártyával szemben, de ha egy Ati kap kritikát, akkor az egyből hiszti-ként van értelmezve.
Ez egy valós probléma. Nem offolás. -
priti
addikt
nem szóltam le a fülest ezzel, engem spec zavar mert nyomja a fülem 30 perc után
a hsz hossza meg nincs limitálva, akit nem érdekel nem olvassa el, miért lenne ez probléma? ha valaki beszúr 20 képet és emiatt lassan nyílik meg az oldal az oké, hogy probléma, de az hogy rövid hsz vagy hosszú hsz szerintem senkit nem érdekel max nem olvassa el
-
hakos1987
őstag
hát öcsém, nem vagy gyenge...
A kariról lehetett tudni, hogy hangos, és nagy a fogyasztása... minek vettél ilyet? ha megvetted és voltál olyan ,,hülye" (szted), akkor meg ne sírjál! csendes és j teljesítményű hűtés kell? vegyél rá vizet! én is azzal hűtöm! ha meg nincs rá lóvéd, ne vegyél ilyen karit se!!
(nem az az uriember, aki beül a 30 millás mergába, hanem aki ahhoz méltóan viselkedik!!!)
Te tipikusan az a tipus vagy, aki megveszi a csúcskategoriás karit, hogy elmondhassa, hogy neki az van, de sajnál kibaszott 5 k-t a hűtésre! Akkor vegyél olcsóbbat, hogy maradjon arra is! Én speckó a karit se szereztem olcsón, 55 k-ért, és vettem rá vizes blokkot, ráadásul a legjobbat, sőt emiatt merült fel bennem először, hogy vízhűtésbe vágok!
de tudtam mit veszek, és vállaltam!! Vehettem vna akkor annyi pénzből jobb karit, de a vízhűtést tovább tudom bővíteni, más karinál másik blokk, a kártya legyen inkább egy kicsivel gyengébb, de így volt rá lóvém!
Ha minden pénzed elkúrtad a vga-ra, akkor meg viseld el a hagját!
Az meg nem igazi ati fan, aki ilyeneket irogat... és az ,,ATI fan klub"-nak sincs ilyen emberekre szüksége...
Ne itt offolgass, és vitatkozz, mert sztem mki cseszik a te gondodra! Mki más meg tudta oldani a hűtés problémáját! vagy lecserélte, vagy elviselte! ez a két lehetőséged van, vagy add el a karit, illetve ne is vegyél ilyen kártyát!!bocs az offért, csak irritál....
-
Đ@n!
tag
"Akkor mondd azt, hogy neked tök mindegy, mert te is benyomod a fülest, mint a kolléga aztán szasz."
Asszem nem kéne leszólni a fülest mert a gémer világban én azt nézem le aki ócska hangfalakkal szórakozik én ha cod multizok szeretem hallani h honnan jönnek... De ez ÉN vagyok... Ha nem teccik a kari akkor add el a pi**ába és ne nekünk irogass amikor nem tudunk vele mit kezdeni. Az elején sztem midnenki elnéző volt de az h 200soros Hsz-eket nyomsz be az qrvára nem szép dolog!
Nah szaszMod: Amúgy igen boldog ember vok én is pedig megvan... Am meg ez egy ATi topik nem egy nVidia ....
-
priti
addikt
válasz
Speed® #12365 üzenetére
Mi derogál? Jó, akkor te vegyél hozzá S1-et meg ventit összesen majd annyiért, amennyiért vehettél volna egy xtr 8800-as hűtőt, aztán örülj, hogy van egy dreha szarod rá.
Örülök, hogy elégedett vagy. A zajszint meg elfogadható, ha amúgyis egy gyári CPU hűtőd van meg valami kodegány tápod, persze, akkor tökmindegy milyen hangos a video, mert egyébként is hallod a szomszéd szobából hogy megy e a gép, de ha így van és ebből a szempontból igénytelen vagy, akkor minek szólsz le? Akkor mondd azt, hogy neked tök mindegy, mert te is benyomod a fülest, mint a kolléga aztán szasz.
Igazi Ati fan vagy ecsém, minél hangosabb annál jobb, jó sokat fogyasszon, az a jó, legyen jó meleg, az a jó, neked tök mindegy csak Ati legyen és te elégedett vagy. Mitől vagy elégedett? Kalap sz@rt kaptunk 1 héten belül, a 9. héten jött meg a driver, már azt hittem szülni fogok, annyit késett. Mitől vagy elégedett?
Én azért vettem meg, mert jó vételnek tűnt Októberben, magasról lesajnálom, hogy ati vagy nvidia. Ha hozzáadom a hűtőt olcsóbb? Nem. Mitől vagy elégedett? Azt mondd mi van még rá az S1-en kívül, teszek rá hogy hivatalosan jó e rá, vagy nem hivatalosan, de 5k-ból jöjjön ki, mert az S1 nem jó hozzá, mivel nem hűti le passzívban, meg eleve passzív hűtés videóra igazán elmés tavasszal. Idáig minden nvidia kártyára tudtam venni 5k-ért hűtőt, ami egyben volt, csak erre a szarra nincs semmi. Ez nem sírás, hanem úgy tűnik tény, mert nem nagyon jönnek az alternatívák.
Azért az ezresért amit megspórolhatnék talán a drehával meg nem fogok rátenni egy 12 centis ventit légcsatorna nélkül az S1-re mert csak elcseszem vele az egész légcserélést a házban, aztán az alaplap hídja izzad le, ha összevissza örvénylik benn a meleg levegő kintről meg alig jut be valami. Ott vagyok hogy benyelem és megveszem a 8800-ast de akkor sohatöbbé nem veszek Ati-t mégegyszer, mert ez nem termék, ez egy kudarc. Nincs hozzá semmi, se szoftver se hárdver, csak későn és drágán. Mitől vagy olyan nagyon elégedett? Lehet húzni, naés? Az GF-eket is lehet húzni. áááhh, boldog ember vagy te, azért vagy elégedett, mert már eladtad. -
spiercell
aktív tag
Van egy eladó XT-m, akit érdekel az írjon privit.
-
Tomate
veterán
Valaki nézze meg nekem légyszives, hogy a PCI-E csatlakozójának a 6os vége ami a kártyába megy, minden lyukba megy-e kábel? Köszi...
-
hakos1987
őstag
đan! grat a tuninghoz, nekem az XT-m nem ment ennyit!
Sokan panaszkodnak a hűtésre, így offolnék egyet amiért előre is sorry, de ha valakit érdekel egy jó megoldás hűtésre, akkor lesse ezt meg: [link]
A GPU alapn 36 terhelten 48 körül van, szintén a GPU környezete is, mivel ez az egész karit lefedi! Ennél jobb hűtést már nem nagyon lehet rá találni!
Megváltam a 2900 XT-mtől és ez megmaradt, így ha kellene vkinek, ne tartsa magában!
-
Picco
addikt
Gonosz: ON
biztos otthagyta szegenyt a baratnoje, vagy beszorult az a bizonyos zabszem a hatso fertalyaba
priti: akarsz beszelni rola?
-
Đ@n!
tag
-
Speed®
titán
Öcsém mit összevissza sírsz
Ha neked derogál egy Accelero S1et venni és rá egy 12es venti kemény 1.5kért szintén tőlük (AC PWM 12"), akkor sírj tovább.
Mellesleg az AccS1 jó egy rakat másik kártyára is, nem fog rádrohadni.
Az nV féle Silenseres megoldás alatt nem tudom mit értesz, hivatalosan a 8800asokra nincs. Sőt, a G80akra meg aztán pláne szívás hűtést pakolni. G92 más.Egy rahedli elégedett HD2900 tulaj van, én is az voltam, míg az 512bites Prot használtam, pedig gyári hűtővel tuningoltam..normális ventiprofillal teljesen elfogadható zajszintet produkált emberi hőmérsékletek mellett is.
Ha nem bírsz együttélni vele vagy kevés hozzá a tudásod, vegyél 88/96GTt, aztán nyavajoghatsz ott is, mert a ref hűtő egy kalap sz@r. És azokra is az S1 a legnormálisabb vétel a kapható hűtők közül.
"kivártam a drivert, a minimum, hogy cserébe kapok egy ultraűber hűtőt" LoL
-
Joci??
senior tag
én nem értelek! ezt most miért itt nekünk nyavajgod el!
figy ha ennyire kiakadtál a karira akkor vagy add el és vegyél másikat ami silent vagy írjál a gyártónak hogy téged átbaxtak ezzel a karival mert TÚL HANGOS! ezért kellett volna elötte utánajárni hogy milyen is ez kari bár eléggé köztudott és nem eltitkolt tény hogy ez a kari hangos,zajos! -
Joci??
senior tag
Jah és a hang: Amikor játszol nem mind1 h mien hangos a kari úgy sem hallod ha rajtad a füles... Amikor meg nem megy gém akkor meg szépen visszaveszed! (nekem evvel sosem voltak problémáim h egy vga hangos max akkor ha alapon)
ez teljesen igy van! én is igy használom, és nem zavar!
-
priti
addikt
Sokáig én is így voltam vele, de aztán eljutottam odáig, hogy vettem egy 7800GT kártyát. Arra vettem először egy szájlenszert és a gép megszűnt zúgni. A 7900GTX kártyámon egy hangtalan hetpájpos hűtés volt, így akkor fel sem tűnt a váltás. Ezt hallva beruháztam egy Logitech Z-5500-ra, ami önmagában sem volt olcsó, ehhez hozzájön a nemrégiben vásárolt X-Fi Extreme Gamer hangkarim, ami szintén pénz, de úgy voltam vele, hogy legyen, mert ezek legalább tartják az árukat. Na de most, hogy ennyit kiadtam már nem a fülesen szeretném élvezni a sztereót és mivel a jót könnyű megszokni, ezért mostmár feltűnik hogy zúg ez a szar az asztal alatt és annyira bosszant, hogy elképzelni nem tudod, de azért se veszem meg egy százezres kártya tízezres hűtését rá, miután így megszivattak a drájverrel. Vegyenek le mást vele. Valahol csak magamat szivatom, csak két nézőpont van.
Az egyik, hogy most szivatom magam azzal, hogy nem veszem meg a hűtőt, a másik meg az , hogy a kártya megvételekor szivattam meg magam azzal, hogy bíztam az Ati-ban és a terméktámogatásában, mert lesajnálom ki gyártja a hűtőt az Ati-nak fontos, hogy legyen 5k-ért egy megfelelő halk hűtő a 2900pro-jához, mert az Nvidiához ott a szájlenszer, neki fontos, hogy legközelebb is Ati-t vegyek.
Így fel lehet tenni a kérdést, hogy miért választanék újra Atit? Részvétből, hogy nekik milyen nehéz? Ennyire nem vagyok tele. Türelmes voltam, kivártam a drivert, a minimum, hogy cserébe kapok egy ultraűber hűtőt féláron és nem duplaáron, ha meg akarnak tartani.
Vagy szerintük ki vette meg a 2900pro-t? Irodai alkalmazásra vásárolta a többség? Ugyanmár. -
Đ@n!
tag
Esteleg valaki nem tud olyan biost ami alapból is 1,15 voltot ad a GPU-nak ? Sztem úgy többet menne tunningba a kari ugyanis a cpu-nál is sokkal stabilabb ha kivan lőve az eist meg a sok szar energiagazdálkodás!
-
Đ@n!
tag
Én is így voltam a 88GTS-el (G80) szar driver volt hozzá és atom proci kellet hogy sok FPS legyen... (Amikor megvettem volt egy 3000+-os Athlonom). És most ugyanaz van a 2900Proval emelem a szűrőket és nem lesz kevesebb FPS sőt DiRT-ben az árnyékokat ultrára tettem és még több FPS lett mint elötte volt amikor elfelejtettem feljebb venni a grafikát (30>40-re ugrott), de mégsem vagyok csalódott, mert úgy gondolom h azt amit lecseréltem azt nem is kicsit veri...
Jah és a hang: Amikor játszol nem mind1 h mien hangos a kari úgy sem hallod ha rajtad a füles... Amikor meg nem megy gém akkor meg szépen visszaveszed! (nekem evvel sosem voltak problémáim h egy vga hangos max akkor ha alapon)
-
priti
addikt
Persze, értelek. Az én szubjektív fogyasztói értékítéletem is világos, mert megvettem a kártyát szinte rögtön, ahogy kijött. Öntelt elégedett vigyorral csücsültem volna rajta, ha időben (akkora, amikorra megígérték) jött volna a driver, és rögtön tudtam volna hozzá venni 5k-ért egy hűtőt, mert egyébként az árelőny megvan. A kártya nem szar.
Az , hogy te az üzemeltetéskor mit mersz megengedni magadnak gyári hűtéssel meg tök más tészta. Az a te dolgod. Én kihasználom a gyári hűtő adta egyetlen előnyt, a garanciát, mert átbacva érzem magam. -
-
priti
addikt
oké elragadtattam magam, szorri, de ha mellétennék itt van nesze alapon a rev2 csomagolásába a ventit és ráírnák, hogy xy típusú kártyák esetében nem kötelező felpattintani a hűtőre a ventillátort és lehet passzív hűtésként is használni, akkor egy világ omlana össze valószínűleg.
Arra már gondolni se merek, hogy lenne rev3 is amire felpattintják, húúúúúha na az már aztán gyártástechnológia váltás lenne a javából, ugyanarra a carra Mari néni betanított munkás felpattint egy műanyagot benne egy ventivel
. Hohóóó kéééremcépen. Micsoda infrastruktúra bővítés. Még a végén azok is elégedettek lennének, akik becopták a 2900pro-t.
-
priti
addikt
Én nem álmodozom, majd ha látom a hűtőm hatásfokát, az új alacsonyabb hőmérsékletek biztosítják a tuningpotenciált, akkor lehet elgondolkodni, hogy megkergessem e egy picit. Jelenleg a kártya gyári és érintetlen minden szempontból és nagyon úgy tűnik hogy így is fogom eladni, mert mire erre kapok 5-ért egy hűtőt, addigra kalap szamócát fog érni a kártya a játékok rendszerkövetelményeinek tükrében. Sajna ez van. Persze, buksz a többi kártyán is, itt arról van szó, hogy ha én azért fizetek (bukom) ahogy vesszük, hogy megkapjak egy szolgáltatást, akkor azt milyen minőségben kapom meg végeredményben a pénzemért és ha egy hangos szart kell hallgatnom aminek a teljesítménye sem kompenzálja hátrányait, akkor elgondolkodok, hogy vajon mért is jó az nekem összességében az hogy egy Ati-val küzdök... Elszomorító, mert minél kisebb a verseny a végfelhasználó annál szarabbúl jár, de már fanatikusnak kell ahhoz lenni, hogy kétszer vegyél egymás után Atit, mert valami gebasz mindig van, ami miatt oda az árelőny, oda a teljesítmény, mindig csak az van, hogy nem baj, majd a következő kártya jobban sikerül...
A teljesítményt elbuktam ott, hogy amikor megvettem a kártyát (azé nem olyan ócsó) 2 hónapig az a driver volt hozzá, amit a CD-re feltettek, optimalizálva meg nem volt. (mivel 6 hónapnál nagyon ritkán van többet az embernél egy kari, ezért a 2 hónap nem kevés) Ráadásul az Ati webes felületén még csak ott sem volt az az egy optimalizálatlan gagyi se. (Elhagyom a CD-t akkor mi van pölö? ...azé nemá gyerekek, ez a vásárlók lesajnálása)
Az árelőnyt meg elbukom a hűtésnél, mert nincs hozzá semmi, csak a gyári, mert a 8800-as nem a pro-hoz van valljuk be, az S1rev2 meg kevés a pro-ra, a pro-ra nincs semmi, meg lehet magyarázni, de akkor sincs rá semmi.
Az már csak a nonpluszultra hogy a gyári hűtő olyan tré, hogy a tuningpotenciált is
100%-ban elbukod, ha nem akarod levett oldallappal használni a gépet, ha akarod akkor meg a 90%-ban.
Áhh , biztos én vagyok az elviselhetetlen, mert elvárom , hogy minden kártyához legyen az árának 10%-ért egy normális hűtő. Ez teljesíthetetlen. Evidens. -
priti
addikt
Sajna az van hogy van egy drága, de kajdi 8800-as hűtő, ami tök ok, nincs azzal semmi gond, csak nem éri meg 2900pro-ra megvenni, szal én mint vásárló kapok egy nagy fákoffot , hogy szokjam, nincs semmi a középkategóriára csak egy passzív rev2, ami meg kevés rá, aktívvá tenni meg nem éri meg.
Ha a rev2-es hűtőn lenne egy venti meg egy légcsatorna műanyagból, akkor lenne kb. egy Sielencer szintjén ötezeré, amit utána eladsz 3-ért és 2 rongyot meg megér, hogy ne hallgasd ezt a vésőgépet. Ennyit szeretnék, alternatívát, amit az Nvidia kártyáinál megkapok. Nemigaz hogy fáj rátenni egy filléres vackot a rev2-re a vásárlói elégedettség érdekében. -
-
priti
addikt
-Megnéztem a privimben, rosszúl emlékeztem 2 héttel, pontosan Október 14.-én vettem a kártyát 56k-ért, de miért fontos ez? A lényeg, hogy most a felét éri. Ennyi.
-Ja csak megveszed a 2 ventit és ugyanott vagy, árban, mint ha az xtr. 8800-at vetted volna, amin gyárilag 3 venti van. íme
-
-
priti
addikt
Ha már hűtésnél tartunk valaki mondjon egy léghűtés alternatívát 2900-as sorozatra a Accelero S1 Rev.2 mellett, mert a gyári bazihangos. Az accelero meg dreha, mert gyárilag nincs hozzá venti én meg a sufnituningon már túl szeretnék lenni. Nemigaz nincs egy normális hűtő rá 5 rugóért.
Nem fogok tízezerért hűtőt venni egy 30kás kártyához, röhej, ráadásul kártyacserénél tök nehéz lesz elpasszolni, mert ami jobb mint egy 2900pro, azaz később még gamereknél lehet, akik hűtőt vesznek használtan és stimmel rá a 2900pro-ra való hűtő az kb a 2900XT, mert a 9600GT-re nem ezt fogják tenni XT-t meg már most nem árulnak és az új karik meg verik le az árát mint a jegeseső, most vegyek egy hűtőt 10k-ért és 3 hónap múlva adjam el kettőért? Hát fákkk.
November óta akarok rá venni egy hűtőt normális áron és semmi, köccépen Ati, nem elég hogy hónapokat csúsztok a driver optimalizálásokkal még egy kúva szájlenszert se tudtok rá intézni ötezerér. 7900GTX-ről átmenni Ati-ra. Csak én lehettem ekkora barom, vártam volna meg a 8800GT-t. 56k-t adtam ezért a pro-ért annó amivel nincs semmi csak a tömör szívás minden szinten
Na ezért szar az Ati. Én is mindig védem, hogy kevesebb tőkével, emberrel fejlesztenek, de a végeredmény akkor is az, hogy (főként szoftveres lemaradás miatt, de akkor is) szar teljesítményű kártya összességében drágán.
Valaki mondjon egy hűtőt vagy végleg kiábrándulok. -
Gino20
őstag
Sziasztok!
Tudom nem ide való csak sürgős és hátha kell valakinek a 2900pro-m
[link]
Az ár picit alkuképes, és mégegyszer bocsi, hogy ide írtam -
-
Tomate
veterán
És mi a véleményetek a tápcsatimról? üres hely most kell vagy sem?
-
kavicssli
addikt
Na most akkor mivan? A képen 2900Pro karik láthatóak! Viszont ott 2 tápcsati van!Nekem a VGA-n pedig csak egy van :S
-
Tomate
veterán
-
Tomate
veterán
Boltból vettem. (Mindegyik lyukba 1-1-1-1megy de az egyikbe meg két kábel, és az az ominuzus üresen marad) Ha működne nem törődnék, De mivel ratyi a tápom, nem szarozok holnap elmegyek e helyi számítógépboltos sráchoz és megkérem nézze meg mi a helyzet. Biztos van valami keményebb táp a vasaikba.
Jóllátom, hogy az ember folyékonynitrogénnal hűti a cuccost?
-
Tomate
veterán
Ilyen van igen, csak nekem nincs az egyikbe érintkező, ott csak egy üres lyuk van. Nem kéne lennie ott is érintkezőnek?
-
Tomate
veterán
Erre valaki? Ez így normális?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB eladó/ beszámolok
- GARIS - GIGABYTE Radeon RX 6800 GAMING OC 16GB
- Gigabyte AORUS Radeon RX 6800 XT MASTER 16G
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest