- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Táp ventilátor csere
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
tevEeee
csendes tag
nem semmi
"UP"
-
DonSüti
csendes tag
válasz
Tuco Ramirez #8089 üzenetére
Hát az ATItool-al próbálkozok de nem tudtam megnézni hogy hány fokra melegszik fel:S
Most próbáltam a NFS ProStreet-et is de az sem hagyta hidegen, sőt talán még melegebb lett -
Gaboman
nagyúr
Csináltam most úgy egy tesztet hogy 4db beállítás Very High a többi High és az árnyék részletesség méduim.
A game így játék közben szépen megy,de azt már kitapasztaltam hogy a 2GB mem nem teljesen elég neki.
Custom Details -
Gaboman
nagyúr
Ha a gamben 1024x768-ra állítod be és rákérdez utána hogy megtartod e azt a beállítást igent nyomsz akkor 1024-ben marad!
Ha nem akkor 14-másodperc után visszaáll abba amibe elötte volt!Én Mindent Higon nyomok kivéve az árnyékok részletessége van médiumon,igy játék közben min:30-35,átlag 40-45,max:55.
-
zozo16
csendes tag
Crysis demo vista32 alatt
[link]Nem nem tettem rossz helyre a nyilakat. Az Új driverel gyengébbet futott, kivéve az első körbe de a többibe nagyon-nagyon gyenge lett. 10Fps-el kevesebb??? Mi lehet az oka?
Azt tudom hogy az első teszt azért gyenge mert most csak 1 giga ram van a gépbe és kicsit nehézkesen fér el benne(folyamatosan tölt a vinyóról)MOD: a 7.11 az 7.10 akart lenni csak kicsit felidegesített.
-
Gaboman
nagyúr
7.11 bétával csináltam egy tesztet Crysis 1024x768 High XP-n.
XP 1024x768 -
Ragnar_
addikt
válasz
Gaboman #8080 üzenetére
Vista64 alatt sokkal játszhatóbb lett a Crysis demo a hotfixel. 1152*864 0AA,0AF highon , shadow mediumon , Textúra , shader very highon GPU teszt alapján avg. 30.8FPS.
XP 1280*1024 0AA,0AF Minden high, shadows medium 7.10 : avg.32.5FPS
XP 1280*1024 0AA,0AF Minden high, shadows medium 7.10+hotfix : avg.36.95FPS
Ez kb. 14% a GPU teszt alapján , de egyébként a játékban többnek tűnik , szerintem több is.Ha az új driver átlagosan ilyen teljesítménynövekedést fog eredményezni , az azért már egész jó lesz.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Ragnar_ #8068 üzenetére
Driver
Ez a béta driver nem az amire mi várunk ugyanis ez 8.43-as,amire a megváltást írták az a 8.44-es lesz!A driver jelentős mérföldkő lesz az AMD életében, ugyanis egy driver "lemaradt", (de elérhető a neten, nem hivatalos oldalakról), melynek becses számozása 8.43.47 lett. Ez a driver most lemarad, és az AMD-s fiúk triplamunkával elénk tolják a 8.44-es display driver-t, mely akár a GeForce 8800GTX/Ultrát is a földre taszíthatja!
Tehát még nem várnunk kell mindig!
-
DonSüti
csendes tag
Crysis játék közben furcsa mintha pattógó hang jönne ki a gépemből és iszonyat túl melegszik a videókártya...le is kapcsolta a gépet...ez normális?
-
zozo16
csendes tag
Ahh köszi!
Atitool-al lehet állítani.
Már csak azt nemértem hogy miért nem lehet meghúzni a gpu-t meg a memet se. Eddig nem húztam meg, de gondoltam most megnézem de csak azt tapasztalom hogy nem engedi kicsit se meghúzni. Ugye Atiék szerint akkor lehet húzni ha van 8pin-es pcie csati is bedugva. Nekem 2*6pin van. Lehet, hogy emiatt tiltanak le a progik húzásnál? -
Balupapa
senior tag
Akkor csak igazam lett
-
Soak
veterán
Az uj hotfix nekem elég sokat javitott a minimum fps-en , 30-ra majdnem be van szögelve, nehezen mozdul el (tankos pályán néztem fájt közben ) .... viszont az AA teljesitmény még mindig nagyon gyenge, meg felezi az FPS-t 2xAA
-
RuSSY
csendes tag
válasz
Gaboman #8053 üzenetére
Nekem is vistám van, sokat gyorsúl crysis pl teljesen játszható25-30 fps minden magas 1280X960, de nem csak a gyorulás lényeges, pl hellgate london textúra hibás volt, nem is ment egyáltalán, most minden maxon 60 fps, és még sorolhatnám, de sajna a clone mód meg nem lett jó, pedig azt már az előző driver tudta faszán D:
-
Ragnar_
addikt
Ehh mégis csak van csodadriver ?
-
RuSSY
csendes tag
Hello, használja valaki clone-ban a hd2900xt-t?
Van egy lcd tvm a dvi hdmi kábellel van rádugva a gondom az catalystba benyomom a clone módot a desktopom csak 60hercen megy ha kiveszem megy a 1280x960@85herc a poén csak az az előző 7.10-es driverrel ment clone-ba is....
Amúgy a játékok meg tökéletesen mennek, sokat javított rajta nagyon a driver, csak most meg ez... -
Gaboman
nagyúr
Abból a 2xAA és 16xAF-ből levennél akkor lenne tökéletes!
1440x900 felbontásnál már nem igazán kell az AA-t használni,vedd le meglátod milyen jól fog menni,és én még a 16XAF-et 8-ra levenném!
Persze a procid is kicsikét visszafogja olyan 3200Mhz-en lenne jó alá.
VGA meg nyugottan 800/2000-és olyan sebességbeli külömbséged lenne hogy kihullana a hajad. -
Fel
addikt
válasz
Balupapa #8039 üzenetére
Nekem segített
2xAA + 16xAF (ez driverből), 1440x900-as felbontáson stabil 20-25 fps demoban, szabadtéren; belső tereken 30 fölött; lövöldözés aim módban 15-18 fps. CPU 2400MHz-en, vga 700/1700-on.
És nincs villódzó, el-el tünedező textúra. Remélem a majdani tényleges driverben sikerül még kicsit tovább finomítani.@zozo: A Riva eléggé driverfüggő. Nekem is úgy indult most, h nem kompatibilis a jelenlegi driverrel (ezzel az arany hotfixessel), de a tuning ment. A venti fordszámot nem tudom állítani, mert nem a gyárival megy. Esetleg próbáld atitool 0.27b2-vel
-
zozo16
csendes tag
Sziasztok!
valaki esetleg nem tudja, hogy a 2900xt a legújabb driverrel miért nem engedi felhúzni a hűtő fordulatszámát? Rivatunerrel próbálom, de fogja magát is visszateszi alapra. Az előző driverrel ment rendesen. -
Balupapa
senior tag
elinditotam a legutolso mentest, nem nyultam az egerhez, 12 fps!
feltettem a hotfixet, restart, mentest betöltöm, ( 14-16fpsre gondoltam ) ehelyett elém baxa h 22
Aztakurva. -
Bagira01
veterán
Tesztet kérnék, mégis mennyivel jobb ezzel a javítással a cuccos
-
Balupapa
senior tag
http://www.hoc.hu/index.php?p=news&cid=1&y=14926
Crysis hotfix
nagyon ütt, nekem 80%-al lett több fps-em, azt hittem magam alá vizelek
-
Gaboman
nagyúr
Bocs én olvastam rosszúl amit írtál,úgy olvastam mintha a 3870 verné a 8800GT-t,de már látom hogy mit írtál,mégegyszer bocsi!
Amugy én nem lepödtem meg ezen,mivel a 3870 a 2900XT- teljesítményét tudja és ugye a 8800GT jobb mint a 2900XT így számítottam rá hogy az sem fogja behozni.
-
mergal
aktív tag
[link] hát tényleg kéne az a driver csoda. Mert a 3870-et is veri a 8800 Gt
-
Balupapa
senior tag
Sziasztok!
Eddig AMD GPU Clock-al húztam a vga-m ( Vista 64 alatt, sajna a riva nem megy
)
Viszont pár napja megbolondult! Rákatintok és a 3d-s értékre kb 8 szambol allo számsorozatot ir ki, ha beirom pld h 800 akkor is ilyen hülyeséget ir kiLeszedtem ujra a programot azzal is, van mlg valami másik megoldás amivel lehet húzni? vagy lehet a kártya szállt el?
-
Fel
addikt
válasz
tgulyas #8025 üzenetére
Akkor ott vmi nem stimmt. Rakd fel az ATIToolt inkább, azzal tudod rendesen, hőfoktól függően szabályozni a fordszámot. A settings-ben 65 fokhoz csak 31% ventifordulat van: kép Ha Neked itt más értékek jelennek meg akkor írd majd át ezekre.
Te vagy az első tulajdonosa a kártyának?@banderasz77: mármint a 38asokra? Nemhiszem, ennek túl nagy lesz a gpuval érintkező része azokhoz... inkább a sima HR 03 lehet esélyes azokra (szerintem). Amúgy nagyon jó hatásfokkal dolgozik: nem melegszik fel annyira mint a gyárival és terhelés csökkenése után gyorsan vissza is hűl.
-
Fel
addikt
válasz
banderasz77 #8024 üzenetére
Tessék parancsolni!
Kicsit gyér minőség, mert sem a gépem nem túl jó (sőt..), sem a fényviszonyok nem voltak az igaziak, de azért látszik mekkora egyben a szerkezet:
1. kép
2. kép
Ezen az utolsón a hátoldalon lévő kapcsolószerűséget kaptam le. Nem tudja valaki mi ez:
3. kép
A dátum nem jó, mert mindig lemerül az aksim, és nem állítottam vissza...Egyébként majd, ha szétszeded ajánlom nézd meg rendesen azt a gyári szélkereket, mert megéri... 0,94A-es motor..hmm.. mióta leszedtem terhelés alatt a tápom sem teker annyira... Életemben nem láttam még ilyen erős ventillátort.
-
Fel
addikt
válasz
banderasz77 #8022 üzenetére
Nincs benne a venti a csomagban, de minden egyéb igen: bordák a memókra, VRM-re, paszta, venti rögzítő. Túl sok helyen nem kapsz, én TTS-nél vettem NothQ 92mm-es ventivel ~15eFt... de nekem megérte. Terhelve ~65 fok max, alapon meg olyan 45-50 körül.. és nincs zaj!
-
banderasz77
addikt
Tudja valaki hol lehet venni jó áron HR03/R600-a venni?
Gondolom ebben a szettben minden kellék benne van. -
fLeSs
nagyúr
Meg tudja vki mondani, hogy honnan lehet letölteni azt a most kiszivárgott hipiszupi béta catalystot?
És azt meg tudja vki mondani, hogy hányas Catalyst ismeri fel a GT-t? Mert a 7.10 nem ismeri fel. -
Bikkrom
senior tag
Nah visszatértem, mint kitapasztalt 2900gt tudor. Hát eddig nagyon kitartottam gt melett de mostmár a 3850 megöli a keresletét. Ennyi volt, tényleg kérész életű lett a 2900pro/gt. Alapon a 3850 többet visz, mint a 2900pro és árban a gt-vel van együtt. De ez nekünk csak jó, 2 hét és veszek 3850-et én is. Ezt csak azért írtam, hogyha jönne valami hozzám hasonló "eltántoríthatatlan gt-t akarok" srác akkor eltántorítom.
-
tgulyas
senior tag
Bocsi márfeltetem ezt a kérdés de hátha van valami jó öttletetek hogy mitöl van hogy a vga-m néha beidul a venti utána szépem elhalkul. nincs rajta semi szabályzoprogram ami ezt szabályozná. ezt 2 napja csinálja elöte semi széphalkan ment.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77 #8008 üzenetére
Egy valamiben biztos lehetsz hogy a gyárinál jobban fog és halkabb is lesz!
Bár igaz nekem a gyári sem meleg,terhelve 65 fokos! -
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77 #8006 üzenetére
Látom már megtaláltad a 3870/3850-es topickban!
-
banderasz77
addikt
Na! Nehogy már senki se tudjon egy jó hűtőt az r600-ra!!! Halihó!
-
Elrond
senior tag
válasz
#96302336 #7966 üzenetére
Szerintem tévedsz de mind1 szűrők nélkül, vagy szűrőkkel katasztrófa a különbség,
mindegyik szegmensben az ATI-nak sokkal szebb a képe, de aki nem látja annak teljesen
felesleges magyarázkodni!
Egyébként ha elolvastad volna nem csak a 2 képre hivatkozva állítottam ezt
a véleményt, tehát érdemes meglátogatni most a nem mondom melyik céget,
tudod ahol minél többen vagytok, annál olcsóbb a szemüvegkeret! -
Bikkrom
senior tag
válasz
banderasz77 #8000 üzenetére
Áhh, 39,5 pc-webshopnál. Tehát a felett nem igazán akarok venni, sőt ahogy nézem a 3850-es teszteket megéri kivárni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest