- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Hobby elektronika
- Ilyen lesz a Samsung Galaxy Tab S10 Lite
- Azonnali fotós kérdések órája
- Monitor hiba topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Ha már hűtésnél tartunk valaki mondjon egy léghűtés alternatívát 2900-as sorozatra a Accelero S1 Rev.2 mellett, mert a gyári bazihangos. Az accelero meg dreha, mert gyárilag nincs hozzá venti én meg a sufnituningon már túl szeretnék lenni. Nemigaz nincs egy normális hűtő rá 5 rugóért.
Nem fogok tízezerért hűtőt venni egy 30kás kártyához, röhej, ráadásul kártyacserénél tök nehéz lesz elpasszolni, mert ami jobb mint egy 2900pro, azaz később még gamereknél lehet, akik hűtőt vesznek használtan és stimmel rá a 2900pro-ra való hűtő az kb a 2900XT, mert a 9600GT-re nem ezt fogják tenni XT-t meg már most nem árulnak és az új karik meg verik le az árát mint a jegeseső, most vegyek egy hűtőt 10k-ért és 3 hónap múlva adjam el kettőért? Hát fákkk.
November óta akarok rá venni egy hűtőt normális áron és semmi, köccépen Ati, nem elég hogy hónapokat csúsztok a driver optimalizálásokkal még egy kúva szájlenszert se tudtok rá intézni ötezerér. 7900GTX-ről átmenni Ati-ra. Csak én lehettem ekkora barom, vártam volna meg a 8800GT-t. 56k-t adtam ezért a pro-ért annó amivel nincs semmi csak a tömör szívás minden szinten
Na ezért szar az Ati. Én is mindig védem, hogy kevesebb tőkével, emberrel fejlesztenek, de a végeredmény akkor is az, hogy (főként szoftveres lemaradás miatt, de akkor is) szar teljesítményű kártya összességében drágán.
Valaki mondjon egy hűtőt vagy végleg kiábrándulok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ilyen lesz a Samsung Galaxy Tab S10 Lite
- XPEnology
- Azonnali fotós kérdések órája
- Monitor hiba topik
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest