Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini PC
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- ASUS ROG Ally
- OLED TV topic
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
Speed® #12365 üzenetére
Mi derogál? Jó, akkor te vegyél hozzá S1-et meg ventit összesen majd annyiért, amennyiért vehettél volna egy xtr 8800-as hűtőt, aztán örülj, hogy van egy dreha szarod rá.
Örülök, hogy elégedett vagy. A zajszint meg elfogadható, ha amúgyis egy gyári CPU hűtőd van meg valami kodegány tápod, persze, akkor tökmindegy milyen hangos a video, mert egyébként is hallod a szomszéd szobából hogy megy e a gép, de ha így van és ebből a szempontból igénytelen vagy, akkor minek szólsz le? Akkor mondd azt, hogy neked tök mindegy, mert te is benyomod a fülest, mint a kolléga aztán szasz.
Igazi Ati fan vagy ecsém, minél hangosabb annál jobb, jó sokat fogyasszon, az a jó, legyen jó meleg, az a jó, neked tök mindegy csak Ati legyen és te elégedett vagy. Mitől vagy elégedett? Kalap sz@rt kaptunk 1 héten belül, a 9. héten jött meg a driver, már azt hittem szülni fogok, annyit késett. Mitől vagy elégedett?
Én azért vettem meg, mert jó vételnek tűnt Októberben, magasról lesajnálom, hogy ati vagy nvidia. Ha hozzáadom a hűtőt olcsóbb? Nem. Mitől vagy elégedett? Azt mondd mi van még rá az S1-en kívül, teszek rá hogy hivatalosan jó e rá, vagy nem hivatalosan, de 5k-ból jöjjön ki, mert az S1 nem jó hozzá, mivel nem hűti le passzívban, meg eleve passzív hűtés videóra igazán elmés tavasszal. Idáig minden nvidia kártyára tudtam venni 5k-ért hűtőt, ami egyben volt, csak erre a szarra nincs semmi. Ez nem sírás, hanem úgy tűnik tény, mert nem nagyon jönnek az alternatívák.
Azért az ezresért amit megspórolhatnék talán a drehával meg nem fogok rátenni egy 12 centis ventit légcsatorna nélkül az S1-re mert csak elcseszem vele az egész légcserélést a házban, aztán az alaplap hídja izzad le, ha összevissza örvénylik benn a meleg levegő kintről meg alig jut be valami. Ott vagyok hogy benyelem és megveszem a 8800-ast de akkor sohatöbbé nem veszek Ati-t mégegyszer, mert ez nem termék, ez egy kudarc. Nincs hozzá semmi, se szoftver se hárdver, csak későn és drágán. Mitől vagy olyan nagyon elégedett? Lehet húzni, naés? Az GF-eket is lehet húzni. áááhh, boldog ember vagy te, azért vagy elégedett, mert már eladtad. -
Đ@n!
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8-16GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest