Új hozzászólás Aktív témák
-
HolyFire
aktív tag
sziasztok!
Van egy kis gondom
Raktam a HD2900Pro-ra egy EK full vizes blokkot...3D-be valami ciripelő sípoló hangot ad a videokari és meg is áll
2D-be rendesen megy....mi lehet a gáz???
-
Tomate
veterán
Felraktam a Crysist, 8.4-es Catalyst, bugfix telepítve. Minden beállítás high. Mikor lövök, mindenféle képhiba bejön, össze vissza szakad a kép, kifehéredik, (mintha a szemembe sütne a nap) kockák meg minden. Ha nem lövök nincs bug. Mit csináljak? Patch segítene rajta?
-
Tomate
veterán
válasz
Tomate #13390 üzenetére
Rosszat linkeletem
www.pcgear.hu
-
Tomate
veterán
válasz
Kabooom #13389 üzenetére
Lehet kapni S1-et. Nálam 750/2000-en a gpu nem megy 60C fölé a VRM meg max 75C
-
-
sakal83
addikt
Hőfokokkal kapcsolataban lenne pár kérdésem (2900pro)?
1. Alapon a kártya nyitott háznál Xp alatt: 64-66 C
Crysis teszt alatt 77-80 C (gpu teszt)
3dmark06-ban 80 C felett inkább kinyomom?Ezek normális hőmérsékletek?
esetleg milyen hűtést ajánlanátok?
-
Kabooom
tag
válasz
Skorbut #13386 üzenetére
Hát ha 7600GT vagy 2600XT akkor 2600XT. Pont most jutott eszembe h. ajánljam a 8600Gt-t mert az kicsivel erősebb a 2600Xt-nél de látom AGP-s vagy ezért leteszek róla.
7600GT manapság sokkal gyengébb muzsikus mint 2600XT. De ha nagyon akarsz játszani akkor 79xx sorozat. -
Skorbut
tag
Ok!
Akkor szerintetek ehhez a confighoz (Asus P4P800-E Deluxe alaplapom (AGP 8X), benne 1 P4 3 GHZ-es proci, 2 giga rammal) melyik kártya lenne a legjobb választás (melyiket tudnám legjobban kihasználni?), ha csak a sebességet nézem, és játékra használnám...???
Köszönöm!!!
-
Skorbut
tag
Azt ellenőriztem, és csodálkoztam is. Tuti, hogy agp.
http://www.depo.hu/his/h26xqt512a
Csak nem tudom eldönteni, melyik kártyát lenne érdemesebb, nem tudom kihasználnám-e ezzel a configgal ezt a kártyát.
Üdv: Gyula
-
Skorbut
tag
Sziasztok, 1 kis segítséget szeretnék kérni!
Szeretnék 1 új kártyát vásárolni, és nem tudok dönteni a gépem configja miatt. Jelenleg 1 Asus P4P800-E Deluxe alaplapom (AGP 8X), benne 1 P4 3 GHZ-es proci, 2 giga rammal. Két kártya közül választanék, 1. MSI 7600 GT (512 DDR2 Ram) és 2. HIS 2900 XT (512 DDR3). Tudom, hogy a második kártya jobb és erősebb, de kihasználná-e a gépem ezzel a konfiggal a 2900 XT előnyeit? Árban 4 ezer HUF a külömbség.
Kérdés melyiket válasszam ehhez a confighoz??
ELŐRE is köszönöm! Üdv: Gyula
-
Tomate
veterán
válasz
Brumi˘ #13371 üzenetére
Nemteszem vissza neked a gyári hűtőt sry
Az a 60C ha nem megy feljebb akkor szerintem reálsi érték. De azt tudom ,hogy 760/1900-on 1 óra cod2 alatt a VRM stabil 64C a GPU pedig stabil 51C Hála az S1-esnek. (12cm venti a VRM felől + hátulról egy kis 8centis tolja rá a frisset) Amúgy befolyásolja a GPU vagy a VRM hőmérsékletét, hogy az adott játékot milyen beállításokkal tolom? pl szűrő-vel vagy nélkül, highon vagy csak med-en. Erről mit tudtok?
-
Brumi˘
addikt
Srácok valaki tudna nekem dobni hőmérséklet adatokat? hd2900pro gyári hűtő alap bios alap órajel. Mert eddig víz volt rajta, és most soknak tűnik ez a 60°C 15 perc grid demo után.
-
mokus1
addikt
Megéri hűtőstől a 2900promat+a xtrme 2900at egy Galaxy 9600GT Oc-re cserélnem?+2000ft-
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
Tomate #13366 üzenetére
Rivatunerel néztem és az ati tools is 1,2v-ot ír ki!
És van egy másik ugyan ilyen karim, csak az 1,15v-on megy és érezhetően hűvösebb,és halkabb!
De az nem lehet, hogy így van le fixálva, és csak ha Pl: más értékü ellenálás tennék valahova akkor változna a fesz,magyarul szoftveresen nem lehet változtatni!?! -
Tomate
veterán
válasz
Robi BALBOA #13365 üzenetére
Jól elbeszélgetsz magaddal
Amúgy nemlehet, hogy a progi amivel nézed hibásan írja ki?
Nekem is az 1,07V-ra 1,05-öt ír. -
Robi BALBOA
őstag
Amúgy ezt kajak nem értem, ha a biosz 1,15v-os akkor hogyan kaphat mégis 1,2v-ot?!?
-
Skiller
tag
Egy napon raktam fel a nfsps meg a windows-t.
-
Skiller
tag
Hát próbáltam több változatát de mindeggyikkel ez a helyzet.
A karit meg azért húzom mert van benne tuning és semilyen gondot nem okoz neki ilyen órajelen menni.
-
Al Brandy
tag
válasz
Skiller #13352 üzenetére
Próbálj meg beszerezni egy másik példányt a játékból, hátha azzal van baj.
A fiam gépén / adatlapom 2-es konfig / 2.2-re húzva gyönyörűen megy 1024-ben közepes+ beállításokkal. A tiéddel simán kellene full beállításokkal.
Hadd kérdezzem meg, miért hajtod péppé a VGA-dat, mikor a procid csak 2.6-on megy? -
Kabooom
tag
válasz
Robi BALBOA #13353 üzenetére
Hmm nekem az 512/512-es Pro-m megy 1V 2D-vel és 1,15V 3D-vel teljesen alap BIOS-szal. Az XT-t most perpill így nemtom de elméletileg hasonló feszültségeket kéne kapnia gyárilag nem?
Ha meg csak húzni akarod akkor Rivatuner... -
Tomate
veterán
válasz
Robi BALBOA #13353 üzenetére
Itt az editor! prószáld ki. De felelőséget nem vállalok
-
Robi BALBOA
őstag
Hello!
Valaki segítsen rajtam!
Ha valakinek van,frankó biosz editorja legyen szives és szóljon vagy ha van ideje akkor a következő paraméterek szerint, csináljon nekem egy Bioszt!
Az a lényeg, hogy egy Sapphire hd2900xt bioszt kellene átalakítani.
512mb-os legyen a biosz és 512bites
A paraméterek 2d fesz 1v legyen és az órajelek maradhatnak
3d fesz 1,15v legyen és a gpu 810mhz a memória pedig effektíven 1800mhz(900)Remélem valaki tud segíteni!
Előre is köszi!Üdv,Róbert
-
Skiller
tag
Hello mindenki!
Valaki mondja már meg nekem légyszives hogy a Need for Speed Pro Street miért nem akar folyamatosan futni ezzel a géppel:
amd a64 x2 3800+ 2.6Ghz 2GB Ram sapphire 2900pro 512MB 256Bit(750/2000Mhz) 450w chieftech
csak eddig low 800*600 ment folyamatosan de sok helyt leseik az fps.
semelyik driverrel semelyik windows-sal nem változik
-
Tomate
veterán
Felraktam az Accelero S1 rev2-t a Pro-ra. 1.07V-os biost használok 750/1900on. Egy óra Cod4 GPU: 55C VRM:67-70C 1,1V-os biost nemtudom rárakni mert nagyon elszáll a VRM
Fél óra után olyan 80-90C. Alúlról van rajta egy 12-es venti és a kártya végétől egy 8Cm-es tolja a levegőt a VRM-nek. Terhelés nélkül GPU: 36-40C VRM: 40-44C
-
Bagira01
veterán
Na így előreláthatólag búcsúzás előtt felraktam az acc s1-t hd2900pro barátunkra idle 37 fokos, terhelve még nem néztem, de tuning első blikkre jobbnak tűnik. Sajnos annyira retyó a win-em hogy a 3dmark csak araszol, Még ma próbálom orvosolni a problémát aztán hajrá
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Kornel213 #13345 üzenetére
Rakd újra a DX-et, lehetőleg a legfrissebbet. .NET Framework fent van? Abból is a legújabbat szedd le.
-
Kornel213
tag
A játékot és a patchet külön-külön kaptam egyik haveromtól!A drivert hogy töröljem le mert a prog. telep. és törl.-be van vagy 5 ATI-is fájl control panel,display driver,catalyst stb...ezekből csak a catalystot töröljem le vagy az összeset?mert a 8.4 kb 40MB a sima catalyst meg nincs egy mega se akkor gondolom az egészet letöröljem ugye?
-
-
vbbb
őstag
válasz
Kornel213 #13329 üzenetére
Én is pont tegnap játszottam vele az új ati 8.4-es Catalyst-al...menet közben jó volt, de amikor alt+tab -al kiléptem meg vissza, jött a kékhalál.
Valami ati2mag.dll hibát írt ki. Lehet meg kellett volna várnom az auto updatet a játék indulása előtt.
Tedd fel a 8.4 Catalyst-ot meg engedd neki az auto patch-et...lehet jó lesz. -
Kornel213
tag
Sziasztok!
Tud valaki egy HD2900Pr-hoz valamilyen driver frissítést?Most az van a gépen amit adtak hozzá gyárilag!A Rainbow Six Vegas 2-vel amikor játszok, 20 perc játék múlva újraindul a gépem ezért kéne egy driver frissítés másra nem tudok gondolni hogy mi baja lehet! -
laci666
senior tag
válasz
Tomate #13325 üzenetére
Ime a válasz a kérdésedre.
Én igy csináltam és kusba van a gép -
Tomate
veterán
Ezeket a hőmérséklet-fordulat beállításokat nem lehet valahogy átállítani személyes igény szerint? Jó lenne... A rivatuner 2.09-es verzsön. Amúgy van számottevő különbség a 8.3 & 8.4 Catalyst között?
-
Brumi˘
addikt
Ha valakinek esetleg kéne víz a hd-jára, akkor kukkancson be.
-
laci666
senior tag
válasz
subaruwrc #13321 üzenetére
egyszerű a megoldás,felhívod az üzletett és kiderül,hogy elirás vagy sem.www.ready.hu
-
laci666
senior tag
Felraktam a hotfixet a Vantagehoz.És a Professional Editionnal nyomtam
Na meg az ora jelet vissza kellet vennem mert nagyon szemetelt760/1050-en.Egszen 720/900-re le vettem és lefutott simán szemetelés mentesen.
3074pont -
laci666
senior tag
válasz
Tomate #13315 üzenetére
Nekem 3374pontott sikerült elérnem
[OFF]Qru:Erről Abu85 kérdezd meg ő penge -e téren.
Annyi a lényeg hogy az Ati és majd az Intel DX10.1 nyomatja azaz a fejlődés utján halad úgy fejlesztik a chipekket, míg az Nvidia nemhogy dx10.1 de még egy normális DX10-es kártyát sem csinált és nem is fog mert az új jővevény se támogatja a DX10.1.És ha jol tudom már lesz DX10.1-es Game a közel jővőben.(most nem jut az eszembe melyik,de majd utána nézek.)És itt látszik az Nvidia mocskossága egyből probálták lefizetni a játék fejlesztőket hogy csak DX10-es legyen hogy fusson az ő kártyájukon és nehogy DX10.1-es legyen mert akkor csufosan beégtek volna.
De ha pontosan érdekel a dolog kérdezd meg Abut ő penge -e térenAmúgy nem vagyok Nvidia ellenes volt Nvidia kártyám nem is kevés és most is nézegettem egy VGA MSI 768MB GF 8800Ultra HD OC Rt 37 935+fa (9800GTX ide vagy oda de 8800Ultra elveri mint a sz.r)de nem akkarok költeni rá.De ez nagyon Off lesz már
[/OFF]
-
Tomate
veterán
Lefuttattam életem első 3DMark Vantage bencsmárkját
GPU:750/1000
CPU:2900Mhz
Catalyst 8.4
És íme az eredménySok összehasonlítási alapom nincs. Azt láttam, a Vantage topicban hogy 4gigára húzott quaddal és GX2vel 8-9ezreket produkálnak. Amúgy mindegyik teszt akadt mint az atom
Kevés hozzá a gépem?K*rvára kevés...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
laci666 #13312 üzenetére
8800GT pl nem DX10-es? DX10.1-et az AMD-n kívül senki sem nyomatja kb ha jól tudom. NV túl nagy falat, amíg ők nem nyomatják nem sok játék fogja kihasználni.
Amit szabad jupiternek...
Ettől függetlenül egyet értek, hogy 2900PRO/XT bőven elégséges telejsítményű és sokáig az is lesz. Csak ne fogyasztana/melegedne ennyire...Én sem adtam volna el, ha nem esett volna ekkorát az ára (meg egyáltalán nincs is kereslet rá).
-
laci666
senior tag
válasz
Kabooom #13298 üzenetére
Úgy hogy F3-as steppinges azok meg menek mint állat
Qru :Én ha cserélek csak olyat fogok venni ami full DX10-es kártya ja meg+ DX10.1 is legyen.
Az Nvidia meg nem igen felel meg ennek a kritériumnak se most se a közel és távoli jővőbe sem.A 2900Pro után nekem már csak 4870-em lesz van egy olyan érzésem
Addig is tökéletes ez kártya most nyomtam végig a Bioshockot 1680*1050-ben full grafton és röccenés nélkül vitte.Most a Turok-ot nyomom az is frankon megy
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
X Factor #13310 üzenetére
Sajnos nagyon rossz hírét keltették ennak a remek kártyának.
Pedig sztem nem rossz, sőtt! X1900 XT 512 után ez volt a legjobban kedvelt Radeonom (az is csak azért volt jobb, mert AC X2 hűtés volt rajta).
Én is cseréltem HD2900 PRO 256bit + 965P DS4 = bontatlan Inno3D 8800GT 512 + 4k ért vettem rá AC S1-et. Így halk, hűs és erős mint állat. Bővebben
-
Tomate
veterán
Én másfél hónapja vettem 26ba szóval még úgyahogy, nem vesztettem rajta. Szépen lement az ára.
-
mokus1
addikt
Valami tipp h csináljak 3dmarkot??mivel tdnám lehűteni rendesen a vrm-et?
-
Tomate
veterán
Kijött a Rivatuner2.09
-
Skiller
tag
Köszönöm sokat segítettetek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hegesztés topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest