Új hozzászólás Aktív témák
- 

Qru MODERÁTOR Ez a ph!-s topik alapján keres, ugye? 
- 

- 

HolyFire aktív tag Én itt a ph-n vettem a hd2900prom....hogy volt e húzva ...azt nem tudom....de az biztos hogy én rongyá húzom a kicsikét  had szaladjo had szaladjo a lényeg hogy bírja ki a 4000-es szériáig...utána csere de nagyon a lényeg hogy bírja ki a 4000-es szériáig...utána csere de nagyon De amúgy meg szerencse kérdése hogy kitől vásárolsz rendesen....engem már szivattak meg páran...de általában nem kell izgulni, a többség normális...  
- 

Brumi˘ addikt Ma megérkezett az EK-FCR600 blokkom (THNX to hakos1987). Fel is pattintottam. Nagyon jól hűt a kicsike. Az első eredmény. (nem a pont a lényeg, hanem a hőfokok) Léggel ugyanezen beállításokkal: gpu: 75°C, vrm: 80+°C volt. 
- 

kavicssli addikt Sajnos szégyen szemre nem húztam még a kártyát  Meg a procim is csak egy E2160as és az is alapon megy és igy is csak 60% hajtja ki a kártyából Meg a procim is csak egy E2160as és az is alapon megy és igy is csak 60% hajtja ki a kártyából de nekem noti után ez már brutál konfig! de nekem noti után ez már brutál konfig!
 Melegedni pedig szeret a kicsike habár még most "tavasszal" nincs akkor meleg de nyáron szerintem mindeféle képpen igényli az új hütőt!
- 

Fr@ps tag válasz  kavicssli

üzenetére kavicssli

üzenetérehát egy (nem most egy-két hét még..--> no money  ) HD2900 Pro val akarok ujitani ha lehetséges lesz majd.... ) HD2900 Pro val akarok ujitani ha lehetséges lesz majd....
 de leginkább azért parázok..mert hallottam hideget-meleget a karirólll(de a hidegekből egy picit több volt) pl..ratyi hűtés ...(jó ez élből orvosolva van nálam..mert a gépházban alapból 20-30 fok van...sőt!!)
 vagy tápzabálóó...és észrevettem hogy pár ember aki ilyentet árul (elég reális áron) rettentően megakar szabadulni tőle...
- 

Picco addikt pfff  megbizhatobb tagoktol vehetsz nyugodtan. 
 http://phmegbizhatosag.atw.hu/
 bazarosoktol vagy fanatikus tag es afeletti tagoktol altalaban nyugodtan lehet mar vasarolni.
 de erted, nem lehet igy kijelenteni h igen vehetsz, az ordog nem alszik.....
- 

Fr@ps tag hy   
 segitsetek!!!  
 de... a tapasztaltabbak...
 nem mintha nem biznék a ph-s emberkékben...de nem tudom miért nem visz rá a hajlam hogy itt vegyek vga-t...(igaz hogy a mostani is innen van   ) )
 de ki tudja...lehet hogy aki eladja a cuccot az nemrég hajtotta ki a belét a kariból vagy huzta fel 80°C-osra....
 szóval inkább a tapasztaltabbakhoz fordulnék...hogy megbizhatóak (ugy a nagy általánosságban) a ph-s emberek???
 mert gyanús szokott lenn iaz ha valaki nagyon megakar szabadulni a dolgiatól...    
 köszönöm a hsz-eket      
- 

kavicssli addikt úgy néz ki megveszem majd! A TFT moncsi várhat még magára! Itt a melóhelyen majd átböngészem a teszteket róla! 
- 

kavicssli addikt Most olvasgatom hogy az accelero xtreme 2900 3 slotot  foglal el!Ebből már ház csere lesz! foglal el!Ebből már ház csere lesz! (vagy kivágom a ház alját) (vagy kivágom a ház alját) 
- 

DeadMen tag Vízhűtés van a gépemben mindenen,a radim is házon kívül van...szal nincs venti semmin se. Sztetek ha a VRM-re pakolok pár sünit (kis hűtőbordát) az számít neki vmit? 
- 

Đ@n! tag 58 fokos lett a VRM játék alatt 835@1000MHz-s órajelek mellet úgy h egy 8 cm-s venti fújta a kari hátulját (Kari hűtése fodulaton mag ienkor 80Fok)  Ez végülis haladás mert eddig idleben volt ennyi a VRM hőfoka Ez végülis haladás mert eddig idleben volt ennyi a VRM hőfoka 
- 

Đ@n! tag Megyek szerzek ventit és megpróbálom hátulról meghűteni a karit  hátha érek vele vmit! hátha érek vele vmit! 
- 

Picco addikt szedd le a haz oldalat, egybol nem lesz baj  vagy hasznald igy, legjobb es meg haz sem kell hozza  
- 

fv82 tag félek, hogy igazad van, egy 4 éves acorp házam van (igazából a szép matricák miatt ragaszkodom hozzá) és már nem először volt megmagyarázhatatlan hőmérsékleti gond a gépemben. 
 mindenesetre itt vannak az érzékelők adatai:
 [link]
 nem lehet azért picit valahol variálni az fordulatot?
- 

fv82 tag Sziasztok! 
 most váltottam Sapphire 2900 Pro-ra, ami eddig elég jónak fest egy dolgot leszámítva.
 Szóval a srácnál kipróbáltuk és teljesen rendben volt a hangereje egy haveromnál is még viséken, ott nem különben, de itthon úgy 1,5 perc után felugrott 2000-es fordulatra és azóta, nem vesz vissza. Riva Tunerral letudom venni 1000-re de nyilván ennél valamil jobb skálázhatóság és automatizálás kéne. Szerintetek mi lehet a gáz?
 természetesen az a gond ezzel a fordulattal, hogy egy jó porszívó sem sokkal hangosabb és böngészés közben azért soknak tűnik  
 üdv: FV
- 

leviske veterán Tudom, hogy off, és felesleges tovább fokoznom a témát, de ugy tűnik Abu85 és gbros hosszászólásait olvasgatva a RV7*0 topikban... nem írtam annyira nagy hülyesége a R600/G80 DX10 viszonyával kapcsolatban.  
- 

kavicssli addikt Most küldtem egy "körlevelet" a kiemelt hirdetőknek (tts, BirdPc...) és tts azonnal vissza is irt hogy holnap vagy holnapután érkezik neki belőle..  viszont árat nem irt! Ahogy én olvasgattam a neten kb 9000ft ért fogják kint vesztegetni itthon meg szerintem eléri a 13.000ft is...de ne legyen igazam viszont árat nem irt! Ahogy én olvasgattam a neten kb 9000ft ért fogják kint vesztegetni itthon meg szerintem eléri a 13.000ft is...de ne legyen igazam 
- 

Fr@ps tag figyuzzatok .. voltam haveromnál neki is 2900 Pro-ja van de az 512bites és amikor megmutatta (jobban mondva hallatta) hogy milyen hűtést dobtak rá.....én nem hiszem hogy az kevés lenne rá...(jó az én gépembe alapból 25 -30°C fok van kb...).. 
- 

kavicssli addikt MO-n hol lehet Accelero Xtreme 2900 hütőt venni? 
- 

Đ@n! tag válasz  leviske

üzenetére leviske

üzenetéreEz egy naon jó kérdés de sztem a 3dmark toplista az segít benne  
- 

leviske veterán válasz  X Factor

üzenetére X Factor

üzenetéreÉn nem lehúzni akartam az nV-t...egyszerűen elmondtam, hogy nem ugy képzelte el a DX10-et a G80 tervezésekor, mint ahogy a MS és az AMD... bár már bánom, hogy felhoztam a dolgot... Azt pedig megint csak nem mondtam, hogy soha nem fogok nV karit venni, csak hogy eddig egyszer volt, az pedig nem keltett bennem olyan benyomást, hogy szükségét látnám váltani.  Tudom...nem lehet egy márkát egy kártya alapján azonosítani, mert akkor az ATi-nak is felhozhatnánk pár gyenge eresztését, de az ATi nekem valahogy egyenesebbnek tűnik (ugy értem, hogy nem azzal nyer némi teljesítményfölényt, hogy a játékfejlesztők zsebét tömi) Tudom...nem lehet egy márkát egy kártya alapján azonosítani, mert akkor az ATi-nak is felhozhatnánk pár gyenge eresztését, de az ATi nekem valahogy egyenesebbnek tűnik (ugy értem, hogy nem azzal nyer némi teljesítményfölényt, hogy a játékfejlesztők zsebét tömi)Arra pedig te sem tudsz szerintem mit írni, hogy azokban a játékokban, amik a R600 féle arch.-ra vannak fejlesztve, jobban lemaradna a G80, mint fordítva.  Mind1, most már befogom...nem akartok senkit sem jobban megerősíteni abban a hitben, hogy hülye vagyok.  
- 

- 

Picco addikt pics@ba tudtam h lekesem a 12500. hsz.-t   
 Accelero S1 rev2.- olcso es baromi jol hut.  
 a zalmi jol nez ki de ha ra is megy tuti kurva draga kavics: hat ha a procidat nem huzod akkor a kari 60%-at hasznalod csak ki max...tuti h tobbet nem hajt ki.  
- 

Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux Mint
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

a lényeg hogy bírja ki a 4000-es szériáig...utána csere de nagyon
 a lényeg hogy bírja ki a 4000-es szériáig...utána csere de nagyon  

Meg a procim is csak egy E2160as és az is alapon megy és igy is csak 60% hajtja ki a kártyából
  Meg a procim is csak egy E2160as és az is alapon megy és igy is csak 60% hajtja ki a kártyából  

Bár egy tesztnek örülnék én is...
  Bár egy tesztnek örülnék én is... 

foglal el!Ebből már ház csere lesz!
  foglal el!Ebből már ház csere lesz!  

azért hajtom fullon és igen már kb 1 órája megy hiba nélkül
azért hajtom fullon és igen már kb 1 órája megy hiba nélkül 

Meg esetleg egy körülbelüli árat
  Meg esetleg egy körülbelüli árat   

)
 )