- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Pánik a memóriapiacon
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đ@n!
tag
Én is így voltam a 88GTS-el (G80) szar driver volt hozzá és atom proci kellet hogy sok FPS legyen... (Amikor megvettem volt egy 3000+-os Athlonom). És most ugyanaz van a 2900Proval emelem a szűrőket és nem lesz kevesebb FPS sőt DiRT-ben az árnyékokat ultrára tettem és még több FPS lett mint elötte volt amikor elfelejtettem feljebb venni a grafikát (30>40-re ugrott), de mégsem vagyok csalódott, mert úgy gondolom h azt amit lecseréltem azt nem is kicsit veri...
Jah és a hang: Amikor játszol nem mind1 h mien hangos a kari úgy sem hallod ha rajtad a füles... Amikor meg nem megy gém akkor meg szépen visszaveszed! (nekem evvel sosem voltak problémáim h egy vga hangos max akkor ha alapon)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen videókártyát?
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- EAFC 26
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sorozatok
- GTA V
- További aktív témák...
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- ASUS RTX 2080 TURBO Super
- MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24GB - Friss wellness - Garancia
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest