- Milyen házat vegyek?
- TV antenna és jelerősítés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- Google Chromecast topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
Ragadozó #11386 üzenetére
KÖSZÖNÖM a gyors válaszodat!
De egyébként a régi kari mikor még bent volt már leszedtem a régi drivert utánna áamtalanítottam és karikat kicseréltem, majd a tápot cseréltem és csak utánna indítottam (volna) el újra a gépet! Tehát elvileg videó kari driver elvileg le vol szedve a csere előtt!?!
De azért majd megpróbálom amit mondtál!
CSÖKKENTETT módban elindúlt a winfos!
Ugyanis miután jó pár percig nem csinált semmit, kilőttem a power hosszan nyomva tartásával, majd az újra indításnál a CSÖKKENTETT módot ajánlotta fel és úgy elindúlt!
Elvben fel is rakta a CD-ről a HD2900Pro kari driverét, majd mondta, hogy újra kell indítani a gépet az életbe lépéshez! OK! Majd újra semmi, mintha lefagyna boot közben!?! -
jano_77
nagyúr
Jó reggelt Mindenkinek!
Tegnap megkaptam az új HD2900Pro karimat és az FSP BlueStorm II. 500W-os tápot!
Tegnap este betettem a gépembe - ASUS P5SD2-FM alaplap, Intel P4 524 proci, 2x1GB Super Talent DDR2-800 RAM - az új Radeon HD2900Pro kártyámat ill az új FSP BlueStorm II. 500W-os tápomat és mikor újra indúlt volna a gép, bootolás közben, mikor a Windows boot képe látható és a tőltést jelző - KIT - jelzés, egyszer csak megáll a jelzés futása és nem indul el a windows, nem jön elő a profilok kiválasztásának lehetőségei, ahol a jelszót be kellene írnom!
Mi lehet a gond, miért nem indul el a gépem, mit tegyek?!?HELP!!!!!!
-
banderasz77
addikt
Na fiúk-lányok, megválok hőn szeretett HD2900PRO-mtól. Beszereztem egy 8800GT-t, ami a 4 napos teszt után nagyon meggyőzött. Azért még ide is benézegetek, hátha tudok valakinek segíteni a tapasztalataimmal.
Remélem az ATI helyzete normalizálódni fog ebben a nagy harcban és újra ATI tulaj lehetek.
Béke Veletek! -
Johnny001
senior tag
Hi!
3Dmark 2006 9767@800-900. Az X2 miatt lehet, mert az nem megy többet 2829 Mhz-nál
. sajnos úgy nézem, hogy a 400 wattos Chieftec tápom is kezd kifeküdni, mert a teszt 3. részén, amikor csak csak 1 vagy 0 az fps már szemetel, de már előtte is sokat gondolkozik és pöttyösen csíkos képernyő van.
Szóval vagy a kari nyiffant ki, vagy a táp vagy én nyiffantottam ki a karit, vagy a kari a tápot
By.: Johnny
-
Speed®
titán
Mit próbáltál rátenni (sry, ha már írtad, nem figyelem mindig a topikot)?
Amúgy ha a csavarozást el nem szúrtad, akkor a pasztázásban lesz a hiba.
Egy pöttyöt kenj szét az ujjaddal (vagy amivel jólesik), vékony réteget képezve.
Volt egy cimborám, aki egy 1.5g-s tubust rányomott a procijára..a hűtőt rászorította, a paszta felesleges része meg a procifoglalat aljáig folyt..persze a vastag krémpárna miatt a hőmérséklet is az eget verdeste. -
vbbb
őstag
-
Daert
őstag
Értem,tehát ha esetleg max 80C-ig elmegy akkor még olvad meg semmi?
Gyári hűtővel. -
Speed®
titán
"1280*1024 4x élsímítás mellett mindent magasra állítottam, és 30fps fölött volt"
Ezt ha nem haragszol, igencsak kétkedve olvasomMivel/hogy mérted?
Daert
Olyan, hogy hivatalos üzemi hőmérséklet, nincs. A max hőfok elvileg 125°C, felette már károsodhat a GPU. Akkor optimális, ha 75°C alatt van terhelten. -
HolyFire
aktív tag
Attól függ millen üzemben használod....egy öntödében más mint egy hűtőházban...
Viccet félretéve nem tudom....szerintem ollan 80-90 fok a max...onnan feljebb kikapcsol....szaerintem. De véleményem szerint normális használatnál olyan 70 fok fölé nem kéne mennie...Mivel hűtöd? -
A hdmi hanggal még nem bírkoztam meg...de most nem érdekel annyira...
Mind2 dvi kimeneten van hang továbbítás?
Rákötöttem a hangkarit a hifire....Kipróbáltam a plazmán COD4 demót, húúú, kicsit nagyon jó....
-
Daert
őstag
Mennyi a Pro hivatalos üzemi hőmérséklete,ill. mi az a max hőm. ami még elviselhető?
-
Picco
addikt
válasz
Johnny001 #11358 üzenetére
hali
van 512 hez is, pl a sima xt bios, az 512es, az letoltheted [L:http://www.techpowerup.com/vgabios/index.php?page=1&architecture=&manufacturer=Sapphire&model=2900+XT&interface=PCI-E&memSize=512] [/L]
mod: attol h irtam egy hulye cikket rola nem vallalok semmi felelosseget a karid epsegeert
-
Johnny001
senior tag
Hi!
Lenne egy kérdésem, 512 bites pro-hoz hol találok vmoddolt BIOST, mert visszaolvasva is meg utánanézve is csak PRO->XT BIOS van vagy 256 bites moddolt, vagy hülye vagyok!
By.: Johnny
-
Daert
őstag
válasz
idegbeteg18 #11351 üzenetére
Igen,hozzáméred a nyákhoz és a lyukon keresztül megjelölöd a dordát,majd 1.5-ös fúróval megfúrod,kicsit kiszélesíted,és máris bele tudod hajtani a csavart.
-
Picco
addikt
válasz
idegbeteg18 #11351 üzenetére
igen arra gondolt, burkalsz bele egy lukat es maris jo
-
HolyFire
aktív tag
hát nem tudom...ha nincs fém a pasztában és szilikon alapú vagy valami nem vezető anyagból készül akkor elvileg nem lehet gond....nem tudom miért használnak gyárilag gumit...első lépésben bordát faragok azt utána gondolkodok a felfogatáson
De szerintem elsőre a gumi megoldás lesz....
-
Daert
őstag
válasz
idegbeteg18 #11326 üzenetére
ITT kérdezd meg,hátha még megvan neki a VRM borda.
Ha esetleg megveszed a Zalmit,VF-1000 akkor kérnék róla beszámolót
-
Daert
őstag
válasz
idegbeteg18 #11331 üzenetére
Ezt a hőátadó gumit vagy szivacsot azt hiszem ITT is lehet venni,talán megér egy próbát.
-
Bagira01
veterán
Szerintetek egy mark erejéig megküldhetem a hd2900pro-t 1,2v-l? Nem akarom hogy sípolós legyen utána
-
sinci
tag
válasz
idegbeteg18 #11331 üzenetére
majd hőátadó gumit tegyél azért rá [link], gondolom nem ok nélkül van a gyári hűtőn is, az hogy hol kapsz ilyen gumit...passzolom
-
laci666
senior tag
válasz
idegbeteg18 #11312 üzenetére
Elég brutál ez a zalman,nagyon állat.
És ha még rá is megy.Van annyi furat a talpán hogy még rá is mehet. -
sinci
tag
válasz
idegbeteg18 #11326 üzenetére
vagy akár Te is megcsinálhatod...egy proci hűtőbordát addig vágsz, köszörülsz kisflexel amíg megfelelő nem lesz a méret, és átmenő csavarral rögzíted...
-
Daert
őstag
Mennyiért lehet használtan Thermalright HR 03 R600-at venni??
-
laci666
senior tag
Mert ha igen, és ha a nyákon távolabb vannak a furatok 2mm-rel mint hűtőnek talpánál akkor azt furoval lehet hogy lehet korigálni,mert ahogy látom a furatok körül van anyag azt nagyobb furoval meg lehet furni.
-
sinci
tag
válasz
idegbeteg18 #11315 üzenetére
ha rá is megy a 2900pro-ra akkor kell hozzá egy VRM hűtőborda [link], amit nem lehet kapni külön, ergó neked kell rá fabrikálni...
-
idegbeteg18
tag
Ebből gondolom, hogy rámegy [link]
igaz itt nem HD2900 Pro-ra rakják rá, de ha egy kicsit visszaolvasol akkor ott írja az egyik felhasználó, hogy mi jó rá. -
HZSolti
tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem /pár napja léptem be a ATI HD2900PRO tulajok körébe../.
1. flash-eltem a BIOS-t /Tiger83_0.85v_220_250_1.10v_760_1060.zip/, na most ez XT BIOS, vagy csak módosított? Flash-elés után PRO-nak ismeri fel minden progi nem gond?
Igaz az órajelek 760/1060 -ra emelkedtek alapból, gondolom sikeres lett akkor a biosflash.
2. hol tudom megnézni mennyi feszt ad neki 3D-nél?
3. 10700 3DMark'06 /Vista64, Omega7.11, 780/1000, többi aláírásom nickem alatt/ az milyen eredménynek számít? A phlistához nézve nem túl jó, de gondolom sokat számít a Vista /lassusága/.?
Segítségeket előre is thx, és sry ha már agyoncsépelt dolgokat kérdezek.
-
Daert
őstag
válasz
idegbeteg18 #11312 üzenetére
Miből gondolod hogy rámegy a 2900 Pro-ra?
A kompatibilitási listán nincs megjelölve,csak azért mondom,nehogy úgy járj mint én az AC S1-el.Nem megy rá. -
idegbeteg18
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha egy [Zalman VF1000 LED-re] szeretném lecserélni a HD2900 Pro-m hűtőjét akkor a hűtőn kívül kell még valami más a hűtőcseréhez?
Válaszokat előre is köszi! -
Daert
őstag
Bármilyen hihetetlan de az én Pro-mra nem megy fel az S1 rev1-es.KB 2 mm-el távolabb vannak a likak a nyákon mint az S1-en
Jól befaragtam a cserével,ráadásul azóta baromira melegszik a kártyám.Netezés alatt+ lemezt írok 59C 50% ventihasználatnál.Már megrendeltem 1 AC MX-2-es pasztát,remélem segíteni fog.Thermalright HR 03 R600-ért meg nem fogok 13K-t kiadni.
Valami más hűtési alternatíva a vízen kívül??
Vki? -
laci666
senior tag
válasz
HolyFire #11306 üzenetére
Hiszed vagy sem én is szivatyú keresgélek itt a PH-n.
Ezt néztem ki Laing DDC
Kicsi kompakt,halk mi kell még
Nyugdíjastól lehet venni 8 K,majd szerintem én is ott veszek.
Keresgéltem itt Nyíregyen ezt a szívatyut 40K-ért akkarták rám sozni,modtam ok majd jővők azota is készülök oda.Hogy maradjunk a 2900Pro témában Milyen blokot érdemes rávenni?
Igaz halk a gépem csak hát ha egyszer olyanom lesz akkor milyet nézek -
HolyFire
aktív tag
válasz
laci666 #11302 üzenetére
ez így természetes...
Akkor segíts nekem vizes dolgokban.... kéne nekem valami kicsi méretű szivattyú, de nem valami atom erős hanem valami kis frankó alap cucc nem drágáért, 1 blokkot kell vinnie max kettőt.... amivel most hűtöm a 2900-et le akarom cserélni...nem vagyok képbe a szivattyúk terén és a vites forumba meg nem válaszoltak
-
Dambudzo
csendes tag
válasz
Speed® #11287 üzenetére
igaza van banderasznak. van xbox360am és volt kb 2 hétig egy ps3 "tesztelésre" egy TV-n volt hajtva mindekttő a ps3 hdmi-ben a x360 komponensen mert a tv-n(r32-es samsung) nincs 2 hdmi. pont a DMC4 ami ugye mindkét gépre megjelent és az ati csippes x360-nak erősebbek voltak a színei úgy, hogy a ps3 hdmi-n volt!
bocs az offért ismét. flém ne legyen. nem vagyok fan, ez csak az észrevételem! -
HolyFire
aktív tag
Nahh most hogy felkeltem délután 1kor.... látom elég rugalmas lett a topic...voltmár hogyan építsünk gépet, ram kérdések és most 8800GT tuning
De ezért szeretek ide "járni" mert nem anyázás van elsőre ha valaki eltér a témától mint más helyen
Meg hát amúgy is mi 2900pro tulajok faszagyerekek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Milyen házat vegyek?
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- BestBuy ruhás topik
- TV antenna és jelerősítés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- Hibátlan - GIGABYTE Geforce GTX 1660 Super Gaming OC 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest