Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Akciókamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Ne fárassz már..akkora baromságokat írsz hogy görcsöl a szemöldököm
A hangerővel kapcsolatos igénytelenségem..vicces vagy
Maradjunk annyiban, hogy nem ismersz ezekszerint. Kicsit nézz szét a hűtős topikokban ;p
Mellesleg abban nem tévedsz, ha játszok, benyomom a fülest. Az 5.1 fülest.Az S1 Turbo Moduleal is beszerezhető, úgy ~6k. De sokkal jobb, ha az embernek van helye hozzá, 12es ventivel szerelni, úgy szinte hangtalan (600rpmes PWM AC venti űber). Cserébe összevissza alázza hatékonyságban és hőmérsékletekben az össze többi hűtőt. Jól átgondolt házszellőzéssel és normális alaplappal ami nem fűti szét a házat semmi problémád nem lenne.
Az, hogy neked ingyen kéne, az privát nyomor, rajtad kívül 10 emberből 9 elégedett azzal, amit a pénzéért Acc S1 és 2900Pro/256bit néven kaphat.
Vegyél 8800ast, ha az kell, hogy megnyugodj. Hiszen olcsóbb egy 8800ast venni és rátenni egy 5ks hűtőt, mint a Prodra venni egy S1est 12es ventivel ~6ért, amit később még átrakhatsz egy G92/G94 karira ha nagyon akarod.
-
hakos1987
őstag
hát öcsém, nem vagy gyenge...
A kariról lehetett tudni, hogy hangos, és nagy a fogyasztása... minek vettél ilyet? ha megvetted és voltál olyan ,,hülye" (szted), akkor meg ne sírjál! csendes és j teljesítményű hűtés kell? vegyél rá vizet! én is azzal hűtöm! ha meg nincs rá lóvéd, ne vegyél ilyen karit se!!
(nem az az uriember, aki beül a 30 millás mergába, hanem aki ahhoz méltóan viselkedik!!!)
Te tipikusan az a tipus vagy, aki megveszi a csúcskategoriás karit, hogy elmondhassa, hogy neki az van, de sajnál kibaszott 5 k-t a hűtésre! Akkor vegyél olcsóbbat, hogy maradjon arra is! Én speckó a karit se szereztem olcsón, 55 k-ért, és vettem rá vizes blokkot, ráadásul a legjobbat, sőt emiatt merült fel bennem először, hogy vízhűtésbe vágok!
de tudtam mit veszek, és vállaltam!! Vehettem vna akkor annyi pénzből jobb karit, de a vízhűtést tovább tudom bővíteni, más karinál másik blokk, a kártya legyen inkább egy kicsivel gyengébb, de így volt rá lóvém!
Ha minden pénzed elkúrtad a vga-ra, akkor meg viseld el a hagját!
Az meg nem igazi ati fan, aki ilyeneket irogat... és az ,,ATI fan klub"-nak sincs ilyen emberekre szüksége...
Ne itt offolgass, és vitatkozz, mert sztem mki cseszik a te gondodra! Mki más meg tudta oldani a hűtés problémáját! vagy lecserélte, vagy elviselte! ez a két lehetőséged van, vagy add el a karit, illetve ne is vegyél ilyen kártyát!!bocs az offért, csak irritál....
-
Đ@n!
tag
"Akkor mondd azt, hogy neked tök mindegy, mert te is benyomod a fülest, mint a kolléga aztán szasz."
Asszem nem kéne leszólni a fülest mert a gémer világban én azt nézem le aki ócska hangfalakkal szórakozik én ha cod multizok szeretem hallani h honnan jönnek... De ez ÉN vagyok... Ha nem teccik a kari akkor add el a pi**ába és ne nekünk irogass amikor nem tudunk vele mit kezdeni. Az elején sztem midnenki elnéző volt de az h 200soros Hsz-eket nyomsz be az qrvára nem szép dolog!
Nah szaszMod: Amúgy igen boldog ember vok én is pedig megvan... Am meg ez egy ATi topik nem egy nVidia ....
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- Kuponkunyeráló
- Tenisz topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó egy Pixel 8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest