- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
A6ON
csendes tag
Próbálja meg az akinek ATI RADEON 2900xtje vagy 2600 pro ja van letesztelni a 3D Mark 2003-ban mert nekem valami hibár ír ki
-
Sabre
őstag
semmihez sem nyúlva 740/2000en stabil, 800/2100on már kifagyott a 3dmark06.
feszelni nem szeretném gyári hütövel
-
tgulyas
senior tag
Hali egy kérdés HD 2900 prot vgát ésrdemes ere lecserélni SAPPHIRE HD3870 512MB Ultimate HTD PCIE ?
-
Tomate
veterán
Parasztvakítás ezerrel. Bocs de ezt megkellett osztanom valakivel
-
Brumi˘
addikt
válasz
mokus1 #12974 üzenetére
Nincs itt semmi bibi... 850/2200/on kb 40-50 pontal kaptam kevesebbet.
Megneztem fogyasztasmerovel a cuccot es nem nagyon all ossze a dolog.
Fogyasztasmero: idle: 125W
load: 304W
Rivatuner vga: idle: 0.85Vx16.94A=14.4W
load: 1.2Vx94.35A=113.22W
Meg ha a tap 80% koruli hatasfokat belevesszuk akkor is idle: 100W, load: 243W. Mivel a terhelest atitoolal artifact scannel csinaltam nem hiszem h a procim 30W-tal tobbet fogyaszt. Ha megis akkor elnezest a tudatlansagomert. -
Brumi˘
addikt
Nah ugy nez ki elertem a konfigom veget, sajna ezzel a procival nem lesz meg a 12K pont.
mokus1: Nezek majd, csak idaig wint telepitettem, meg sutottem az ebedet.
Fr@ps: Elm birnia kene a tuningot a tapodnak.
-
mokus1
addikt
mi az a kapcsoló a kaátya bal alsó sarkában??
-
mokus1
addikt
-
kavicssli
addikt
Ha levenném a VGA-ról ezt a piros műanyag izét "dobozt" azzal segitek a hűtésén valamennyit? Most nézegetem a venti gondolom egybe van ezzel a sz@rral...
-
Tomate
veterán
válasz
mokus1 #12946 üzenetére
Rivatunerben van valami ilyesmi a mointorozásnál, Voltage regulator current. Szerintem ez a fogyasztás lehet. Crysis alatt 70-80A Üresjáratban 17A És akkor ezt kéne szorozni 1,1-el? Mert akkor tényleg ilyen 90körüli. Ha kicsit szétesik a kép, villognak benne fekete pontok ilyesmik, (nem vészes) a feszültség kevés a memóriának, esetleg túl magas az órajele? Vagy a GPU-nak túl magas az órajele?
-
Tomate
veterán
Voltage Regulator temperature =VRM?
-
Tomate
veterán
A GPU VRM-et tudom Everesten kívül máshol is nézni? 93C
az gáz??
-
Picco
addikt
gpu 1140
mem 1595
nalam eddig lehet huzni rivatunerbe -
mokus1
addikt
hogyan tudom ugy állitani a kari orajeleit h mhz-enként menjen mert atitoolba nem tudom:S
-
mokus1
addikt
válasz
Corsa1 #12923 üzenetére
szerintem szuper egy kari nekem 256bites 512memoval és egyszerűen imádom.kicsit a hangja zavar de van fülessem.
szerintem ha gddr4 van rajta talán 1200mhz-et is kihozhatsz belőle nagyon kiváncsi vagyok mit tud egy gddr4 szóval azt gyepáld meg a nevembe is
a gpu kb 800körül lehet de mivel ez egy ritkább változat vlszeg valamivvel jobban huzható az is egyszóval hajrá..... -
Corsa1
tag
sziasztok!
nemrég vettem egy Sapphire 2900pro 1GB 512bit GDDR4 es videokarit.
Van értelme huzni vagy viszi a mai játékokat? (crysist hagyjuk...)
Ha huznám szerintetek mennyire lehet?
Ja és jo karit vettem e szerintetek?ja XT biosa van.
segitségeteket előre is köszi.
-
mokus1
addikt
milyet hűtőt ajánlotok a karira ami halk is?
-
Fr@ps
tag
helosztok ..az elöbb irtam a parámról...
csak egszer 6 tüs csati volt beledugva most 2x6 van....ugy sztetek huzhatom a ccc-ben vagy nem tanácsos...
450W-os asus tápom van....
amikor 1x6 volr benne akkor fagyott (gondolom érthetö okok miatt..)
de most (szerencsére kopp-kopp-kopp nincs semmi baja....)
mert eléggé szép volt mikor meg vol huzgálva minden...volt élsimitás volt minden....
ja és mégegy kérdés...
ha nincs semmi huzva ccc-ben attol függetlenül ha a játékban beállitom akkor lesz maximális élsimitás meg ilyenek...? -
Brumi˘
addikt
válasz
Tomate #12901 üzenetére
Az a cpu score eléggé sovány, az húzza le főként, meg a vista is de az nem olyan vészesen. Itt az én eredményem 800/2200-on.
mokus1: A vrm a kártya feszszabályzó áramköre asszem. A lényeg hogy az csinálja a kellő feszeket és mivel a kártyánk eléggé éhes fajta így rendesen folyik rajta áram amitől eléggé melegszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Windows 10
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest