Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Öcsém mit összevissza sírsz
Ha neked derogál egy Accelero S1et venni és rá egy 12es venti kemény 1.5kért szintén tőlük (AC PWM 12"), akkor sírj tovább.
Mellesleg az AccS1 jó egy rakat másik kártyára is, nem fog rádrohadni.
Az nV féle Silenseres megoldás alatt nem tudom mit értesz, hivatalosan a 8800asokra nincs. Sőt, a G80akra meg aztán pláne szívás hűtést pakolni. G92 más.Egy rahedli elégedett HD2900 tulaj van, én is az voltam, míg az 512bites Prot használtam, pedig gyári hűtővel tuningoltam..normális ventiprofillal teljesen elfogadható zajszintet produkált emberi hőmérsékletek mellett is.
Ha nem bírsz együttélni vele vagy kevés hozzá a tudásod, vegyél 88/96GTt, aztán nyavajoghatsz ott is, mert a ref hűtő egy kalap sz@r. És azokra is az S1 a legnormálisabb vétel a kapható hűtők közül.
"kivártam a drivert, a minimum, hogy cserébe kapok egy ultraűber hűtőt" LoL
-
Joci??
senior tag
én nem értelek! ezt most miért itt nekünk nyavajgod el!
figy ha ennyire kiakadtál a karira akkor vagy add el és vegyél másikat ami silent vagy írjál a gyártónak hogy téged átbaxtak ezzel a karival mert TÚL HANGOS! ezért kellett volna elötte utánajárni hogy milyen is ez kari bár eléggé köztudott és nem eltitkolt tény hogy ez a kari hangos,zajos!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Androidos fejegységek
- Spórolós topik
- Képregény topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest