- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
válasz
SzlobiG #4096 üzenetére
Ezt figyeld,érdemes:
Ilyen jól állok a géppel sajnos!Konfig: X2 4200+ 2700Mhz-en és egy 2900XT társaságában ez szörnyűség még ha VISTA is van fent nem az XP,de az XP-n is lassú volt a 3700+-al 2700Mhz-en,az 1800XT karimmal 40FPS-et vertem a Doom3-ban a 2900XT-re.!
2900XT-vel Vistán.
Doom3 Timedemo 1024x768 AAoff AFoff 40FPS
Dark Messiah 1024x768 AAoff AF off valahól 17-15FPS-re is leesik.
Oblivion játék legelején 1024x768 AAoff AFoff HDR-on 14-19FPS.
Tomb Raider:Legends 1024x768 Nextgen on 17-19FPS-re esik le.
De XP-n is ilyen rosszúl ment.1800XT-vel XP-n
Doom3 1024x768 AAoff AFoff 114FPS2900XT XP-n
Doom3 1024x768 AAoff AFoff 80FPSEz egyszerűen siralmas!
Mitől lehet ez? -
Gorneck
legenda
válasz
Alvin_ti4200 #4080 üzenetére
Hűtés látom még mindig nincs hozzá...sem XT, sem Pro karihoz...viszont a venti magas fordulata miatt hangos vagy a rossz kialakítás miatt?
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Mákos7észta #4074 üzenetére
2D-ben már így is nagyon visszaveszi az órajelet, inkább az ATiTool-lal érdemes a fordulatszám/hőmérséklet határokat feljebb tolni, hogy csöndesebb legyen, igaz ilyenkor meg izzani fog, de engem a melegedés kevésbé zavar, mint a zaj.
-
Angelo69
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #4050 üzenetére
Hat igy demo lattan ez a jatek a kozeleben sincs hangulatilag az Undying-hoz kepest.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Mákos7észta #4074 üzenetére
Egálközeli a helyzet szerintem. Nem fogsz rosszul járni vele, nyugi.
Ha most kéne kártyát vennem, valószínűleg én is a pro-t venném egyébként, bár most pont az érdekelne, hogy mikor jön már végre valami új csúcskártya, áthidaló megoldásnak vettem a gts-t, mert amikor vettem, már akkor se volt hajj de új architektúra. Csak az a gond, hogy már nincsen pénzem, ha tényleg jönne valami ütős. :-D
-
mergal
aktív tag
Sziasztok!
Egy 2900 pro vagy xt hez milyen am2 proci dukál legalább? 4400 brisbanetől fel?
Ja és egy 400W-os FSP bluestorm elég nekik? Ilyen szeretnék én is venni azért érdeklődöm. -
Mákos7észta
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #4072 üzenetére
fogyasztás zajszint ügyben annyit tudok tenni, hogy 2D- ben visszaveszem az órajeleket jó alacsonyra, 3D- ben meg mehet fullon. Ugye ezekben a karikban is van ez a 2D/3D órajelállítás-opció?
Drizzt: Akkor szerinted az nV- nek fog jobban menni? Már nem érdekel, megrendeltem
Nem hozom fel többet a témát, de azért jó tudni a tényeket. Vagyis elképzeléseket
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Mákos7észta #4067 üzenetére
A különbség oka egy szóban: texturing power. Ahol ez nem lényeges, ott jól megy az Atinak, ahol meg igen, ott az nv-nek. Abu85 szerint az lesz a túlnyomó többség a jövőben, ahol kevés textúra erő kell, szerintem meg nem. Ez a 2900Pro szerintem már kifejezetten jó vétel lehet, mert alaposan megmérsékelt árú Xt végülis, a teljesítménye kevesebbel kisebb, mint az ára, ha jól sejtem.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
én a helyedben nem aggódnék, hiszen a 2900Pro ~60k, a GTX bőven 100 felett, a 8800GTS-nél pedig árban és teljesítményben is jobb egy picit. Más kérdés, hogy zajszintben és fogyasztásban is kikap.
-
keszegduda
őstag
válasz
Amíg nincs igazi DX10 SZVSZ addig ne várj csodát...előszőr is meg kell írnia Bill Gates bácsiéknak azt a szerencsétlen DX10-es maghajtót, ami már megmozgatná végre a az ATI karikat és a Geomtery shaderkeket...de NV pénz=hatalom...röviden ennyi.
De a választásod függhet attól is hogy milyen játékokkal játszol... -
Gyuri27
félisten
válasz
Drivert írnak folyamatosan.
-
Mákos7észta
aktív tag
hihetetlen. Itt az AMD egy bazijó kártyával, jó konstrukció, látszik, hogy jobbank kéne lennie a G80- nál, de nem. És valószínüleg csak a driver miatt. Pedig a 29XT már itt volt májusban... Azóta semmi érdembeli javulás. Vagy tényleg csak ennyit bírnának? Hogy lehet, h egy 88GTX ennyivel lenyomja a 29XT- t?
Nemsoká megveszem a 29Pro karim, és lehet, rosszul döntök? Hiába időt állóbb konstrukció, ha a driver miatt nem tudja kihasználni a képességeit
-
arpi6k
addikt
Pár általam még nem látott képe.
-
Sárpac
nagyúr
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne kb. mennyit esznek ezek a karik konkrétan a pro?
Többet vagy kevesebbet mint egy 8800gts? -
Def26
félisten
Bárcsak ennyi lóvém lenne, hogy legyen otthon nekem is egy PS3 és egy XBOX360 is.
-
losi73
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #4057 üzenetére
xbox 360 on nyomtam végig,de már pc-re is elérhetö a teljes verzio meg is,ha majd végig told meg változik a felejtös közepes véleményed is szerintem
-
losi73
senior tag
válasz
hát én végig toltam ps3-on a Stranglehold mindenek mondhato csak monotomnak nem
egy felturbozot Max Payne
-
SzlobiG
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #4053 üzenetére
Ezt nem is láttam, mi ez a Battle chest? Jöhet privibe is.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Med shadowon már nem vészes nálam se, de highon... Hát még én is csak airbornet pörgettem ki az új gémek közül, stranglehold az tetszik viszont szeretem a darálást, de bioshock, quake wars nem jött be, főleg a quake wars mint a Battlefield.
Marad a Wow.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
SzlobiG #4042 üzenetére
már letöröltem
De olyan 40-50 fps átlagban, 30 alá tuti nem ment soha. A játék tényleg szép, csak a többi része van elszúrva és nekem utóbbi a fontos, szép játékokkal már tele van a padlás...Az Airborne-on kívül egyik gamma se nyerte el idáig maximálisan a tesztésemet. Stranglehold iszonyú monoton az első pár pálya után, Bioshock nekem túlságosan RPG-s volt (mindkét stílust szeretem, de külön-külön
), Quake Wars: Enemy Territory abszolút a no comment kategória.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
SzlobiG #4045 üzenetére
Akkor mutatsd, de én meg vagyok győződve, hogy csak dx9 mód van benne. Bioban van dx10.
dx10-es játékok listája -
Drizzt
nagyúr
Mohának nincsen dx10 része. Van viszont a Bioshocknak, s az ahogy tesztekben láttam, ugyanolyan sebességű, de szebb(árnyékélek, soft particles), meg WiC-nek is van, ott is van pár extra effekt, változatlan sebességgel. HA jól emlékszem a tesztekre. Ut3-nál kifejezetten sebességugrást ígérnek dx10 alá.
-
keIdor
titán
válasz
ez_meg_emaz #4036 üzenetére
Nem szóltam.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #4039 üzenetére
De mondjad csak kíváncsi vagyok.
Maga a gém nekem se nyerte el a tetszésemet, de a grafika az igen.
-
Def26
félisten
válasz
Most néztem, nekem az a célkereszt amit beállítok az elején. Nem változik meg automtikusan.
7.10 beta driverem van.
Én innen szedtem jeszó:www.madboxpc.com
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
Mákos7észta #4037 üzenetére
Nem de asszem muszály lesz mert már csak az maradt ki. Majd vmikor hétvégén keresek...azt kiprobálom. Idegesitö. Nem kicsit.
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
cs-znék én, ha meglenne a karim. de még mindig csak várok
7.10 RC-t próbáltad már?
-
Def26
félisten
válasz
SzlobiG #4031 üzenetére
Csináltam 2 képet 8x smooth, és nélküle...
Amikor bekapcsoltam a világítást egy cseppet éeesett az FPS -em
1280x1024 High 8xAdvenced smooth
1280x1024 High No Advenced smooth -
ez_meg_emaz
őstag
Akkor ujra megkérdem:
Van olyan aki 2900xt -vel játszik cs:source-t??
Probáltam gyári driverrel és 7.9essel is de mind1kkel ugyanaz a problémám.
A célkreszt visszaállt alapra és hiába állitanám konzolba kissebbre nem változik a mérete. Ez gondolom vmi driver gond. A régi kártyámnál nem volt ien gondom. -
keIdor
titán
XP+Vista, de a játékkal még nem játszottam, amiről beszéltek, szóval nem tudom abban hoz-e valami pluszt...
Nem béta ez már, hanem RC, ami kiadás elötti verziót jelől. (Release-Condidante)
Amúgy 7.10RC3 az XP-s, Vistán még nem láttam.
ATi Catalyst 7.10RC3 -
-
SEMTEX
senior tag
-
Gorneck
legenda
Company Of Heroes Opposing Fronts gamával szokott vki játszani? Mennyire élvezhető? Jól megy a kariján?
-
SzlobiG
félisten
Hát ez a Jericho ignecsak megfogja a kártyát 1280X1024-be fullon 4X AA-val ritka amikor 30FPS felett van. Viszont a grafesz beszarás milyen dúrva.
Nemtudja vki milyen motor hajtja?
-
Gorneck
legenda
Nagy ügyesek vagytok...csak gratulálni tudok...
-
SEMTEX
senior tag
válasz
Armando_19 #4006 üzenetére
HEhe, én is abból a nagykerből hoztam volna, de sajnos minden Sapphire van nekik, kivétel a 2900pro...
Én is bebuktam -
Armando_19
őstag
válasz
Achill3uS #4005 üzenetére
Utolsó off
Ja csak nekem fontos a számla, pega 5el olcsóbban hozza, viszont én 10et tudok levadászni az árából az áfával!
Egyik nagykerben nagyon olcsók a Sapphire cuccok, és álltalában nekik van legelőször, csak nem tudom megnyitni a honlapjukat valamiért...Off vége, Hajrá Hajrá!
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Armando_19 #4004 üzenetére
mielőtt teljesen szétoffoljuk, oké, de mondjuk pega is egy laza 5össel hozza kevesebbért, egyébként Bandittal beszéltem pár napja, akkor még messze nem volt neki se.. maradjunk annyiban, aki szerez jövő hét előtt ügyes, és várom a teszteket
-
SEMTEX
senior tag
NEkem ne írjon senki, nem válaszolok!
Hehe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- További aktív témák...
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- ASUS ROG 3070
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro Max 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest