Új hozzászólás Aktív témák
-
Arbiter
tag
ezzel,hogy a pro ilyen olcsó nagyot húzott az ati..csak úgy tudom keveset gyártanak belőle.
ti melyiket választanátok ha most kéne új vga:hd 3850 vagy 2900pro? -
Arbiter
tag
válasz
joshua7 #10089 üzenetére
csak azért mert most ezen a konfigon(csak ugye még nem 2900pro-m van hanem a jó öreg x1900gt.)úgy hogy a fontosabb beállításokat (shader,textúra,víz meg még egy pár)high-ra teszem és megy...igazán nagy harcoknál azért beszaggat,de nem annyira durván...amúgy meg simán játszható...szvla elvileg egy 2900pro-val sztem mennie kéne.
-
Arbiter
tag
am szerintetek a köv gépen futna a crysis úgy hogy minden high.(nem very high)???
athlon 64 x2 4200+ (2,4ghz-en...egyszerűen nem tudom tovább húzni...-kifogtam egy antituningosat.),2gb 800mhz ram, hd 2900pro(256bit). -
Stardust
csendes tag
3Dmark2001 valakinek eredmeny?
-
Stardust
csendes tag
Crysis-nel be se dobja a very hight-ot mi kel hozza atomeromu...
-
Skiller
tag
Sziasztok! Kérdésem mennyire fut jól a need for speed pro street 2900pro 256bit és milyen beállításokkal.
-
aya
addikt
Mennyivel fogyaszt kevesebbet egy 2900pro 256bit mint egy fullos 512bit-es?
-
aya
addikt
A 2900gt karikon ráadásul csak 256mb ram van, mig a 2900pro karikon 512mb
-
Arbiter
tag
hehe.most válaszoltam egy 100 hozzászólással régebbi kérdésre........
-
-
aya
addikt
Gondolom 40k-felett, annak még van ára...
-
whited
addikt
hello
HOLNAPTOL én is 2900pro tulaj leszekegy 512bites kiséretében
ezt Fel-től vettem valaki vett már tőle???? -
Tamas7
tag
sziasztok na vettem egy Chieftech 450W os tápot, remélem ez már jólesz.
-
X Factor
addikt
válasz
gyulabacsi #10066 üzenetére
Nálam nem bírta az Xt órajeleket, alapon viszon tökéletes volt. Persze volt akinél igen, de elégé határ eset.
-
gyulabacsi
tag
válasz
gyulabacsi #10062 üzenetére
meg egy kérdés ezen kívül:
a táp hogy vinné ezt a konfigot, ha szeretném XT-n járatni a pro kártyámat?
meg ugye a proci is húzva lenne 3Ghz környékére ( akár fölé is ) -
aya
addikt
pencil mod van a 2900pro 256bit-re?
-
aya
addikt
válasz
gyulabacsi #10062 üzenetére
Elméletileg kihajtja, az a proci ami kb 2800-3500 pontig kap a 3dmark 2006 pontokra.
Quad már csak a proci pontokra dob többet. -
gyulabacsi
tag
egy E2180ast 3ghzre húzva kihajtja a kártyát?
táp egy 450es chieftech (1 winyó, 1 dvd , 2*giga ram) -
vazzz
őstag
válasz
Tamas7 #10058 üzenetére
Akkor minek kérdezed? Ha a dobozára az van írva, akkor vegyél olyat. Ha lusta vagy visszaolvasni, hogy mik a tapasztalatok, mit érdemes venni, akkor hajrá. Egyébként az emlegetett boltban 800ft-tal több a Corsair, mint a Chieftec... no comment.
Asszem ide se jövök többet, mert csak felidegesítetek -
Tamas7
tag
2.8 as dual core proci 2 gb ddr2 memória, 2 vinyó, olvasó, iró, 1 színes ledes ventillátor más nem nagyon van a gépben csak a videokari.
Nézek most egy Chieftech 550W tápot, csak elég drága, de talán ezen elmenneKi mit ajánlana? vagy esetleg valami jó bolt? Szegeden vagy Szolnokon?
-
Stardust
csendes tag
venti 100%-on vetekszik barinom 1200wattos hajszaritojaval, kegyetlen milyen hangos
-
Speed®
titán
-
Speed®
titán
válasz
Tamas7 #10044 üzenetére
Te vagy a sokezredik ember, aki tápajánlót kér, miközben nincs az adatlapján kitöltve a cuccok rész, ezáltal nincs infó arról, hogy mit kell még kiszolgálnia a tápnak..szóval töltögessél.
Általánosságban elmondható, hogy az FSP tápokkal jól jár az ember.
Egy 400as FSP átlagos konfigokhoz teljes mértékben megfelelő.
Ha Quad procit használunk és hasonló vidkarit, 12Von bikább ráp kell.
Erre jó alternatíva az új Corsair család mint előtted is írták.
Abból is a VX450 jelölésű darab. Halk, erős, megbízható. -
Stardust
csendes tag
na de most tenyleg alaporajelen hany pontot kaptok 06-ban??
-
Stardust
csendes tag
lefuttattam a 06-ot a 256bites pron (alaporajelen) x2 4600+ procival 8240pontot kaptam eleg sovany nem?
a testben a masodik fazisban asszem amikor valami tavlati keppel testel 0fpsbazz
azert tobbre szamitottam
lightos huzassal 8400 pont ha jobban huzom kifagy lehet hogy a 400as csif nem eleg... -
Tamas7
tag
Sziasztok
Ma vettem egy 2900pro-t. Be lett rakva, minden ok. Elinditottam Half Life 2 ep2-t kb 3at fordultam, és kikapcsolt a gép, az elején meg világit a zöld led. Gondolom táphiba lehet, márkáját nem tudom, de 400W os. Milyen tápot érdemes vásárolni?
Köszönöm...
-
Johnny001
senior tag
Hi!
Hát a tápra visszatérve, nekem egy 400-as Chieftecem van. A MDMark-ok lemennek 800/1000-ren és ugyanennyin még játszani is lehet. De valahol érzem, hogy ez kevés lesz, ha még egy wincsi, még egy DVD mégtöbb ram landol a gépben. A táp szerintem húzásnál pont határértéken-túlterhelve van, tehát hiába kisebb a teljesítménye, relatíve többet fogyaszt, mint egy minőségi 550VX stb. táp
Tudom, sokakat a nagy teljesítmény és villanyszámla riaszt, de a hatásfok is igen fontos tényező!
Ezért fogok beruházni inkább, egy nagyobb tápra (Corsaire 550VX I..on-nál) azután vehetek winchestert, meg ami még jól esik.
By.: Johnny
-
CimbiX
aktív tag
válasz
Gino20 #10038 üzenetére
Azert azt felig zarojelben jegyeznem meg, hogy nem kell attol felni, hogy a 2900pro elterjedne... en is azt rendeltem, be is igertek, aztan kiderült, hogy hoppa, mar ök sem kapnak többet, es ez Nemetorszagban van... ergo nem hiszem, hogy MO-n jobb lenne a helyzet- keveset gyartottak (illetve keves r600 maradt raktaron), es többet soha nem fognak
-
Gino20
őstag
oks akkor a 450-es asus lesz (pénztárcámhoz igazodva) és köszönöm szépen a segítségeket
-
Gino20
őstag
Nem nincs asus-om csak a felsoroltak között van egy jó áron. Egyenlőre csak egy hulladék van. Amúgy azért van ez a kapkodás meg, hogy most nincs több pénz tápra, mert nem merek várni mivel, hogyha elterjed ez a pro 33-34-ért akkor az 1950-esem nem fog érni még 20-at se és most gyors el is adtam( vagyis ha minden igaz szerdán viszik) és gép nélkűl meg nem szeretnék maradni de a keret meg tényleg nem sok (sajnos)
-
vazzz
őstag
válasz
Gino20 #10034 üzenetére
Azok közül a 12k-s, amiket írtál.
Asus miért ne lenne jó? Nekem is az van, 512bites 2900pro-t hajtott, aminek még 2 tápcsatija volt és többet fogyasztott, mint a 256bit-esek, 3db hdd, 2 dvd-rw, 4gb ram, e6750@3800mhz társaságában. Ennyit tudtam kihozni belőle anno: 05 06
Tehát ha ilyened van, nem kell tápot cserélned. -
vazzz
őstag
válasz
Gino20 #10024 üzenetére
Már unalmas egy kicsit néha, hogy mindenki megy a tápos topicba először, ami nagyon jó választás, hisz olyan topicban érdeklődik az ember, amelyhez a kérdése kapcsolódik.
Ott adnak neki tanácsot, hogy ne vegyen nagy tápot, mert az csak parasztvakítás. Benéz azért ide is, hogy milyet ajánlanak a tulajok, mert a tapasztalat mégis más, mint az elmélet. Ez is helyes döntés, de itt az ellenkezőjét hallja, hogy nem bírja normálisan kiszolgálni egy pl.350-es táp ezeket a kártyákat. Mivel nincs pénz nagy tápra, és a "táposok" is azt mondták, hogy nem kell a nagy számokra hallgatni, így már két érv szól a kisebb táp mellett. Ezeket mérlegelve elmegy vásárolni. Miután bevásárol egy kis tápot, mellé egy 2900pro/xt-t, jön ebbe a topicba, hogy nem jó valami a konfiggal, csalódott a vga-ban, kevés a 3dmark pont, nem lehet húzni, néha el se indul a konfig, stb.
Meg kellene már érteni végre, hogy az ajánlott egy 450w-os minőségi táp, ha ennél nagyobb, az csak jobb lehet. 400-as is elviszi, de komolyabb tuning felejtős. Azt is tudom, hogy ha valaki ilyet mer kérdezni a tápos topicban, hogy pl. az 550w-os Enermax a jobb, vagy az 550w-os FSP, akkor nem válaszolni fognak, hanem kicsúfolják, hogy minek kell neki akkora táp, hisz nincs az a konfig, aminek akkora cuflára lenne szüksége (muhaha), majd rábeszélik egy passzív 350w-os csodára. Természetesen nagyon sok konfigot elvisz az a táp is, de egy 2900pro/xt-vel szereltet nem. 400w-os tápokkal is használnak itt ilyen vga-kat, lehet, gond nélkül, de ha csak egy picit is előrébb gondolkozik az ember és most áll táp vásárlás előtt, akkor számításba kell venni egy esetleges későbbi procicserét, netalán négymagost és ahhoz máris nagyobb táp kell. Ha most veszel tápot, ne sajnálj 12k-t rá, mert ha a kisebbet veszed és nem válik be, akkor azt a pénzt buktad.
Nekem ez a vélenyem erről, ha nincs igazam, kövezzetek meg.
Ez jó hosszú lett -
hakos1987
őstag
hehe, jó lett a karim, széjje tisztogattam alkohollal, és most műxik!
THX MKINEK!!!!!!
királyok vagytok!! -
peron
tag
550-enes speezee tegnap éjfélkor felrobbant
, de kajakra szó szerint, majdnem össze sz@rtam magam, épp gém közben... na gyorsan bementem a munkahelyemre hoztam egy 400W-os chieftechet, simán megy vele. Igaz csak egy kártyát tettem be, de szépen viszi.
-
hakos1987
őstag
de ha nem táp, akkor mi lehet a gond? tegnap este bekapcsoltam, működött hajnali 3ig a kari, 3dmarkot is futtattam, ma meg be se kapcsolt...
-
Gino20
őstag
Sziasztok
Írtam egy listát és szeretném ha segítenétek, hogy melyiket vegyem meg
1. Enermax EG465P-VE 430W -7000ft
2. Enermax EG651P-VE (24P) 550W-os -12000ft
3. Chieftec GPS-450AA-101A -9500ft
4. Cooler Master eXtreme Power 430W -5000ft
5. ASUS A-45 GA 450W -8000ft
Ezek használtak (itt ph.-n). A 2-esre nem biztos, hogy lesz pénzem ha esetleg azt ajánlanátok
vagy menjek be egy bóltba és vegyek egy 400W-os fsp-t 9000ft-ért?
Egy c2d-t és egy 2900pro-t szeretnék majd vele hajtani és tungolni is
A tápos totyikba azt irták, hogy egy 350-es fsp is elég neki de itt meg azt, hogy az karcsú fölleg a tuninghoz -
AMD_ok
őstag
válasz
hakos1987 #10020 üzenetére
Nézd meg a konfigomat, a 400-as chieftec-em tök alapon elviszi, de tuning nuku. Ezért most veszek valszeg egy FSP Bluestorm II 500W-ot valszeg, kb 16-17 ezer az ára.
Menj át a tápos totyikba, ott javasolnak neked a hozzáértők tápot igazán. (én is onnan szedtem a "tudományomat"
)
-
-
hakos1987
őstag
HAli!
Lenne egy kérdésem...
van egy 2900XT-m... a köv a gondom: mikor megvettem, beleraktam a lapba, és 1 napig működött, más nap már nem... más vidkarival működött, a vidkari meg másik gépbe is... most vettem egy új lapot este beraktam a karit, működött.... ma megint nem műxik... kipróbáltam másik gépekbe, bár ott szar táp van (400W codegen, 400W chieftec)... az enyém se a legtutibb táp, antec házhoz járt, 500W earthwatts min 80%
az én gépembet ha bekapcsolom, elindul a gép, de nem pittyenik, meg be se kapcsol a monitor... másik gépnél bekapcsol a monitor, de nem jelenik meg kép, a 3. gépnél meg bekapcsol, de nem kapcsol be a monitor...mi lehet a baja? gyenge a táp? de attól még biosig el kéne jutni, nem?
előre is köszi a válaszokat, nagyon fontos!
üdv!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
whited #10001 üzenetére
Inkább 35-38k-ért HD2900PRO, még 12 k-ból veszel hozzá egy iszonyatbrutálisatomhiperkirálymindentszíjjelpusztítócefethalk Thermalright HR-03/R600-editionkét, s a biztonságos húzás mellett hangtalan is lesz, valamint kegyetlenhiperdurván büntetően fest.
Lazán felhúzod az XT órajeleire (vagy még kissé följebb), s mindez csak 50k-dba került még így is.
Asszem' Fel-kolléga éppen valami elég hasonlót árul, ráadásul 512 bitesbe...
-
Armando_19
őstag
válasz
zsola21 #10013 üzenetére
Ahogy kolléga elmondta, elég procilimites a dolog. Nálam nem húzott kártyára dob 19xxx-et, haverom majdnem azonos konfigja csak 3ghz-re húzott procival 17200-at kap.
Próbálj a prociból egy kis +naftát elővarázsolni, 3-3200mhz már optimális lehet a kártya normális kihasználására! -
zsola21
csendes tag
Sziasztok.
Nekem olyan problémám van hogy lefuttatok egy 3dmark05-öt,és 13385 pontot kapok (Sapphire 2900Pro),pedig akitől vettem a kártyát 16xxx pontot kapott.Próbáltam kicsit meghuzni és nem hogy több,de kevesebb pontot kaptam.
Valaki hallott már ilyet?
Friss Xp van a gépen,legutolsó Catalyst.
Konfigom: Asus M2N,X2 5000+ black edition,550W Chieftec,2giga Kingmax. -
aginor
veterán
válasz
banderasz77 #10011 üzenetére
Indok, hogy miért jobb, azonos órajelen kb azonos teljesítmény nem?
Mennyire melegszenek ezek? Hangjukra sokan panaszkodtak, nagyon zavaró? -
aginor
veterán
Erre valaki? [link]
-
leviske
veterán
válasz
whited #10004 üzenetére
"mondjuk a xt majdnem mindenhol lenyomja a 3870-et"
Ez egy elég elhamarkodott kijelentés....a 70-es elviekben mégiscsak a javított verziója és ez elég sok helyen meg is látszik.
Szerintem inkább érdemesebb egy PowerColor HD3870 PCS-t, vagy ha a halkság is érdekell, akkor SCS-t venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Energiaital topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Cyberpunk 2077
- OLED TV topic
- Renault, Dacia topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest