- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci??
senior tag
válasz
Vasinger! #7283 üzenetére
mid van? ddr3 vagy 4?
nekem ddr4 és 856/2600-on ment de ha neked nem ez akkor van a catalyban egy automata gpu/memo beállitás ami belővi neked az optimális értekre! biosba max a cpu/ramokkal szorakozz a vidokarinál csak a win-be kell! gyári hűtő bőven elég lesz ha csak nem voddolni is akarsz! állitsd teszt alatt 100%-ra hadd hűccse!
elötted irtam hogy semmi +/- t nem hozzott a konyhára tehát tök mindegy hogy 8.1 vagy 8.2 -
fagy53
nagyúr
válasz
Vasinger! #7244 üzenetére
21s, ez már jó érték rendben van a gép.
Az élsimítás pedig a nagyobb teljesítményű VGA-k kiváltsága, főként persze a mai játékokban.
A 25 FPS feletti sebességet a szem nem érzékeli, a tv és a filmek is ezen a sebességen mennek a mozgás 25 FPS felett folyamatos, akadozásmentes.
Teljesen mindegy, hogy 30 vagy 80 FPS van, a fontos, hogy soha ne menjen 25 alá. -
fagy53
nagyúr
válasz
Vasinger! #7237 üzenetére
SuperPi eredmények, ez alapvetően CPU teljesítmény teszt. Minnél rövidebb idő alatt végez a számításokkal annál jobb a proci. Nagyban függ a belső órajel nagyságától és kisebb mértékben a RAM-beállításától az eredmény.
Ha 40s az eredmény akkor az a 2600XT-nél enyhe proci limit. Azért írtam az én eredményeimet, hogy összehasonlítsd a tieddel, mert nagyon hasonló a konfigunk, és egetverő a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged