Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Hogy legyen még egy gagyi progi a listánkon: [link]
Amúgy ez tegnapi, szal tök elavult, már csak ezért is gagyi.
Na de a viccet félre téve, ezzel lehet már állítgatni a ventit is. Aggregátor biztos örülni fog ennek. Persze ez sem tökéletes(azaz gagyi
), továbbra is hűlyén(értsd: 3 pötty) jelzi ki a már modolt bios feszültségeit, és nem tudom azért mert elcseszi a modolást, vagy csak simán nem tudja kijelezni. Viszont ha a régebbivel modolom a BIOS-t akkor meg jó jelzi ki. Én totál nem értem ezt.
Nem vagyok programozó, de teljesen láma sem vagyok a témában, nem hinném, hogy ezt valami ultra nehéz dolog lenne megoldani. És ez vonatkozik az ATi BIOS teamjára is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), továbbra is hűlyén(értsd: 3 pötty) jelzi ki a már modolt bios feszültségeit, és nem tudom azért mert elcseszi a modolást, vagy csak simán nem tudja kijelezni. Viszont ha a régebbivel modolom a BIOS-t akkor meg jó jelzi ki. Én totál nem értem ezt.
Nem vagyok programozó, de teljesen láma sem vagyok a témában, nem hinném, hogy ezt valami ultra nehéz dolog lenne megoldani. És ez vonatkozik az ATi BIOS teamjára is.