Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CPT.Pirk

Jómunkásember

Néztem egy kis HL2 Lost Coast stress tsztet, 1280*720, minden fullon, hdr fullon, 16x textúra szűrés, 2xMSAA, alap órajelen (600/700) AVG 42,93 FPS, tuning után (800/800) 48,73 FPS

Érdekes módon a ha kikapcsoltam MSAA-t, akkor piros pontocskák kerültek a textúrák sok részére, bár a játék láthatólag még több helyen bugos, nyílván techdemo volta miatt. Egyébként tuning nélkül is gyönyörűen játszható, volt pár pici szaggatás, de nem a videokarinak tulajdonítom be.

Jah igen, aki még nem próbálta, érdemes megnézni, főleg a víz megjelenítése gyönyörű, valamint a templomban a domború üveg, és a hdr dolgok nagyon ott vannak. :R

Jah: egymagos proc, single ch. ram, vista ultimate, catalyst 7.9 -ahol bevolt kapcsolva qualityre az adaptíve AA, nemtudom ez számít-e, valamint a catalyst AA high-ra volt kapcsolva.

És még valami, ez az AMD GPU clock tool nem a leg stabilabb jószág, HL2 játszása után akartam állítani, rögtön no signal, gép újraindítás csak táp kikapcsolásával ment, utánna a bios kiírta h. cpu overclock fail, de aztán köv. reset után rendbejött, és most a tuning is ment a progival... :U

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák