- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Léghűtés topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kube
senior tag
Hello mindenki.
Lenne egy kis problémám és remélem tudtok nekem segíteni.
PC
Corsair CX400
MSI 945PL-Neof
C2D E6300 (2x1,8 1066 fsb 2x1MB)
Hynix 1GB DDR2 667
Samsung 160GBEddig egy Asus 7600GT-t hajtottam ami tavaly meghalt, utána egy 8500GT volt nálam kölcsönbe amit 3 nappal ezelőtt vissza is adtam. Ma szerváltam egy Asus 2600Pro kártyát, elméletileg működnie kellene.
A gép a következőket produkálja:
Beraktam a kártyát, majd indítás után amint áramot kapnak a cuccok, a gép újraindul, ezt párszor eljátszotta majd kikapcsoltam a gépet, ám még ezután is újraindult így kénytelen voltam a tápot lekapcsolni.
Ha kiveszem a kártyát akkor pedig simán megy a gép természetesen kép nélkül de feláll a rendszer.
Na most én arra gyanakszom hogy valami nem kóser a kártyával kapcsolatban. CMOS resetet azt nem csináltam, nem tudom hogy nvidia után szükséges-e? [annyira nem vagyok otthon benne]
Várom a tanácsokat a problémával kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest