Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
sgteam
aktív tag
TcP.sys hiba miatt fagy a gépem mi a ....... jelent a tcp.sys?
Eddig videodriverhibára hivatkozott az megszünt (orvosoltuk másik driverral) de mi a ...a tcp.sys.esetleg a táp kevés?
asus p5q-pro, asus eah4870, 4gb ram, 2db dvd író, 1vinnyó 200gb sata2,c2d e6850 proci,+ 5db ventilátor na ezt elbír egy 550wattos táp?
a teszt progik lefutnak hiba nélkül 3dmark vantage, prime, furmark,intel.... stb
de bármilyen játékot elinditok kb 5perc és kiis fagytam. -
Kötelező
senior tag
Ajándék jézuskától
LINK
-
virkir
veterán
válasz
04ahgy #42188 üzenetére
Lehet tényleg a te kártyáddal van valami mert nálam rögtön jelentkezik igaz csak kis mértékben kéknyákos ref. Sapphire 4870-nél
Lásdchazz
Milyen értéket adtál a memóriáknak.
Először próbálgasd az ATT-vel, hogy mennyi a minimum ramsebesség aminél még nem hibázik és azt állítsd be a profilba.
Nekem a 350-et gond nélkül bírja a 900 helyett. -
chazz
csendes tag
Hali,
MSI 4870, ATT 1.6.9.1374 szeretnek 2D energiatakarekos beallitasokat csinalni, de vmiert nem oke! feszt, gpu orajelet tudom allitani. Amikor mem orajelet allitok elszall a ram. (fekete-feher fuggoleges csikok formajaban) olvastam Katt oldalan a duplazos tortenetet ennek figyelembe vetelevel is ez a helyzet. Mi lehet a gaz? -
04ahgy
nagyúr
válasz
katt777 #42132 üzenetére
Igen. A 4 fázisú GPU tápellátó PWM kimeneti kondijain. A RAM csak egyfázisú PWM-et kapott ezen a kártyán, annak is a kimenetén mértem.
Amúgy, ha a feszültséget ATT-ben változtatom, kellene a GPU hőmérsékletnek is legalább 1-2°C-ot ugrania, abban a pillanatban, ha a GPU feszültség tényleg változik. Nekem viszont 0,89V ---> 1,15V vagy fordított ugrásra semmi hőmérsékletváltozás. Ez is a műszeresen mért állandó fizikai feszültséget igazolja. Itt a kép a jelenségről.
Lehet, hogy ez a Gainward ennyire öszvér kártya? 1,1V GPU fesz mellett meg is értem, hogy antituning...
HGyu
-
sgteam
aktív tag
melyik hűtőt vegyem?
vga: asus eah4870
zalman vf1000-cu led
gigabyte v-power gh-udup21 vc
gigabyte cyclops gh-udue21 fc -
danilla
őstag
-
L4R$()n
tag
válasz
kaoszpapja #42179 üzenetére
Nekem referencia Gigabyte-om van és Grid közben (minden maxon) 60%-os ventivel olyan 94 fok, de az tényleg igaz, hogy ez a játék izzasztja meg legjobban a karit
Amúgy a hűtőcsere accelero-ra zökkenőmentes?
-
kaoszpapja
aktív tag
válasz
D®. GeNy@ #42162 üzenetére
egyébként csak érdekesség képpen mondom hogy az egyetlen olyan játék a grid (tudomásom szerint) amely teljes mértékben kihajtja az ati karikat ezért verik el olyan csúfosan az nvidiákat ebben a játékban
még a furmark-nál is jobban kihajtja őket (tapasztalatból mondom) nekem referencia hűtős gainwardom van az is olyan 110fok felett volt bőven grid közben (100%-os fordulatszámmal) ezért is vettem rá artic cooling accelero-t így grid kzben semmi nem megy 50fok fölé
-
sgteam
aktív tag
most vissza raktam a 8.12
de a legfurcsább az, hogy ha elinditom a furmarkot 3szor utána a 3dmark vantaget 3szor simán lemegy de elinditok bármilyen játékot 2-3perc és kiis fagytam
-
sgteam
aktív tag
na most felraktam a kártyához kapott gyári drivert, na ez idáig a legszarabb kb 2percig bírja és már kiis fagyott a gépem a 8.12 volt idáig a legjobb az bírta 1-1.30 órát aztán fagyott
-
Kötelező
senior tag
LINK
Olvassátok el a #43-as HSZ-t. Kiváncsi vagyok mit szoltok hozzá -
katt777
félisten
válasz
sgteam #42168 üzenetére
Érdemes. De inkább úgy célszerű beállítani, hogy normál hűtése legyen játékok alatt is, viszont 80°C fölött pörögjön fel. Ami még jól jöhet ATT-ban, és amit CCC nem tud, hogy létrehozol egy csökkentett órajelű (és fesz.-ű) profilt (pl. 500/700MHz@1.154V), amellyel lazán elmennek a kevésbé igényes játékok, és akkor kisebb a fogyasztás, a melegedés, és a zaj is. Van ilyen a leírásomban is.
_Toka_: Hát, egy analízis nem ártana nekik.
-
sgteam
aktív tag
válasz
katt777 #42164 üzenetére
furmark alatt 91-92 foknál leállt a melegedés legalábbis 1-2percig nem változott a 91-92 fok visszont everest szerint 100-102 fokos volt a kari.
Érdemes az ATT progit leszednem és gyorsabra állítanom a ventilátort? mondjuk mindig 80%pörögjön vagy az hülyeség?ui: ref <--- ez minek a röviditése?
-
katt777
félisten
válasz
D®. GeNy@ #42162 üzenetére
1. hsz-ban mindent megtalálsz az összefoglalóm linkjén.
sgteam: Ref. karid van? Valami után nincs értelme hőfokot nézni. Furmark alatt, ott igen. VRM túlhevülése miatt is, amit nem látsz sehol. ASUS karikban nincs az a "védelem", amely a Sapphire-ökben a biztonsági órajelekkel és fesz.-szel, bár persze a Sapphire karikat sem védi ez semmitől, mert a leghűvösebb alkatrész (GPU) hőmérsékletéből indul ki.
-
sgteam
aktív tag
Üdv
Srácok melegedés miatt ujra indulhat a gépem?
3dmark vantage teszt után 76fokos a kari az gáz?
asus hd4870 alapon (nincs használatban) is 60-62fokos a kari
tuningolni már nem is merem!!!! -
D®. GeNy@
aktív tag
válasz
katt777 #42161 üzenetére
Furmark-al nézegettem még, ott a VRM olyan 101-103 fokig ment fel (mikor megláttam, azonnal kikapcsoltam a tesztet), a többi alkatrész kb olyan meleg volt, mint a játék közben.
Elől van egy 120-as venti, majd jön az OCZ Vendetta 120-as ventije, ez után két 80-as, ami kihúzza a meleget a házból. Vinyók előtt szintén egy 120-as venti, és végül az NB-on lévő Thermalright HR-05 Sli/Ifx-en egy 80-as.Egy hülye kérdés: Mit jelent az RBE?
ATT-ből melyik verziót szedjem le és kb. hol piszkálhatom a venti fordulatszám-szabályozását a hőmérséklet függvényében?Előre is köszi szépen!
-
katt777
félisten
válasz
D®. GeNy@ #42155 üzenetére
Hasonló hűtés volt az én Sapphire-ömön is, azzal még a GPU is kapásból 90°C fölött volt 2p terhelés után, MEMIO meg 100°C+. Azok az értékek nálad jók, már ha rendes terheléses tesztet néztél, nem csak úgy Grid alatt (v. után?). Ventik elhelyezkedése is számít.
Én az ASUS-szal elégedett vagyok, persze azon van is rendes VRM hűtés, ráadásul külön.
RBE-ban megnézheted az órajelek 2. oldalán a biztonsági beállításokat, 105°C-nál vesz vissza csökkentett módba (nem a windows-éba, hanem teljesítményben) a kari.
Procinak nem kell tuning a VGA kihajtásához.
-
zozyk
addikt
Üdv
Ma megjött a sapphire hd4870 toxic kártyám,
érdeklődnék hogy melyik drivert/programot érdemes felrakni alá.
Oprendszer win 7 64 bitÜdv és köszi,Zozyk
-
D®. GeNy@
aktív tag
válasz
subaruwrc #42156 üzenetére
Olyan 50-60%-on pöröghet, de így is már szinte porszívó hangja van, kipróbáltam 100%-os fordulaton, azt nem részletezem...(2000W-os porszívó)
Nincs esetleg olyan progi, amiben beállíthatom, h. adott hőmérsékleten milyen fordulatszámon pörögjön a venti?
A Catalystben csak fix fordulatszám állítási lehetőség van...
-
D®. GeNy@
aktív tag
Sziasztok!
Sapphire HD 4870 Full Toxic (512) karim van és lenne egy kérdésem a VRM hőmérsékletét illetően. A kártya alap órajele: IDLE: 500/1000, LOAD:780/1000 -->nem is húztam feljebb!
Elkezdek játszani a GRID-el és egy 40 perc után ha kilépek, a VRM 93-101 fokos!
Az árnyaló és a memória olyan 75fok körül van, a GPU pedig 65 fokos.
Direkt azért választottam a Full Toxicot, h. ne kelljen hűtést venni rá (na meg a gyári tuning)
Szóval ezek az eredmények nagyon vészesek, vagy belefér a normális kategóriába?
Világ életembe nVidia-s voltam, ez az első Ati-m így nem vagyok a toppon tapasztalatok terén.Hiba még eddig nem volt, csak azt veszem észre, h. fél óra múlva olyan "kellemes" a hőmérséklet a lábamnál!
(A házba 2db 120mm-es, 3db 80mm-es venti van és egy OCZ Vendetta procihűtő)
-
subaruwrc
félisten
válasz
sarkany007 #42152 üzenetére
az 1.153 és 1.176v szerintem. ha nekem van igazam akkor igen az 1.176-tól nem lesz baja.
amúgy jogos _Toka_ kérdése: minek a biosba turkálni kapásból? 8 értéken kívül hiába írod tovább egy szép fekete képernyő lesz az eredménye, értelme pedig egyenlő a 0-val. -
_Toka_
senior tag
válasz
sarkany007 #42152 üzenetére
Muszáj neked matatni tesód kariján? Nem fog neked örülni...
Nézd meg, mit írt subaruwrc:
1.153 - 1.176-ra se lesz baja de gyári hűtéssel 1.35v felett nem egészséges.Te ezzel szemben dobálózol 1.53, ill. 1.76 V-al... Néha elírod 2.xx-re ... Itt-ott nagyságrendekkel mellémész... Rossz belegondolni, mi van, ha RBE-ben írod el...
De persze úgyis tiéd a döntés ... a következményeivel együtt...
-
subaruwrc
félisten
válasz
sarkany007 #42150 üzenetére
látom adatlapod szerint 4870X2-d van. minek adnál neki több feszt mint az alap? egyébként biztos hogy nem 2.53v-ról beszélsz mert azon alap felállásból is elfüstölne.
1.153 - 1.176-ra se lesz baja de gyári hűtéssel 1.35v felett nem egészséges. -
sarkany007
csendes tag
Hali ha több feszt adok a karinak mint ami van pl a biosban 2,53 a max és én 2,76-ot adok neki nem fog elfüstölni???????????????? Légyszi segítsen valaki
Ha nem vok itt akkor írja meg valaki privibe -
katt777
félisten
válasz
Gaboman #42145 üzenetére
ATT Nem tudom, mi bajod lehet vele.
horvathkrisz: Nem nyúltam én a bios-hoz. Az ASUS-nak semmi túlhevülési problémája nincs (furmark 90°C alatt marad MEMIO is, GPU max load nem több 755°C-nál, VRM-eken meg brutál borda), amiben, gondolom, a több fázisú tápellátás is szerepet játszik (4+2 vs. 3+2). (Anno is csak duma volt, hogy az a baja, főleg, ha nem is állítható a fesz.) Egyébként próbáld ki ugyanazt az órajelet kisebb feszültségen, és máris látod, hűl-e a kari, vagy sem. Egyébként az sem biztos, hogy a jobban levett fesz. jobban hűt, ha azon pl. megterhelőbb az alacsony órajel, mint egy magasabbon, ez több karin tapasztalat.
-
-
katt777
félisten
válasz
horvathkrisz #42142 üzenetére
ATT-szal.
-
_Toka_
senior tag
válasz
banderasz77 #42136 üzenetére
Jellemzően akinek ilyen van, vagy ez van, vagy az. Ha meg van vele elégedve, azt írja, szerinte vegyél olyat, ha nincs, az ellenkezőjét. Aki pedig meg van róla győződve, hogy probléma a forró kari, az nem a ref.-et fogja ajánlani. Kicsit árnyalhatja a képet, hogy aki azért vett eleve dual slotos-t(Sapphire edition), mert félt a magas hőfokoktól, de így sincs megelégedve a kártyájával, az még azon is hűtőcserét javasol... Nos, rakd össze!
Mindemellett nekem pl. ref. van, és maximálisan meg vagyok vele elégedve.
-
slett27
addikt
Felesleges pénzkidobás szvsz. Elég a 4870 és elég is lesz egy darabig. Én megvoltam elégedve a Sapphire HD 4870-emmel, csak az a sz.r PowerPlay2 nem működött. Ill. lehet hogy beindul a dragon platform. (Phenom II 940BE+MSI lap+HD 4870) hybrid crossfire-t csak a 4870-el tudok, igaz ?
-
-
banderasz77
addikt
más erre?????
-
katt777
félisten
válasz
Gaboman #42117 üzenetére
Azért, mert 2D feszen próbálsz így tuningolni, ha CCC megy. De ezt már írtam párszor.
MasterDeeJay: Azért kell pl. 2D-ben levenni a feszültséget. 0.843V-on és 150/200-as órajelekkel majd nem zabál annyit. És a 3D-t is bírja alacsonyabb feszültséggel.
04ahgy: Jó helyen mérted? Érdekesnek hangzik, főleg, hogy lejjebb vett feszültséggel sokkal kevésbé melegszenek ezek a karik, ergo kisebb a fogyasztásuk, tehát nem mehetnek ugyanakkora fesz-en.
slett27: Faragni?
Azt még nem nagyon próbálta senki. Ált. egy normál házban is elfér a kari.
-
válasz
Bluegene #42122 üzenetére
Nem adtam neki extra feszt, de a proci akkor húzva volt. Majd ha lesz normálisabb lapom akkor megy a proci is 2,8-3ghz körülire. Nem érezni procilimitet, játékok alatt érezhetően gyorsabb (StalkerCs,Fallout3,Cod4...) mint a Gt pedig a proci csak 2,2ghz-megy. Bár elég nagy felbontásban játszom ott nem nagyon jön elő. Eddig ez az első Ati karim és meg vagyok vele elégedve.
-
slett27
addikt
Ha veszek egy MSI HD 4870 512MB-os VGA-t, szerintetek mennyire faraghatok be vele ? Vannak tapasztalatok ? Ahogy olvastam a topicban eléggé vegyes érzelmek vannak az MSI-vel kapcsolatban.
-
04ahgy
nagyúr
Elviekben a HD4850 GPU feszültségét lehet szoftveresen szabályozni? A 3870-nek még lehetett, ez tuti fix. Viszont nálam a Gainward 4850 esetén lazán engedi az ATT, hogy állítgassam, 0,856V és 1,153V között. A grafikonon is írja aranyosan, hogy a VID változik, ami igaz is. De fogdosom a radiátort, és ugyanolyan meleg. Kezdtem gyanakodni, és mértem.
Fix 1,950V-ot kapnak a kártyán a GDDR3-ak, és fix (!) 1,100V-ot a GPU. Akármit állítgatok, nem változik az, amit a multiméter mutat. Ugyanazt a tápfeszt kapja az RV770. Kalibrált kéziműszerrel végeztem a méréseket.
Mit szóltok ehhez?
-
Departed
őstag
válasz
banderasz77 #42123 üzenetére
Nekem utóbbi van, remek kártya. A ref. meg elég forró. Persze az is kérdés hogy mennyi gari maradt rá. Bár még csak bő fél év telt el a megjelenésük óta.
Mindenesetre egy szavazat a két slot-os hűtésre -
negro
őstag
kerdes...most latom, hogy a sapphire 4850-en nincs HDMI. A monitort amit meg vennek azon meg van ilyen port. Mivel maradnek en is le a csak sima DVI hasznalataval?
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Két lehetőségem is lett, szeretném kikérni a véleményeteket.
Sapphire HD4850 ref. hűtés, bontatlan garos 30k-ért, vagy
Sapphire HD4850 Sapphire Edition használt garos 35k-ért. -
Bluegene
addikt
válasz
MasterDeeJay #42121 üzenetére
hát persze hisz + fesszel exponenciálisan nő a fogyasztás
a 8800GT-nek adtál plusz feszt??
-
válasz
Gaboman #42110 üzenetére
Mivel van fogyasztásmérőm azért írok arról is hogy ez a kari az előzőmhöz képest brutálisan sokat zabál.
4850-el húzva +fesz, proci gyárin
Idle150w, Furmark 300w, Furmark+quadprime 355w
Az előző karim (8800Gt)-m max fogyasztása megállt max 270w-nál úgy hogy a proci is húzva volt 2,8-ra.
Amikor megkaptam a karit akkor még nem éreztem hogy látványosan gyorsabb lenne a régihez képest, de most így húzva már teljesen más. -
_Toka_
senior tag
válasz
dangerzone #42092 üzenetére
Na ja...
Hiába no, estefelé pokoli suhanós a RIOS... -
nixx-21
őstag
válasz
Kissjeno #42108 üzenetére
de te nem végig se nézed a tesztet.....vége felé van egy összesítés itt max 5%-al jobb de azért megnézném a nagyobb felbontásos +szűrős eredményeket itt meg már bemegy 3% alá ami már szinte mérési hibának is mondaható
tehát a 4850=9800GTX+ viszont ez árban nem így van és most jön nemsokára a 9.x-es driver
-
Osynho
addikt
válasz
Gaboman #42117 üzenetére
CCC hajlamos összeveszni az ATT-vel. De amúgy is minek ez mind egyszerre?
Ha tovább akarod húzni, akkor ATT only szvsz
(#42114) cellpeti Az nem derült ki, hogy milyen verziót vennél 4850ből. Referencia már elég ritkán kapható, viszont sok egyedi hűtéses van, azokból is lehet mazsolázni. Hűtőcsere nem kötelező, természetesen gyári állapotában is működőképes. Én driver + Ati Tray Tools-t használok, de leszedheted a CCC-s csomagot is hozzá.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
katt777 #42112 üzenetére
Olyan furcsa dologgal találkoztam ha a CCC-ben állítom be a karit 750/2300-ra teljesen tökéletesen működik a 3DMark06 is hiba nélkül lefut,de ha a ATT vagy RivaTunerben egyan ezeket az értékeket állítom be kifagy a 3DMark06,ez miért lehetséges?
Nem jól dolgozik össze az ATT-vel sem az RT-vel?
Az a baj hogy a CCC-ben megy nem lehet tovább húzni a kártyát. -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Érdemes rá más hűtőt venni? Vagy elég rá a gyári is,nem hiszem,hogy húzni akarnám,de ha mégis akkor milyet vegyek rá?
Ha hűtőt cserélek rajta,akkor elveszik a gari?
Milyen progikat ajánlotok majd az ATI karihoz?
Mivel tudom teljesen letörölni majd az NV drivereket,mert nem akarok új OS-t tenni
Ha esetleg mégis húznám,milyen progival és hogyan? -
katt777
félisten
válasz
Vasinger! #42109 üzenetére
Nem, csak évek óta vannak ATI kártyáim.
Kissjeno: Nézd már meg a 8XAA-s eredményeket is, ahol a 4850 van elöl, OK? Anno a 3870-et is azért tartottam meg 8800GT ellenében, mert max grafikán az nV ereje elfogyott (természetesen csak a 8.5-ös Catalyst után). És ha már csúcskártyám van, nem gagyi beállításokkal használom.
És a 'szerkesztés' gombbal tudod módosítani a hsz-odat, nem kell szaporítani.
Gaboman: Leginkább az alkatrészek minőségén múlik, a hűtés másodlagos (de persze kell). Nem kevés VGA-t láttam, amelyek nem melegedtek 80°C-ra sem, mégis végük volt. Pl. van 4870, amely 825/1100-on teljesen stabil, de 830/1100-on bemondja az unalmast 70°C-on is. Viszont ismerősömnek van Powercolor-ja, nem is meri nézni a végét, de valami 850/1150 már stabilan megvolt neki. Nálam a HIS 3870 ref. kariban +20/+100MHz volt a szintén ref. Sapphire-rel szemben.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #42102 üzenetére
Akkor ahogy elnézem az S1 +12cm ventik +sünik jobb tunigolhatóságot adnak a 4850-nek mint nekem a Gainward GS hűtésem,1150-nél nekem feljebb nem megy a gyárival,a gpu 750.
Ezek szerint S1-el még jobban is menne,mert kraft így is van benne bőven. -
katt777
félisten
válasz
Vasinger! #42077 üzenetére
Az akkor is egy, ha határozatlan névelő, mert ember, és nem emberek. De poénnak szántam, nem sértésnek.
Azért volt smiley.
Februárra jó driver lesz, én már rég megmondtam.
Kötelező: Nem azt kéne, hogy "irnák", meg hogy "tudnák", de tényleg. Ez durva, legalábbis nekem. De attól még szívesen segítek bármilyen problémában, ha tudok.
lala42: Rég megfigyelhető az ATI drivereinél: 1-3 hónapig foltoznak, ekkor pár javulás mellett sok más alkalmazás lassul. Aztán átdolgozzák a gyurmát, és jön egy jobb. Amikor sikerül rendesen összehozni, az lesz a csodadriver, mint 38xx kariknál a 8.5. Remélem, a 9.1 hozza legalább a felét annak a gyorsulásnak a 48xx szériánál, az is 7-10% lenne.
Kissjeno: Próbálkoznak már egy ideje, de valahogy nem jön össze. Még jó, hogy hardveresen izmosak az ATI-k. 8XAA mellett nincsenek ám a topon az nV-k, de a 9800GTX+ sem jobb a 4850-nél.
...
A legjobb a friss driver linkjében, hogy majd elmondhatom, hogy én már ma belinkeltem!
Remélem, senki nem sértődött meg az ugratásért!
-
Kissjeno
tag
Sajnos ugy latom , hogy a 4850 és a 9800 GTX+ között már annyi a teljesítménybeli kölönbség mint az árkülünbség.[link]
Ati igazán nekiállhatna már drivert írni !
-
válasz
Gaboman #42097 üzenetére
Na ez már jó progi!
Ráraktam 1,158v-ra Felhúztam 770-re aztán rányomtam arra a GPU hibakeresésre erre meg elkezdte húzni felfele egészen 778-ig majd szétfagyott az egész. Azután restart, Ramot felraktam 1200 és nem ír hibát rá.
Egyenlőre nem kisérletezem tovább mert az egyik ramon nincs borda, a Feteken szintén semmi. -
Shono
aktív tag
válasz
poc013 #42099 üzenetére
Hát nekem semmi gondom nem volt a 8.12-vel. Egyébként elég jól kitakarítja magát - szrintem -, úgyhogy ha mindenképpen váltani akarsz => uninstall+reinstall megteszi.
Én le szoktam szedni az egész packot, van rá egy "ikon" a programok eltávolításában, neve:
Catalyst install manager
Aktív témák
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest