Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
sgteam #43997 üzenetére
A hivatalos honlapon nem írják a listában a 48XX-as szériát,,ergo szerintem nem jó rá....
-
twine
veterán
válasz
sgteam #43995 üzenetére
Na megnéztem má'n a linkedet milyen 8 centis ramsüniről beszélsz
Amiről te beszélsz az a VRM hűtése és nem a ramoké....ha jól látom nállad a ram-on nincs is hűtés....legalábbis az asus honlapján található képen úgy látszik....
A lényegen mondjuk mindez nem változtat,,hogy elfér e az S1 vagy sem!?
Szerintem két lehetőséged van:
Vagy megpróbálod leszedni a 8 centis borda tetejéről azt az asus feliratot(nem tudom lehet e....nem volt még a kezemben olyan), és imádkozol hogy az S1 bordája pont becsusszon közé,,,vagy kapsz az S1-hez VRM hűtőt, ami egyébként legjobb tudásom szerint abszolut nem jó a 48XX szériára gyárilag,, viszont ha reszelsz, fürészelsz rajta cseppet,,, lehet hogy rá tudod "heggeszteni" az asus feliratos helyett....ugy már tuti elfér,,és ha el akarod adni a kártyád valamikor, vagy ne adj isten garira kényszerülnél,,,még mindig vissza tudod pattintani az eredetit,,és csókolom.... -
sgteam
aktív tag
és 80mm hosszú
-
sgteam
aktív tag
megmértem pontosan 28mm és gyárilag van rajta nem én tettem fel (ne kövezzetek meg érte
)
-
sgteam
aktív tag
válasz
butcher eu #43989 üzenetére
tényleg
ezt benyaltam mert nem fog elférni a memória sünike alatta
-
sgteam
aktív tag
accelero s1 rámegy nekem erre a vga-ra? a memo sünike 3-3.5cm a közepe! elfér a hűtő alatt?
http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=8&l3=726&l4=0&model=2315&modelmenu=2
-
Gaboman
nagyúr
válasz
sgteam #43985 üzenetére
És akkor a 8800GT húztad?
Mert az is bírta a tuningot rendesen,nincs az a 9600GT OC ami egy 8800 OC-t befogna a legtöbb játékban!
Már csak ebből kiindulva igaz itt egy 9800GT van ami szinte azonos a 8800GT teljesítményével!
Azért a földön kellene maradni,ez kb olyan mintha azt mondanám én hogy a 4850OC vel nagyobb eredményeket el tudnék érni mint a 4870OC-vel,ki is nevetnének és igazuk lenne. -
sgteam
aktív tag
nekem a régi karim többet tudott mint egy 8800gt és volt game amiben szintén jobb teljesítményt nyújtott mint egy 4850
nvgeforce 9600gtOC -
Gaboman
nagyúr
válasz
Kötelező #43973 üzenetére
Akkor ott valami nem stimmel ha minden játékban ez a helyzet,ne csak a GTA4-et teszteld,mert én tegnap teszteltem le egy MSI 9800GTX+ OC karit meg a 4850GS kártyámat és a GS erősebb nála játékokban.
Úgy hogy egy 8800GT erősebb legyen mint a 4850 a legtöbb játékban az lehetetlen,bár a GTA4 ha jól tudom NV jobban megy így ez lehetséges és még okozhat azért valahol meglepetést! -
_Toka_
senior tag
-
sgteam
aktív tag
a vantage meg a gamek bírják a 815/1015 legalábbis most itt járok
akkor furmark lehet uninstall lesz -
gyiku
nagyúr
-
twine
veterán
válasz
sgteam #43974 üzenetére
Talán mert ott a tuning vége? Gondolom azt te is tudod hogy nem csak és kizárólag a hőmérséklet az, ami a tuningnak határt szab(ráadásul mindenki ezzel a szőrös szarral izzasztja a kártyát,,úgy tudom ez az egyik leg-terhelőbb neki)....hagyd a ..csába a furmarkot....ha máshol nem fagy,,mit foglalkozol vele? Vantage, és játékok közel sem terhelik annyira...
Persze a kérdés az úgy szólt "miért fagy"? Azt nem tudom -
butcher eu
senior tag
-
sgteam
aktív tag
ÜDV
Miért fagy a vga karim furmark alatt?
melegedés kizárva 72fokig megy fel a kari és fagy más progikal nézve (vantage,cod4,5) 85-90 fok és nem fagyalap 750/900 húzva(ahol fagy csak furmark alatt) 815/1005
-
Kötelező
senior tag
üdv
Elcseréltem a HIS 4850-em Asus 8800GT Glaciator-ra. És érdekes mert a 4850-em huzval gyengébbnek bizonyul szinte mindegyik játékban a 8800GT-nél ami huzval van.
példa:.
HIS ICEQ 4 4850 512MB GPU +50mhz mem.+50mhz
ASUS 8800GT 512MB 675/975
GTA 4 :
8800GT 181.22
Bechmark: 48.9 FPS
4850: 9.1
Bench: 43.5 FPSUgyanazok a beállitásokkal
-
GrG1210
aktív tag
hali , sikerül nekem is beszereznem egy 4850-es vgat simán mennek vele a játékok nagyon jóó kari , halk a hűűtés (HIS) ezt csak ajánlani tudom mindenkinek , és jóól le is hűűti a vga-t
-
sgteam
aktív tag
válasz
butcher eu #43968 üzenetére
nekem stabilan míg nem volt rajta a ventri 790/950 volt tehát a ramokat nekem se lehet valami komolyan húzni
-
butcher eu
senior tag
-
sgteam
aktív tag
válasz
butcher eu #43964 üzenetére
nekem a 4870(asus) 809/1000 megy de kellett bele+ventri(8cm) (alap 750/900)
-
Gaboman
nagyúr
Ő azt mondta a gyárival neki is 750-volt a max,megvette hozzá ezt a hűtést és egyből 110Mhz+!
Tudom hogy nem csak a hűtésen múlik,ki kell hozzá fogni egy ilyen jól tuningolható kártyát is.butcher eu
em tudom van e különbség a 4830,4850,4870 között ilyen téren.
De a tied alapból is 750 megy,a 4850 625,a 4830 575.ön! -
Gaboman
nagyúr
Át jártam a 4830 topickban ezt nézzétek meg,gyári hűtő csere és ATT-ben 1.158V semmi cerkázás vagy ilyesmi,és ilyen GPU órajel,ez nem semmi!
Azt mondja stabil terhelésnél is.
Még 4850-ben nem láttam ilyent,de ma azt kipróbáltam hogy ATT-ben beállítottam 861-re 1.158V mellett azt még engedte,de 871-en kifagyott a képernyő,persze nem terheltem a kártyát.
Elméletileg akkor bírná azt az órajelet megfelelő hűtés mellett? -
lala42
őstag
válasz
totyax #43929 üzenetére
Csak úgy mellesleg ( a mario nálam maxon megy
) A FarCry-t meg ki nem xarja le a bf2 és a 2142 melett
Konfig az adatlapmon, De megy a FarCry2 tökéletesen. Hogy nem minden alkalommal süti ki a szemem a nap totál fényerővel? Na és? Akkor mi van? Anno a GeeForce2 MX 200 vitte a pl. No on Live Forever-t kicsit döcögve, ha sokan használták egyszerre az Ak-47-et, Döcögött az IG project 2 szintén döcögve , korábban küszködtem (ünk) éjszakákon keresztül a C-64-el és jó volt. Élveztük, mert másra nem vol lé.(sem nekünk, sem a szüleinknek.) De volt PC. Megtanultuk használni szeretni, időnként utálni. Minden fillérünket beleöltük. Nem volt ez a nagy telejsítményhajhászás. (Nekem 1 Fps-el több mint neked.)
Csak ennyi. -
R1200GS
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék kinek hány fokos a VRM-je 4870-es kártyán?
Terheletlenül: 50-54 C
Alapon játék alatt: 88-95/3DMark alatt 100 C
GPU 850, Ram 995 CPU 4GHz játék: 95-100/3DMark 110-120CA Gpu 45 fok, a ram 65 fok fölé nem ment kopra húzva sem.
Ha több órán keresztül 100 fok körüli hőmérsékleten van a VRM, menyire károsodhat a kártya?
-
Cholard
tag
Üdv! Asus 4850-em van Glaciator hűtővel. Szerintetek érdemes e rakni a ramokra és a vrm-ekre ramsünit? Szereztem 20x20-as ramsünit, amit a titan vga ventikhez adnak, de ez "csak" 5mm magas. Van bőven prociventi bordám megmaradva, amiből van lehetőségm (azaz műhelyem) magasabb ramsünit csinálni. (mint pl amit a Musashihoz adnak vagy az auras fridge-hez.
Kell e/nem kell, ha igen érdemes e magasabb.
Ha magasabb, akkor viszont még nemtom mivel rakom fel, mert ragasztós pasztám nincs... -
danilla
őstag
válasz
SalvadorLynx #43957 üzenetére
Egy 3GHZ-es C2D nem árt. (a proci "nagyon" kevés hozzá)
-
SalvadorLynx
aktív tag
Most próbálgattam a gta 4 et és a crysis warheadet. Hát bizony magasabb beállításon mindkettő akadozik. Gondolom ez annak köszönhető, hogy csak 2 gb ram van a gépemben és egy c2d e6400-as proci alap órajelen 2,16 ghz. Jól gondolom?
Milyen teéjesítményű proci kell egy ilyen kártyának, hogy ki tudjam hajtani? -
slayer006
addikt
válasz
SalvadorLynx #43955 üzenetére
-
SalvadorLynx
aktív tag
Van valamilyen progi amivel lehet tesztelni a vga-t. Most vettem egy 4850 és szerteném tudni minden rendben van e?
-
danilla
őstag
válasz
SalvadorLynx #43953 üzenetére
Érdemes bedugni.
-
SalvadorLynx
aktív tag
Most vettem egy asus ati 4850 1gb ram-os karit. Mind a két tápcsatlakozót be kell dugni?
Ilyen nagy az energia igénye ennek a kártyának? -
maflame
aktív tag
Sziasztok!
Gainward 4870 GoldenSample kártyán DVI, HDMI, D-Sub ésDisplayPort kimenetek vannak.
Megoldható-e az összekötése CRT TV-vel, létezik-e olyan átalakító ami valamelyik kimenetet össze tudja hozni a TV S-Video bemenetével?(Ez egy nagyon friss probléma, még épphogy kicsit körbenéztem a guglin de nem igen láttam ilyesmit. ..illetve külföldi oldalakon csak-csak.)
Köszi előre is!
-
KicsiPit
tag
Sziasztok! Kérdésem lenne..Tegnap pakoltam össze az új gépem (4870x2 gigabyte)...tesztelgetem és felraktam a GPU-z t és R700 a gpu...nem RV770 kellene lennie?
-
danilla
őstag
A turbo modul-ra gondolsz? Ha ez kerül fel a bordára akkor elfér a két kari cf-be? hmm keresek infot róla, mert szerintem nem fér el.
szerk:
ezt a képet elnézne, ha még rámegy a hűtőre a turbo module, akkor is elfér.
-
twine
veterán
válasz
sgteam #43940 üzenetére
Akkor szerény tudásom szerint válaszolok neked csak hogy ne sírj
:
Az accelero S1 elfér CF-ben is de csak akkor ha a "gyári kis" (nem tudom most fejből mi a pontos megnevezése az accelero ventijének amit az S1-hez kinál) ventiket rakod rá...valahol itt a fórumban hónapokkal ezelőtt még linkeltek is képet erről! Ha már normál 12-es ventit heggesztesz rá akkor tuti nem fér el egymás alatt.....amit viszont nem merek biztosra állitani. az az hogy a "kis gyári" venti elég a 4870-nek....elvileg elég,,gyakorlatban viszont még nem olvastam senkit itt ilyen szettel.... -
totyax
aktív tag
Nem tudom a fórumába mit írnak, de ezek szerint másnál is ez van. Ezek szerint nem a szememmel van baj
Mindegy, ezért sem kell a maxot erőltetniSzép az így is. Kár hogy a játék maga sz@r.
A 40fps nem jelent minden esetben folyamatos játékot. Ami minden körülmények között folyamatos az az, amikor az fps sosem megy le a képernyő frissítés értéke alá, és persze a vsync be van kapcsolva.
De el tudom képzelni azt is, hogy ebben a nagy fps hajszában a gyártók olyan köcsögök, hogy trükköznek az fps-el úgy, hogy az magasabb legyen, a játszhatóság rovására. Teszem azt minden harmadik kép felét nem számolja ki hanem az előző felét bemásolja (akadás) és ennek variációi. Hiszen még a PH is mit csinál, fps eredményekkel mutatja be mit tudnak a kártyák. Csakhogy a nép viszont játszana
Az SLI, CF megoldásoknál a helyzet még rosszabb, ott köztudomású az fps hullámzás. -
twine
veterán
válasz
totyax #43938 üzenetére
Ha megvan a 40-es átlag FPS-ed,,akkor nema kártya teljesitménye miatt akadozik....valami csúnyán el van cseszve a FC2 DX10-ben.......Ha bele olvasol a topicjába láthatod hoyg minden második ember ezért sír......Van benne valami lagg szerű akadás, ami csak dx10 alatt jön elő....ezt két féle képpen lehet kiküszöbölni,,vagy lehivod a konzolt és beirsz egy parancssort, amivel lekorlátozod a maxfps-t,,,,és játszható lesz a játék, és nem akad, vagy pedig dx9.....amiben teltebb lessz a növényzet, és lessz a fűnek virága stb.....még szebb is dx9-ben....
Szóval ezzel csak azt akartam mondani. hogy rakhatsz alá brutál kártyát, valszeg az az akadás meg fog maradni.....80 fps mellet is......(de ezt ebben a topicban is már vagy 5* irom le)
Sgteam: bazzeg már nem győzök elég smile-t rakni meg hogy magyarázkodni hoyg ne sértésnek vegye valaki ha irok neki...engem aztán végképp nem zavartál a kérdéseiddel...lassan már kezdek utálni fórumozni mert olyan frusztrált mindenki hogy az valami szörnyű.....(ezt megint nem rád értem, láttam a smilekat) pedig ennek egy kurv@ nagy baráti társaságnak kellene lennie...de legalábbis topicokon belül.... -
sgteam
aktív tag
ötleteket kipróbáltam és
mindenkinek
de azt senki nem mondta, hogy ragasszak még egy ventrit a vga másik oldalára, mikor kérdeztem melyik vga kari hűtőt vegyem meg ami elfér CF-ben és fasza is na arra se válaszolt senki
ezért kérdezősködtem inkább többfelé több embertől
de remélem ezzel nem zavartam senkit -
danilla
őstag
válasz
_Toka_ #43933 üzenetére
Igazad van, kicsit ellentmondtam magamnak
A kártyában nem csalódtam
Mellesleg ezt is csak hirtelen felindulásból írtam 43919 (bosszankodtam amikor kiléptem a játékból
)
Ha mondjuk totyax így írja le ahogyan te, hidd el teljesen máshogyan reagálok rá, sőt még is köszönöm neki az "építő" jellegű hozzászólást. De így... nah mind1.
Amúgy két dolog miatt nem vettem erősebb kártyát. 1. sajna nincs rá pénzem2. 19tft wide monitorhoz nem is kell erősebb, szerintem...
-
totyax
aktív tag
válasz
Nikkel10 #43931 üzenetére
Nyugodtan. Amit írtam az áll. Viszont indítottam egy Vistát hogy megnézzem friss driverrel mi a helyzet. Eddig a "nagyon magas" beállítás volt az alap, átraktam "ultramagas"-ra, ez ügye a max ahogy látom. Azért annyira nem vagyok gonosz hogy 8x AA-t állítsak be, bár a maxhoz az is hozzátartozna
Az eredmény az, hogy az fps szám látszólag megnövekedett, tehát 40 körül egy viszonylag üres szavannás területen, viszont cserébe eléggé akadozik, pedig csak annyit csinálok hogy megyek előre. Szóval ez továbbra sem játszható kategória. -
twine
veterán
válasz
sgteam #43926 üzenetére
Kiváncsi leszek a végére....régi problémád ez már neked,ahogy látom,,már egy ideje kérdezősködsz ez ügyben....viszont többek között én is javasoltam neked (nem egyedül) ezt a hűtés(ventilátor) dolgot....sajnálom hogy csak most vetted rá magad.....igy nem fog tul gyorsan megoldódni a problémád ha hetekig csak kérdezősködsz.....nem rosszindulatból irom,,,csak úgy látom nem töröd magad hogy kipróbáld az ötleteket, hanem csak kérdezősködsz mindenhol "ezerszer".....no offense
-
kiske13
tag
Sziasztok. Szeretnék vásárolni egy Club3D márákju 4850 es videokártyát.
Az volna a kérdésem mennyire jó választás ez, illetve a jelenlegi játékok játszhatóak-e rajta vagy sem? -
_Toka_
senior tag
válasz
danilla #43932 üzenetére
Javaslom, fusd át, mit írtál itt - figyelmedbe ajánlom a zárójeles részt -,majd a következő post-od 2-s pontját.
Most akkor csalódtál, vagy inkább akkor mégse
totyax csak arra utalt, hogy éppen tisztában is lehetnél vele, hogy vettél egy kiváló ár/érték arányú középkategóriás kártyát. Amit vagy neki megfelelően ítélsz meg, és megelégedsz a teljesítményével, vagy vannak komolyabb teljesítményű kártyák is ... be lehet ruházni azokba...
-
totyax
aktív tag
válasz
danilla #43922 üzenetére
a kioktató "hangnemet" légyszíves mellőzd ha nekem írsz hsz-t!
Ha nem írsz butaságot nem kapsz olyat amit te kioktatásnak vélsz.
ha jól tudom több mint egy éves a játék (és szerintem a szar optimalizálás miatt nem megy normálisa)
Egy év az nem nagy idő. A "szar optimalizálás" megint egy olyan dolog, hogy a falra másznál ha rendesen válaszolnék. Azért röviden hogy ne maradj tudatlan, fingod sincs mi az hogy optimalizálás. Tanulj meg programozni, nézd meg a forráskódot (ha egyáltalán láthatnád), értelmezd, ismerd meg, ismerd meg más hasonló játékok kódját, és ezek után beszélhetsz optimalizálásról vagy annak hiányáról.
Far Cry 2,...stb stb mennek max beállításokkal, szépen
Ezekből a Far Cry 2-t láttam, nos annál egészen biztos hogy nem megy max beállításokkal, mikor kíváncsiságból kipróbáltam, játszhatatlan sebességet kaptam (Vista DX10.1) Ezek után a többi játéknál is megkérdőjelezhető ez a maxon simán megy futás. Szerintem neked kéne olyan mod játékokhoz, ami a magasabb beállításokat elrejti, és így örülhetnél hogy minden maxon megy.
Nem ahhoz kell viszonyítani mi a max, hanem hogy játszható fps mellett (40 felett) mennyi látványt kapsz.
A Stalker CS egy kiemelkedő grafikájú játék, ehhez mérten gépigénye is van. Pár év el fog telni szerintem mire egy középkategóriás vga "maxon" viszi majd.
-
sgteam
aktív tag
a proci és a ram teszt az jó volt tesztek szerint
a ramok 2.2v vannakde most tettem a vga karira (másik oldalra) még egy ventrit és most nem fagy
ui: egyenlőrea tápom 550w
pci-e az viszont 100 <---- ha így stabil lesz akkor hagyom 100-on ha nem akkor inkább felfelé próbálkozzak vagy lefelé? -
lsc
nagyúr
válasz
danilla #43922 üzenetére
Igazad van, nem kell segíteni neked, a kioktatás megy egyedül is :
[link]
[link]
[link]
[link] .A stalker egyébként több mint egy éves, a CS az még fél év körül van, de az 1.07-es patch óta egész jó . Amennyiben kevés a kártya akkor miért nem vettél nagyobbat ? A tesztekben sem vitézkedett az 50-es pl stalker cs-ben .
-
danilla
őstag
válasz
totyax #43921 üzenetére
Köszönöm szépen, de ezt a kioktató "hangnemet" légyszíves mellőzd ha nekem írsz hsz-t!
1.: ha jól tudom több mint egy éves a játék (és szerintem a szar optimalizálás miatt nem megy normálisa)
2.: egyáltalán nem irracionális és értelmetlen az óhajom, szerintem! Far Cry 2, Grid Cod4, Cod5, stb stb mennek max beállításokkal, szépen! Ebből kiindulva, bátran gondolhattam, hogy menni fog... vagyMilyen butaságról beszélsz
Mérlegelj mielőtt írsz...
-
totyax
aktív tag
válasz
danilla #43919 üzenetére
Az a te személyes problémád és butaságod ha egy viszonylag új(!) játékot maxon*(!) akarsz hajtani egy középkategóriás kártyával. Ha ilyen irracionális és értelmetlen óhajaid vannak, akkor vegyél egy csúcs-konfigot.
Ésszerű beállításokat használva szépen lehet futtatni DX10.1 és Vista alatt.
*maxon: Tudatlan gyermekek butasága, akik azt hiszik a max azért van, hogy azt használni kell. De nem. A max azért van, hogy a hardverek fejlődésével a játék ne avuljon el túl hamar.
-
fdisk
őstag
válasz
sgteam #43902 üzenetére
a könnyebb érthetőség kedvéért legközelebb inkább így írd le h pl visszateszem a gépet 3600mhz(9*400)....
Mi van ha RAM-ok nem bírják a tuningot?Adtál +feszt nekik?Úgy tudom,h a geil-ek 2.1V alatt nem hajlandók elindulni.
Próbáltad már 2*1g-val?Úgy is fagy?
A pci-e meg próbálj variálni.99,101,102
Vkinek ez segített.
Tápod elég neki? -
danilla
őstag
válasz
dangerzone #43915 üzenetére
Ebben igazad van, de ha már fasza gépet szeretnék összerakni (és az anyagiak nem tartanának vissza) nem csak 300e forintot költenék a gépre...
-
haky
senior tag
Kezd tetszeni ez a hybrid CF, ha nem játszok nagyon VGA igényes játékokkal akkor CF kikapcs és máris a kisebb fogyasztású 4850-et használja csak. Ha kell a craft akkor CF bekapcs és rákapcsol a 4870-is.. Így még fogyasztásban is jobb a gép, és nem kell újraindítani se miatta...
Egy kis eredmény:
STALKER Clear Sky (a játék elején a fa mögött nézve a napot, ahol táboroznak):
csak 4850 - 16fps
csak 4870 - 20 fps (ehhez ki kellet cserélnem a 2 slotban a kártyákat)
4850+4870 - 29-30 fps között ugrál a fraps...
szerintem ez nem rossz. tudna többet is csak a 3.2-n hajtott CPU-m lehet kevés nekik...de nemkem megfelel... -
sgteam
aktív tag
válasz
banderasz77 #43906 üzenetére
ott van
-
pjtr
aktív tag
Sziasztok!
Asus PCIe EAH4870/HTDI/512M Glaciator
MSI PCIe R4870-T2D512
Gigabyte PCIe R487-512H-B - HD4870 512MBEzek közül melyiknek jobb a hűtése? kb egy árban van, de nem tudok dönteni...
Ti melyiket választanátok??
köszönöm peti -
Haart
addikt
válasz
butcher eu #43901 üzenetére
Aha akkor még van mit a tejbe aprítani mert nálam a 3.2-n járó E6400-al 8500 pont a gpu score. De nemsokára 3.6-on fog ketyegni
-
sgteam
aktív tag
üdv
a gépem tuningolva van teszt progik alapján STABIL de a vga karim kifagy még alapon is 750/900 de ha vissza teszem a gépet 1600fsbre 3600mhz akkor jó a kari
most akor ha húztam a gépet a karit is kellene?
ötletek tanácsok?
köszi
ui: 9.1 driver van fent ccc és társai nincsenek fent nem is voltak csak az illesztő progi van fent
riva tunerrel próbáltam húzni a karit. ATT valami oknál fogva nem megy a gépemen -
butcher eu
senior tag
azért kaptál ilyen kitérő választ, mert erre a kérdészre nincs jó válasz. függ típustól, gyártmánytór, bios-tól, ect. szerintem egy C2D 3,5 ghz felett simán elég hozzá. de 3 ghz-en is faja. én 10233 pontot kaptam a gpu-ra vantage-ban, egy 4239 mhz-en ketyegő E8400-al.
egy Q8400-el 3760mhz-en 9347-pontot kapott egy kolega.
ha ezt veszem alapul, akkor simán elég egy C2D.
Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bluetooth hangszórók
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- PS Plus előfizetések
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest