- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Újabb ATX 3.1-es tápcsalád hagyta el a Super Flower tervezőasztalát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
-
Gaboman
nagyúr
Az hogy mekkora számottevő eltérés lenne pontosan nem tudni az én és Silenzio által mért eredményeknél is a minimum FPS-nél jött ki jobban a különbség.
Biztos hogy egy 8400-8500 4Ghz-en rádobna még 10-20% között,mint ahogy az én procim is az övére rátett ennyit majdnem azonos órajelen,gondolok itt az élsimítás nélküli eredményre. -
totyax
aktív tag
A driver az a program, ami által az adott hardver adott operációs rendszer alatt használható lesz. Ez ATI kártyánál az ATI display driver. A CCC nem más, mint az ATI driver beállító programja. Mivel mindkettőt ugyanaz a cég csinálja, teljes dokumentáció birtokában, nyilvánvalóan a lehető legkompatibilisebb lesz egymáshoz. Ha megjelenik egy új driver, akkor a "külső" programok lehet hogy teljesen hülyeségeket fognak mutatni (ahogy ez elő is fordult pont a gpu-z -vel is...), mivel ők nem rendelkeznek naprakész információkkal, dokumentációkkal. A kérdező kérdésére egyébként választ adtam, ha a te verziódat nézzük akkor jó esetben a gpu-z is 500 Mhz-et fog neki jelezni, rosszabb esetben hülyeséget.
-
-
lsc
nagyúr
Ha megnézed a táp adatlapját akkor a két 12 V-os ág 14 és 15 A-t bír leadni, az összben 348 W, ha ezt le is adná akkor talán elég lenne . Nem egy 400-as táp erősebb adatokkal rendelkezik, és még egy előny hogy azok le is adják . Amennyiben a tápod q-tech akkor azért az sem valami biztató . Mielőtt velem kezdesz vitatkozni javaslom a tápos topicot, a kereső nagy segítségedre lesz .
-
benjoe1
aktív tag
Köszi, sikerült!
Nem gondoltam, hogy a kis sárgát kell használni, mert azon több tű van mint a VGA két DVI közötti csatlakozóján.Nem ide tartozik, de a merevlemezem folyamatosan kerreg. Ez mitől van, lehet ezzel valamit kezdeni? Simán elnyomja az AC Accelero S1-en lévő venti és a CPU hűtő hangját.
Illetve még egy off kérdés. Számít, hogy az op. rendszer egy SATA-s, vagy egy régebbi IDE-s vinyóra van telepítve? -
Garold
senior tag
Ezzel tisztában is vagyok, csak eddig a 10 videókártyámból 10 nVidia volt (és most is az), csak most akarok átállni az erő sötét oldalára
Meg akarom venni az első AMD-ATI kártyámat, ki is néztem a 4850-et.
Az a baj hogy nincs tapasztalatom, melyik gyártó kártyája a legjobb...
- Megéri-e a nagyobb gyártók (pl. ASUS) kártyájáért többet adni, vagy ugyanazt tudja-e mint mondjuk egy Sapphire?
- Érdemes-e a 1Gb-osat megvenni?
- Hűtés hangja is fontos, a gépemben csak a winyó hangját lehet hallani a többi nagyon csendes és zavar a nagy hang.
- Tuningpotenciál is fontos - tudom hogy ez szerencse kérdése isMod:
lsc - A vidókártya vásárlással egy időben új proci, alaplap is jön - tudom hogy a mostani nem hajtja ki teljesen a 4850-et
Ja és a felbontás is fontos lenne LCD TVn játszom
Aktív témák
Hirdetés
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Milyen videókártyát?
- Óra topik
- Diablo IV
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Külpolitika
- Apple asztali gépek
- iPhone topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Újabb ATX 3.1-es tápcsalád hagyta el a Super Flower tervezőasztalát
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest