Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Scholes9 #40198 üzenetére
Inkább az a "vicces", hogy az emberek többsége milyen házba szereli össze a gépét "csak tegyem bele valami olcsóba" alapon. No meg az üzletek sem arról közismertek, hogy a hozzá nem értő vásárlónak megfelelő házat ajánljanak (már ha egyáltalán normális hardvert állítanak össze). A régi házamban 2 db 12cm venti idle 6-8, load 10-15°C-ot hűtött a VGA-mon (meg 5-6°C-ot a lapon is), a mostaniban meg minden jóval hűvösebb akár venti nélkül is (CPU 4.05GHz-et visz GYÁRI hűtővel), mert olyan a ház fizikai kiképzése. Ha kiszámolod, mennyibe kerül egy CPU- és egy VGA-hűtő (vinyókról és a lapról nem is szólva), ez a ház olcsóbb volt, mint a fele ennyibe kerülők.
-
dangerzone
addikt
válasz
kispéé #40194 üzenetére
Ahogy XoZ is elmondta, próbáld újra feltenni a cuccost. A legvalószínűbb ,hogy azzal lesz a hiba.
Ezenkívül maximum még szenzorhiba lehetne. De erre elég csekély esélyt látok.
Scholes9: A referenciahűtő 100%-os fordulaton már elég hatékony. Viszont böszme hangos.
De nem fog megsülni akkor sem a kari, ha a gyári beállításokon hagyod.
A relatív magas hőmérsékletektől nem kell megijedni. Ez ilyek kis buznyák kártya, hogy melegszik..
-
-
XoZ
aktív tag
válasz
kispéé #40194 üzenetére
4850 esetén 3 hőmérsékletmérő szenzor van, de mindegyik a GPU-n belül, és annak különböző részein, a GPU-Z program elnevezései szerint: DISPIO, MEMIO, SHADERCORE. 4870 esetén van külön VRM hőmérséklet is, de a RAM-okat ott sem méri semmi. Tehát nálad feltételezhetően a MEMIO melegszik 125 fokra, ami a GPU szélén található: RV770 die shot. Ez azt jelenti, hogy rosszul érintkezik a hűtő (néhány lehetséges hibaok: nincs jól meghúzva a csavar, valami akadályozza a hűtőt a felfekvésben, nem jutott mindenhova elég hűtőpaszta), próbáld meg újra felrakni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Scholes9 #40193 üzenetére
Quadpipe nagyon ritka errefelé, én sem láttam nagyon itthon. Refercai hűtés sem annyira vészes végülis, csak vagy forró a kártyád vagy ha feltekered a venit hogy ne izzon a kártya nagyon hangos. Inkább vmi nem referncia hűtőset vegyél. Asus Glaciator, vagy Sapphire Dual slot, Gainward 4850 GS (Golden Sample) ezek nem drágábbak nagyon de korrekt hűtésűek.
-
kispéé
senior tag
válasz
dangerzone #40190 üzenetére
játékok alatt még ki sem mertem próbálni,úgy gondolom ,ha a caps viewert kibírná,akkor mindent vinni fog. A többi hőfok normálisnak tünik a gpu kb. 65 fok körülire melegszik.A ram bordák felvannak ragasztva kétoldalas ragasztóval (már nem gyári). De ha megérintem akkor se tünik 100 foknak,az már sütne.Elképzelhető hogy a rambordák ennyire nem veszik át a hőt? Épp a ragasztószalag miatt?Egyébként hol méri a ramok hőmérsékletét,hol van az érzékelő? Vagy a vrm miatt lehet?
-
Gaboman
nagyúr
Köszönöm a segítségeteket.
Az látom hogy szinte minden játékot patchelni kell,mert úgy mennek igazán jól,én nem szokom őket de azt hiszem ezek után rá állok én is a telepítésükre. -
dangerzone
addikt
válasz
kispéé #40189 üzenetére
Érdekes....Nekem accelero S1-em van rajta 1 db 12 cm-s venti. Így alapjáraton 45 fok a memória. Terhelve meg 65 nél sosem ment tovább. És nincsen vmi nagyon jól szellőző házam hozzá.
Játékok alatt mit művel a kártya? Ott is ez a jelenség van?
A többi hőfok akkor mennyi, mikor a memória 125?
-
kispéé
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Accelero Twin Turbo-t a napokban a ref. 4850-esemre és fel is szereltem rá,terheletlenül max. ventivel 44fokos a gpu a memória 64fok. Ez eddig rendben,csak akkor van gáz mikor ráeresztem a gpu caps viewert a memória pár másodperc alatt felszalad 125 fokig is és kikapcsol,nem tudom,hogy mitévő legyek, így használhatatlan a videokártya, valaki tudna nekem tanácsot adni? -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Osynho #40185 üzenetére
A referencia hűtős neve R4850-T2D512, a nem ref hűtősök neve meg R4850-2D512. OC-s példányoknál ugyan ez, csak ott van a név után, hogy OC. De itt az összes változat. Érdkes, hogy a Quadpipe-os meg az általad linkelt nem ref hűtős is azonos néven fut. Pedig ránézésre sem egy kategória a két hűtés...
-
dangerzone
addikt
-
Gaboman
nagyúr
Vantage jó eredmény?
-
Harti
senior tag
Sziasztok!
Nagyon jó áron jutottam hozzá egy ASUS HD4850-hez. (Glaciator hűtős)
Sajnos csak ez volt raktáron, így választási lehetőségem nem volt.
Mik az előnyei-hátrányai a többi gyártó kártyájához képest?
Mennyire hangos a gyári hűtő?
Van egy 8cm-es hangtalan ventim, esetleg azt rá tudom tenni. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
bacsis #40176 üzenetére
Pedig bizony könnyen lehet, az én Sapphire-omon Zalman VF1000 van mégis 688 fölé húzva a gpu-t azonnal elvérzik a kari. Pedig nem forró, még a VRM is kapott külön bordát.
Memód meddig bírja a húzást?
-
Scholes9
nagyúr
Hali érdeklődnék, h van e vkinek MSI 4850 karija itt? Szándékozom venni egyet csak nem írják, h a referencia hűtőhöz hasonló hűtés van e rajta vagy az MSI által kifejlesztett hatékonyabb hűtő. Vagy teljesen mind1?
-
bacsis
Közösségépítő
sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék Tuninghoz!
Sikerült lecserélnem a hd3870esem egy 4850esre.
mivel vízzel hűtök így a tuning legalább kipróbálás szintjén nem maradhat(na) el!
a kártyám Sapphire féle eredetileg 1slotos hűtésű piros nyákos 4850,512mb memóval.
rivatuner fel, és 625ről egésszen 690ig bírom felhúzni a kártyát, utána egy kis 3d terhelés hatására 2-3-4-5pec múlva kidob, hogy a képernyőillesztőprogram nem válaszolt stbstb...
nem akarom eelhinni, hogy kemény 10%tuning lenne csak a kártyában, miközben terhelés alatt sem lépi át a 60fokot... esetleg feszültséget kéne neki adnom?
ATT tools nem tud nagyon mit kezdeni a kártyával... segítségetek előre is köszönöm -
Gaboman
nagyúr
Szerintetek érdemes lett volna újratennem a Windowst amikor beletettem az új kártyát?
Driver Cleanerel is leszedtem a megmaradt fájlokat és úgy tettem fel a 8.12drivert.
DIRT is érdekes 1600x1200 Ultra átl:4FPS itt valami gond van!
Crysis Vista High 1280x1024 AAoff átl:39FPS
Jericho 1600x1200 Motion Blur:High Advated Smoothing:8X átl:31FPS
Ezek normális eredmények vagy többnek kellene lennie? -
katt777
félisten
Az sem rossz, de arra gondoltam, hogy szabályos képletek vannak arra, milyen távolságban, milyen ventilátorokat, milyen fordulatszámon pörögve, egymás mögött milyen szögeltéréssel (természetesen szinte végtelen sok variáció létezik) ajánlott elhelyezni a folyamatos, és maximális, egyirányú légáramlás érdekében, aminek a prezentált konfig ránézésre nem felel meg. De ha számolgatni nem akar az ember, arra is van megoldás. Én is raktam anno 7 hűtőt szét úgy a gépemben (még egy jóval régebbi házban), hogy aztán pár órán keresztül állítgatva 3 ventilátorral jobb hűtési teljesítményt érjek el. Azaz a ventilátorok száma részletkérdés. Itt van pl. a mostani házam: 3-4 leszabályozott ventivel halkan, és szinte minden más léghűtésnél jobban hűti a hardvert.
-
rocket
nagyúr
-
válasz
rudeee #40165 üzenetére
Azért, mert nem csak a vga-n van memória! Minden, a gépedben található fizikai memória lefoglal helyet a virtuális címtérből, ami 4GB. És szinte minden eszközön van valamennyi memória, még egy hangkártyán is. Ezért látsz csak 3600MB-t, lés nem 3850MB-t (ennyi lenne, ha csak a VGA 256MB-je vonódna le).
Vagyis, ha betolsz egy 1 gigás vga-t a gépedbe, akkor nem 3GB lesz a felhasználható rendszermemóriád, hanem valamivel kevesebb (valszeg olyan 2800MB körül).
-
butcher eu
senior tag
napot emberek.
tudna nekem valaki mutatni egy képet erről
vagy erről a kártyáról, úgy hogy nincs rajta a hűtő, csak a csupasz nyák. Meg valami tapasztalatot is szívesen fogadnék.nagyon köszi előre is.
-
fdisk
őstag
Akit zavar a túl magas höm-et,annak itt egy kis segítség.
-
rudeee
senior tag
Értem, tehát ha veszek mondjuk egy 1GB memóriával szerelt kártyát, akkor a fizikai 4GB összmemóriából az XP 3GB-ot fog látni, de fenntart virtuálisan a vga fizikai ramján felüli nagyobb texture memory-t ha esetleg a kártyán lévő elfogyna?
Ebben az esetben azt nem értem, hogy most van 4GB fizikai memó a gépemben és mellé egy 256MB-os vga kártya de az XP csupán 3600MB körülit lát (jelenleg a texture memory 512MB ami 256MB kártyán lévő fizikai + 256MB virtuális).
-
twine
veterán
válasz
Gaboman #40161 üzenetére
A hirtelen rángatások millio és millio embernél előjönnek FC2 DX10.1 alatt...ezt valahogy elcseszték...Ha bele olvasol a játék topikjának elejébe, minden második ember ezen panaszkodik....eleinte elindult a szokásos, "Nvidián bezzeg hibátlan" dolog, de hamar jöttek az Nvidiás emberek is hogy nálluk is megvan ez a Lag szerü dolog! Dx9-ben eltűnik... igazán nem is csúnyább szerintem, ráadásul, teltebb lesz a növényzet...több a fű, és lesz virága a fünek..stb...DX9 alatt...
A baráti körömben mi csak Lan-on nyomjuk 5-6-an,,ott azért más a feeling tök mindegy le is sz@rjuk hogy DX9-vagy 10....
van valami olyasmi megoldás, erre a szaggatásra, hogy a konzolba, lekorlátozod az fps-t valami ilyesmi sorral:
gfx_maxfps 25 vagy 35,, vagy éppen nállad mi a maximum lag mentes beállitás ki kell próbálni! keress rá.... valaki egyszer már leirta miért is van ez pontosan, "tudományosan",,de már nem emléxem, mert mint mondtam nem nagyon érdekel a dolog...a Sp. része abszolut nem tetszik a játéknak...tehetsz arra akármilyen drivert,,meg patch-et (1.02-ig kipróbálva) meg lehet oprendszer reinstall...az "lag"-olni fog Dx10ben... Van aki állitja hogy nem...nekik biztos valami örületes szerencséjük van.....nincs két egyforma pc a világon...de 100 emberből 95-nél akad..még ha a kivánt FPS szám meg is van mellete... -
Gaboman
nagyúr
Vistán csinálja az FC2 ezt.
És 1600x1200 DX10 UltraHigh AAoff 35-40 közötti átlagot produkál,csak a hírtelen rángatások végett játszhatatlan.
Itt az X2 sokkal erősebb volt,de több játékban hozott meglepetéseket a 4850 GS.
Crysist is most próbáltam,az meg katasztófális 1280x1024 High és néha 23FPS,jajjjajj.
Eddig ez a két játék amihez jó lenne egy igazán ütős patch vagy driver.
A többi amit eddig néztem száguld rajta. -
lala42
őstag
válasz
vitezlejszlo #40159 üzenetére
Megoldás az energiatakarékosságra.!
2 HDD, 5 venti, Oldallap le ( mehet az asszonynak szemetes lapátnak, vagy tepsialátétnek) télen nyitott ablak, nyáron nyitott hűtőajtó.Na pá mindenkinek, lépek (huncutkodni)
-
lala42
őstag
válasz
vitezlejszlo #40157 üzenetére
Kisajátítottad Paksot?
-
Osynho
addikt
válasz
vitezlejszlo #40154 üzenetére
CF-ed van, hogy 310et eszik a géped?
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
vitezlejszlo #40152 üzenetére
Amugy ha mindket ventim maxon teker (amin meg midnig nem igazan van hangja):
DispIO: 48C
MemIO: 59C
arnyalo: 52CEs meg midnig marha rosszul szellozik a hazam alul, szoval ennel masnak csak jobb lehet
Ha a 12 centis teker csak, ami a kartyanak a bal oldalan van, a 8cm-es alapon megy jobb oldalt::
DispIO: 52C
MemIO: 63C
arnyalo: 56CForditva, 12cm-es alapon, 8cm csutkan:
DispIO: 53C
MemIO: 63C
arnyalo: 55CHehe
Tanulsag: hutsuk vegig az egesz kartyat
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
lala42 #40153 üzenetére
Nem, kap az is negy Noctuat, aztan kivancsi vagyok mi lesz a kovetkezo, aminek hangja van... Tap mondjuk eleg meleget fuj ki, 450-es csiftek, es ahogy nezem most 310W-ot vesz fel a gepem... lehet kene egy 550-es, az gondolom kevesbe melegedne.. kevesbe tekerne a ventije...
-
lala42
őstag
válasz
vitezlejszlo #40152 üzenetére
Dobd ki a tápot
-
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok
Megvan az Arctic Cooling S1 rev 2. Feltettem a Toxic-ra, es erdekesen hut
Van rajta egy 12-es es egy 8 centis fan most csak ugy tesztelesbol. Hangja nincs
Szoba 28 fokos
Eredeti allapot terhelve:
DispIO : 90C
MemIO: 104C
arnyalo: 94CArctic:
DispIO: 54C
MemIO: 65C
arnyalo: 57CSzoval jo kis cucc ez a radiator
Most terhelve annyi a homerseklet, mint az eredeti Zalman-nal terheletlenul....
De most meg mas hangos.. a tap.. francba...
-
rollins
őstag
válasz
Gaboman #40147 üzenetére
WinXP-n? Úgy vettem észre nálam is mintha kicsit akadozott volna, Quake Wars-ban meg a (fekete) textúrahibák voltak, de eltűnt ha kikapcsoltam az Catalyst A.I.-t. Nekem sem tetszett a 8.12 XP-n, visszaraktam a 8.11-et azzal mintha picit jobban menne minden. Vista-n nem tudom mi a helyzet. Amúgy FC2 Ultra beállításokkal kinyírja az új Radeon-t, rohadtul lelassul, legalábbis nálam. Úgy látszik ez is Nvidia vga-nak kedvez. VH beállítással viszont vígan megy.
ditrichd: érdekes, nem tudom miért lassul nálam ennyire ultrán. -
Gaboman
nagyúr
8.12 driverrel másnak is folyamatosan szaggat az FC2?
Nálam nem játszható vele,mint ami mindig menet közben megállna egy pillanatra. -
leftyke
aktív tag
Ja még1 kérdés ha az ATI CCC-ben bevan kapcsolva az élsimítás meg ezek akkor a játékban külön nem kell?
-
leftyke
aktív tag
megvan User error
-
leftyke
aktív tag
Hali
Van egy olyan bajom hogy játszok meg áll a kép és lekell vinni a tálcára a játékot akkor van v.milyen error hibaüzenet az atitol egy kis szürke kockában amit nemtudok hogy mi:S . Ha valaki találkozott már ilyennel segítsen!!! -
katt777
félisten
Nekem mind1, csak szóltam, hogy úgy is lehet (és nyilván nem a fémlap hűt, hanem a rátett vízhűtő). Hakos1987 meg úgy csinálta meg, hogy egy nagy fémlapot rakott a RAM-okra és a GPU-ra, és arra egy CPU hűtőt, így frankón behűti a kariját a víz. Rengeteg megoldási lehetőség van.
-
rudeee
senior tag
Azon gondolkodom, hogy ugye egy 32 bites XP 4GB-ig kezeli a memóriát ami mindent magában foglal.
Nekem most van 4GB ram a gépemben és van egy 256MB-os videokártyám, de a total texture memory 512MB-nyit foglal le (256MB fizikai + 256MB virtual). Az XP így fizikai memóriaként 3,5GB-ot lát amit használni képes.
Most ez az érték ha veszek mondjuk egy 1GB-os vga-t, akkor a total texture memory lesz mondjuk 1,5GB (1GB fizikai + 512MB virtual) és így az XP ténylegesen (4GB-1,5GB) 2,5GB memót fog látni amit felhasználhatok?
Jól gondolom ezt? -
rudeee
senior tag
Találtam egy elég jó tesztet az 512MB vs. 1024MB kérdésére, akit érdekel nézzen bele.
[link]Stalkernél igazam lehetett a teszt alapján amit régebben mértem, mert az szépen megzabálja a memóriát más mérése alapján is.
Szvsz ha előre nézünk és nem kerül sok plusz költségbe, akkor az 1GB-os verzió beszerzése időt állóbb lehetőségnek tűnik, mert egy darabig azért biztosan életképesek lesznek a 4850 és 4870-es kártyák. -
lsc
nagyúr
válasz
butcher eu #40119 üzenetére
Sehol nem írtam hangról /illetve amire válaszoltál az nem erről szól/, ezen a powercoloron van vrm hűtés, itt már csak a ramokkal kell valamit csinálni . A club 3d kártyája is hasonló, lehet hogy ugyanez a hűtés .
-
_Scythe_
aktív tag
válasz
Gaboman #40015 üzenetére
"így a két GPU-nak 1-1 GB memória áll rendelkezésére, és ha csak az egyik magot használja az adott játék akkor csak 1giga memória van"
Ezt nem tudom, csak kérdezem, de nem úgy van ez, hogy mindkét magnak 512-512MB saját memóriája van, és 1GB a közös, amit - nem tudom -, pufferelésre, szinkronizálásra használ, innen kerül ki a kép a monitorra, és ezért van az, hogy a 2GB-ből csak 1 GB-t (512-512) tud "hasznosan" felhasználni? Mindig.
Milyen esetben fordulhat elő az, hogy csak az egyik GPU megy?Mondom, ezt nem vágom, csak ismereteim alapján gondolkozok.
-
Gaboman
nagyúr
Megjött a Gaimward 4850 512 Golden Sample kártyám,eddig nagyon elégedett vagyok vel,teljesen halk,szinte alig hallani,mellette nagyon alacsony hőmérsékleten dolgozik.
Mag:50 Shader:50 Mem:54 fokosak 3D terhelés alatt. -
WesTM
őstag
[link]
Most olvasom a cikket, cirka 310 dollárra lenyomják az árat, ami átszámolva kb.65k.
Remélem igaz, mert akkor elég szépen le fognak ugrani az ati árak is. Bár a magyar kereskedőket ismerve, 2 hónap múlva reagálnak erre, ha reagálnak, és akkor is majd euro árfolyamon dolgoznak.
Ki kell szórni az nvidiának a cuccot, nyilván elég szép veszteséggel.
Remélem lassan jönnek 45k körüli 4870ek. Akkor lenne az igazi.
De valahogy rossz érzésem van... -
_Toka_
senior tag
1GB ... egyelőre csak 1680, vagy inkább afeletti felbontásban van érezhető előnye, de idővel nyilván egyre több hasznát látod majd.
Pláne, ha szinte mindegy, mert megteheted...(#40119) butcher eu: Ehhez hasonlóak 4870-re nincsenek ... ahhoz ennél azért több kell, jellemzően egy méretesebb borda, az pedig a kártya hosszában elterül, így a memóriákat - amik itt a GPU körül vannak - jellemzően inkább már az hűti.
(#40122) szumo: Azért 1680x1050-ben ma még inkább csak szűrőkkel lehet érezni a különbséget tesztek alapján ... de a jövőben tényleg profitálhatsz már ezen a felbontáson is a plusz memó-ból.
-
milszab
senior tag
Tv-re rákötéssel nekem is voltak gondjaim, és azthittem nem is jó!
Most addig eljutottam hogy külön rá tudom tenni a tv-re vagy a monitorra! De egyszerre nem igazán akar összejönni a kettő! Valaki esetleg...?? -
Vasinger!
nagyúr
válasz
nixx-21 #40063 üzenetére
Akkor jó lenne már letisztázni, hogy mi mi.
Mind1. Nekem amin borda van az a GPU körüli 8db fekete négyzet és a nagy szürke kockák melletti, az általam hitt Feteken. A nagy kockákon nincs.
#40066: dangerzone: Igazad lenne ha olyan hülye lettem volna, hogy ilyen sz@r helyen vettem volna, de szerencsére itt nem ilyen a "kiszolgálás"
Igen én is úgy tudom.
-
szumo
senior tag
-
marvel73
csendes tag
Tudna valaki segíteni abban, hogy a három kártya közül
Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 PCI-E Dual Slot Fansink
ASUS EAH4850 HTDI 512MB Glaciator PCIE
GIGABYTE GV-R485ZL-512H
melyik a jobb választás (hűtés, teljesítmény)? Előre is köszi a segítséget!Technikai adatok:
http://www.sapphiretech.com/ge/products/products_overview.php?gpid=249&grp=3
http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=8&l3=725&l4=0&model=2328&modelmenu=1
http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2899Esetleg tapasztalata van valakinek ezekkel kapcsolatban?
-
marvel73
csendes tag
GIGABYTE GV-R485ZL-512Hmelyik a jobb választás (hűtés, teljesítmény)? Előre is köszi a segítséget!
-
marvel73
csendes tag
GIGABYTE GV-R485ZL-512Hmelyik a jobb választás (hűtés, teljesítmény)? Előre is köszi a segítséget!
-
kiss.a
tag
üdv. olyan problémám lenne h van egy e6300 procim amit huztam és most 2,8 on megy és egy 4850 atim régen nem csinálta ezt.. csak amióta megvan ez a kártyám de van 1 játék ami a CS és az más felbontásba játszom mint az alap beállitás és ha kilépek a CSből akkor olyat szokott csinálni a gépem h ujraindul és utánna ezt a hiba üzit adja. [link] valaki esetleg tudna segiteni megköszöném.
-
theniel
aktív tag
válasz
butcher eu #40078 üzenetére
Nekem ilyen kártyám van a Light.
Saphire 4870 512Mb
Éppen erről cikkezek, hogy nem tetszik a látvány, amit játék közben produkál. Amúgy a hűtése erős. Most 38 fokos 750 Mhz-en.
De játék közben sem nagyon melegszik. Viszon hangos a venti. Ahogy bemegyek egy füstfelhőbe a Bf2-ben azonnal bekapcsol a venti. -
szumo
senior tag
Keleti kérdés? 512 vagy 1GB ram?
Aktív témák
- OTP Bank topic
- Viccrovat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- Futás, futópályák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest