Aktív témák
-
sgteam
aktív tag
-
sgteam
aktív tag
hali
srácok miért van az, hogy a gpu-z mutatja a hőfokokat mondjuk a gpu memo 60fok és néha hirtelen felugrik 98.5-re aztán következő pillanatban vissza is áll 60fokra furmark szintén így mutatja.
-
sgteam
aktív tag
-
-
sgteam
aktív tag
válasz
sellerbuyer #47081 üzenetére
jó a ccc én is azt használom és semmi gond vele
835/1050 tuningon is megy a kari
-
sgteam
aktív tag
válasz
sellerbuyer #47078 üzenetére
akkor nincs semmi gond!!!! tökéletes
-
sgteam
aktív tag
válasz
sellerbuyer #47072 üzenetére
tedd inkább mindegyiket maxra és akkor a legmagasabb eredményt fogja mutatni.
-
sgteam
aktív tag
Kártya gariztatásra van egy jó trükköm!! Frissíted a vga biosat és mikor félig kész kikapcsolod a gépet na onnantól kezdve a kártya nem fog adni se képet se hangot. Vissza viszed a boltba és azt mondod haza jöttem bekapcsoltam a gépet és se kép se hang. Nálam azonnal bevált és rögtön adták a másik karit.
-
sgteam
aktív tag
nekem glaciátor van 800/1000 belőve és beton stabil
835/1030 volt idáig amit teszteltem vele. [link]
-
sgteam
aktív tag
nekem is musashi hűtöm van de honnan tudom, hogy mennyivel pörög? Jelenleg teljesen fel van csavarva de hangját nem hallom!!!
-
sgteam
aktív tag
válasz
MikaVejneGI #45894 üzenetére
elég potit tekergetni!! nekem is az van
-
sgteam
aktív tag
asus 4870 800/980mhz-en musashi hűtővel
-
sgteam
aktív tag
hali
egy kérdés!!
asus 4870-re feltettem egy musashi hűtőt a négy darab csavart mennyire kell meghúzni? -
sgteam
aktív tag
na most ha ezt [link] jól olvastam akkor vista 32-bit alatt nem müxik?
-
sgteam
aktív tag
srácok miért van az, hogyha meg emelem az órajelet 790/960-ra elérek egy pont számot vantage 9330 és itt meg áll!!! Hiába emelem utána 810/1010-re nem érek el több pontot benne és a gamekban sem lesz több az fpsem. Tehát röviden a vga karim 790/960 teljesítményel ugyan annyit csinál mintha 810/1010-en futtatom. MIÉRT?
-
sgteam
aktív tag
nálam (hála Istennek) semmilyen játék nem akad 2002-óta gyönyörűen fut minden 2002 előtt azért voltak gondok a geforce mx440-nel az néha akadt még egyes gameknál
-
sgteam
aktív tag
válasz
butcher eu #44002 üzenetére
most már igen
Silent77 meggyőztél ilyet veszek
-
sgteam
aktív tag
meg találtam most ÉN
néztem utána
ez kell nekemScythe Musashi Vga cooler
-
sgteam
aktív tag
és 80mm hosszú
-
sgteam
aktív tag
megmértem pontosan 28mm és gyárilag van rajta nem én tettem fel (ne kövezzetek meg érte
)
-
sgteam
aktív tag
válasz
butcher eu #43989 üzenetére
tényleg
ezt benyaltam mert nem fog elférni a memória sünike alatta
-
sgteam
aktív tag
accelero s1 rámegy nekem erre a vga-ra? a memo sünike 3-3.5cm a közepe! elfér a hűtő alatt?
http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=8&l3=726&l4=0&model=2315&modelmenu=2
-
sgteam
aktív tag
nekem a régi karim többet tudott mint egy 8800gt és volt game amiben szintén jobb teljesítményt nyújtott mint egy 4850
nvgeforce 9600gtOC -
sgteam
aktív tag
a vantage meg a gamek bírják a 815/1015 legalábbis most itt járok
akkor furmark lehet uninstall lesz -
sgteam
aktív tag
ÜDV
Miért fagy a vga karim furmark alatt?
melegedés kizárva 72fokig megy fel a kari és fagy más progikal nézve (vantage,cod4,5) 85-90 fok és nem fagyalap 750/900 húzva(ahol fagy csak furmark alatt) 815/1005
-
sgteam
aktív tag
válasz
butcher eu #43968 üzenetére
nekem stabilan míg nem volt rajta a ventri 790/950 volt tehát a ramokat nekem se lehet valami komolyan húzni
-
sgteam
aktív tag
válasz
butcher eu #43964 üzenetére
nekem a 4870(asus) 809/1000 megy de kellett bele+ventri(8cm) (alap 750/900)
-
sgteam
aktív tag
ötleteket kipróbáltam és
mindenkinek
de azt senki nem mondta, hogy ragasszak még egy ventrit a vga másik oldalára, mikor kérdeztem melyik vga kari hűtőt vegyem meg ami elfér CF-ben és fasza is na arra se válaszolt senki
ezért kérdezősködtem inkább többfelé több embertől
de remélem ezzel nem zavartam senkit -
sgteam
aktív tag
a proci és a ram teszt az jó volt tesztek szerint
a ramok 2.2v vannakde most tettem a vga karira (másik oldalra) még egy ventrit és most nem fagy
ui: egyenlőrea tápom 550w
pci-e az viszont 100 <---- ha így stabil lesz akkor hagyom 100-on ha nem akkor inkább felfelé próbálkozzak vagy lefelé? -
sgteam
aktív tag
válasz
banderasz77 #43906 üzenetére
ott van
-
sgteam
aktív tag
üdv
a gépem tuningolva van teszt progik alapján STABIL de a vga karim kifagy még alapon is 750/900 de ha vissza teszem a gépet 1600fsbre 3600mhz akkor jó a kari
most akor ha húztam a gépet a karit is kellene?
ötletek tanácsok?
köszi
ui: 9.1 driver van fent ccc és társai nincsenek fent nem is voltak csak az illesztő progi van fent
riva tunerrel próbáltam húzni a karit. ATT valami oknál fogva nem megy a gépemen -
sgteam
aktív tag
levettem a műanyag burkot a vga kariról nyertem 2fokot odabasz
na most azt mondjátok meg nekem, hogy milyen hűtőt érdemes venem rá? asus 4870 ja és lesz még egy a gépben tehát olyan hűtő kellene ami elfér CF-ben és fasza is köszike a válaszokat
-
sgteam
aktív tag
válasz
dangerzone #43666 üzenetére
igen
-
sgteam
aktív tag
nincs fent a CCC nem is volt!
a kártya eddig is 800/960 ment a procim 3600ment de most felhúztam 3800-ra és most kezdte el nem hisszem, hogy a kariból kéne vissza vennem(de megpróbálom)
-
sgteam
aktív tag
hali
srácok gépem tuningolva minden teszt progi azt mutatja, hogy stabil (vantage,intelburn,prime,stb) de játékok közben olyan 15-20percenként elsötétül a kép és azt írja, hogy az illesztő program nem válaszolt de már helyre állt aztán játszhatok tovább na ez miért van? talán a pcislotnak is kéne plusz feszt adnom? most auton van ami ha jol tudom 1.5v.
-
sgteam
aktív tag
válasz
BloodyEddie #43556 üzenetére
játékokban teszteld!!!
3dmark vantageban nekem is bírt a karim 815/1010-et de játékokban csak 800/960 a stabil igaz az ennyim 4870 és nem 50 de a lényeg, hogy gameban teszteld
-
sgteam
aktív tag
válasz
Gaboman #43513 üzenetére
Hali
Miért fagyok ki játék közben?
felbontás: 1600*1200 vagy ennél nagyobb az már fagyás amit bír rogyásig az a1440*900maximum.
órajel 800/960 asus 4870 (fesz nincs emelve) max 67fokig melegszik (3 ventri hűti a karit)ötletek?
ui: bocsi nem válaszolni akartam csak rossz helyre nyomtam
-
sgteam
aktív tag
válasz
banderasz77 #43442 üzenetére
nekem a memo 1000-ig nem megy!!!
960 és ennyi
-
sgteam
aktív tag
válasz
banderasz77 #43403 üzenetére
800 mhz felett már kifagy a gép játékok közben
ahoz, hogy tovább bírja szerintem feszt kellene emelnem amit nem akarok mert fogalmam sincsen hogyan kell
(az ATT nem megy a gépemen)(ccc meg ilyenek nincsen fent a gépemen és nem is volt mégsem megy)
-
sgteam
aktív tag
re
fesz állítása nélkül az asus 4870 karim 810/960-on megy! ez most jó vagy rossz(kevés) szerintetek tud még többet is?
-
sgteam
aktív tag
válasz
Csiborbogár #43250 üzenetére
sajon a memok nem bírták még az 1000-ret sem
amit bírt az a 805/970 fesz emelés nélkül feszt nem akarok emelni mert nem tudom hogyan kell és nem is szertnék
amugy milyen procit ajánlotok a gépembe? a lényeg, hogy 4magos legyen és lehesen biztonságosan húzni legalább 3600mhz-re
-
sgteam
aktív tag
válasz
Csiborbogár #43250 üzenetére
sajnos nálam a furmark nem megy
és fogalmam sincs, hogy miért
-
sgteam
aktív tag
Hali megjött Lali!!!
asus 4870 karit meddig érdemes felhúzni? 750/900 az alap 800/960 most így megy! ennél feljebb érdemes még húzni? gyári hűtő van rajta feszt nem akarok állítani!!
-
sgteam
aktív tag
válasz
Gaboman #42652 üzenetére
a szomszédomnak (aki a csapat társam) ugyan az a konfigja mint az ennyim csak nekem 9600GT OC karim volt neki meg egy 8800GT utána meg egy 4850 és egyik karija sem tudott többet mint az én OC karim. Ezért nem vettem 4850! Vagy gtx 280 akartam vagy egy 4870. A 4870 maradtam aztán majd meglátjuk jól döntötem-e vagy nem. (de veszek belőle még egyet ha már cf a lapom
-
sgteam
aktív tag
én a 9600gt oc karimat cserélteam le 4870-re én 4850-ért biztos nem adtam volna oda!!
de ez az ÉN véleményem!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Billentyűzet gondom van
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- Opel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest